40521
  • TBTPumpa
    Rendben. Köszönöm a lehetőséget!
  • Tinman #39074
    Te voltál a leggyorsabb, tiéd, persze, igyekszem fent lenni. Legrosszabb esetben 18:30.
  • TBTPumpa
    Mennyire sürgős? Este 18 óra fele még jó neked?
  • Tinman #39072
    80G, p.ü.
  • Pio
  • vegicsek
    Ha nem vagyok nagyon elhavazva akkor minden nap tolok pár meccset, questeket legtöbbször kipörgetem, rank 10-15-re felnézek, de általában arénázok.
  • TBTPumpa
    Megérkezett a 9.4.0-ás frissítés. Patch notes.

Aki belép, az megkapja a Marin the Fox legendás lapot.

• Tinman #39068
    Ha itthon vagyok, a játékidőmből erre max 1 órát szoktam szánni. Ha viszont várni kell valahol, vagy melóhelyen mennek a processek, ott eldurvul a dolog, nem csak a napi questek csinálom már olyankor, bár a rankedet soha nem tudtam komolyan venni, ilyenkor szinte mindig saját készítésű fun dekkel tolom.
  • sadface #39067
    "A lapok kapcsán egyébként volt egy kis félreértés, sokan azt hitték ugyanis, hogy a fegyverek veszítenek a durability-ből, amikor kisül a képességük. A Blizzard azonban elmondta, hogy nem ez a helyzet, az effektek és a durability függetlenek egymástól."

hári jánost a deckekbe! :D
  • TBTPumpa
    Napi szinten én is, de csak a küldetések miatt. Ha van brawl + ingyen aréna akkor azt is megcsinálom, illetve rankedezni is szoktam, hogy az adott szezon hátlapot megszerezzem, de túlzásba nem viszem. Rengeteg más játék is van, amik csak arra várnak, hogy játsszam velük. :)
  • Tinman #39065
    Lol ezt a keserű bagázst :-D

Minden nap tolom... ha melóhelyen van üresjárat, akkor több óra is beleszalad... lassan 3.5 éve már.
  • TBTPumpa
    :(
  • Shep
    Néha benézek, játék szinte már 0, de a többi kártyás is.
  • Zozo0122 #39062
    Már csak olvasgatok itt, én váltottam és az végleges, a HS-be visszajönni számomra már lehetetlen.
  • cesar22
    3 naponta végigszenvedem a questeket hogy legyen egy kis aranyam az újabb kiegekre, a topikra is nagyjából ekkor nézek fel
  • Madi92
    Én is már csak heti 1-2 alkalommal játszok. De a topikot rendszeressen olvasom.
  • REALista
    Mint olvasó én is jelen vagyok, na meg játszom is rendszeresen.
  • Mephike
    Olvasom többnyire csak a topikot, legfőképpen az érdekel, hogy merre mozdul el a játék.
  • TBTPumpa
    Szerintem te minden Blizzard játékhoz kapcsolódó topikot követsz, akárcsak én. És ez így van jól!
  • Pio
    Én folyamatosan követem a Legends Hearthstone topikot.
    A játékkal játszogatok, bár kicsit ritkábban, mondjuk olyan heti 1-2 alkalommal.
    Tegnap néztem ezt a Hearthstone INNvitationalt, ami a vébédöntő helyett volt a Blizzconon, szerintem nagyon szórakoztató volt. És a döntőn mekkora fordítást láthattunk, csak azért a meccsért megérte követni az eventet.
  • Renegade
    hát elégé pang a topik, nem is hiszem, hogy nagyon elharapóznának az indulatok, de végül is mindjárt jön a kieg, ártani nem árthat.

Azért nézzünk már egy gyors tesztet:

JÁRSZ MÉG IDE?:

aktív
    igen, de csak readonly
  • TBTPumpa
    Kellene egy új házigazda a topikhoz, mert az előző sajnos inaktív lett (a teljes fórum felületén is). Remélhetőleg nem történt vele semmi baj.
    Mit szóltok?
  • sadface #39053
    Engem zavar, mégis játszom alkalomadtán. Piaci előny, nincs kedvem máshol a nulláról kezdeni.
  • Renegade
    ezen azért nem csodálkozom, szerintem a játékosok nagy részét nem zavarja annyira az RNG. Ha az ember képes elengedni azt, hogy van, hogy a "szerencse" mindent borít, akkor még mindig az egyik legjobb a műfajában, gyors, szineszagos, vicces.

Van olyan statisztika ami mutatja a PC-Teló arányt? Tuti sokan játsszák WC-n ülve, buszon zötykölődve, ilyesmi.

Remélem a Legends is jó nagy darabot harapott ki a tortából, így senki nem fog lazsálni. :)

• Pio
    Amúgy ma volt a Blizzard negyedéves jelentése is, amiből kiderült, hogy a HS továbbra is növekvőfélben van. És ez nem a regisztrált accountok számát, hanem az aktív júzerek számát jeleni (MAU, Monthly Active User).
  • sadface #39050
    Egész érdekes
  • cesar22
    ezek a kis apró szarok valamiért aggro lapokat vízionálnak elém :)
  • TBTPumpa
    Ja, már rájöttem én is:
  • Madi92
    Szép is lenne. : )
    A single lesz ingyenes. Meg kapunk egy Legendaryt, úgy mint anno Katót.
  • TBTPumpa
    LOL

Teljesen ingyenes lesz az új kiegészítő és új Singleplayer játékmódot is kapunk.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 19:40:31
  • TBTPumpa
    Amire mindenki várt. Koboldos kiegészítő bejelentve!

Kobold & Catacombs

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 19:34:33
  • Mephike
    Kár szítani a tüzet. Sok más dolgot tudnék még írni, amiben a HS fényévekre le van maradva más játékoktól, de tiszteletben tartom, ha valaki ennél a játéknál maradt. Remélem a Blizzconon valami olyat jelentenek be, ami előrébb viszi majd ezt a játékot.
  • Zozo0122 #39043
    Na, ez az a hozzáállás, ami alapvetően hiányzik a HS fejlesztőcsapatából. Nézzétek meg, a Legends esetében mennyit számítanak a visszajelzéseink, és a meta aktuális állása :)

• Zozo0122 #39042
    Ez tök jól néz ki :D Kár, hogy Legends-ben még nincsenek különböző card backek.
  • TBTPumpa
  • Devv
    Figyu, befejeztem oké?
  • Tinman #39039
    Hozod a szokásos szinted. ;-)
  • Devv
    Told fel magadnak a cuccaidat. A w/l küldivel kapcsolatban ami a kutyát nem érdekli, szintén megmaradsz...
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.10.31. 21:25:29
  • Tinman #39037
    Mi a kínod, hogy itt offolsz?

Ja... megvan, hogy nem adom neked free a TES cuccokat? Még jó! Hát egy nyomorult W/L küldit nem vagy képes megcsinálni ;-)
  • hitman1028
    szuper