status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ragnar360 #27633 Ez butaság szerintem (lásd előző gen) bár kinézem belőlük, hogy arra várnak (bár inkább nem várnak semmire ezek:D)
Az a vicces, hogy most terveznék beszerezni egy ps4-t ugye. Én pár multiplatformal is ellennék, nem is kell feltétlen Exkluzív. Witcher is multiplatform végülis
Na meg ahogy nézegettem a dolgokat az elmúlt időszakban, Far Cry 4, CoD: AW ezek baszott jól néztek ki, na és ott már PC-n ahhoz kellett volna vas. És abba a hiszembe voltam, meg jó is volt abba lenni:D Hogy ki nem szarja le hogy PC-n ultrán kicsivel szebb - szinte lényegtelen különbség volt pár jáétknál (pl Project Cars-nál láttam utoljára ilyen comparsion videót, hogy pc-n kicsivel több fűszál volt a pályán meg ilyenek) csak hogy oké szebb, de milyen gép kell alá. Remélem azért meglesznek ezek pozitívumok a ps4 előnyére a későbbiekben.
AC Unity is rohadt jól nézett ki, bár frame rate gondok voltak ott is (mondjuk valamennyire játszható votl azért gondolom)
Ja meg a másik plusz amit említessz hogy sok esetben PC-n szarabb a multi, meg ez meg az.
Bár pont tegnap olvastam, hogy Mortal X elég szar bugos pc-n vagy mi és peccselgetni kell, csak konzolon meg ilyen 11GB-ás peccset töltött valakinek? Nem Tatyla írta véletlenül?:d Aztán mondták h ez azért van mert a fos konzolon a fél játékot ki kell cserélni hogy tudják peccselni...