121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    >egyik ismerőstől hallottam

Ebbe tényleg ne. Itt az internet, minden információ megtalálható, kimazsolázható a hiteles is.

>És stabil rendszer.

Mostanra betonstabil. Ti itt sehol nem voltatok része a topiknak, amikor ez még valós gond volt.

>és biztos jól esik nekik is ha tudnak dobálózni valamivel, a konkurenciával szemben.
    Ők a pénzzel szeretnének dobálózni, Az sokkal jobb szórakozás. És a konkurencia is ezt szeretné. Én is :D

>AZ ÚJ IP-K KREÁLÁSÁRA!!!4444!

Hm. Erről kizárólag a gémerek tehetnek. Senkimás. A Knack nem volt elég új? Vagy a sunset overdrive? Remek játékok. A topikból sem ismeri mindenki. A knack akkorát bukott, mint a ház. Az gémerek új ip-ért sírnak, aztán COD-ot vesznek. Ez a valóság.
  • Ragnar360
    Értem. Majd lehet beszerzem, csak olyan nagy összeget gondolom nem ér már ez a játék, hiszen nem fogja tolni hónapokig az ember gondolom: d na meg ez a hegyek, mezők cucc nem tudom mennyire jön majd be ténylegesen, a FC3 kurva jó volt ilyen téren:D
    Multija milyen Far Cry-nak, gondolom ilyen kis eszement lövölde és annyi: d
  • Nikknev
    A különbségek játékonként változók, minél komplexebb a látvány annál nagyobb a különbség. A Witcher 3-nál rendesen a low beállításba is belenyalnak a nextgenek, erősen látványos különbséget okozva.
    Egyébként ha minden játékban oda rakod a grafikát ahol a nextgeneké van (mondjuk a pcars-ban ahogy írtad leszeded azt a pár fűszálat) máris egy alsó-középkategóriás pc viszi nextgen vagy még jobb színvonalon a játékot....
    Persze azonos árban esélytelen a pc. Viszont az árkülönbözetet megfog(hat)od a játék árakon.
  • Ragnar360
  • Moby
    Mert zavarja őket. Mert nem ezt várják el. Jobbat szeretnének.
  • Ragnar360
    Hát igen:( A másik érdekes téma, de lehet bele se menjünk, hogy a Sony kb nem költ semmire (egyik ismerőstől hallottam hogy állandóan csak a karbantartás megy és arra verték a userek, hogy ó most csak egy héten egyszer szünetelt a PSN stb - nem tudom mi igaz ebből) de az igaz, hogy a Sony nem forgat vissza kábé semmit a kibaszott nagy bevételéből az online rendszerbe, a biztonságba és nem nagyon fejlődik semmi.
    És a havi PS Plus játékok is egyelők a nullával, legtöbbször.

Jöhetnének gyakrabban System updatek meg ilyenek, új featurek etc. És stabil rendszer.

Csak azt nem értem miért nem tesznek semmit a játékokat illetően, pedig hogy szeretnek és biztos jól esik nekik is ha tudnak dobálózni valamivel, a konkurenciával szemben. Vagy ha valami 3rd party val szerződnek akkor egyből húúú ez milyen jó lesz, PS4 a király az ász, de tenni nem tesznek érte. Ennyire sajnálnák a pénzt a fejlesztésekre és AZ ÚJ IP-K KREÁLÁSÁRA!!!4444! :D (normális új ipk-re hozzáteszem:D)
  • Moby
    Nem. A "nép" nem a 30 fps-en van kiakadva. A "nép" a 20 fps-en van kiakadva. Amit nem szerrettek az előző genben sem. A pacing gondokon, meg az állandosult AF hiányon (ami az előző genben sem volt máűr gond!). Éppeszű ember ezeket nem szeretheti, maximum vannak kevesen akik elviselik.
  • Amiga
    Miért véleményezik nap mint nap? :-D
  • Amiga
    Ezek a mendemondák szerintem baromságok.
    A PS4 egy nagyon jó kis konzol, az emberek az előző generációt is szerették, és azért ezen csak sokkal szebb minden.
    Far Cry 4 csodálatosan fest PS4-en, nemrég vettem meg. Igazából minden játék gyönyörű. A nép egyszerűen a 30 fps-en van kiakadva, holott az előző gen sokszor nem érte el azt sem, amit ezek jóval szebb köntösben tudnak.
  • Nikknev
    Ez rendben van, csak 2015-ben az hogy 1080p-ben arról megy a beszélgetés hogy szaggat egy játék konzolon illetve beesik 30 alá a frém, sok a töltési idő, framepacing van, stb stb....
    Gáz. Ez a szintű igénytelenség elment az előző genben,de ebben már nemigen, főleg hogy az exkluzívok amik a konzol ütőkártyáibaromi lassan csorognak és azok közül is csak 1-2 ami említésre érdemes.
  • Moby
    Erősebb igen. Az ereje erre legendő, amit látsz. Változatos ugyan a kép, de azért belelátni azt a szintet amit ez a hardver képvisel.
  • Moby
    >nem egetrengető hardverrel szerelt konzolnál miért csodálkoznak rá nap mint nap (!!!)

Nem rácsodálkoznak. Véleményezik.
  • Amiga
    Ilyen alapon a Valve is g*ci, mert miért nem csináltat külön portot a PC-hez, miért kell a konzoloktól függni?
  • Ragnar360
    Értem. És melyik a jobb, RAM tekintetében? Vagy egy konzolba 8 magos proci miért inkább szar mint jó? Attól függetlenül hogy az órajelen alacsony, de hát akkor is sokkal több és erősebb mint az előző gen CPU i nem? Számok törvénye vagy mi alapján legalább is.
  • Ragnar360
    Ez butaság szerintem (lásd előző gen) bár kinézem belőlük, hogy arra várnak (bár inkább nem várnak semmire ezek:D)

Az a vicces, hogy most terveznék beszerezni egy ps4-t ugye. Én pár multiplatformal is ellennék, nem is kell feltétlen Exkluzív. Witcher is multiplatform végülis
    Na meg ahogy nézegettem a dolgokat az elmúlt időszakban, Far Cry 4, CoD: AW ezek baszott jól néztek ki, na és ott már PC-n ahhoz kellett volna vas. És abba a hiszembe voltam, meg jó is volt abba lenni:D Hogy ki nem szarja le hogy PC-n ultrán kicsivel szebb - szinte lényegtelen különbség volt pár jáétknál (pl Project Cars-nál láttam utoljára ilyen comparsion videót, hogy pc-n kicsivel több fűszál volt a pályán meg ilyenek) csak hogy oké szebb, de milyen gép kell alá. Remélem azért meglesznek ezek pozitívumok a ps4 előnyére a későbbiekben.
    AC Unity is rohadt jól nézett ki, bár frame rate gondok voltak ott is (mondjuk valamennyire játszható votl azért gondolom)

Ja meg a másik plusz amit említessz hogy sok esetben PC-n szarabb a multi, meg ez meg az.
    Bár pont tegnap olvastam, hogy Mortal X elég szar bugos pc-n vagy mi és peccselgetni kell, csak konzolon meg ilyen 11GB-ás peccset töltött valakinek? Nem Tatyla írta véletlenül?:d Aztán mondták h ez azért van mert a fos konzolon a fél játékot ki kell cserélni hogy tudják peccselni...
  • Amiga
    Na várj, én nem valami PS fanboy vagyok, ha eddig félreértettél volna, én nem a PC ellen beszélek. Sok olyan játék van PC-n, amit imádok, de már a PS4 az elsődleges platformom. Ugyanakkor PC-n sem a csillivilli újdonságok kötnek le, hanem az Arx Fatalis vagy a Might & Magic VI.

Lényegében még mindig nem értem, hogy egy köztudottan nem egetrengető hardverrel szerelt konzolnál miért csodálkoznak rá nap mint nap (!!!) az emberek, hogy kompromisszumokat kell kötni.

Ami meg azt illeti, már a PS3 / 360 korszakában, sőt előtte is pejoratív kifejezés volt a "konzolport". A konzolok kevés kivételtől eltekintve mindig is a csúcs PC-k alatt jártak. A jelenség nem új, sokan mégis mintha csak most ébredtek volna rá.
  • Moby
    Ja. Pécén toltam azt is, nem véletlenül. Ja a sztori viszi el, de a sztorit prezentálni is kell. Elvégre ez nem egy felolvasóest...
  • Amiga
    Amúgy tényleg szép dolog a nosztalgia. Mass Effect PS3-on néhol olyan, mint egy powerpoint prezentáció, és időnként meghökkentően ronda is. A játékot nem a technika viszi el, hanem a sztori.
  • Moby
    >Lehet ezt felejtik el

Nem felejtik el, nincs aki finanszírozza. Illetve a sonynak kellene, de a sony leszarja. Dobál el mindent, a MS meg szedegeti fel a morzsákat. Nem kellett nekik a sunset overdrive, a TR is inkább a ms-nak volt fontos, eldobták a silent hillst is, dobálnak elfele mindent. Megpénzelhették volna a cdpr-t, hogy reszelje be a ps4 verzát, nem tették. Nekik mindez nem fontos. Az eladások az egekben, viszik így is. Minek erőlködni.
  • Nikknev
    User bénázás nomeg az hogy egyesek többet akarnak a hw-ből kihozni illetve amatőr mód rakják össze a gépeiket /= megfekteti a gépeket a witcher (mert baromira nem fekteti)
    BB kiváltható, de ahogy írtam legyen a BB egy.
    Mortal? Pc-n jobb,de remélem nem az jön hogy milyen már egérrel tolni meg billentyűzettel..:D
    Doa? Egy kókler szarházi banda csinálta akik direkt rombabutították a pc-t,a játék maga pedig amúgy is középszerű hulladék.
    Cod Aw multi jobb? Semmivel sem marad el a pc sőt.... Maximum több a csaló.
    TlouR? A BB mellett a másik ami miatt megéri. Ez már kettő.

Pc-n hasonló színvonal? Hal Life, Pillars of Et (bár ez állítólag talán jön ps4-re),stbstb...Hagyjuk. Pc-n is vannak nagy exek,de pc-n még elenyészőbb a számuk. Viszont a multiplatformokat teljes fényében és minőségében tolhatod olcsóbban, és itt a lényeg.

4k nem érdekel,engem az érdekelt hogy ez a konzolgeneráció már ne arról szóljon hogy a minőség a béka ülepe alatt van és szenny frémmel pakolják ki a pc-hez képest gyengébb látványt. Téged nem érdekel hol mi zeng,ez szuper. Más embereket pedig érdekel a minőségi szórakozás,amitől ez a konzolgeneráció jó messze van. Nyilván azért mennek a frametesztek és az összehasonlítások mert ezek senkit nem érdekelnek és minden jó.
    Az meg hogy mi relatív. Nos az nem, hogy adott pár pc topik ahol 4-5 user annyira sem ért a géphez hogy összerakás elött utánanézzen a dolgoknak és ésszel dobjon össze egy konfigot. Érdekes módon egy jól összerakott konfigon legyen az közép vagy felsőkategória, nincs sírás,nincs gond. És ha esetleg még adódna is valami ott az internet amin 1 perc megkeresni a hiba okát,de már idejét sem tudom mikor kerestem utoljára problémás dologra.
    Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.02. 11:12:01
  • Moby
    >azért emlékszem a Sony is mennyire jött a marketing bullshittal hogy a gép procija is szupoererős ezúttal

Dehogy emlékszel :D Ezeket kitaláljátok. Dugták a hardversepcifikációkat amíg lehetett. Ködösítettek keményen. Ma már tudjuk az okát. Az a ps3 volt, ahola cellről szólt minden.

>A 8GB ram ha jól tudom DDR3-as

Rosszul. GDDR5 van benne. DDR3 a one-ban van.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 11:06:09
  • Moby
    Jaj ne, ez a régenmindejobbvolt szövegtől falnakmegyek :D Semmi sem volt _jobb_. Más igények, más lehetőségek, másfajta hozzáállást igényelt.
  • Amiga
    Tarts ki még egy picit. PS3-ra is a generáció végén jöttek a legnagyobb dobások. Miért? A piac nagysága miatt.

Nagyon nem mindegy, hogy 20 milliós vagy 80 milliós piacra tervezel játékot, mert a befektetett pénzt a megtérülés arányában mérik. Sajnos még nőnie kell az eladásoknak ahhoz, hogy komolyan elkezdjenek jönni az exkluzívok. ezeket ugyanis sajnos kevesen szeretnék ellőni egy 20 milliós piacra.
  • Amiga
    Menj át a PC-s witcher topikba és olvass vissza pár oldalt, tanulságos.
    Játékárak tekintetében menj fel a PSN-re.
    Dark Souls és Bloodborne olyan, mint a körte meg az alma, nem váltják ki egymást. Amúgy DriveClub is fantasztikus játék (lett). Mortal Kombat, DoA 5 és CoD: AW multi PC-s verziója is elmarad különböző okokból a PS4-estől.
    Tudtommal PS4-en van Last of Us remastered is, ami ebben a formában szintén exkluzív és közel hasonló játékot sem tudsz PC-n mutatni ezen a színvonalon.

4k tényleg nagyon fontos, fogyasztói táradalomban élünk, valamivel el kell adni az új tévéket.

Engem nem érdekel, hol-mi zeng mitől, de nagyon uncsi, most akkor sírunk a generáció végéig?

A gyenge minőség meg relatív, a PC-s topikokbnan meg a konfigurálással szopnak, ott is a sírás megy.
  • Ragnar360
    Jó kis tápik ez.:) Jó reggelt. Hát sajnos sajnos, nem jó dolgok ezek:)
    Ezzel egyetértek én is.

Nagyon érdekes, ugyanis: tudtuk milyen hardver volt a régi gépekbe, aztán jöttek az újak és a számok a többszörösére nőttek, sokaknak ez is elég volt, hogy megnyugodjon - nekem is - de úgylátszik hiába.

És az azért tényleg vicces, hogy Gears1 vagy akármelyik PS3 exklu vagy jobb multiplatform mit tudott ki sajtolni az előző genből.
    A 360-ba is szaros 512 ram volt, a ps3-ba meg 256. És már akkor meg volt a 720p-s felbontás.

Most az erőforrások többszöröséről beszélhetünk. És mégis rohadtul nem stimmel valami. Bár azt rég látni 1-2 éve lazán, hogy a játékipar manapság egy fos, meg jönnek az indie szutykok ezerrel, alig van játék stb. Zéró innováció, grafikai fejlődés csigalassan halad, és semmi új játékelem, de még a jól bevált régieket se hozzák. Ehelyett Remaster gec*k jönnek meg néha befut 1-2 érdekes cucc. Évente olyan 3-4 game van átlagba amiről érdemes beszélni, meg TALÁN megvenni.

Na de visszatérve a hardveres specifikációkra...azért emlékszem a Sony is mennyire jött a marketing bullshittal hogy a gép procija is szupoererős ezúttal. - Csak azt nem értem miért nem alapoznak rá jobban.
    Volt erről szó, hogy a GPU-nak elég sokat betudna segíteni. A 8GB ram ha jól tudom DDR3-as, tehát nem valami gagyi mondvacsinált 8 giga és valójában egy PC-shez képest csak 4 gigát érne.

Ha megnézzük az előző generációkat, mindig az volt, hogy kevés erőforrásból is kurva jó dolgokat tudtak kihozni, szinte már hihetetlen volt egy-két cím esetében. PS2-es időkből is elég sok példát lehetne hozni erre.
    Ergo, most mi a fas* van akkor? Grafikailag nincs előre haladás, és van egy FIX hardverünk. Lehet ezt felejtik el, vagy szarják le (mert lehet több idő és pénz lenne, és inkább nmultiplatformosítanak, azt csá, kicsit félvárról véve a dolgokat)
    Na és a fix hardver a ps2-es időknél lehet gyengébbnek számított, az akkoriakhoz képest is (ha jól tudom) mégis...

A Sony belsős stúdió le vannak maradva, nincs semmi egetrengető blockbuster, system seller cucc. Aztán majd úgy is az lesz, hogy ők FPS-eileg, grafikailag kicsit dobbanatak valamit és kész. Pedig sajnos elég szar hogy rájuk kell várni, mert alap dolog lenne ez minden fejlesztő csapattól, aki PS4-re fejleszt egy játékot. Hogy igen is jól nézzen ki, és baromi jól fusson. Mint 5-10 évvel ezelőtt.
    Azért bízakom, de nagy a stagnálás : (
  • Nikknev
    Pontosan melyik pc-t fekteti meg a Witcher?:)
    Csak mert egy több éves 280x-el (amd) tökéletesen fut ultrán 30 fölötti fps-el.
    Leskálázva a grafikát a konzolok szintjére (low-medium-high beállítások) ennél jóval gyengébb hardver is elég neki. Nem fektet meg semmit.
    Techben szar? Az egyetlen dolog ami szar benne az az hogy butítani kellett hogy egyáltalán elinduljon a nextgen gépeken és ne legyen ordító különbség a pc irányában. Nomeg persze ha nem butítják a pc-ket is izzasztotta volna.
    A 30K-40K játékárakat pedig nem tudom honnan szedted, 16-20 pénz egy nextgen játék.

Továbbá nincs pc-n Bloodborne-hoz hasonló cím? Miben? Grafban abszolút nem egy etalon játék. Játékmenetben pedig van Dark Souls széria. De legyen,ez akkor 1 azaz EGY exkluzív cím. Sokkal több nincs ami miatt megéri a gép,és még jó ideig nem is lesz.

Hogy nem tudnak optimalizálni? Tudnak. Csak míg az előző generáció belépő ára 200k körül mozgott addig ez a gen a maga 120.000-es indítóárával már az elején harmatos volt. De ezt lehetett tudni már a specifikációikból is. Csak ugye a hype és a technikai halandzsa jól belenyomta (vagyis próbálta) ebbe is hogy mi mindent képtelenség pc-n megvalósítani. Bullshit. Akárcsak az előző generációban a Force Unleashedes és Fifás hazudozás arról hogy pc-n megvalósíthatatlan.

MS a DX12-től várja a megváltást...Én ezt a megváltás dolgot a mai napig nem értem. Adott a két nextgen gép amiben egy harmatgyenge processzor és egy ~r9 270x szintű tech dolgozik. És ott az agyonhangoztatott alacsony szintű hozzáférés, és az egyéb nyalánkságok amikre régóta nyomják hogy mekkora sebességtöbbletet jelent. Na ehhez képest pc-n abszolút nincs lemaradva a konzoloktól az agyonkorlátozott DX11-el egy gyenge proci r9 270x-el...Sőt.... Akkor pontosan minek is kell a megváltás?:)

Neked megfelel ha leesik a frame mert 200 órás játék, meg élmény. Sokaknak NEM. Ettől a konzolgenerációtól így a 4K küszöbén az előző generáció után elvártam volna hogy az 1080P / 60 fps standard legyen és maximum nagyon kirívó esetben ha brutális grafikát pakolnak az asztalra, ez lemenjen 1080p/ full stabil 30 fps-re. Ehhez képest ott tartunk hogy az 1080p/30 fps is nyögvenyelős és mindezt úgy hogy brutális grafikáról nem beszélhetünk (maximum interaktív moziban), sőt ahogy jönnek az újabb és újabb alkotások egyre csak zuhan a konzol a pc szinthez képest.
    Az előző generációban még talán elnézhető volt a gyenge frém,a gyenge képminőség mellett,bár oktalanul sokáig húzták halasztották a leváltását. Ebben a generációban már egyszerűen fájó igénytelenség. Remélhetőleg ez a generáció 2-3 év múlva cserélődik (nem fog sajnos).

Összegezve ott tartunk ebben a konzolgenerációban,hogy lassan kettő évvel megjelenés után a két gépre van 1-2 (baromi karcsú) olyan exkluzív ami miatt érdemes beszerezni. Ennyi,nem több, a multiplatformok sok esetben inkább kínszenvedés a gyenge frém miatt ráadásul még drágábban is veheted meg mint pc-re, holott jóval gyengébb minőségben kapod a címeket. Nem csoda hogy a ps4 topik itt is és más helyeken is ettől zeng....

Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.02. 10:51:58
  • Moby
    Gyönnek a (talán)csendesebb gépek.
  • Moby
    Dark! Randán megalázták a nyeszlett próbálkozásod! :D
    LVL4-en, fegyver nélkül, Vial nélkül(!), minden boss. Érezd a fájdalmat :D
    /halkan jegyezném meg, megkapó ahogy a videóba belehallatszik a ps4 visítása LOL

• Amiga
    Igazad van, és fontos kérdést feszegetsz.

Én dolgoztam úgy hat éve egy cégnél, ami egy állami megrendelő és egy nagy szoftvercég között egyfajta interfészként a megrendelő érdekeit képviselte.
    Nem tréfálok, hogy a csúcson több, mint 4000 hibajelenséget tartottunk nyilván, és a Quality Centerből (ami a HP-s Mercury) egy 10 MB-s excel-be importáltuk a cuccot hetente. Minden megoldott hibára jutott újabb kettő, ami nyílt.

A Witchernél egy 200+ órás végigjátszású játékról beszélünk, ez nem egy csőjáték, ahol egyszer végigmész és felírod a hibákat. Ráadásul sok elágazás van a történetben, szóval lehet az a 200 akár 600 is.

Hogy másik példát mondjak, én magam 2011-ben dolgoztam a CDP-nek Varsóban a második rész megjelenése kapcsán. Magyarítás lektor voltam. Egyes részek tesztelésekor előrébb tartottam, mint a játékteszterek.
    A CDP-t egy professzionális cégnek tartom, de szerintem a prioritásukban a frame visszaszorult a gamebreaker és egyéb bugok miatt, amiknek a játékmenetre esetleg nem csak technikai hatásuk lehet. Ettől még persze savanyú a dolognak ez a része, de ha az alternatíva az, hogy dolgozzanak rajta fél évet, akkor jobb ez így szerintem. Aki nem akarja, tegye félre és majd folytassa, ha jobban összerázódott a game.
  • Moby
    >Csak mostanra jóval bonyolultabbak lettek.

Ezt én elismerem. Éppen ezért lenne kritikus fontosságú a megfelelő minőségbiztosítás, ami szinte mindig hiányzik. Vagy inkább sok esetben hiányzik. Vegyük a W3 megjelenéskori állapotát. Ha azt odaadom egy blindtesternek, az két óra után százoldalas hibajegyzőkönyvet tesz le elém. Hogy az istenben kerülnek piacra így produktumok?

Ár: ez az első játékom, amiért 18K-nál többet adtam ki, pedig 2013 dec.13 óta jelen vagyok a platformon. Nem érdekel a custom kiadások ára, ott eltérő hozzáadott értékek vannak.
  • Moby
    Hát te nyilván kötődsz hozzájuk, van személyes kötődésed. Ez még megspékeli némi szentimetalizmus (ami él bennem is erősen). Én is látom benne a sok jót, ha nem így lenne, olyan gyorsan lépnék túl rajta, hogy egy gombot nem ütnék le akeyboardon, ezt elhiheted. Látom viszont a rosszat is, ésmivel óriási a kontraszt, fáj is nagyon.
  • Amiga
    Hol a legdrágább? A W3 legteljesebb kiadása 25k körül van. Nomost egy Mortal Kombat komplett most 30 ezer, egy új Batman 30 ezer, egy Hardline deluxe vagy CoD 40 ezer. W3 ára a SP nélkül még a Bloodborne-ét sem éri el. Teljesen átlagos ára van, illetve a tartalmat figyelembe véve a jelenlegi legjobb vétel.

A szar teljesítés nem új iparági norma, mindig is ez volt, a játékokat 20 éve patchelik, mióta modem létezik. Csak mostanra jóval bonyolultabbak lettek.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.06.02. 09:54:10
  • Amiga
    Tehát a hardverileg fos konzolodra vettél egy technikailag néhol fos játékot és most csodálkozol, hogy hányingered van a végeredménytől.

Én az ár/érték arányban teljesen helytálló kis konzolomra vettem egy EPIC és teljes mértékben kielégítő játékot. És közben ugyanarról beszélünk.
    Nyilván, remélem, hogy a CDP tud majd patchelni a frémen a húzósabb területeken. De nekem nem létszükséglet. Megértem, ha neked fontosabb, mint nekem, illetve sajnálom is, ha ez tönkreteszi a játékélményedet. De tényleg.
  • Moby
    > A CDP egy indie stúdióból nőtte ki magát

Ez megint senkit nem érdekel. A Witcher3 az egyik legdrágább játék a piacon. Az embberek a produktumot veszik meg, nem a céget, vagy a történelmét.

>Naná, hogy technikai problémákkal küzd.

Naná. Persze. A világ legtermészetesebb dolga ez :D A szar teljesítés. Ez lett az iparági norma. És sajnos tényleg.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 09:49:52
  • Moby
    Nyilvánvalóan mindkettővel.
  • Amiga
    És még valami. Witcher első és második része egyaránt technikai gondokkal küzdött. A CDP egy indie stúdióból nőtte ki magát, nem áll mögötte EA és UBI anyagi hátér. 200 munkatársa van, nem ezer. Letették az asztalra minden idők egyik leggrandiózusabb játékát. Naná, hogy technikai problémákkal küzd. Micsoda meglepetés.
  • Amiga
    "ugyanolyan árban van olyan produktum ami ezt teljesíti"

Most a géppel van bajod, vagy a játékkal? Ezt már nem tudom követni.
  • Moby
    Ez a moslék helyett nekem is megfelelne egy 30-ra lockolt W3, de van már bennem dac is bőven: ne az én pénztárcám fájjon már más balfaszsága miatt.
  • SlickAdam
    bar egy csucs vason röhejes a 30 frem, de nekem tovabbra sincs gondom vele, ha atom stabil. jo, lehetnek pacing gondok (föleg pc-n), de nekem az Evil Within is megfelelt vegül 30-ra lockolva, 1440p-rol leskalazva.:D
  • lwb
    A wiki szerint a tavalyi átlagfizu 4000 euró volt. Ebben benne van az útburkoló és a vezérigazgató is. Nyilván nem a pék fizetését mérem, hanem a managerét, aki kb olyan beosztásban van ott, olyan munkát végez, mint én itthon. Itt az átlag fizu 400 euró kb, de én sem annyit keresek és nem vagyok rocksztár. :)