Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
HearthStone Roulette
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
na nem baj majd én beteszek ide néhányat amelyek érdekesek
ezzel remek highlightok születhetnek majd
végtelen fatigue meccsek
dat description
sok különböző érdekes dolog jött ki eddig, egyelőre nehéz belelátni decktípusokoat, kicsit olyan mindenből egy kicsi, de ez még mindig jobban bejön mint felépíteni egy-két szinergiára az egész expansiont, és ha már a kezdetektől nem tetszik, akkor majd vársz a következő kiegig
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Legend +sok
GG
:)
Ha csak 2 Highmanet meg egy King Krush-t teszel a deckbe, és az earlyt felépíted beastek nélkül...:D Aztán majd visszahoz egy kicsi hiénát :D Új archetype, a kedvenc típusú lapjaim ezek. Bár én már mainként átálltam a Legendsre, értékelem az ilyen kártyákat :)
Amúgy ha érdekel itt bárkit, a Legends tegnap kijött mobilra. Nekem egy P9 Lite-on betonstabil egyelőre, bár hallani kompatibilitási gondokról még...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.27. 15:07:59
.....deeee azért rope-olni pirate warriorral... azért van az a szint, amire a legend végett se éri meg lealacsonyodni... :)
Road To Legend :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.25. 20:22:40
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De felesleges ezen vitatkozni. : ) Én mindig is szerettem az olyan lapokat amiket más haszontalannak talál. Saját deckekkel játszok mindig.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.07.25. 16:37:57
I decide when I'm done.
Frost Axe: 3mana 1/3, Rare, Shaman Destroy all frozen minions that are damaged by this weapon
I decide when I'm done.
I decide when I'm done.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.07.25. 14:50:38
I decide when I'm done.

Én ezt rém egyszerűen látom, több ezer jó játékos van, a streamerek is simán hoznak 6-7 körüli WR-t, az enyém 139 loggolt meccs mellett 4.48, konklúzió: nem vagyok jó arénás. De mivel időnként jól esik (gondolom ugyanaz a mechanika az agyban, mint amit a kicsomagoló videók váltanak ki), ha időm engedi, heti egyszer-kétszer arénázok.
Meg rohadtul irigylem a Magicből jött ismerőseimet, akik a draftban megszerzett tudásukat át tudták ültetni HS-re és stabilan hozzák a 6 körüli WR-t, pl ő: klikk
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
I decide when I'm done.

Ehhez képest, arénában, ha jó vagy akkor 7+ winrate, míg ha béna, akkor, hááát, 3.
Van némi különbség.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.21. 13:51:15
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"