40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #39035 Legendary mindig jó. Akkor is, ha nem. -
hitman1028 #39034 és ez jó?
-
#39033 -
imádlak :DD -
#39031 Nekem jöhet :DD -
#39030 Adjad a bádogembernek, eladja majd 2 euróért! lol! -
hitman1028 #39029 az első jelentkező kap ingyen egy kártyapakli kódot.nekem nem kell -
Wootan #39028 Mi lesz az első ajándék arénával, ha nem fejezem be amikorra adja a másodikat? -
#39027 Úgy tűnik kalózos témájú lesz a következő kiegészítő -
Pio #39026 Sírokon a nerfelt lapok neveiért jár a pirospont. :D -
Lépjetek be és ingyen paklit + aréna belépőt kaptok!
Log in between Oct. 24 at 11:00 a.m. PDT and 10:00 p.m. PDT on Oct. 30 to receive one Whispers of the Old Gods card pack and an Arena ticket.
Log in between Oct. 31 at 12:01 am PDT and 10:00 p.m. PST on Nov. 5 to receive one Knights of the Frozen Throne card pack and an Arena ticket.
Jó szórakozást!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.24. 20:42:18 -
#39024 -
#39023 na majd este irok a blizzardnak aztan megmondjak a tutit -
#39022 Lehet valami interakcio amit meg nem fedezett fel senki :D -
Renegade #39021 szinte semmi info nincsen róla, ezen kívül: Serrated Shadows is an enchantment from the Mean Streets of Gadgetzan set.
meg egy képtalálat
szerintem bug -
#39020 +1/1 lett az egyik lenyem a semmitol
Ez volt az effekt neve, Serrated Shadows hogy lehet elerni? ez vmi bug?
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2017.10.16. 18:16:10 -
#39019 p2w xD -
#39018 Igen, az fixen adni fog egy legendary-t. BlizzCon Virtual Ticket vásárlás esetén pedig garantált golden legendary lapot kapsz a következő kiegészítő megjelenésekor (értelemszerűen abból származó legendary lesz). -
Dreadshade #39017 Köszi a választ meg az info-t! Ha jól láttam majd következő hónapban lesz ez arany classic pack, majd akkor kipróbálom! -
anadrex #39016 Ugyan úgy kell mint ahogy tyrande-t, itt pedig le van írva részletesen: https://hearthstonehungary.hu/forum/general/tyrande-hos-megszerzese -
Dreadshade #39015 Sziasztok! Láttam, hogy van ilyen Twich prime loot akármicsoda amiből lehet elméletileg 1 darab arany classic packet szerezni, azt szeretném kérdezni, hogy ezt Magyarországról is meglehet oldani valahogy? vagy mindenképp olyan bankkártya kell, ami passzol az amazonhoz? -
TagLajf #39014 A Highlander priest onnan kapta a nevét, hogy a Highlander (magyar szinkronban Hegylakó) című filben elhangzik hogy "There can only be one." Kellett neki egy másik név mivel Reno Jackson kirotált standardból, bár azt hiszem Reno idejében is hívták páran Highlandernek.
-
anadrex #39013 A no duplicate deck-et hívják highlandernek, reno miatt ragadt rajta. Azt hittem a kínai kiscsaj elkeni pavelt elején eléggé úgy állt. Lehet mégis lesz ingyen pakk. -
#39012 A Highlander Priest az = Big Priest? -
anadrex #39011 Nem folyamatosan nézem, de eddig láttam tempo rugót meg highlander priestet. Pável anyukája biztos csuklik rendesen. Elég sokan őt választották bajnoknak.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.10.13. 22:21:00 -
#39010 nagyon változatosak a deckek.. :D -
anadrex #39009 https://go.twitch.tv/playhearthstone
Szegény purple mennyire éghet majd, ha visszanézi a videot és látja, fullhd-ban egy óriási fika lóg az orrából és közel 50 ezren röhögnek rajta. -
1Darton1 #39008 Én úgy vettem észre, hogy a meta snapshot leginkább a magasabb szintű meccsekre érvényes (legend/versenyek), a gyors ladderezés más tészta. -
Renegade #39007 ettől még grat :) -
#39006 Én hsreplayt is néztem, statisztika szerint zoolock is 60% körül van.
Az is jó a zooban, hogy sokan játszanak még control vagy handlockot és így érzésre sokszor elrontja az ellenfél a muligant.
Egyébként pont most sikerül rank 5-ig eljutni zooval, életemben először rank 5 :) Kár hogy kevésbé élvezetes mint a kedvenceim, mint a régi jó golden monkey-s control warrior :)
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2017.10.13. 14:37:22 -
Renegade #39005 hááát most már nincs tier S, jelenleg a három legerősebb a temposok szerint a higlander priest, tempo rouge meg az örök favorit, a jade dudu
ráadásul lett egy tök érdekes midrange hunter valahol a T2 közepén
-
1Darton1 #39004 Pont a priest/jade metára reakció a sok aggro. -
#39003 Feladtam, craftoltam egy princet, aggro/zoo warlockkal kb. egyenes winstreak 6-ig.
Sajnálom, hogy mindig minden metában az aggro deckek a leghatékonyabbak. Ezért tetszett az un'goro, mert voltak jó control deckek pl taunt warrior, most meg csak ezek a canceraggro deckek vannak, meg a raza priest ami meg random mert azon múlik kihúzod-e razát meg anduint.
Még bízom a köv kiegben - sajnos az hogy abbahagyom nem opció mert kell valami szaráshoz... -
argo001 #39002 Midrange hunter? Az mindig mindenre jó. -
#39001 Lvl 9-en vagyok és úgy tűnik most mindenki ugyanazokat a hányadék brutál aggro deckeket játsza. Főleg warlock meg rouge. Ezt még lehetne hard counterelni, de közben még mindig rengeteg a raza priest, és most kb. tanácstalan vagyok mit toljak, napok óta 9-es szinten ragadtam. Jade druid kiesik mert 0 esélyem van ezek ellen az aggrok ellen, nagyon frusztráló ellenük játszani, ugyanígy raza priest ellen se tökéletes mert mindegyik játssza a geistot, de ott azért nem annyi rossz.
Tudtok valami decket ami bejött nektek a mostani metában? Szívesen játszanék olyat, ami kicsit ki is tűnik a népszerű deckek közül és nem számítanak rá. -
Renegade #39000 netdeck vagy nem netdeck? -
Renegade #38999 -
#38998 Október:
-
Renegade #38997 aki esetleg unja a standardot, úgy gondolja, hogy a felkapott netdeckek buzisak, azoknak továbbra is bátran ajánlom Dane videóit, beszarás, ahogy össze tudja rakni a releváns, de kommersznek semmiképpen nem nevezhető deckjeit. :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.10.01. 19:28:58 -
maladyce #38996 Sziasztok!
18:00 tol kezdődik a szeptemberi hearthstone házibajnokság.
Akinek van kedve beszállhat, vagy jöhet szurkolni. .)
Youtube link