XBOX ONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
akyyy
hát ha én ugy álnék anyagilag, hogy most tudnék venni, akkor se törném meg legalább 1 évig... ki kell használni amit tud teljes egészébe :D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

grebber
1. Ha törve lesz nem akkor kell leszedni
2. Mert már a fájlstruktúra megvan "törve" így tudják a játékokat "rippelni"
3. Nem az ,várjuk a törést!

Next PC upgrade: 2022

akyyy
Torrent elmentése csillagozott torrentek közéCall.of.Duty.Ghosts.XBOXONE-COMPLEX
39.41 GB

1. minek
2. miért
3. looooooooool

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bakkerman
csak én nem láttam a videóban magát a játékot? :DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lwb
Hmm. Szerintetek százalékosan mekkora az esélye annak, hogy holnap még lesz olyan bolt, ahová elõrendelés nélkül besétálhatok és vehetek egy xbone-t? A platinum már jelezte, hogy no chance, 576 csak jövõ hét közepe, máshonnan meg no info.

Ha esetleg vki tudna ajánlani egy helyet Bpen, ahol talán lesz készleten már holnap, azt megköszönném.

Tatyla
http://www.youtube.com/v/MHamQV-XEdc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

lol

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

a.carkey
http://www.youtube.com/v/2RD44i-PsC4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

a.carkey
http://www.youtube.com/v/IMsmjzVkfFM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

Muttley
GTA 5 esetleg lesz?

a.carkey
Forza 5

A medve nem játék.

a.carkey
Powerstar Golf

A medve nem játék.

Remélem azért a MS tanult a hibákból, és nem akarnak így járni! Szerintem nem lesznek hûtés hibák és remélem más sem.

hat akkor nem szoltam :)

viszont en megszoptam az elso 360-nal a 3 led miatt. visszakuldtem, megcsinalta az ms majd megint bediglott, aztan mar a gari is lement rola, rogton utana megint beszart, pesten megcsinaltattam, eladtam de az uj tulajnal is beszart, mondtam neki hogy visszaveszem de asszem inkabb megcsinaltatta megint. aztan hogy megy-e meg nala nem tudom. kozen kenytelen voltan masikat venni (slim), na az most jo. halkabb es jobb is a hutese ugye mert fentre nyomja a meleget nem hatulra igy a hutes leallasa utan is megmarad ez a folyamat nagyjabol. annyira meg nem zavar hogy varok picit vele igy megfigyelem legalabb az elso reakciokat az uj geppel kapcsolatban. szoval nekem vegulis jo ha masok rogton megveszik... :)
<#eplus2><#eljen>

eddig 3 generációban béta teszter voltam, most ne legyek? :-D

valoszinu nem lesz olcsobb de legalabb nem leszel beta teszter mikor kiderul hogy az elso szeria valamiert szar. :)
Nem tudom, de ha veszel mondjuk a konzolokszervizérõl, és ha valami lesz vele, biztos segíteni tudnak! Ha nem így lenne nagyon csodálkoznék!

a.carkey
Nem tudtok egy linket ahol a garanciát tárgyalják ki?

A medve nem játék.

grebber
Én lakcímet is a net sebesség alapján választok,mert ez a legfontosabb tényezõ.<#eplus2>

Master91
Az ország jelentõsebb területén elérhetetlenek ezek a netek, nincsenek ki építve..

példa:

kis város ahol élek, wiki pédia szerint 12k a lakosság 2010. jan. adatok szerint, és azt hiszem a legnagyobb internet amit betudsz köttetni az 15 mega a t-online jóvoltából...

(legalább is fél éve haverom mesélte hogy õ próbálkozott bika nettel, de a t-online is csak ezt tudta adni, mert ennyire van ki építve a hálózat )

Ja, és Bp-tõl 50 km-re lakok lol
grebber
80-100-120+ Mbites netek mellett nevetséges méretek.Most is van már ps3 ra 4x gbos game azokba se haltunk bele ;-)

shaddam
A 40 gigás játékok korában jó móka lesz

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Bevárják a törést biztos, mert akkor fogy majd igazán.

Renjike
1 év? hm...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Jaka923
Jövõ szeptembertõl lesz Magyarországon hivatalosan forgalmazva az Xbox One!

1. Minek kéne sorba állni? Elõrendeltem, day1 kihozzák ingyen.
2. Ha várok 1-2 hónapot olcsóbb lesz? Nem, akkor mire várjak?

Ez nem csak az Apple cégre vonatkozik, hanem bármilyen új, megjelenõ termékre, úgy hívják a jelenséget, hogy hype... Az az érzés mikor lelkesedsz valamiért, számolod a napokat, izgulsz, hogy mikor jön el. Baromi jó érzés, hidd el.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

tisztara mint a sok eszkombajn apple hivo. kepesek napokat sorban allni hogy az elso iphone/ipad az ovek legyen de ha var mondjuk egy honapot vagy kettot kenyelmesen megveheti. aaaa.....
a.carkey
A Ryseból amúgy hogyhogy nincs CE sehol? De még special sem, csak D1.

A medve nem játék.

Azt mondták, hogy visszafelé nem lesz kompatibilis az Xbox One, de valahol meg talán valami olyat olvastam, hogy letölthetõ formában meg le lehet tölteni a régebbieket! Most mi az igazság? Valaki felvilágosítana?

ja nekem is azt mondták, hogy már folytak az egyeztetések azzal kapcsolatban, hogy itthon is ki tudják szolgálni a népet! 1 hónappal ezelõtt!

Konzolokszervizében nekem azt mondták, hogy 100% lesz 22-én gép.

konzolokszerviérõl! Beszéltem már velük, de ha nem lesz kiugrok a szomszédba és veszek ott, mert ott hivatalosan is megjelenik!

Hol veszel boxot? Amerikában?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

"Úgy optimalizáltuk a játékot, hogy mindkét konzolon 60 FPS-sel fusson, s mindkettõn remekül néz ki."

Box1en mennyire szar a grafika, de ha látunk egy összehasonlító videót, azon meg szinte észre se venni! Pl. BF4 es video. Mind a 2 60 Fps ennyi.

Amúgy annyira felbosszant, hogy egyesek lejárató videókat indítanak a másik ellen, hogy úgy döntöttem nekem mind a 2 lesz, legalábbis egy darabig, hogy eldöntsem én magam melyiket tartom meg! Boxot most Ps4 azt majd jövõ év elején veszem, és amelyik csalódást okoz "számomra" azt eladom! Elegem van itt a Pixel háborúból. Majd szépen közel hajolok monitorhoz és nekiállok számolgatni, meg a francokat! :D

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Köszi :)

Mr Manson
Fogyasztásról tudni valamit?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
max 64

Xbox One -on hány fõs szerverek lesznek (hány játékos fér be egy szerora) Battlefield 4 ben? Tud valaki errõl valamit?

Waczkor
http://www.youtube.com/v/wT_CVUjQXjA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Kormányokról

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Szerintem az se rossz! Sokan azt hiszik, hogy ezzel nagyon csúnya lesz a játék. Én nem hinném.

TDC Geronimo
Boxra egyelõre úgy néz ki 720p marad. PSen lesz 900, de még semmi se biztos.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
Remélem mind a két gép esetében ...

TDC Geronimo
Sose ígérték BFnél. Stabil 60ra mennek. Gen elején még nem ismerik ezeket a gépeket annyira. Késõbb jobb lesz ez.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
Számomra nem.
Se a PS4 se ONE nem tudja 1080p-t pedig igérték.

Szerintem ez teljesen érthetõ!