status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
vicc nélkül, van aki nem??? refundot, kártalanítást "elvárunk", de ha "mi hibáztunk", akkor szarni rá, jótolvajmagyarként benyelni pénzt, játékot, mindent? :(
TERMÉSZETESEN mindig visszaadtam, ha ilyen történt - ebayen (ott elég körülnyes), amazonon, game.co.uk-n.
pár perc lelevelezni, paypalon átdobni, venni valamit a shopban és NEM kérni a küldését, stb. game-n anno számlaszámot kaptam egy sellertől, ott kb annyiba fájt az utalás, mint a játék maga, de benyeltem - ő maximálisan jóindulatú volt, akkor én köpjem arcon???
a válaszok alapján nem csodálkozom, hogy sokan nem hajlandóak ide köldeni :( kösz srácok, gerinctelenségből jeles.
moby: "Büdöslófaszt. Egyrészt nem kértem pénzt. Játékot kértem. Másrészt hogyan? Nincs számlaszám, ahova utalhatsz. Harmadrészt nem. Majd elköltöm náluk valami másra."
Meg is kaptad a játékot. Megkérdezted a sellert, hogy lenne-e mód rá, hogy visszaadd, mivel megjött a játék?
"egy szar alak vagyok" - tényleg az vagy, bár szerintem ez annyira szmájlit nem érdemelt.
SlickAdam: "faszt. online ismerösnek* ment a csomi, ugyhogy kellemetlen volt, regenyeket kellett irnom neki, DHL-el kellett telefonalgatnom nem egyszer, utana nyomtatvany kitöltes, szamla szkenneles, ... ugyhogy nem, nem erzem ugy, hogy behuztam volna öket (hibaztak amugy, nem csak a hosszu kiszallitas volt a gond). talan a felet visszaadnam, de olyan nincs es amugyse szoposkodok ilyesmivel."
A seller tehet róla? a DHL-en mennyiben sikerült "bosszút állnod"?
Nem éri meg a pár perc ráfordítást a gerinced? :(
SlickAdam: "amazon-t ismerve, ha moby irna nekik, hogy megkapta es visszaadna azt a par eurot, valoszinüleg azt valaszolnak, hogy felejtse el." - tehát nem is érdemes megpróbálni.... (igen, volt aki ezt írta nekem is, ettől még a gesztus, bazz! komolyan magyarázni kell???)
j0nNyKa: "dehat nem vagy
olyan ez mint a kocsmaban a pohar, meg irodaban a papir - mindenki tudja hogy fogyo termek, nem verik le senkin, ez igy mukodik, nincs vele a vilagon semmi baj
neha becsuszik egy fuckup, az szerintem a normalis, hogy ne a user jarjon szarul fuckupnal, hanem a ceg (ami relativ mer ilyen osszegek annyira erintenek meg egy amazont, mint ha irodaban elveszel egy darab a4es papirt a nyomtato mellol :D)"
ne maszatold már az X eurós játékot a pohárhoz meg a budipapírhoz.
a kocsma nem a budipapírból él.... (és nem is a pohárból)
persze, van fuckup, csak mondjuk illene hasonlóan KORREKTEN hozzáállni a dologhoz, mint a másik oldal.
ehelyett, ha már nem fizetteti ki a kocsmáros a leejtett poharat, a wc mellé szarsz.
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.30. 12:24:07