XBOX ONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2. Mert már a fájlstruktúra megvan "törve" így tudják a játékokat "rippelni"
3. Nem az ,várjuk a törést!
Next PC upgrade: 2022
39.41 GB
1. minek
2. miért
3. looooooooool
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha esetleg vki tudna ajánlani egy helyet Bpen, ahol talán lesz készleten már holnap, azt megköszönném.
lol
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A medve nem játék.
A medve nem játék.
viszont en megszoptam az elso 360-nal a 3 led miatt. visszakuldtem, megcsinalta az ms majd megint bediglott, aztan mar a gari is lement rola, rogton utana megint beszart, pesten megcsinaltattam, eladtam de az uj tulajnal is beszart, mondtam neki hogy visszaveszem de asszem inkabb megcsinaltatta megint. aztan hogy megy-e meg nala nem tudom. kozen kenytelen voltan masikat venni (slim), na az most jo. halkabb es jobb is a hutese ugye mert fentre nyomja a meleget nem hatulra igy a hutes leallasa utan is megmarad ez a folyamat nagyjabol. annyira meg nem zavar hogy varok picit vele igy megfigyelem legalabb az elso reakciokat az uj geppel kapcsolatban. szoval nekem vegulis jo ha masok rogton megveszik... :)
példa:
kis város ahol élek, wiki pédia szerint 12k a lakosság 2010. jan. adatok szerint, és azt hiszem a legnagyobb internet amit betudsz köttetni az 15 mega a t-online jóvoltából...
(legalább is fél éve haverom mesélte hogy õ próbálkozott bika nettel, de a t-online is csak ezt tudta adni, mert ennyire van ki építve a hálózat )
Ja, és Bp-tõl 50 km-re lakok lol
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
2. Ha várok 1-2 hónapot olcsóbb lesz? Nem, akkor mire várjak?
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"Úgy optimalizáltuk a játékot, hogy mindkét konzolon 60 FPS-sel fusson, s mindkettõn remekül néz ki."
Box1en mennyire szar a grafika, de ha látunk egy összehasonlító videót, azon meg szinte észre se venni! Pl. BF4 es video. Mind a 2 60 Fps ennyi.
Amúgy annyira felbosszant, hogy egyesek lejárató videókat indítanak a másik ellen, hogy úgy döntöttem nekem mind a 2 lesz, legalábbis egy darabig, hogy eldöntsem én magam melyiket tartom meg! Boxot most Ps4 azt majd jövõ év elején veszem, és amelyik csalódást okoz "számomra" azt eladom! Elegem van itt a Pixel háborúból. Majd szépen közel hajolok monitorhoz és nekiállok számolgatni, meg a francokat! :D
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Kormányokról
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Se a PS4 se ONE nem tudja 1080p-t pedig igérték.