status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ne haragudj, de ez tényleg óvodás szint akkor. Nem lehet minden smile mellé közlekedési rendőrt állítani (ahogy Rejtő mondaná). Valamint az a fél mondat is - még mindig Mózes véleménye.
Nem kell minden véleményre ráugrani, attól hogy PS-topik, még lehetnek olyanok, akik nem 100 %-ig vannak jó véleménnyel.
Ugye most Trump nyert Amerikában, aki nemrég mondta, hogy leszarja a polikorrekt fogalmazást. Szinte felüdülés olvasni valakinek a véleményét úgy, hogy őszinte és mégsem tiszteletlen, és nem írja le kényszeresen 3x minden mondatba, hogy "szerintem", nehogy belekössön valaki. (És azért említettem őt, mert talán benne a van a győzelmében, hogy az emberek torkig vannak vele, hogy beléjük kötnek, ha a véleményüket kimondják nyíltan - és most nem személyek, vagy népcsoportok esetére gondolok, mert az más téma, de ez mégis csak hobbi, élettelen dolgok).
Gondolom, ha azt írnám, hogy az Infinite Warfare pudvás f*s, akkor nem mondanád, hogy flémelek vagy trollkodok, pedig ugyanolyan bántó kijelentés lenne mindenkinek, aki szereti. De mivel azzal egyetértenél, elmennél mellette. Annak szoktál nekiugrani, akinek zavar a véleménye. Legalábbis én ezt szűröm le.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.10. 10:32:17