status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    milyen seller...? nem ertem. srac küldött nekem penzt, vettem itt belöle valamit, aztan hazaküldtem neki.
    ujra leirom: hibaztak, egyszerü kis csomagkent szallitottak egesz uton, holott extra fizetve lett a nyomkövetesert is. kurva lassan raadasul, telefonalas kb 1 ora, mert nem egyszerü am eljutni az emberkehez, aki segiteni tud (elvileg), aztan az meg tovabb kapcsol, ujra elmagyarazni mi van, szamokat diktalni, ... aztan közli, hogy nyomtatvanyt kell tölteni, mert ö csak a szam alapjan tud keresni (amit kabe a user is...). nyomtatvanyban meg minden kis szart meg kell adni: mekkora a csomag, mi van benne, szamla, bizonylat a csomagponttol, ... blablabla.
    es termeszetesen egy fillerrel se adtak többet vissza, mint amennyire biztositva volt (50 euro + a feladas). de EN meg legyek jo fej es kavaj, ennyi szoposkodas es idö elbaszas es a cimzettnek üzenetküldözgetes utan meg EN kerjek elnezest? tudjak ök nagyon jol, hogy attol, hogy nem talaltak a rendszerben a csomagot (sajat hibajukbol), meg siman befuthat Mo-n. megse irtak olyat, hogy "de ha megis megjönne brother, zsozsot vissza please, mert itt nalunk a DHL-nel rossz idök jarnak E". kompenzalas a szar szerviz miatt. gerinctelen adi igy könyvelte el a kodexben. fakalljaaa'!
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.30. 12:46:36