40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
cesar22 #38995 https://www.youtube.com/watch?v=WyeeVKqW5dY
egy élmény volt használni google-t helyetted -
#38994 LSD, Xanax stb -
viktor25 #38993 Szaisztok!
A Knigths of the frozen throne kiegészítő játékban a főelenséget túl erősre tervezték vagy én nem tudom hol lehet beszerzni az isten kártyát, ami örökéletet ad. Ugyanis az összes hösömet megátkozza, kivétel a priest és a warlock ez a két hős akivel van hangyányi esélyem, de még ezekkel sem sikerült a 30 pajzsát lecsapnom, akkor még mindig ott a 30 életpont, nekem csak 30 van!!!!
Segítséget szeretnék tőletek kérni hogy hogyan tudok én is ilyen jó kis csalásokat elvégezni, mint amilyenenket a lich király csinál, vagy miyen csalást kell beütni hogy én is ilyen jól érezzem magamat mint a lich király egy olyan 100 000 vereség után!!! -
ChrlNwbrn #38992 Kreatívoknak érdekes lehet. -
Zozo0122 #38991 Az ellenfeled bizonyára rohadt büszke volt magára :D -
Madi92 #38990 :D első Hs verseny volt.
Elvileg 4 deckből 1-et bannoltak és akkor 3 győzelemig megy, de a végén az lett, hogy csak 1-et játszott mindenki és a döntősök játszottak csak 3-at. Ez így nem jött be, de megértem, hogy sok idő lett volna. Ki is kaptam egy facevadásztól első körben, szóval nem volt többre esélyem. :D Szervező azt mondta, legközelebb jobban átgondolja. Elvileg minden csütörtökön lesz verseny. -
Renegade #38989 dobogós hehezet nélkül vissza se gyere! ;) -
Madi92 #38988 Na ma lesz pécsen a bar of legendsben hs verseny. :D Be is neveztem. Kaptam egy manapotiont is. Majd rakok fel képet!:D -
Renegade #38987 agro hunterrel :D
-
Madi92 #38986 És mivel lehet techelni ellene? -
Renegade #38985 mennyire vicces már, hogy a nerfek után az emberek pap ellen teckkelnek :) -
#38984 Ma 100g jár egy loginért, mert kalóznap van, főleg kocajátékosok kedvéért mondom. :)
Ja és él a patch. -
Zozo0122 #38983 Ismerős valakinek? :DDD Itt nem lőttek túl a célon egy ilyen kártyával :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.17. 23:21:55 -
Renegade #38982 új kedvenc deck:
sajnos esélye sincsen a mostani metában, szóval majd talán leküzdi magát R10-re, viszont nagyon szórakoztató, sajnos a golden control playerek nagyrészt még mindig ovisok, mert minden második nyomja az üziket (ha kikapnak akkor nem, rejtély miért). Pár hónap és nekem is lesz DK rugóm. :)
Viszont amikor százból egyszer beadja az első körös Edwint, az nagy jóság :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.16. 21:15:05 -
Zozo0122 #38981 Ők kajak csak ennyit adnak? 2 hátlapot? :D -
#38980 Szeptemberi/októberi Twitch Prime loot:
Közösségi játék is kapcsolódik hozzá - 2 csapatot lehet segíteni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.12. 14:13:52 -
Renegade #38979 :D
-
Renegade #38978 jöhet a story time -
Renegade #38977 kontrollosoknak:
-
Madi92 #38976 Jelenleg Pécsen tanulok. Ma találtam: Link
Elég közel lesz, elvileg lesznek Hs versenyek meg ilyesmik. :D
Kocsmázni is szeretek, szóval 9-én megnyitó. Kíváncsi leszek.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.09.07. 14:26:42 -
Madi92 #38975 Amúgy pl az axenál ez nem nerf volt, egyszerűen csak ott volt minden egyes warrior deckben, tök 8 hogy face vagy nem face. Kell egy kis felrázódás. Vagy ez vagy hall of fame. Mondjuk valami textet elbírt volna. Pl Battlecry, gain armor eq as your card in your opponent hand.
Innervate is megérdemelte, nem akarok több turn one dr 3-t látni. Még így is megtörténhet coinnal, de az már nem éri meg nekik.
Spreding Plague meg nem tudom. Én egyáltalán nem tartottam erősnek, de gondolom egy minion heavy deck ellen elég kellemetlen lehet. Én olyannal ritkán játszom.
Hex végre megkapta a 4 mannát, amivel még mindig simán játszható lesz. Szerintem 5 mannért is játszanák. Nem is értem. Sokkal jobb mint egy assassinate és 2 mannával olcsóbb volt. What? Csak mert az ellenfél kap egy 0/1 taunot? -
Pio #38974 Az internet reakciója a nerfekre tökéletesen alátámasztja, hogy miért nem szeret a Blizzard semmilyen laphoz hozzányúlni. Egyszerűen szégyenteljes, még nem is aktívak a nerfek, még nem is igazodik a változásokhoz a meta, de már mindenki jobban tudja mit hogyan kellett/nem kellett volna nerfelni és különben is hogy képzeli a Blizzard, hogy ilyen kártyákhoz hozzányúl.
A legviccesebb az, amikor valaki beírja, hogy "idióta Blizzard, hát X lapot Y módon kellett volna nerfelni mert én azt mondom", aztán valaki rákontráz, hogy "dehogy is, Z módon" és aztán egymással vesznek össze. :) -
1Darton1 #38973 Nem tudom milyen paklid lett használhatatlan, de feltételezem, hogy a benne lévő lapokat bele tudod rakni másik top tier deckbe is.
Emellett biztos akad még számos egyéb lehetőséged is, ha vettél egy rakás boostert. -
Madi92 #38972 De mivel basszák szét? Oké van 1-2 Opé lap, de mindennek meg van az ellenszere. A játékosok basszák szét a játékot, mert kieg után, már azt lesik mit lehet lemásolni a netről, aztán ennyi a gameplay. -
Hugh Hefner #38971 amikor ilyen szinten szétbasszák a játékot, akkor igazán visszaadhatnák a pénzt, amit a kieg paklikra költöttem, így semmi értelme a köv kiegig a játéknak, jade druid, meg kombó dekkek, amik vagy bejönnek vagy nem... nevetséges amit csinálnak, a köv kiegbe biztos nem szállok be már -
Renegade #38970 hát, általános dolog, hogy az új kiegekben, azonos mana költségért erősebb lapok járnak
szerintem kár volt nerfelni, egy warrior kasztnak legyen már erős kezdőfegyvere.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.06. 11:10:01 -
Zozo0122 #38969 Egyetértek azzal, hogy a war axe-nek nerf jár. De amit kapott, az egy rossz vicc :D Főleg, hogy a warinak van már egy sokkal jobb fegyója 3 manáért ugyanezekkel a statokkal :D
Egyébként én már nem játszok, végleg befejeztem. Már csak szemlélődök :) -
Renegade #38968 mellett, na :)
-
Zozo0122 #38967 What? :D -
Renegade #38966 véletlenül nem azok közé tartoztál te is, akik sírtak a nerf/kivezetés miatt? :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.06. 08:43:02 -
Zozo0122 #38965 Sírok :D Ekkora epic failt, istenem :DDDD
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.05. 23:20:22 -
#38964 "The other option we considered for Fiery War Axe was to lower its attack to 2, but that change didn’t feel intuitive enough. Generally, changing the mana cost of a card is less disruptive, because you can always see the mana cost of cards in your hand. "
és még totál idiótának is nézik a játékosokat továbbra is :D
-
Renegade #38963 Who are you? :) -
#38962 Azért ez undorítóan nagy nerf egy ilyen warrior metában. Pirate-tel kellet kezdeni valamit, de így kb. teljesen játszhatatlan lesz az összes többi warrior legalább köv expansionig. Valami texttet rakhattak volna rá mert ez így nagyon ergya. -
#38961 Fiery win axe... épp időben!
-
#38960 Ja, akkor már értem.
Na jönnek a nerfek -
Renegade #38959 mert a múlthéten suttyomban megváltoztatták a mechanikáját.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.05. 15:35:47 -
#38958 Na de mikor kijött a naga akkor miért nem játszotta ezt senki? Bár lehet akkor is valami jófata aggro deck uralta a metát és lassú lett volna, na mindegy, azért érdekes, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.09.05. 15:23:24 -
Renegade #38957 ahogy várható volt, Dane összerakott és kipróbált egy Naga OP decket.
-