XBOX ONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
Be lehet állítani a tévéd típus alapján. Az én LG-met felismerte. Innentõl "xbox on"-ra kapcsol a konzol tévével együtt.

Ki viszont már nem kapcsol. 😞

😞

A fülesednek DD5.1 formátumra van szüksége,az X1 csak sztereót és DTS-t ad ki optikain,HDMI-n LPCM 5.1,7.1-t is.
Én bajlódom azzal, hogy van egy fülesem (Turtle Beach Tango) és az istenért nem tudok rá Dolby Hangzást beállítani. Optikai kábellel van összekötve, de csak sztereóba szól :S Xbox 360-on nem volt ilyen probléma. Arról tudok, hogy a cheat az még úgyse fog összejönni, de hát nem gondoltam hogy Dolby se mûködik vele :S

DarkSector
Hát nem a századal van a baj, hanem azzal hogy nem forgok ilyen körökben, ahol 200 ezres készülékekkel nyomulnak, nekem még sima alap 720p-s tv van, vagyis ezért nem hallottam ilyenekrõl. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Üdv a 21. században 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
nem eddig még nem...durva.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Nem hallottál még HDMI controllról? ha van erõsítõbe, TVbe akkor bekacspol neked mindent egyszerre meg le is állít.

DarkSector
na ezaz HDMI-n keresztül be tudja kapcsolni? errõl nem hallottam eddig.

Gondolom bekapcsolja vele a Boxot, ami meg bekapcsolja a TV-t, HDMIn keresztül.

DarkSector
Mond még1x hogy kapcsolsz be vele tv-t?

lwb
Vélemények:

A gép. Dögnehéz, de halk, nem zúg és nem melegszik. A lemezolvasóm tökéletes, nem kerepel és bár sokáig tart 40 giga telepítése, minden játékot el lehetett kezdeni kb. 10-20%-nál. Elsõ indításkor persze jó windowshoz méltóan megfagyott, restart segített, azóta semmi baja.

Kinect. Ha mûködik, akkor nagyon jó. A tévémet felismerte, bekapcsolni, némítani, hangot adni tud. Kicsit gáz, hogy kikapcsolni már nem. 😞 Azért nagyon király, hogy xbox on-nal kapcsolom a gépet és a tévét is a szobában. Az is jó, hogy másfél méter táv bõven elég mindenhez.

Játékok. Ryse szép, de buta. DR3 OK. AC4 szebb meg folyamatosabb, mint 360-on, de lényegében még sehol nem érzõdik az a nagy generációváltás. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor a pc-t tolom rá a tévére. Nagy újdonságot tényleg csak az fog látni, akinek nem volt gaming pc-je az elmúlt 1-2 évben.

TV. Set-top boxot külön kell kapcsolni és persze a oneguide se megy, de azért lehet szépen snap-elni a tévét meg minden. Ötletes.

Összességében: majd meglátjuk. 😊 Egyelõre, aki nagyon játszani akar, az szerintem se ezt, se ps4-et ne vegyen idén. Felesleges.

Elvileg ma megyek érte, de már 3 napja nem bírok rendesen aludni.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

n000rbi
Elõször néztem hülyén, aztán olvastam végig a hirdetést és esett le, hogy ez a box nem az a box 😊 Kemény árak egy kartondobozért.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
lol

a szomorú, hogy lesz aki ezt is megveszi 😄

item

Nóóóórmááális ??? <#conf><#csodalk><#guluszem1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

a.carkey

A medve nem játék.

hát ami az unboxing videokban van! Nem próbáltam még ki, sajnos kevés a magyar huligán rajta 😄

Renjike
mázlis <#mf1>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Kandurex
Várjuk a véleményeket 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én most bontom ki, beüzemelés még hátra van.

Milyen headsetet kaptál hozzá?
Kandurex
Na! Jöhet a többi észrevétel is!😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Megkaptam beüzemeltem. Kicsit eltart még beüzemeli az ember, türelmesnek kell lenni. Minden müködik DVD nem darálja😄
Kontroller nagyon jó. Karokon a gomba kicsit kisebb mint az elõdjén. D pad nagyon jó 😊 Friisités nem akadozott 😊

Hang utasításokra szépen reagál 😊

Majd írjatok ha ti is megkapjátok! Én úgy tudom, hogy pár darab érkezik az üzletekbe, és szép sorjában elõrendelés leadásának sorrendjébe teljesítik!

augusztusban

Hello, mikor rendelted elõ? Én szeptemberben, és nekem azt mondták, hogy csütörtök körül mehetek érte.
KSZ :-)

Szia

Várhatóan holnapra itt vannak, még jelentkezünk ma, legkésõbb holnap reggel.

Hát nem boltból sajnos ! Külföldrõl!

Melyik boltból?

Holnap jön a ONEBOX 😄DD

+1 Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

10$-ért upgradelehted az X1 verziót.
A 360-as lemeznek bent kell lenni a gépben, mikor játszol.

Kérdésem lenne, ha nekem most megvan xbox360-ra mondjuk a COD Ghost játék akkor azt tudom használni xbox One konzolban? Vagy meg kell vennem az Xbox One verziót? Esetleg kellene ezért fizetnem valamennyi pénzt ha ez lehetséges?

Bocs ha hülyeséget kérdeztem.

nekem az elso optikai meghajtom es az elso cd lejatszom is egyben egy sony 2x-es cd meghajto volt ami szepen egy fel ev alatt meg is halt teljesen a pcben. a haveromnak szinten. na azota gyulolom az egesz optikai rendszert. egyetlen egy dvd vagy cd lemezem sincs mar itthon mindtol megszabadultam mar ds az uj xbox-ra is igyekszem a jatekokat digitalisan megszerezni. ja dvd lemezem megis van itthon ketto: az egyik a bf3 a masik meg a mirror's edge az xbox 360-hoz. de ruhhellem mikor inditaskor d
raolvas, kattog, kerreg.... ahhh. a bluray mar teljesen hidegen hagyott mint medium. ha a piacteren felkerulnek vegre idoben digitalisan is a jatekok amiket meg szeretnek venni akkor egy darab bluray lemezem sem lesz... 😊
gduck
Liteon DG-6M1S

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kik gyártják ezeket a Bluray lejátszókat ebbe a gépbe??

grebber
Én tudom nekem hihetetlen mód tetszik a Ryse pedig csak trailereken láttam.
És remélem a Crytek pc-s mivolta végett 1-2 múlva pc-n is viszont látom majd!

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Nincs ezzel baj.

A medve nem játék.

grebber
"Ryse iszonyat hangulatosra és szépre sikeredett" Erre tervezték se többnek se kevesebbnek!

a.carkey
Csak szemet szúrt.

Viszont, ha pár szokásos, örökös játéktervezési problémától eltekintünk (ti. mindig csak max. egy v. kettõ megy rád, de a társakra még ez sem igaz), akkor a Ryse iszonyat hangulatosra és szépre sikeredett.

A medve nem játék.

grebber
Egy játék esetén soha nem beszélhetünk realitásról!

a.carkey
Ez a 258 nem irreális picit Prágában, macskakövön?

A medve nem játék.

a.carkey
😊

A medve nem játék.

gamestop-nak van osztrák része ha nem tévedek
http://www.gamestop.de/Xbox%20One
Sziasztok. Hát nem sok embernek akad, xboxone itt Magyarországon!

Lenne egy kérdésem. Osztrákoknál tud nekem valaki mondani konzol üzletet, ahova esetleg ki lehetne menni készülékért? Vagy akár web shop linket. Legyetek szívesek segítsetek, mert ha sokat kell várnom, akkor inkább kiugrok érte ide a szomszédba!

DarkSector
o hogy baszódna meg. 😊

Az elso XBOX ONE az orszagban:

http://vimeo.com/79931530