1756
-
hunbalee #1516 Dying Light 2 - kiszivároghatott a gyűjtői kiadás
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.24. 10:02:47 -
hunbalee #1515 Dying Light 2 – Újabb nagyon fontos fejlesztő hagyta ott a játékot -
Gary #1514 Jaja, gondolom. Csak vasaltam... izé, iron-izál. -
hunbalee #1513 Biztos lesz benne sugárkövetés a kérdés hogy nv féle vagy "sima". Mert volt már rá példa valaminek az x. része nvidia szponzorált volt a következő része meg már amd-s..
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.12.29. 18:56:25 -
Gary #1512 Bejelentik, hogy lesz RTX támogatása! -
hunbalee #1511 Ez tipikus ne felejts el még létezünk cikk...
Dying Light 2 – A fejlesztők jövőre új információkkal jelentkeznek a játék kapcsán -
lonvard #1510 Most hogy közeledik a kijárási tilalom, kicsit a Dying Lightban érzem magam. Meg a Legenda vagyokban. Jujuj, még ki kell szaladnom zöldségért. Meg kell szerezni azt a rádióüzenetet, amiben Jade figyelmeztet, hogy mindjárt 9 óra. Beállítom telefonra, 7 óra magasságában fog jelezni. :) -
hunbalee #1509 Újabb bővített kiadást kap a Dying Light -
#1508 Valamiből kell bevételt termelni,mert 2015 óta lószart se tettek le az asztalra...és a pénz az egyre csak fogy.
-
Ironman2 #1507 Én még nem vettem meg a Hellraidet,de majd pótolom,aztán ha Gabeo barátunk végre elszánja magát,akkor partit nyomhatunk,bár nagyon szomorú vagyok,mert sose leszek már délelöttös az új munkahelyemen.Pedig milyen jó volt tolni abban a pár órácskában este.Hiányzik is nagyon az élmény.Aztán meg jön a DL 2 is,és még a Followingot se fejeztük be,félbemaradt.JAJ. -
Ironman2 #1506 Most látom a Hellraid DLC-hez is jött DLC.LOL
-
#1505 Heteken belül kiderülhet a Dying Light 2 megjelenési dátuma? -
Gary #1504 Kipróbáltam a Hellraid DLC-t.
Nincs szintkorlát, a prológ után már játszható. Ugyan azokkal a képességekkel, amiket fejlesztettél. XP-t kapsz mindenért, mint az alap DL-ban. Így, szintlépés is van. Procedurális pályarészek kötik össze a fix részeket. Üres kézzel, üres zsebbel kezdjük a pokoli túránkat!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Torony első szintje játszható a háromból. Remélem, a másik kettő exponenciálisan lesz hosszabb! :)
Történet nem sok van, viszont tetszett az átvezető, hogy van sétáló zombi és viral, majd jönnek csontvázak is. Azok kb. Rais emberei áttextúrázva. Kraftolni eddig nem lehetett semmit, viszont fegyver van rogyásig. Dobótőrt és lighting és healing potion-t találtam még. Illetve, a kis piros gázpalack megfelelőjét, demizsonnak álcázva. Ezt, fölvétel után csak eldobni tudtam, lerakni nem.
Két komolyabb ellenfél volt. Az egyik a lighting-ot lövő csontváz-mágus, a másik, egy nagyobb darab zombi, ami ha eltalál az ütésével, akkor megfektet.
Alacsony szinten, van kihívás benne, de főleg az egyszerre támadó csontvázak és a gyors, nagyot sebző, viral dögök miatt.
Három élettel indulunk, mint a Bozakban. A kezdő karakteremet egyszer bedarálta a viral horda, egyszer pedig leugrottam, ahová nem kellett volna.
Sajnos, nekem a végtelenségig tölt, ha visszamennék a portálon a Slum-ba... Csak a folyamat kilövése és a DL újraindítása segít.
Szerk: A termek nagy része elég sötét. Lámpánk nincs, viszont a camouflage jó alternatíva helyette.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.06.28. 22:44:14 -
IXEMGabeo #1503 remelem ez valami rossz vicc bar az utos trailer utan nem gondolnam h minosegtelen munkat adnanak ki a kezeik kozul -
Gary #1502 Majd, 7 év múlva kiadják, fizetős DLC-ként az első részhez! :Đ
Persze, nem olyan vicces, de bízzunk benne, hogy ez csak a negatív reklám... -
#1501 Kitört a balhé a lengyeleknél: bajban a Dying Light 2 fejlesztése? -
Gary #1500 Így legalább, nem veszett kárba...
Talán, kicsivel jobb, mintha meg sem jelenne. De, majd meglátjuk. -
Ironman2 #1499 Ja,de ezt különálló játéknak indították amúgy jópár éve,még a Dead Island után kezdték el fejleszteni.
Topikja is már 7 éves :)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.04.30. 03:06:11 -
#1498 Akkor magyarítás megint game over :( -
Gary #1497 Készítsd a lelked! Új (fizetős) DLC jön nyáron:
HELLRAID
-
lonvard #1496 Meg mer az isten háta mögött van az a falu. Na most Isztanbul szegénynegyedét, ami a város közepén van és úgy néz ki mint a Dying Light slumja, tényleg nem engedték google kamerázni. :D Az a neve, hogy Tarlabasi. Rákerestek, vannak jó képek, hasonlít a játékbeli slumra. Ez a város közepén van, szóval olyan mintha az 5. kerületet nem engedné a kormányzat a google-nek. Valszeg piár okokból csinálták, szóval nem semmi szinten lehet lerobbanva. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.19. 06:53:07 -
Ironman2 #1495 Juj,az a torony ottan azért mégis csak gondolkodásra ébresztett engem :))))
A google autót nem nagyon szeretik az araboknál ahogy nézem.CSak fényképezkedni engedik úgylátszik.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.04.18. 21:57:03 -
Ironman2 #1494 Én láttam már korábban a Google map-on,szép helyen van,és a város közepén helyezkedik el az ásatás.Semmi köze amúgy a játékbeli Harranhoz,csupán névrokonok :)
Itten van -
IXEMGabeo #1493 azert nem teljesen Istanbul kepere formaltak a varost, de a hid valoban hasonlit hozza:) -
Gary #1492 Természetesen!
Harran (ENG), Harrán (HUN)
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.04.14. 18:52:34 -
#1491 Az hittem, hogy mindenkinek nyilvánvaló, hogy Harran az micsoda. :) -
Gary #1490 A CsirkeNindzsa visszatér! :Đ
A szokásos húsvéti esemény! Április 10 - 13.
-
lonvard #1489 Köszi szépen, igen igen. Közben szerintem megtaláltam Harrant a valóságban. Isztanbul.
A mi kis hidunk, az a Boszporusz hídja lesz. Ugye gyanús is volt, hogy ekkora híd mégis hol lehet Törökben. Egyetlen helyen lehet, a tengerszorosban. És tele van zombival a valóságban is. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.10. 20:39:45 -
Gary #1488 Ha az alapjátékot végigvitted a Following előtt, akkor ott kezded a Following-ot is. Mármint, a karaktered fejlettségi szintjén és tárgyaival együtt.
Csak a játék menüjéből tudod indítani és itt kiválaszthatod a mentést is.
Külön kezeli ugyan, de amit az egyikben megszerzel, az átmegy a másikba is. Azaz, a Following-ban megszerzett tervek, fegyverek, tárgyak, meglesznek az alapjátékban is és viszont.
Az alapjáték és a Following között átmenni, mint pl. Slum-ból Old Town-ba, nem fogsz tudni! llletve egyszer, az átvezetőben, amikor elkezded a Following-ot. -
lonvard #1487 Skacok, végeztem az alapjátékkal, azt reméltem kapok valami egyértelmű jelzést, hogy hol tudok kimenni a városból, hogy elérjem a Following területét, de semmi. Hogyan indítom el a DLC-t úgy, hogy nem direkt azt kezdem el játszani, hanem a végigjátszásomat folytatnám? -
Ironman2 #1486 Igen,így volt. -
Gary #1485 Jaja!
Ha induláskor, módosított file-t talál a játék, írja is, hogy ugrik a coop! Kivéve, ha ugyan az a módosítás van fönt mindenkinél! -
IXEMGabeo #1484 remlik valami, hogy a tied magyar verzios volt, de vissza kellett valtanod a korabbira, mert nem lattuk egymast egy szerveren -
Gary #1483 -
Ironman2 #1482 Nem is magyarítással toltuk,félreértetted a kérdést.Kompatibilitási gondok voltak,nem láttuk egymást,ezért kellett visszaváltani angolra,egyébként a Following le se volt fordítva,mert magyarítással el se lehetett azt indítani,meg se jelent a menüben (Enchanced Editions)
Van esély hogy visszatérek,még nincs veszve semmi.Jövő héten amúgyis végre délelöttös leszek,igy tolhatjuk minden este majd megint.Te is hibás voltál,mert amikor játszhattam volna,akkor elmentél csajozni a neten :) Gary-vel megint hármasba leszünk akkor. Éjjel jövök,remélem időben.Kösz a DLC-t Gary,bezsebelem.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.04.02. 15:55:07 -
Gary #1481 Ja, a Weapon Pack-et se felejtsétek el letölteni!
Tervrajzok, 250-es tartóssággal, 2 bővítési lehetőséggel, viszont nem javíthatóak! -
Gary #1480 Új, átnyúló, Unturned esemény! Április 1 - 6.
-
HUmanHunter #1479 Köszi ez új infó volt, most beszereztem én is :) -
Gary #1478 Ööö... nem a Data3.pak, hanem a DataEN.pak az, ami tartalmazza a magyarítást. Illetve, azt a részét, amit nekem kellett bemásolnom, hogy a magyarítást föltelepítő cimborámmal, menjen a coop! -
Gary #1477 Addig, míg megszerzed, no para! Lehet, hogy lesz még event, frissítés, stb.
Én csak az egyik magyarításból szedtem ki a Data3.pak file-t, hogy haverral tudjak coop-ban játszani, mert ha eltérő mod van a játékokon, nem engedi.
Neki fönt van a teljes telepített, nekem csak ez az egy file. Ez csak részleges magyarítás, a menüben a DLC-s dolgokkal van gond így.
Ha másokkal játszok, akkor visszarakom az eredeti Data3.pak-ot.
Rákérdezek, hogy cimborámnál rendben van-e minden. Mielőtt megveszed, újra kérdezek.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.04.01. 11:15:05