1105
XBOX ONE - A Microsoft új generációs konzolja
-
#664 PS4 kb. 10 perc (2 perc után pedig játszható), kissé érthetetlen ez az install idő... -
#663 oksa thx!Felment 100% ra és közben nagyon csendes volt a doboz csak kicsit aggódtam ez az idő miatt. -
#662 Nalam a bf4 install tobb mint 1 ora volt ;) szal lehet , visoznt az AC4 9perc alatt felcsuszott -
#661 Hali!
Az normális,hogy a dead risingnél 45 perce tart az install és 92 % nál tart? -
#660 Előző részek is ilyenek voltak. Ezt tudják... -
TomStorm #659 Akkor ok,köszi! -
#658 1. Csak a DR3-ban láttam ilyet. Ott van egy része a városnak, ahol 15-20 körülire leesik. Rosszul írták meg, mert nem is a legszebb a játék. Forza5 pl. szebb és fix 60 fps, full hd-n.
2. Világít egy fehér led, nem zavaró.
3. Nálam tölt.
4. Van külön YT kliens, flasht nem játszik le. -
#657 Elég szar munkát végeztek ,de attól a játék még mókás :D -
Renátó1985 #656 Nem baj , azért ha nem gond még mindig inkább a tapasztalataimra hagyatkozom :). -
-
Renátó1985 #654 Akkor bizakodom :). Dead rising 3 lehetett, majd megírom karácsony után, hogy élőben milyen. -
#653 Videó -
Renátó1985 #652 Láttad videon vagy láttad élőben? -
#651 Van fps drop, legalabbis láttam valami zombis játékot alatta és szépen esett -
TomStorm #650 azaz csak hirtelen nem tudtam:)
Akkor ez válaszolva és a többi?thx -
Zozo76 #649 Az "adobe lejatszas" a flash lenne tulajdonkeppen, de nagyon ugy erzem hogy nem lesz flash alatta. -
TomStorm #648 1-2 dologra rákérdeznék ha szabad X1 tulajoktól.
-Van e drasztikus FPS drop játékok alatt
-világít bármiféle led a kontrolleren ha igen akkor az zavaró vagy sem
-Tölt mindent teljes sávszéllel
-Explorer megjelenít minden forumba ágyazott képet videot és kell külön YT kliens mint x360-on vagy támogatja esetleg adobe lejátszást böngészöböl
Nagyjából ezek érdekelnének ha kapok választ köszönöm
-
#647 Ez is megeszi vajon a lemezt? :D -
K Ace #646 kicsit morbid :D
-
bacaelit #645 Nekem a BOX-al semmi gondom, minden tökéletesen működik :) Remélem így is marad! -
#644 Nem baj az xakta egy kiváló cucc, nem szégyen :P -
Renátó1985 #643 Értem, nem kötekedésből írtam, de mindig az ugik be amikor meglátom :). -
Renátó1985 #642 Na az szép. Részvétem. Én teszteltem 1 hetet a one-t, aztán eltettük karácsonyig, de kinectet be sem dugtam, mert abszolult nem érdekel, de azért nagyon remélem, hogy működik. Majd írd le légyszives, hogy mi lett a garanciával, mennyi idő alatt cserélték stb. Köszönöm -
#641 a-a :P valami betütipus ez de nem xaktás, max hasonlit rá. -
heady #640 Jah... Egyszer csak Fifa kozben kiirta, hogy elvesztette a kapcsolatot a kinect-el, majd konfiguraljam be ujra. Ki is kapcsolt akkor. Eppen multiztam, nem leptem ki, gondoltam majd kesobb. Ma reggel ebresztem del a gepet, kinect nem reagal, kihuzom-bedugom a kabelt, meg mindig semmi, box sem erzekeli... -
Renátó1985 #639 Tönkre ment az x1-es kinected? Mi lett a baja? -
heady #638 Eees egy nap utan meghalt a Kinectem...
Amugy ossze kene gyujteni az X1-es gamertagokat, meg hogy ki milyen jatekkal jatszik, fog jatszani. -
Renátó1985 #637 A bannerban az x- et az x aktakbol kolcsonozted? -
bacaelit #636 Na itt az Update, valaki tudja miket frissítenek a xboxone-n? _:D?? -
TomStorm #635 Ok.Meg Ryse-bol is másik képet ne pont ezt a bambula fejet:DD
Úgy már biztos jó lesz.köszi
-
#634 oksi berakattam az alapot, és majd ha átszerkesztem csak fellülirom a képet, mert fix linkje van....
ha hazaértem kitalálok valamit. -
TomStorm #633 Igen de elöbb szerkezd rá amiket írtam ha van kedved majd -
#632 várjcsak mit készítettem?
mármint a bannert betetetni? -
TomStorm #631 Azért egy D3 Ultimate Edition bejelentés jó lenne xone-ra is.Azt mondjuk megvárom,ha nem lesz akkor van a baj:) -
TomStorm #630 Nem lehetne a bannerba amit készítettél még belerakni DR3 és Quantum Break-et aztán mehetne is be -
#629 jaja fps-ekhez. -
TomStorm #628 Na az profi de az eddigi címeket biztos nem egérrel játszanám ha ott van az a jó kis kontroller.
BF4 viszont már mehet vele -
#627 ""Xbox One - így támogat minden kontrollert
Egy modder csapat megoldotta, hogy ne csak a Microsoft saját kontrollerét, hanem szinte bármit használhassunk amikor az Xbox One-nal játszunk. Akár egeret is.""
II -
#626 Trollok -
Renátó1985 #625 Te vagy BacaHUN?