Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Mirror meccsben jó.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Shep
Poénnak jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ha valaki lemaradt volna a tesztről és lusta twitchen keresgélni: klikk

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem is szóltok hogy vannak új lapok, ráadásul elég sok

na nem baj majd én beteszek ide néhányat amelyek érdekesek

ezzel remek highlightok születhetnek majd

végtelen fatigue meccsek

dat description

sok különböző érdekes dolog jött ki eddig, egyelőre nehéz belelátni decktípusokoat, kicsit olyan mindenből egy kicsi, de ez még mindig jobban bejön mint felépíteni egy-két szinergiára az egész expansiont, és ha már a kezdetektől nem tetszik, akkor majd vársz a következő kiegig

TBTPumpa
DIE, INSECT!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Darthmushroom
Tudnák örülni ha bolvaron kívül valamilyen formában Vojint is visszahoznák.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

leszámítva, hogy a srác sokkot kapott a kamerától, ez azért adta :)

TBTPumpa
Újdonságok (küldetések, kártyák, új Paladin hős - Arthas):
//www.youtube.com/embed/9tz9edwttng

Madinak

//www.youtube.com/embed/JAhILqIayac

PW -1
Legend +sok
GG

:)

Wow, micsoda kártya!

Ha csak 2 Highmanet meg egy King Krush-t teszel a deckbe, és az earlyt felépíted beastek nélkül...:D Aztán majd visszahoz egy kicsi hiénát :D Új archetype, a kedvenc típusú lapjaim ezek. Bár én már mainként átálltam a Legendsre, értékelem az ilyen kártyákat :)

Amúgy ha érdekel itt bárkit, a Legends tegnap kijött mobilra. Nekem egy P9 Lite-on betonstabil egyelőre, bár hallani kompatibilitási gondokról még...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.27. 15:07:59
sadface
Coldwraith szuper.

I decide when I'm done.

Ezek elég jók:

főleg a wari
Gratula a legendhez!

.....deeee azért rope-olni pirate warriorral... azért van az a szint, amire a legend végett se éri meg lealacsonyodni... :)
sadface
Imádnám ha mageznék! :(

I decide when I'm done.

Frozen Champion into Ragnaros :D

25nap, kétcsillio óra, haverok nafta idegeskedés.
Road To Legend :)//www.youtube.com/embed/eAgq6TGm0_Q
sadface
Nerubian Unraveler
neutral epic
6 5/5
spells cost 2 more

I decide when I'm done.

sadface

Na ez már tetszik.

I decide when I'm done.

Shep
Kell egy olyan lap ami annyit csinál, hogy a lapokon az enemy szót friendly-re és vissza, cseréli. Mondjuk ez túl bonyolult a BBB számára, ilyen biztos nem lesz de jópofa dolgokat lehetne csinálni vele, és egyből érdekesebbé válna a játék.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.25. 20:22:40

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Meg deathrattle quest priestben a tojásokkal is jó lehet mivel pont kijön a curve.
Én is mindig saját deckezek és én is látom a potenciált. Egyszerűen be kell tenni a Silence Priestbe, máris csoda lap.
Paaladin tud healelni. Amiben nem jó, az az hogy boardot tegyen le és jókat tradeljen. Ha ezt lerakod tuti visz magával több mindent. Nem elég megcsapni egy axel.
De felesleges ezen vitatkozni. : ) Én mindig is szerettem az olyan lapokat amiket más haszontalannak talál. Saját deckekkel játszok mindig.
sadface
Tbh, ha drake van a kezedben aggro ellen, akkor elkoncsédó, meg ha ezt kirakod mi változik? Semmi. Püföli az arcod tovább. Nincs tauntja.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.07.25. 16:37:57

I decide when I'm done.

Mert ez mindig 5/6 lesz. Drake meg aggro ellen, hajó kezed van akkor gyakran csak 4/4 vagy 4/3. Szeretem a draket de mikor topdeckelés van, akkor....
sadface
Plague Scientist: 3 Mana, 2/3, Common, Rogue. Combo: Give a friendly minion Poisonous
Frost Axe: 3mana 1/3, Rare, Shaman Destroy all frozen minions that are damaged by this weapon

I decide when I'm done.

sadface
De mi értelme lenne kicserélni? A twilight drake earlyben legalább ilyen jó drop, lateben meg tökmindegy melyiket húzod. Ráadásul nincs a draken drawback.

I decide when I'm done.

Paladinba pl nincs jó 4 drop truesilveren kívül. Most twilight drake van bent de cserélném is ki erre.Persze lehet lesz ennél jobb is, de jelenlegi infók szerint én játszanám.
sadface
Midrange, simán leszedi, control valszeg leszedi, ha fennmarad és raksz mellé valamit magadat szopatod. A másik abot se játssza kb senki, pedig az ellenfélt is sebzi és még tauntja is van. A pure stat meg szart se ér amíg a fireball hatot sebeze stb. Szerintem. Aztán majd meglássuk. Szerintem ennél kapni fogunk sokkal jobb lapokat is.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.07.25. 14:50:38

I decide when I'm done.

ez teljesen fasza control lap. baromi jó statok, mást nem kell lerakni mellé, ami a control paklikkal nem is akkora probléma
Ennek fényében már nem az :D (Amúgy sem, szerintem jó lap)

Vajon mi van akkor, ha szerdáig nem fejezem be a múltheti ingyen arénát?
sadface
Nem akarom azt mondani, hogy hulladék, de..

I decide when I'm done.

Nekem tetszik. Egyértelműen nem aggró lap. Viszont kézből dmgelő vagy control deckekben nem megvetendő.
Devv
Új lap:

hát, ez szerintem csak kis minta esetén igaz, persze rém bosszantó amikor olyanok ellen játszol akinek álomkeze és majdhogynem constructed deckje van.

Én ezt rém egyszerűen látom, több ezer jó játékos van, a streamerek is simán hoznak 6-7 körüli WR-t, az enyém 139 loggolt meccs mellett 4.48, konklúzió: nem vagyok jó arénás. De mivel időnként jól esik (gondolom ugyanaz a mechanika az agyban, mint amit a kicsomagoló videók váltanak ki), ha időm engedi, heti egyszer-kétszer arénázok.

Meg rohadtul irigylem a Magicből jött ismerőseimet, akik a draftban megszerzett tudásukat át tudták ültetni HS-re és stabilan hozzák a 6 körüli WR-t, pl ő: klikk

JethroHUN
Nem kötekedésként de baromira nem skill az arena, full szerencsén múlik milyen lapokat ad.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nem kell, szerintem a jó az 6-tól van, szóval kb egyetértünk

sadface
Remélem nem kell elkezdenünk, hogy miért nincs igazad... Tök fasza, hogy a top 0,001%ról idebasztál egy képet. 5-6os átlaggal már jó arénás vagy. a 7+ a legteteje.

I decide when I'm done.

7+ winrate? :)
az aréna jó, már ha tudod, hogy kell játszani, ne feledjétek, LifeCoach is megmondta, ha te egyike vagy a legjobbaknak akkor ranked 60%, míg butabéla 50%

Ehhez képest, arénában, ha jó vagy akkor 7+ winrate, míg ha béna, akkor, hááát, 3.

Van némi különbség.

REALista
Pont hogy az aréna meccsek nem unalmasak és érdektelenek mert ott jöhet bármi veled szemben...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ingman12
Az ingyen aréna belépő eszembe juttatta miért hagytam abba. Unalmas, érdektelen, hulladék meccsek, kivétel nélkül. Sajnálom, hogy ez lett a kedvenc játékmódomból.

JethroHUN
Több mint egy tucat feladás után, végre maget kaptam, erre a az ellenfél adta fel azonnal :D

TBTPumpa
Játssz akkor barát ellen. Úgyis az ingyen boosterre megy mindenki, azt meg megadja úgyis és akkor nincs idegeskedés és #sz@rjatek.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.21. 13:51:15

JethroHUN
Az... paladinnal instant concede. Értelme nincs az egésznek.

Sheltem
Mekkora egy gané ez az új Tavern brawl. :(

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"