status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    A home-olás azért van, hogy az azonos háztartásban élőknek nem kelljen több példányt venni ugyanabból a játékból, nem azért, hogy egymást alig ismerő emberek kevesebbet fizessenek a játékért. Mi pedig teljesen nyilvánvalóan erre használjuk. Az itt a témában felszólalók közül majd mindenkivel van/volt olyan ügyem, ami valamilyen szervezettel vagy céggel szemben bőőőőőőőőőőven túlmutat az általatok példákon keresztül definiált korrektségen.

>és azt gondolja, hogy ez így van rendjén
    Ezt tegyük helyre mielőtt részemről lakatot tennék a témára. Nem, nem gondolom, hogy ez így rendjén van. Olyannyira nem, hogy én csak az egyiket kértem. Nem kértem semmit az Amazontól, pusztán annyit kérdeztem, hogyha nem jön meg a termék, mi a teendőm. Nem adtak választás lehetőségét, az akaratom, a megkérdezésem, a beleegyezésem nélkül visszabaszták az árát. Én ezt nem akartam. Ezt jeleztem _MIELŐTT_ megtudtam volna, hogy a játék is megérkezik. Ami nyilván nem az amazon hibájából jött meg két hét késéssel, ellenben az Amazon elküldhette volna trackinggel is, és akkor ez az egész nincs. Mivel én fizettem a szállítást, nekem ez belefért volna, de ilyen opció gondolom az ára miatt nincs. Szóval nem. Nem azért nem utaltam vissza nekik, mert szerintem ez így van rendjén, hanem azért, mert nincs kedvem baszakodni vele 6 euróért. Nem szándékosan használtam ki egy rést a rendszeren, mint tesszük a homeolással. Amikor azt csinálom, amikor kulcsos oldalról vásárolok, amikor berántom a sztórgliccsből olcsóbban vagy esetleg ingyen a játékot, olyankor sokkal inkább vagyok tolvaj. Azt szándékosan, tudatosan, az ára miatt teszem. És hidd el, ott sem érzek semmi különöset :D Szóval az itt tett megállapítások végeredményben helytállóak rám nézve, csak nem feltétlen az említett ügy miatt.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.07.01. 08:54:24