status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #62459
    Én nem értek egyet azzal, ha téged bántanak mert van egy véleményed. Mindenkinek tiszteletben kell tartania.

A baj az hogy a fele része hiába szubjektív, attól még marhaság. És nem haragudhatsz meg arra amikor ebben kijavítanak, max a stílusban.

BB látványvilága? Vagy hogy hiányolsz a játéklistáról 300 indie címet? Vagy hogy Halk-e a gép, vagy ilyenek, ez frankón a te saját személyes dolgod.

De pl olyan butuska dolgokat mondani, hogy pl miért kell lemezt benhagyni, az azért valszeg helyesbítést igényel.

Te összekeverted a rendes lemezes játékot a pc-n kapható digitális játékokkal, AMI MELLÉ KAPSZ egy lemezt a tartalommal.
    PC-n te a serial-t veszed egy kulcsot a lemez arra kell csak, hogy ha nincs neted, onnan telepítsd fel.

Régen léteztek ilyen lemezek, sima offline lemezek, de azoknak ugyanúgy a dvd meghajtóba kellett lenniük.
    Szóval ne keverük a dolgokat ilyen ügyben.

A PS4 címekben AAA kategóriában érdekelt, úgy aláz minden platformot, még az önnmagához mostani kevesebb felhozatallal is.

Mütymüty játékokra mindenképpen pc vagy android.
    És a ps 4 nagyos sok esetben egyértelműen nem pc legalsó szint, hanem nem is max, hanem közte halahol.
    És a PS ár/értékben még mindig jobb.

Ezekkel is lehet vitatkozni, csak szerintem felesleges, pláne, hogy ez a PS4vsXRvsPC téma már szerintem 3 éve mindenkinek tök tiszta, kár is belefolyni.

Amúgy részemről üdv mint ps tulaj, aztán, jó játékot hozzá.

Nincs egyetlen gép mint jó megoldás, mert egyik sem elég egyedül.
    És ps azért fontos mert minden gémernek látnia kéne az U4-et, vagy akár a BB-t.
    Das 3 ide vagy oda, a BB stílusa és látványa egyedi és utánozhatatlan eddig.