status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Nikknev
    User bénázás nomeg az hogy egyesek többet akarnak a hw-ből kihozni illetve amatőr mód rakják össze a gépeiket /= megfekteti a gépeket a witcher (mert baromira nem fekteti)
    BB kiváltható, de ahogy írtam legyen a BB egy.
    Mortal? Pc-n jobb,de remélem nem az jön hogy milyen már egérrel tolni meg billentyűzettel..:D
    Doa? Egy kókler szarházi banda csinálta akik direkt rombabutították a pc-t,a játék maga pedig amúgy is középszerű hulladék.
    Cod Aw multi jobb? Semmivel sem marad el a pc sőt.... Maximum több a csaló.
    TlouR? A BB mellett a másik ami miatt megéri. Ez már kettő.

Pc-n hasonló színvonal? Hal Life, Pillars of Et (bár ez állítólag talán jön ps4-re),stbstb...Hagyjuk. Pc-n is vannak nagy exek,de pc-n még elenyészőbb a számuk. Viszont a multiplatformokat teljes fényében és minőségében tolhatod olcsóbban, és itt a lényeg.

4k nem érdekel,engem az érdekelt hogy ez a konzolgeneráció már ne arról szóljon hogy a minőség a béka ülepe alatt van és szenny frémmel pakolják ki a pc-hez képest gyengébb látványt. Téged nem érdekel hol mi zeng,ez szuper. Más embereket pedig érdekel a minőségi szórakozás,amitől ez a konzolgeneráció jó messze van. Nyilván azért mennek a frametesztek és az összehasonlítások mert ezek senkit nem érdekelnek és minden jó.
    Az meg hogy mi relatív. Nos az nem, hogy adott pár pc topik ahol 4-5 user annyira sem ért a géphez hogy összerakás elött utánanézzen a dolgoknak és ésszel dobjon össze egy konfigot. Érdekes módon egy jól összerakott konfigon legyen az közép vagy felsőkategória, nincs sírás,nincs gond. És ha esetleg még adódna is valami ott az internet amin 1 perc megkeresni a hiba okát,de már idejét sem tudom mikor kerestem utoljára problémás dologra.
    Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.02. 11:12:01