1756
-
lonvard #1716 Hú ez a VNC tornyos mászás a Dying Light két részének legjobban összerakott küldetése. Ebben aztán minden ott van, ami Dying Light. -
militavia #1715 Én a Wargame szériát leszámítva kb. nem multiztam 10+ éve, de a tapasztalatom a végén ott is az volt, hogy a multi = gyökerek elbaszzák a szórakozásomat. Túl sokszor. -
lonvard #1714 Jó de nem feltétlen azért kell a coop, mert szükség van rá.
Én sem szeretem általában, mivel immersion romboló az eszetlenül rohangáló kolléga mellettem. Viszont van aki meg szeret csapatban szaladgálni, és nem ítélem el érte. :) -
militavia #1713 Melyik feladat, nem is emlékszem ilyenre.
Egyszer nem éreztem szükségét annak, hogy kéne társ... -
Ironman2 #1712 Holnap kipróbálhatnánk,sajnos most Ixemgabeo nélkül,de majd én beszélek :) Az meg becsajozott :)
Mi volt amúgy a nicked?
Keresünk egy discord csatornát.Igaz egy van nekem,de oda szoktak jönni mások is.Jó volt veletek tolni az első részt,ez egy örök élmény marad nekem.Ide is elkéne a segitség,mert minden máshogyan van.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.09.01. 22:57:43 -
Gary #1711 Kapható vagyok coop-ra! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2022.09.01. 21:31:19 -
lonvard #1710 Igen ott én is álmélkodtam egyet. Még nem tudsz semmit, pl. hogy az a világító gomba mennyit segít, és akkor semmi felszerelésed, és időd is a legkevesebb. Idáig gyakorlatilag az a feladat volt a legnehezebb a játékban. És az az első feladat. :D Szóval elcseszték az elejét.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.09.01. 16:54:15 -
Ironman2 #1709 Akárhogy is nézzük,ez multira lett kitalálva.Az elején a csatornafedeles feladat is több embert igényel,úgy egyszerübb megoldani.Én gyakorlatilag itt el is akadtam a játékban,nem tudom megcsinálni. -
lonvard #1708 Fú ez a toronyházas terep nagyon tetszik. Olyan mint egy dzsungel. Itt már nem olyan sima eljutni A pontból B-be, mert nagy magasságkülönbségeket kell leküzdeni a terepszakaszok között. És nyüzsögnek az utcákon a zomberek. Szóval ez már nem olyan, mint az Old Villedor rész, hogy az éjszaka közepén futok egy kört. Most addig akarok haladni a főszálon, amíg a grapling hook meg nem lesz, és akkor egy kicsit élvezkedem. -
lonvard #1707 Igen azt még nem tudom mi, mert nem tartok még ott.
De amúgy a modot kivettem, mivel egyszer csak furcsa lett, hogy nem sebeznek a zomberek, aztán kiderült, hogy tényleg nem sebeznek, és akkor káromkodva kiszedtem. Viszont a nyílpuska modot benne hagytam, összeszedtem rá 18 000 aranyat, és most egy kicsit élvezkedem vele. De ahogy nézem nemsokára lesz íj is. Most találkoztam Rosario Dawsonnal. :) -
Gary #1706 A Korek Charm még mindig ott van, mint lehetséges "örök" fegyver!
Duplaplusz jó, mert míg éjszaka (mikor máskor, vagy nappal a GRE épületekben) hentelsz, addig gyűlik a mostani patch-csel átállított tarifa a Mutation Sample. Mire elkopna, összejön a 400 adag és mehet a javítás. Built in Cheat! :Đ -
lonvard #1705 Nem nyavajgok. -
militavia #1704 Komolyan nem értem nyavajgásodat...
Nekem csak "annyira használódtak" el a fegyvereim, hogy még mindig megvolt a pimpelt 80-as sebzésű, alkotásakor durvának számító fegyverem, amikor a játék már 130-as sebzésű alapfegyvereket borított rám. Értsed, minden sarkon kettőt.
A nagyon speciális ellenfeleket leszámítva nem kellenek a 200+ sebzésű csodafegyverek. -
lonvard #1703 Frászt a legnagyobb feeling, hogy összetörnek a fegyverek, mert még javítani se lehet! Ha van egy fasza fegyverem, akkor az a legnagyobb feeling, ha azzal hentelek, nem pedig az a legnagyobb feeling, hogy egyszer csak széttörik, és folytathatom széklábbal! :D -
Ironman2 #1702 Pont a játék legnagyobb feelengjét ölted meg a moddal! Dead Island óta van az hogy nem örökösek a fegyverek.De javítani lehetett az előző részben,itt még nem tudom van-e olyan lehetőség.A javítási szorzó is nő némelyik blueprinttel,fegyverfejlesztéssel.Ha lenullázódik,akkor eldoható a fegyver.Kismillió másikat lehet gyártani. -
militavia #1701 Ez nem hülyeség, hanem lustaság volt. A CP2077 kiadott állapota csak a kapzsiság és kreténség kombójának indikátora, nem hivatkozási alap. -
Gary #1700 "Jó de 3 modhelyed van, szóval maximum 3 javításod van ezek szerint, nem? Ráadásul elveszed a modhelyet a spéci modok elől.
Várj, lemaradtam! :Đ
Igen, 0-3 mod helyed van. Plusz egy hely ha van, a charm-nak.
Azt nem értem, hogy mivel veszem el a spéci mod-tól a helyet?
Én úgy csinálom, hogy amíg nincs meg a Korek Charm, addig a kedvenc, nagyot sebző fegyvert, akkor moddolom, mikor kopott annyit, hogy a számomra hasznos, valamennyire fejlesztett mod közel maximumra javítsa. Majd hasonló kopás után mehet a második, majd a harmadik mod. A harmadiknál már csak két lehetőség van. Vagy nagyobbat sebezzen vagy tovább tartson.
A játék elején, amíg meg nem szerzem a siklóernyőt, úgy is lesz fegyver rogyásig. Mondjuk, én nyitogatom a ládákat, farmolom a trophy-kat a fejlesztésekhez.
Miután megvan a siklóernyő, elmegyek a Korek Charm-ért. Utána már, kész is az "örök" fegyver.
Tény, hogy megoldhatták volna másképpen is a kopást. Dead Island-ben javíthattad, viszont, szintednél magasabb szintű fegyvert nem használhattál. Talán a Diablo-ban volt, hogy a kovács maxra javított, ha magadnak javítottad, akkor a max. tartósság csökkent. Stb.
Ám, akkor nem lenne a Dying Light sajátossága! :Đ
A DL1-ben, az első végigjátszásnál éreztem problémásnak a gyors kopást. Azóta, elfogadtam. Pláne, hogy a DL1 szórta a gold docket-eket. Night Hunter-t legyőzve, Bozak Horde közben, de online tartalmakban fölfedezhető, weboldalukon beváltható kódok képében is.
Máig van, vagy 90 beváltatlan docket-em. Meg egy halom arany fegyverem. :Đ
Most (hogy megint megváltozott a Korek Charm tarifa) a DL2-ben, NG+ Hard-on, még nincs elég Mutation Sample a táskámban, hogy gond nélkül javítsam, a 600 fölött sebző fegyverem. Így, a gyengébbekkel csapkodok. Kopnak is rendesen, mert a patch óta, jobban hasonlít a DL1 Hard nehézségére.
Remélem, lesz itt is Nightmare, hogy megállás nélkül jöjjenek, mindenfelől a dögök! :Đ -
lonvard #1699 Hát pontosan, számomra érdekesebb, ha egy ilyen játékban a fegyverjavítással nem kell bajmolódni. De amúgy millió olyan játék van, amiben javíthatod a felszerelésed. Gyakorlatilag majd mindegyik, kivéve a DL széria, amiben kitalálták, hogy a fegyver akkor is tönkremegy. Erre meg a nexuson kitalálták az unlimited weapon durability modot. Ami 26 000 letöltésnél jár, tehát nem csak én gondolom jó ötletnek. :)
Az hogy mit látsz bele a játékmechanikába, az a te fantáziád, én igyekszem úgy játszani, ahogy értelmes. Milliószor van az, hogy az alapjáték el van cseszve, mert a fejlesztők olyasmiket találnak ki hozzá, ami hülyeség. Csupa hülye kocka teammunkában agyal valamin, sokszor az az érzésem nem is játszottak rendesen a játékukkal, mert akkor nem raknának bele alapvető hülyeségeket.
Pl. Cyberpunk 2077-ben nem raktak bele sétát. Tehát aki 5 percnél többet játszott azzal a játékkal, az tudja, hogy milyen kicseszett immersion romboló, hogy futólépésben lehet haladni, és nincs lehetőség a város miliőét az utcán sétálgatva élvezni. Na és akkor mi történt? Csináltak rá fapados modokat, eltelt több hónap, aztán a sokadik update-be belerakták a sétát. Most csak egy példa a millió közül, amikor a fejlesztő a hülye. :) Tehát ha van lehetőségem, hogy elszakadjak egy hülye koncepciótól, akkor nem fogok ragaszkodni hozzá "játékszabályok betartása" felkiáltással. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.08.25. 17:07:31 -
militavia #1698 Ne haragudj, de ha végtelenszer javítható valami, akkor ennyi erővel ne is legyen durability. Hiszen ugyanaz, max. a lootolás kell mellé, hogy erőforrásod legyen hozzá.
A DL1-ben is korlátozva volt a javítások száma emlékeim szerint.
Nem értem a 12 féle igényt. Nekem volt 1 íj, 1 tápolt vágófegyver, 1 nem tápolt vágófegyver és 1 jolly joker szuperfegyver betéve.
És ezzel remekül elvoltam az egész játék alatt. A JÁTÉK VÉGÉIG nem fogyott el a 280 sebzésű szuperkard durabilityje és közel olyan fegyvereket lehetett találni már a végén. Kétkezesből meg volt erősebb is már.
Az átlagzombi ellen felesleges. Az, hogy ha te a szuperkardot végtelen javíthatóvá teszed vagy végtelen dur-ra, akkor nem tűnik fel, hogy a játékmechanikába rúgsz bele?
Egy fél vonalvastagságra van a Dooom IDFA cheattől.
Mert a játékmechanika és ellenfelek arra épülnek, hogy ha van erős fegyvered, akkor nem használhatod a végtelenségig, mert akkor nincs kihívás sem. És a játék elején a goonok levadászsára használtam / pazaroltam el, mert ezzel 2-3 szintűként 5-6-os ellenfeleket vertem le. De ennek az ára az volt, hogy fogyott a dur. De így is megmaradt a játék végére. Mert átlagzombi ellen a sima található fegyverek is elegek, de még a pimpelhető fegyvereket is borítja rád a játék. Az alapanyaggal együtt.
Egész egyszerűen érthetetlen amit előadsz.
-
lonvard #1697 Rég volt ilyen, de rákattantam egyszerre 3 játékra, de úgy hogy mint egy drogos remegek értük, szóval a Dying Light 2, a Cyberpunk, meg a Stranded Deep. Nagyon hosszú ideig nem tudtam mivel kellene elcsesznem a szabadidőmet, aztán most hirtelen magamra borítottam ezeket.
Nem tudom melyik kalandba vágjak bele, Dyingban az első rablótanya elleni támadáshoz, Strandedben a kraftolhatóság 2 fokozatának eléréshez hogy tudjak csinálni vízpárolót, vagy Cyberpunkban folytatni a kalandot a brutálisan felerősített pengés-mesterlövész-hekkerteki terminátortrannyval. :D És ezekkel nem fogok még végezni amikor kijön a Kingdom Come magyarítása. Édes istenem, ááááh.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.08.25. 14:11:40 -
lonvard #1696 Jó de 3 modhelyed van, szóval maximum 3 javításod van ezek szerint, nem? Ráadásul elveszed a modhelyet a spéci modok elől.
Dying Lightban teljesen hibás felfogás, hogy ez így oké, mert ha én találok egy hiper-szuper katanát, akkor azzal szeretnék hentelni, és nem pedig azon görcsölni, hogy mikor megy tönkre azt marad megint a székláb meg a csavarkulcs. Így az történik, hogy az átlagzombit az ember nem meri a legjobb fegyverével ütni, miközben szeretné azzal, de marad a székláb. Tegyék bele a fegyverállag romlást, de tegyenek bele javítást, mégpedig korlátlan mennyiségben. Ennek hiányában jön a mod, amivel kiveszem a az állagromlást, mivel nekem nem a fixa ideám, hogy egyszerre 12 féle ütőfegyverrel a hátamon ugráljak a falakon. 1 darab kell. + 1 íj vagy nyílpuska, és akkor így már elhiszem, hogy parkourös csávó vagyok. :) -
Gary #1695 Úgy vélem, hogy nem jól értelmeztem a megújított, fegyver MOD-ok szerepét. Nem max-ra javít...
A fegyver maximális tartósságát növelné a MOD! De, nekem egyiket sem produkálja! Maradt a +50 "javítás". Normál és NG+ módban is. -
militavia #1694 Nem fogsz. Ahogy haladtam előre majdnem olyan erős nem pimpelhető fegyvereket borítja rád a játék, mint a spéci módosíthatók.
A spéciket akkor veszed elő, amikor nagyon sok ellent dob rád és good és nagy monszták elle. A többiek ellen meg az átlagfegyver fogyóeszköz.
De én még ennyire se spóroltam. Mindig volt moddolni való erősebb is és alapanyhiány se volt soha. Úgy, hogy talán EGYETLENEGY olyan dobozos helyet lootoltam. Teljesen felesleges részei a térképnek. -
Gary #1693 Megint megváltozott a Korek Charm használatának költsége! 400 Mutation Sample lett!
Intenzívebb lett a játék, hogy megpiszkálták a dögöket. NG+ Hard-on, mindenféleképpen! :Đ -
Gary #1692 A mai Community Update 1-gyel, a MOD maximumra javítja a fegyvert!
DL hivatalos weboldal
Utoljára szerkesztette: Gary, 2022.08.23. 20:24:32 -
Gary #1691 Minden MOD, valamennyit javít a fegyveren, mikor alkalmazod.
Maga a játék is biztosít lehetőséget "örök" fegyverre. Korek Charm + 1 db Rare Trophy * + figyelem.
Persze, csak olyan fegyvernél működik, ahol van charm ráaggatási lehetőség. Valamint, meg is kell szerezni a Korek-et, amihez siklóernyő kell. Rare Trophy csak akad, ha nem megy el mind fejlesztésre. Na és, figyelni kell, hogy időben legyen újra rátéve a Korek Charm, nehogy a nagy csapkodásban, teljesen elkopjon és szép ívben az enyészeté legyen.
* korábban, más volt a Korek Charm tarifája.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2022.08.23. 18:54:09 -
lonvard #1690 Nem tudom ezt az upgrade rendszert még, a lényeg hogy ha megtetszik egy melee fegyver, akkor azzal akarok harcolni, és nem pedig stresszelni azon, hogy mikor megy tönkre. Akkor kedvem sincs megtámadni a common zombikat, így meg bármikor szívesen nekik esem.
Tulajdonképpen ebben a városban mindenki a fertőzöttsége csapdájába esett. Nem tud tovább menni, mert csak UV fénynél marad életben, tehát csak ott marad meg, ahol elegendő energia termelődik az UV-lámpákhoz. Az én vándor karrieremnek is vége. Heh, Spike tudná, hogy mennyire elcsesztem. :D -
militavia #1689 De javítható, az upgrade javít rajta.
Nálam sosem volt HARD-on sem szűk km. Dobálja rád a fegyvereket.
Én még a játék kb. első 1/3-ában találtam egy 280-as sebzésű kardot egy banditák által örzött lootban.
A játék végén is megvolt a 1/3-a az állapotának. Azzal henteltem le porbafingó szarként a goonokat questhez.
Amikor 1/3-a elveszett az állapotának kapott egy villámsebzést és a végén +30% durability-t.
A nagyon kevés véletlenül megtalálható "szuperfegyver" is mindig kitartott amíg nem kaptam sokkal erősebbeket.
Én az íjat is nagyon későn találtam meg, mert főszállal egy ideig nagyon nem haladtam. Aztán a 4. és felsőbb szintű íjat is pénzért vettem meg, pár ezer és majd 20k zséért.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2022.08.23. 16:15:19 -
lonvard #1688 Kezd tetszeni. A játszhatósága számomra nagyban javult, hogy kivettem belőle a fegyver elhasználódását egy moddal. Teljes hülyeségnek tartom azzal együtt, hogy javítani sem lehet. Így már kényelmesen és bátran harcolok, és nem kell egyszerre 8 széklábbal a hátamon parkourozgatni,
Tetszik az alaphelyzet, hogy tulajdonképpen az egész város halálra van ítélve. Mindannyian szörnyek vagyunk. Ha nem volna az UV-fény, az éjszaka folyamán átváltoznánk. Nem állok le grindelni fölöslegesen, haladok a sztoriban, hogy megkapjam a fejlesztéseket. Valszeg a PK nyílpuskát később belerakom egy másik moddal, mivel a túlélőket szeretném segíteni, és úgy meg nem kaphatom meg tudomásom szerint.
Na szóval rákattantam. Kőkemény posztapok katasztrófába csöppenünk, és mindannyian potenciális zomberek vagyunk. Nem lehet bemenni az árnyékba egy jó csajjal szexelni, mert átváltozhat, és megharap baszki! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.08.23. 14:09:10 -
militavia #1687 El kell jutni a történetben addig, hogy az árusokka és a craftolókkal legyen felszerelésed. Utána nagyon meredeken esik a nehézség. -
lonvard #1686 Ez megnyugtató.
Amúgy frusztrálóan nehéz küldetéseket ad az elején. Semmi felszereléssel leküld egy csatornába, a csatornafedelet egy halom zombi meg 2 darab "üvöltő" akadályozza, ami ha észrevesz, rám küldi a gyors zombikat. Mindezt éjszaka, amikor 5 percem van az átváltozásig. Nincs nálam se decoy se molotov, ezeket még nem lehet se gyártani se megvenni. Na most csak a csatornafedél környékének megtisztításával baszakodtam sok-sok percet, végre lejutottam a csatornába, azt hittem kapok egy UV menedéket, hogy legalább a számláló nullázódjon, na nem. 2 percem van hátra, és egy hosszú alagút tele zombival, és guggolva kell araszolni és elég egyetlen hiba, és a nyakamon van az egész alagút, és olyan hosszú az alagút, hogy alig lehet átérni az UV védettségig. Hiába próbálnék úgy játszani, hogy lehetőleg egyszer se haljak meg, ez a játék nem így működik, hanem inkábbi lyen Dark Souls feeling, hogy garantáltan dögölj meg néhányszor, mire átjutsz. Erre az első nagyobb küldetésre jóval felszereltebben kellett volna rázavarni. Mi lesz még itt, édes istenem. Tehát azt el kell felejteni, hogy ez a játék segítő kezet nyújt. Tehát szarrá amortizálva átverekedem magam több helységen, kínkeservesen lockpickelek és azt várnám, hogy na ott az UV-menedék, és rohadtul nem, mert miután ott elhaláloztam, kiderül hogy 3 helységgel arrébb lesz csak, tehát eleve sansztalan voltam. :D Oké ott vannak azok a gombák, de nincs elég.
Van egy feelingje, mikor üldöz egy alagútnyi zombi, de közben a számláló másfél percnél jár, ami ha lejár akkor átváltoztam zombivá, de közben medium lockpickkel egy ajtó van előttem. És akkor kétségbeesetten rugdalom le magamról a zombikat, kaszálok jobbra-balra, van egy lélegzetvételnyi pillanat, fordulok, villámgyors zárnyitás, bejutok a helységbe, zombik lerázva, 30 másodperc az átváltozásig...és akkor semmi UV-menedék. Egy újabb alagút előttem, tele zombival. :D És akkor így feladom.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.08.20. 15:12:49 -
militavia #1685 A játékban kb. addig korlát ez az éjszakai gát, amíg fel nem veszed a játék ritmusát és nem craftolod le az inhalálót. Az első vagy 2. szintnűnél magasabbat ki sem fejlesztettem. Onnantól fogva kb. figyelni sem kell rá. Nem faktor. -
lonvard #1684 Még nem tudom, hogy tetszik vagy sem, hogy éjszaka nem lehet mozogni, mer 5 perc alatt bezombolunk. Az első rész elánjával azért nekivágtam tök semmi skillel, zéró felszereléssel, mer el akartam hozni az egyik fejlesztési injektort vagy mit (ami ötletet meg a Days Gone-ból loptak). Arany pofa, én. Hardon lockpickelem a ládát az épület belsejében másfél perc van hátra úgy hogy még egy menedékig is el kellene jutni. A nagy rohanásban mielőtt még átváltozhatnék, kétszer lezuhanok a tetőről és széttépnek a zombik. :D Tulajdonképpen tetszik ez a nehezítés. Úgy kell gondolkodni, mint egy ottani túlélőnek. Éjszaka nincs mozgás. 3 fős rablócsapatokat meg nem támadunk meg, mer nagyon munkás legyűrni őket. Amíg nem lesz értelmes felszerelés, konfliktuskerülő leszek. -
militavia #1683 Az első rész tökéletesen futott. Egy 2012-es középsemmilyen konfiguon elment majdnem fullra húzta FHD-n.
A 2015-ös konfigban mindent fullra raktam és hasított egy 960 GT-n.
A mostani konfigon 1660S 6GB-on 1440p-ben meg sem reccen elég magasra húzva.
Volt, hogy min. prioritásra állítva a Vegas renderelt a háttérben és közben játszott a DL2-vel... -
militavia #1682 Majdnem cell shaded...? Hát nekem eszembe sem jutott ez.
A játék grafika high és picit felette beállítások tök jók.
Az első részhez képest klasszisokkal jobbak az arcanimációk. -
Sunrider924 #1681 Akkor lennel meg nagyon merges ha latnad milyen volt a 2018as E3 verzios grafika es akkor verned a fejed a falba hogy azt minek kellett lecserelni erre a majdnem cell shaded fosra..
Ehh most latom van fent reshade a nexusmods-on, az mar nagyjabol hasonlit, lehet ujra nekifutok es ezzel a moddal is vegigjatszom.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.08.16. 22:26:08 -
lonvard #1680 Megkockáztatom jobban fut, mint az első része. Mert az indokolatlan droppolgat talán még most is, akármilyen beállításban.
Ez most közepes beállításokkal fut egy 11 éves 6 magos procin, egy GeForce GTX 1050 Ti-n, ami már fénykorában is szar volt Torzi szerint, valamint a két értékelhető komponens a 16 giga ram, illetve az ssd. Oké fps-t nem merem mérni, de a lényeg, hogy akadásmentesen, dropmentesen, élvezhető minőségben fut. A blúrt kell leszedni nullára. Ja, amúgy ennél csúnyább grafikájú játékot rég láttam. További kritikám, hogy nem is igazán posztapokaliptikus feelingje van, hanem inkább fantasy. Inkább a Witchernek tudnék ilyen grafikát elképzelni. Nem igazán életszerű, inkább meseszerű a látványvilág. Witcher. Ahogy kezdődik, az kurvaszáraz, kurvalapos. Ugyanúgy megharapnak, tiszta röhej. Hogy mért nincs végre egy olyan játék, amiben tétje van egy ilyen harapásnak. Itt már rögtön az elején lefertőződsz, hogy utána ne kelljen emiatt izgulni. :D Tök olyan az eleje, mint az első résznek, csak abban volt fantázia, ebben meg azt érzem, hogy valami félrement. Olyan, mintha Novigrádba érkeztem volna. A város neve is Viledorf. Ez egy fantasy világ városának neve. Harran fantasztikus volt, ennél meg prüszkölök a látványtól, a belépőmtől, az első 1 órától. Oké még nagyon az elején vagyok. Ami tetszett, és sokkal jobb lesz, az az emberekkel folytatott közelharc. Érződik, hogy erre most rámentek, és egész jót találtak ki. Az első résznek ez az egyik gyenge pontja. A második részre ezt megcsinálták, minden mást meg elbasztak. :DD Na de még tényleg az eleje van, hátha meglepnek valamivel.
Ja, az is felbasz, hogy a Horizon Zero kraftolási menűjét lopták le 100%-ban. Mikor ilyet meglátok arra gondolok, hogy ha már itt lopnak, akkor mire számítsak később. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.08.16. 18:54:54 -
militavia #1679 Hát, ha lesz.
De mechanika terén már ezt sem éreztem világrengetőnek, a harmadik kb. ugyanaz nem hiszem, hogy már szórakoztatna, de ki tudja.
A balasz terén egy dolog tetszett. Hogy nem olyan deus ex machine a rope. Kb. nem is használtam, ha fel kellett mászni valahova.Az első részben félelmetesen OP volt, ahogy a később érkező íj is.
A tárgy loot fejlesztés viszont nagyon nem tetszett. Az első rész random találsz valami rendszere jobban bejött
A DL2-ben a játék végéig megmaradt a 280 sebzésű csodakard, amit egy banditák által védett lootaan találtam viszonylag a játék elején. Na, azért az volt jópárszor, hogy elővettem és mindenkit is pikk pakk lemészároltam vele szorult helyzetben.
A nagyon magas épületekre mászás tetszett viszont. -
militavia #1678 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ezredes gondolom nálam is életben maradt, csak mivel én a civileket támogattam, az az albefejezés volt. -
Gary #1677 Szóval...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, Frank is megmenthető. Az ezredes is életben maradhat. A város, mindenféleképpen kap találatot. Az X13 bejárata körül viszont, leomlanak az épületek.
Ha nem akarod Lawan-t megmenteni, akkor az utolsó két bomba nem csapódik be.
Legalábbis, nekem így volt. Először egyedül hagytam el Villedort (Hakon nem élt, Lawan robbantotta a bombákat), majd Lawan (Hakon élt, ő ment Lawannal), végül Hakon (Hakon élt, ő vitte ki Miat, én mentettem Lawant) jött velem.
Láttam olyan részt, hogy az X13-ban, Hakon fönt van a Renegátokkal, majd ő kap találatot, nem Lawan.