289
shadow-warrior-art_1280.0_cinema_640.0.j
Remaket kap a 1997-es Shadow Warrior!
  • grebber
    A Humble Bundle oldalán
  • JonasSandor
    ingyenes most a játék.
  • grebber
    Mi megvettük és úgy magyar.
    Neked valoszínűleg warez van és nincs frissítve.Szedd le a legújabbat és lesz dx11
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.28. 04:25:56
  • Travelos
    Nekem nincs dx11 könyvtár, sem "pc_arch_scripts.bin" nevű állomány a Shadow Warrior könyvtárban. Pedig a magyarítás leírása szerint ezeket kellene módosítani. Ti hogy raktátok fel a magyarítást?
  • awacs111
    Megoldottam.Azért köszönöm!
  • awacs111
    Igen.Sajnos oka van.Nem lett volna egyszerűbb segíteni?
  • grebber
    Gondolom warez... mivel az eredetibe benne van a magyar felirat és nem kell görcsölni semmit.
  • awacs111
    Üdv!Ha van itt még valaki,megmondaná hová kell másolni a magyarítást?Sehogy nem akar magyar lenni.Elindul frankón,csak hát angol.Köszönöm!
  • mester1987
  • mester1987
    Lett írva FWH-nak, hogy PC-n is kap teljes ráncfelvarrást patch vagy újrakiadás formájában (64 bit, DX11 API), ha jön megerősítés, megerősítem vagy ha tud valaki valamit, előzzön meg.
  • mester1987
  • mester1987
    Now Available on Steam Early Access - Viscera Cleanup Detail

Viscera Cleanup Detail is Now Available on Steam Early Access!

In Viscera Cleanup Detail, you step into the boots of a space-station janitor tasked with cleaning up after various horrific sci-fi horror events. Instead of machineguns and plasma-rifles, your tools are a mop and bucket. That hero left a mess, and it's up to you to deal with the aftermath.

• mester1987
    Ezt eskü felírom valahova.
  • grebber
    Flying Wild Hog Talks Shadow Warrior 64bit & CPU Optimizations, Mantle, Mod Tools, Future Plans
  • Bence94
    PS 4 verziót, pc-n teljes ráncfelvarrást kap a játék!
  • mester1987
    gog.com!
  • bulba
    EZ tök jó, de miért nem lehet a játékot magyarországon megvásárolni?
    Vagy eleve sehol nem jelent meg dobozos kiadásban?
  • lostprophet
    Tegnap kijött az 1.1.0-es patch, benne a hivatalos magyarításommal :)
  • mester1987
    Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage Released

Tragedy! Santa; the toy giving folk-hero, and purveyor of fine Christmas goods, has had enough. Endless requests from greedy children wanting more and more every year, tax increases, pressure from elf unions, bills, reindeer!

It is your duty, as an employee of Polar Sanitation Inc, to clean up the grizzly aftermath of Santa's bloody rampage. Elves, reindeer and ruined masonry from Santa's brief breakdown are all strewn across his famous workshop.

So don your cap, grab your mop, and get this place sorted out so the company can get a replacement in here ASAP, and restore Christmas for another generation!

• mester1987
  • Azeriel
    Na ez nem tudom mi a fene volt....
  • mester1987
    Sajnos ez ilyen, talán a közeledő 1.1.0-s javítással már játszható lesz. Irdatlanul leesik valahol a teljesítmény. Ahogy írod is, legalább 30-at is. Lényegében élvezhetetlen, így 1 hónap után is...
  • Azeriel
  • Azeriel
    És most elértem egy pontig ahol már tényleg nem lehet tovább jutni. Átmegyek egy ajtón, és ott már nem látok semmit, előre mentem és le estem a pályáról.
  • Azeriel
    Csak néha az, most ahol speciel vagyok, már minimumra van állítva, de ugyanúgy szaggat mint maxon, de van amikor meg 60fps-el fut, de aztán le esik 10 alá is, ez optimalizálatlanság. De nem a géppel van gond, mert a FarCry 3-at max beállításokkal játszottam végig és jobban futott sokszor.
    Vagy azóta mióta megjelent van hozzá valami optimalizálási módszer?
  • tonyr #264
    2-3 fps ?
    Milyen gépen játszod milyen beállitásokkal ?
  • Azeriel
    Jaaj, szerintem marha jó játék ez! Baromira el lehet vele lenni...illetve lehetne... mert 2-3 fps-el már marha zavaró játszani... Megtanulhattak volna optimalizálni, így játszhatatlan... hihetetlen, hogy egy jó játék ilyenek bukik el.
  • Azeriel
    Na megoldottam
  • Azeriel
    Az volt az első ötletem, kerestem is, de nem találtam, csak leírást, hogy mit javít. Na meg a steames, ami felfrissíti magát.
  • grebber
    Igen tedd fel a patcheket!
  • Azeriel
    Hali.
    Az, ha a magyaorsításban az ékezetes betűket nem jeleníti meg, azt lehet valahogy orvosolni?
  • mester1987
  • lostprophet
    1.1.0-es patchben már lesz hivatalos magyarítás :)
  • lostprophet
    Szöveg átnézve, játék kijátszva, fordítás végleges verziója elküldve a fejlesztőknek.
  • grebber
    Az igen.Nem semmi idő alatt!Isten vagy,de gondolom már unalmas mindig ezt hallgatnod ;-)
  • steweee
    néztem róla gameplay videket, és nem túnt annyira meggyőzőnek. lehet ha meglesz kellemesen csalódok, de így elsőre nem úgy túnt hogy érdemes lenne megvenni...
  • lostprophet
    No, elkészült a hivatalos magyar fordítás, fejlesztőknek elküldve, hétfőn ránéznek és visszakapom tesztelésre (ha minden igaz), mielőtt működésbe lép Steamen.
  • mester1987
    Viscera Cleanup Detail: Shadow Warrior Released

Introducing Viscera Cleanup Detail: Shadow Warrior from RuneStorm, a unique crossover mini-game that combines the worlds of Viscera Cleanup Detail and Shadow Warrior.

• lostprophet
    Megérkezett a fejlesztőktől az összes fordítandó szöveg, indulhat a fordítás.
  • RelakS
    ajjajj... ebben is van EX Mode?