status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem olvastam az előzményeket, de ha személyeskednek veled, megvannak a lehetőségeid, hogy védekezz, nem kell neked is ezt csinálni. A Mózes véleményét olvastam, nem találtam benne semmi komolyabb kivetnivalót. A te válaszod egy része is teljesen korrekt volt, de a hangnemed indokolatlanul ingerült, mert ő csak a tapasztalatait fogalmazta meg és nem volt bunkó.
Nekem is vannak tapasztalataim XONE/PS4 összehasonlításban, most hogy van mindkettő, és terveztem is, hogy írok egy posztot, hátha valakit érdekel. Amúgy ez a poszt a PS4-et hozná ki "győztesnek". Ugyanígy, ha valaki PC mellett vett konzolt, de továbbra is a PC-t tekinti elsődleges platformnak, és akár a konzoljában csalódott is, nem ítélem el érte. Sőt, respektálom, hogy végső soron leírta, hogy megérte a gép, csak másra számított.
Sajnos az is igaz, hogy igazi húzócím még mindig nincs elég, így ha valaki a multiplatformokat már behúzta Steam-ről, annak valóban kevés olyan tartalmat tudunk felmutatni, ami vonzó lehet. Ezt el kell ismerni. Mindazonáltal a te érveidben is volt igazság, csak a kommented sikerült olyan flém-ellenesre, amit nem éreztem indokoltnak.
Ha a másik srác ilyen bunkó volt, arra még mindig ott van a "ne etesd a trollt" alapérvényű megállapítás, ha beszólt neked egy ilyet, azért meg lehet szórni felkiáltójelekkel a nickjét, néhány ilyen után ki is pontozódik.
De ha belemész ebbe a stílusba, akkor a topik színvonala hagyni fog kívánni valót maga után, nekem meg nincs kedvem mindig száz kommentet visszaolvasni, hogy ki kezdte.