status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Igazad van, és fontos kérdést feszegetsz.

Én dolgoztam úgy hat éve egy cégnél, ami egy állami megrendelő és egy nagy szoftvercég között egyfajta interfészként a megrendelő érdekeit képviselte.
    Nem tréfálok, hogy a csúcson több, mint 4000 hibajelenséget tartottunk nyilván, és a Quality Centerből (ami a HP-s Mercury) egy 10 MB-s excel-be importáltuk a cuccot hetente. Minden megoldott hibára jutott újabb kettő, ami nyílt.

A Witchernél egy 200+ órás végigjátszású játékról beszélünk, ez nem egy csőjáték, ahol egyszer végigmész és felírod a hibákat. Ráadásul sok elágazás van a történetben, szóval lehet az a 200 akár 600 is.

Hogy másik példát mondjak, én magam 2011-ben dolgoztam a CDP-nek Varsóban a második rész megjelenése kapcsán. Magyarítás lektor voltam. Egyes részek tesztelésekor előrébb tartottam, mint a játékteszterek.
    A CDP-t egy professzionális cégnek tartom, de szerintem a prioritásukban a frame visszaszorult a gamebreaker és egyéb bugok miatt, amiknek a játékmenetre esetleg nem csak technikai hatásuk lehet. Ettől még persze savanyú a dolognak ez a része, de ha az alternatíva az, hogy dolgozzanak rajta fél évet, akkor jobb ez így szerintem. Aki nem akarja, tegye félre és majd folytassa, ha jobban összerázódott a game.