121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
PC-n sem kell a lemez, de digitálisan egy játékot rengeteg forrásból beszerezhetünk. És XBOX-on is. A háromból most a SONY a legzártabb ilyen szempontból, de boxra szinte bárhol vehetsz kódot.
Azt kellene megoldani, hogy digitálisan lehessen bérelni, netán visszaváltani vagy továbbértékesíteni a játékjogot, nem igaz, hogy bele kell rohadni egy régen elavult megoldásba. Mekkora lenne egy PS4, ha már nem kellene BR-olvasót sem beletenni? Arról nem is szólva, hogy annyival olcsóbb is lenne.
Egyedül ott van még értelme a lemeznek, ahol nincs, vagy szeggényes az internet-kapcsolat, de ott meg amúgy is infrastruktúra-fejlesztés kell, arra sem megoldás a fizikai adathordozó. Én kivezetném - szépen, tervezetten, felhasználóbarát módon. -
A lemezforgatás jelentős zajjal jár, én örülök neki, hogy nem kell a zajt hallgatnom, várni amíg felpörög, stb. Ráadásul az install sokszor a háttérben megy, elég korrekt a rendszer ebből az aspektusból (kb csak ebből :D ). Egy 2 TB hdd pedig filléres (vs. játékárak) és PONT a ps4en gond nélkül ki is cserélhető!
Bár az átmenetileg accra regelős megoldásod működhetne, feleslegesen bonyolítaná a beteszem a lemezt és játszok mostani állapotot.
"Konzolról nézve" sokkal inkább gagyi, amikor pécén megveszed a 14 ezres játékot, nem jön be, és.... ennyi, 14k ugrott.
Egyébként nem értelek - neked mitől lesz jobb, ha nem lesz lemez?
Ha adott játék SEHOL máshol nem vehető meg, csak a psn-en, az hova vezet? Jelentett-e jót ilyenféle monopólium valaha?
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.10. 12:06:33 -
SlickAdam #62464 télen én elektro-küytüknel 2 órát várok kicsomizas utan. -
Evoluti0N #62463 Na, nekem is megérkezett a Pro. Egy bajom van, de ez az én hibám: Azt hittem, h alapból van a csomagban olyan cucc, amivel élére lehet állítani. Erre lóf.. :D Majd vennem kell, mivel kicsit így szűkös a hely. BTW azután, h bejön a hidegről, mennyi idő után biztonságos bekapcsolni? -
Őszintén szólva engem is irritál, hogy a BR teljes tartalmát felmásolja a gép, mégis benn kell hagynom a lemezt indításkor a másolásvédelem miatt. De azért a 10-20-50 GB-t felmásolja, ez óriási szivatás, mert az átvezető videók pl. mehetnének a lemezről és legalább tárhelyet spórolna, de nem... Ezt valahogy meg kellene oldani, pl. nem látható egyedi azonosítóval a lemezhez, amit ő telepítéskor automatikusan beregisztrál a PSN-en, és amikor törlöd a gépről a játékot, akkor a kulcsot is feloldaná, hogy el lehessen adni a lemezt. És akkor nem kellene ez az idétlenség, hogy cserélgetem a lemezt, ha mással akarok játszani, ami PC-ről nézve valóban az őskor. Ezért nem is veszek soha lemezt, haljon ki végre ez az elavult adathordozó.
-
BB2-nem hiszem. Valami újat akarnak csinálni az állításaik szerint. Bloodborn olyan magasra tette a mércét, hogy a következő rész nem tudná megugrani :D -
sima ps4ben is 3.0 az usb ... máshol van a szűk keresztmetszet :)
#62457 - szerintem a from inkább melózik egy bb2-n, ahogyan a gow4 is magasabb prioritást élvezhet, mint a hármas pecselése ;) és nem is akkora baj ám ez.... NEKEM :D
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.10. 11:49:37 -
Én nem értek egyet azzal, ha téged bántanak mert van egy véleményed. Mindenkinek tiszteletben kell tartania.
A baj az hogy a fele része hiába szubjektív, attól még marhaság. És nem haragudhatsz meg arra amikor ebben kijavítanak, max a stílusban.
BB látványvilága? Vagy hogy hiányolsz a játéklistáról 300 indie címet? Vagy hogy Halk-e a gép, vagy ilyenek, ez frankón a te saját személyes dolgod.
De pl olyan butuska dolgokat mondani, hogy pl miért kell lemezt benhagyni, az azért valszeg helyesbítést igényel.
Te összekeverted a rendes lemezes játékot a pc-n kapható digitális játékokkal, AMI MELLÉ KAPSZ egy lemezt a tartalommal.
PC-n te a serial-t veszed egy kulcsot a lemez arra kell csak, hogy ha nincs neted, onnan telepítsd fel.
Régen léteztek ilyen lemezek, sima offline lemezek, de azoknak ugyanúgy a dvd meghajtóba kellett lenniük.
Szóval ne keverük a dolgokat ilyen ügyben.
A PS4 címekben AAA kategóriában érdekelt, úgy aláz minden platformot, még az önnmagához mostani kevesebb felhozatallal is.
Mütymüty játékokra mindenképpen pc vagy android.
És a ps 4 nagyos sok esetben egyértelműen nem pc legalsó szint, hanem nem is max, hanem közte halahol.
És a PS ár/értékben még mindig jobb.
Ezekkel is lehet vitatkozni, csak szerintem felesleges, pláne, hogy ez a PS4vsXRvsPC téma már szerintem 3 éve mindenkinek tök tiszta, kár is belefolyni.
Amúgy részemről üdv mint ps tulaj, aztán, jó játékot hozzá.
Nincs egyetlen gép mint jó megoldás, mert egyik sem elég egyedül.
És ps azért fontos mert minden gémernek látnia kéne az U4-et, vagy akár a BB-t.
Das 3 ide vagy oda, a BB stílusa és látványa egyedi és utánozhatatlan eddig. -
Paranoia #62458 jaja köszi csekkolom!
kepcsör galeribe van 3gigám...másolás 1óra...
megnyugtató,h a proban itt figyel a usb3 -
Nem mindig vagyok aktív tag. Ha ezt írod ezzel kiegyezem. Mikor, hogy.
@arty akkor teljesen esélytelen mi? :( -
Nem én hoztam fel a témát. megint... Egy ember befejezi rákezdi a másik. Nem egyszer leírtam, hogy jó lenne ha ps-téma pörögne és nem ez, másoljam is vissza? Mindig jön valaki aki újra elkezdi. Ez van. -
hát én se pörgök itt olyan sokat, de téged aztán tényleg nem láttalak itt még egy két héttel ezelőttig... -
elvben igen, azért ellenőrizd ;) -
from nem készít állítólag, a gow kapott ugye ps4peccset a ps3asról, szvsz kevés értelme van a prevgeneket méginkább feskálázni (álá tlou) ;) -
SlickAdam #62452 sose lattalak meg erre... vagy az uccso 1-2 hetben erkeztel (mostanaban passzivba vagtam magam) miutan valtottal a pécéröl?
en nem böfögök, hanem irtam nehany hozzaszolast. pécéröl hoztad ezt a stilust? mar ertem a community fikazast...
-
Na jó most már tényleg vegyél vissza légy szíves, mert mész pihenni. -
Topicban sem vagyok új. Hadjad már ezt a bullshitet. Egyébként meg semmi jelentősége. Mindenféleképp hozzá kellett böfögnöd valamit, mert nem bírtad ki. I forgive you.
-
SlickAdam #62449 topikban vagy uj. olvass figyelmesen! -
:DDD -
SlickAdam #62447 regebben, amikor meg iszakos voltam, full reszegen nekem is celozgatnom kellett egy szemmel, hogy lassak is valamit. 
aiming...
-
Nem tolt? Talán mert tatyla törölte azokat a hsz-ket. Én is leírtam rendesen a véleményem
8 éve vagyok itt tag teljesen újnak érzem magam. (jézusom..)
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.10. 11:01:33 -
SlickAdam #62445 szerintem te meg tul friss husi vagy ebben a topikban, hogy csak igy "dickhead"-ezzel. föleg, hogy ö nem tolt ilyen köcsög stilust, csak leirta a velemenyet (ami szerintem is helytallo, de term. nem kell egyetertened) -
Hát én sem görnyedek ám billentyűzet felett. Van egy fasza kis Xbox One kontrollerem. Problem solved. -
Ha plusz-os vagy, akkor mindenképpen elteszi a felhőbe, de kényelmesebb lehúzni pen drive-ra. -
@SuperMGames
For all those who asked - there are currently no plans in place to optimise #UntilDawn for #PS4Pro
Továbbá Destiny és a The Witcher 3: Wild Hunt szintén nem kap propatchet.
Lehet vó't má' !
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.10. 10:46:11 -
Paranoia #62441 Köszi!
Játék mentések a pluszosoknak felhőben menti nem? -
Bloodborn,dark souls 2-3, God of War, Siege nem fog pro patchet kapni? Vagy ezt csak istentudja? :) -
To restore system software to its default settings, select (Settings) > [Initialization] > [Restore Default Settings], and then follow the on-screen instructions.
Előtte a játékállásaid, stb mentsd! -
Pro in da house.
A az on/off és eject tényleg kritikán aluli (még jó, hogy a régin se se használtam soha, mindent kontrollerről) Még melegszik a cucc, később jelentkezem.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.10. 10:39:09 -
Ne haragudj, de ez tényleg óvodás szint akkor. Nem lehet minden smile mellé közlekedési rendőrt állítani (ahogy Rejtő mondaná). Valamint az a fél mondat is - még mindig Mózes véleménye.
Nem kell minden véleményre ráugrani, attól hogy PS-topik, még lehetnek olyanok, akik nem 100 %-ig vannak jó véleménnyel.
Ugye most Trump nyert Amerikában, aki nemrég mondta, hogy leszarja a polikorrekt fogalmazást. Szinte felüdülés olvasni valakinek a véleményét úgy, hogy őszinte és mégsem tiszteletlen, és nem írja le kényszeresen 3x minden mondatba, hogy "szerintem", nehogy belekössön valaki. (És azért említettem őt, mert talán benne a van a győzelmében, hogy az emberek torkig vannak vele, hogy beléjük kötnek, ha a véleményüket kimondják nyíltan - és most nem személyek, vagy népcsoportok esetére gondolok, mert az más téma, de ez mégis csak hobbi, élettelen dolgok).
Gondolom, ha azt írnám, hogy az Infinite Warfare pudvás f*s, akkor nem mondanád, hogy flémelek vagy trollkodok, pedig ugyanolyan bántó kijelentés lenne mindenkinek, aki szereti. De mivel azzal egyetértenél, elmennél mellette. Annak szoktál nekiugrani, akinek zavar a véleménye. Legalábbis én ezt szűröm le.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.10. 10:32:17 -
Paranoia #62436
Hogy kell normálisan kiköltözni az elözőből?Nem szeretném,ha bármi akármi benne maradna. -
Van egy plusz PS4 pro Nyíregyházán 126500 Ft ha valakit érdekel írjon privátot -
Bandicoot #62434 Az utánalévő röhögcsélésből és "melyik jobb a felhasználónak" magyarázásból indultam ki. -
Mozes #62433 Teljesen igazad van :) nálunk is pont a DOOM-al és a Mortal Kombat-al van gond..... még a logótól is beindul az 5 éves gyerek és nem lehet csak úgy a gépben letiltani, hogy Ő ne tudjon vele játszani és ne lássa még a logóját sem a játéknak, hogy nálam ez ne legyen hatással.....nem is értem....pedig ez a koncepció nagyon életképes lenne és teljesen jó ez a sub-account filizófia is, hogy le tudom tiltani nehogy megosszon videót vagy ne tudjon játékot vásárolni, innen már csak egy lépés lenne, hogy beállítom a korhatárt a gyereknél és csak azok a játékok jelennek meg neki a game list-ben azt annyi nincs ebből feszkó, hogy hagy próbáljam ki azt a Ninja fejú játékot (Mortal Kombat :)) -
Final Fantasy XV aiming for 60FPS/1080p on PS4 Pro
:O -
Nem olvastam az előzményeket, de ha személyeskednek veled, megvannak a lehetőségeid, hogy védekezz, nem kell neked is ezt csinálni. A Mózes véleményét olvastam, nem találtam benne semmi komolyabb kivetnivalót. A te válaszod egy része is teljesen korrekt volt, de a hangnemed indokolatlanul ingerült, mert ő csak a tapasztalatait fogalmazta meg és nem volt bunkó.
Nekem is vannak tapasztalataim XONE/PS4 összehasonlításban, most hogy van mindkettő, és terveztem is, hogy írok egy posztot, hátha valakit érdekel. Amúgy ez a poszt a PS4-et hozná ki "győztesnek". Ugyanígy, ha valaki PC mellett vett konzolt, de továbbra is a PC-t tekinti elsődleges platformnak, és akár a konzoljában csalódott is, nem ítélem el érte. Sőt, respektálom, hogy végső soron leírta, hogy megérte a gép, csak másra számított.
Sajnos az is igaz, hogy igazi húzócím még mindig nincs elég, így ha valaki a multiplatformokat már behúzta Steam-ről, annak valóban kevés olyan tartalmat tudunk felmutatni, ami vonzó lehet. Ezt el kell ismerni. Mindazonáltal a te érveidben is volt igazság, csak a kommented sikerült olyan flém-ellenesre, amit nem éreztem indokoltnak.
Ha a másik srác ilyen bunkó volt, arra még mindig ott van a "ne etesd a trollt" alapérvényű megállapítás, ha beszólt neked egy ilyet, azért meg lehet szórni felkiáltójelekkel a nickjét, néhány ilyen után ki is pontozódik.
De ha belemész ebbe a stílusba, akkor a topik színvonala hagyni fog kívánni valót maga után, nekem meg nincs kedvem mindig száz kommentet visszaolvasni, hogy ki kezdte. -
Nem azért mert süket vagy, hanem mert egy gép hangja, pontosabban mint zavaró tényező totál szubjektív. A régi ps4-ről is késhegyre menő viták folytak évekig, hogy hangos-e vagy sem. Ilyen módon az is szubjektív természetesen amit én leírok, nem is lehet más. -
:DD
---
engem a df rivjúból leginkább a rest mód extrém fogyasztása csapott pofán... arra emlékeztem, hogy ennyit a one zabál... hiszen a ps4ben ugye van egy arm soc, miért nem az intézi a rest módos letöltéseket, stb?! és én baromállat, egyszer-egyszer ebbe hagytam ott a pisit, hogy töltsön :(
sony
-
Ulthane #62428 Egy önjelölt értőre? Hagyjuk már. Süket nem vagyok, nincs hangja. Nem tudom, miért nem hiszed el...De én meg azt szarom telibe, te mit hiszel.
-
Tényleg, nem láttam, sry.