Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekelne amúgy, hogy a kedves blizzárd hogy a jó édes anyukájába képzelte ezt a lapot. Teszem azt ha valaki valódi pénzért vesz pakkokat, és ezt a szart kapja belőle... és csodálkoznak, hogy csökken a játékosszám.
Eddig 75 goblins pakkot nyitottam, 5 legendary volt bennük (zola, temporus, runespear, manariskull, oakhart). Tehát 5 legendaryból sikerült "megkapni" a 3 legrosszabbat. Biztos csak a véletlen műve.
Mint ahogy az is biztos csak a véletlen műve, hogy lényegében megint nem nyitottam egy olyan lapot sem, ami a meta része.
Na ezért nem fog a blizzard egy kurva fillért se látni tőlem ebben a fosban soha.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.01.03. 00:38:42
Megint egy tök jó lehetőség, hogy normális rewardot osszanak, de erre csak egy nyomorult hátlap, ráadásul az összes hősért. Legalább 1 classic pakli illene minden sikeresen legyőzött 8. boss után. Pontosan ezzel tudnának a kezdőknek kedvezni, mert ha van ideje azokkal a fixen dobált lapokkal és k. sok türelemmel, meg kitartással nyithatna néha... ááá de nem. Röhej.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Neked is eddig csak 1 hero-val van meg?
Nem mondom, hogy sokat próbálkoztam eddig, de ha van üresjárat, akkor megyek 1-2 kört. Eddig összesen talán 20-25 próbám lehet, ebből warival legalább 15.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I decide when I'm done.
Csak az utolsó boss volt veszélyes a minden kör elején eldobja 2 lapom képességével. Szerencsére antonidast felhúztam, így az is sima kör volt.

2018. januári szezon:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.01. 14:57:28
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Az ingyenes verzió más tészta és nagyon limitált. A következő linken elindíthattok egy ingyenes 7 napos próba verziót, ha minden igaz akkor a promóció ideje alatt így is megkaphatjátok a kódot, amivel le lehet hívni az arany csomagot. Itt figyeljetek arra, hogy a Twitch fiókotokat össze kell kötni a HS-el (az összekötést, akkor is meg kell csinálni, ha fizettek érte), ami annyit jelent, hogy nem lehet végtelen mennyiségű kamu felhasználóval, végtelen mennyiségű pakkot kipattintani. Ezen kívül pedig, ha egyszer aktiváljátok a Prime Trialt, akkor többet nem lehet, szóval csak megfontoltan."
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2017.12.18. 13:07:46
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A rugó quest nerfet picit nem értettem, mert csak a lassú dekkekkel tudott elbenni, már egy mid legyalulta, ha okosan játszottad. Amúgy még él! Pont az előbb kerültem eggyel szembe a priestemmel és a 3 hp-n rakott egy secretet magára extraként, a teljes alázás érdekében azért azt is elvettem tőle. Azért 2x túlhúzatott velem, de go face, no trade ellenük és elvéreznek.
Eszembe jut, amikor bejelentették a rugó kvesztet és valami irgalmatlan népharag gyúlt, hogy hogy lehet ilyen fost gyártani, aztán az volt az egyetlen kveszt, amit nerfelni kellett végül.
Szóval csak arra gondolok, hogy látványos, mennyire rosszul becsüli meg a community az ilyen érdekes mechanizmusú lapok valódi értékét. Ami persze érthető, mert ez csak élesben tud eldőlni.

I decide when I'm done.
Ha használunk valamit csökkenjen dur-ja, már pedig a körönkénti 9 manás démon lehozása free, az szerintem k. használat. Aztán amikor már nincs mit lehozni, jöhet a Warlock DK és ott van újra az egész csapat. Ez így biztos rendben van?
I decide when I'm done.
- Mage-ek sorban pusztulnak, mert se egy normális aoe, freeze, doomsayer, se egy Ice Block nincs náluk
- Pala-nál nincs ott a consecration még a 7. körben sem
Ez a dekk EU szerveren kevés lesz. Mintha nem is azzal a játékkal játszana, amivel én.
Miért nem csökken a durability-je ha lehoz egy démont?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.08. 16:24:45
Blizzardot pedig szeretem támogatni, emiatt van előrendelés, 0day vásárlás, más játékaikban is valós pénzes vásárlás (StarCraft II, Overwatch, HotS, WoW). Tetszik, amit csinálnak, még ha nem is értek minden döntésükkel egyet.
Naponta/2 naponta előkerül a questek miatt, meg hónap vége felé a ranked miatt. Ideig-óráig szórakoztat, de hogy naponta akár több órát is ezzel játsszak, az ki van csukva.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.07. 20:20:59
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."