status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ragnar360 #27623 Jó kis tápik ez.:) Jó reggelt. Hát sajnos sajnos, nem jó dolgok ezek:)
Ezzel egyetértek én is.
Nagyon érdekes, ugyanis: tudtuk milyen hardver volt a régi gépekbe, aztán jöttek az újak és a számok a többszörösére nőttek, sokaknak ez is elég volt, hogy megnyugodjon - nekem is - de úgylátszik hiába.
És az azért tényleg vicces, hogy Gears1 vagy akármelyik PS3 exklu vagy jobb multiplatform mit tudott ki sajtolni az előző genből.
A 360-ba is szaros 512 ram volt, a ps3-ba meg 256. És már akkor meg volt a 720p-s felbontás.
Most az erőforrások többszöröséről beszélhetünk. És mégis rohadtul nem stimmel valami. Bár azt rég látni 1-2 éve lazán, hogy a játékipar manapság egy fos, meg jönnek az indie szutykok ezerrel, alig van játék stb. Zéró innováció, grafikai fejlődés csigalassan halad, és semmi új játékelem, de még a jól bevált régieket se hozzák. Ehelyett Remaster gec*k jönnek meg néha befut 1-2 érdekes cucc. Évente olyan 3-4 game van átlagba amiről érdemes beszélni, meg TALÁN megvenni.
Na de visszatérve a hardveres specifikációkra...azért emlékszem a Sony is mennyire jött a marketing bullshittal hogy a gép procija is szupoererős ezúttal. - Csak azt nem értem miért nem alapoznak rá jobban.
Volt erről szó, hogy a GPU-nak elég sokat betudna segíteni. A 8GB ram ha jól tudom DDR3-as, tehát nem valami gagyi mondvacsinált 8 giga és valójában egy PC-shez képest csak 4 gigát érne.
Ha megnézzük az előző generációkat, mindig az volt, hogy kevés erőforrásból is kurva jó dolgokat tudtak kihozni, szinte már hihetetlen volt egy-két cím esetében. PS2-es időkből is elég sok példát lehetne hozni erre.
Ergo, most mi a fas* van akkor? Grafikailag nincs előre haladás, és van egy FIX hardverünk. Lehet ezt felejtik el, vagy szarják le (mert lehet több idő és pénz lenne, és inkább nmultiplatformosítanak, azt csá, kicsit félvárról véve a dolgokat)
Na és a fix hardver a ps2-es időknél lehet gyengébbnek számított, az akkoriakhoz képest is (ha jól tudom) mégis...
A Sony belsős stúdió le vannak maradva, nincs semmi egetrengető blockbuster, system seller cucc. Aztán majd úgy is az lesz, hogy ők FPS-eileg, grafikailag kicsit dobbanatak valamit és kész. Pedig sajnos elég szar hogy rájuk kell várni, mert alap dolog lenne ez minden fejlesztő csapattól, aki PS4-re fejleszt egy játékot. Hogy igen is jól nézzen ki, és baromi jól fusson. Mint 5-10 évvel ezelőtt.
Azért bízakom, de nagy a stagnálás : (