40521
  • TBTPumpa
    Elérhető a Monster Hunt játékmód!
  • Dreadshade
    Amúgy ti is azt érzitek, hogy ez a witchwood kieg kb csak a régebbi deckeket erősítette pár új lappal? nem igazán van új, most oké van Baku meg Greymanes verziója pár korábbi decknek, azért azt nem mondanám teljesen újnak. Az előtte lévő 3 kiegben egyszerűen olyan erős lapok vannak, hogy ez kb kis laza nyári kiegnek érződik számomra, pedig a témája nagyon bejövős. Annyiból viszont pozitív a dolog, hogy nem kellett sok új lapot beszereznem, hogy kb ott legyek ahol eddig :D Szóval így maradt meg dust meg minden. Max annyiban reménykedem, hogy a többi új kieg majd hozz be dolgokat amivel pl egy teljesen új Baku/Greymane/akármi deck építhető, ami jó is, de ígyis félek, hogy 1 évig nem lesz változás a az előző kiegek erős lapjai miatt.
  • Tinman #39434
    Azt hittem a Witchwood elsöpri a cubelock-ot... hááát ööö... nem? Nem. Szerintem erősebb, mint valaha. Nekem is van hozzá minden, de annyira ötlettelen szarhalom már, hogy inkább saját vackokkal próbálkozok.
  • sadface #39433
    WoW-ra gondoltam. :)

Nem, de redditen + twitchen követem a dolgokat. Nincs meg a lapkészletem, hogy élvezhessem, grindolni / fizetni meg nem fogok.
  • Devv
    Játszol még?
  • Renegade
    mert lelépett a vigyori?
  • sadface #39430
    Ez itt off, de már jöhetne a kövi kieg, nagyon kíváncsi vagyok. :D

• TBTPumpa
    A WoW pedig halott... Oh, wait.
  • sadface #39428
    Tömeges leépítés, nem megy a játék!!!!!!!!444
  • TBTPumpa
    Hamilton Chu is távozott a Blizzardtól
  • hawkie22
    A My Collection-ön belül, jobb fent látsz két kis fülecskét. Az egyikkel a hátlapokat tudod cserélni, a másikkal a hösöket. Ha megtaláltad a hösöket, akkor Lunara képére a jobb egérgombbal kijön nagyban a képe, majd a kép alatt lesz egy olyan felirat, hogy 'Favorite'. Na erre kattintva átállítja neked Lunarára a druidot.
  • viktor25
    Sziasztok !

Megszereztem Lunarát és nem látom hogy hol tudom játékba aktiválni. Gondolom úgy mint tavaj lecserélte Roguet most is lecseréli a Druidát Lunarára, de ez nem történt meg. Kérlek titeket ha tudtok valamit akkor segítsetek, Előre is köszi!
  • Devv
    A dühöngő bannerről most vehetem le a fejét...
  • 1Darton1
    Akkor mostantól minden tökéletes lesz.
  • Pio
    Viszlát Bródi, hiányozni fogsz!

• Devv

• TBTPumpa
    Én is sajnálom, elvégre is ő volt a HS arca, mellesleg 15 évet lehúzott a Blizzard-nál. A nevetése mindig epic volt. Kíváncsian várom a fejleményeket.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.21. 09:00:49
  • Renegade
    hát én nem örülök, tudom, hogy sokan nem kedvelték, de én bírtam a hurráoptimizmusát.
  • Madi92
    Pécsen is van ilyen kocsma.
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Ben Brode búcsúzik a Blizzard-tól
  • Tinman #39415
    Megértelek... ha útba esik sima ügy.

(Ettől függetlenül bárkinek segítek... dob egy p.ü.-t és elmondom mit csináljon.)

Még csak annyit, hogy ez a Blizz hibája is ám! És mielőtt... azért a Blizz hibája is, mert nincs érdemi kommunikáció player és player között! Ha lenne egy bővítettebb pl. egy PLEASE emotion már az is segítség lenne. Mert így sokan veszik a játék eleji thank you-t trollkodásnak... egyszerűen nem tudsz jelezni az ellenfelednek, hogy mit szeretnél.

Eleve egy ilyen skin témáért adtam volna 80G questet, vagy segítettem volna neki napi küldiben, vagy akármi... de esélyem sincs vele kommunikálni.
  • TBTPumpa
    Igen, a HS community nem éppen az emberségéről híres. Sok ilyet tapasztalok én is, amikor valami közös questünk van. Még Brawlnál is volt, amikor össze kellett dolgozni, hiába healeltem a társat, hogy tovább bírjuk, ő csak azon volt, hogy mielőbb megdögöljön, hogy ne kapjam meg a Classic pakkot. Nem újdonság ez. Én csak azért tértem be, mert amúgy is útba esett.
  • Tinman #39413
    De szemetek az emberek -.-

Direkt kilépett az egyik Cseh concede-el, csak, hogy ne kaphassam meg!
    A másik meg saját magát kezdte el támadni direkté és igyekezett úgy intézni, hogy ne dögöljek meg, végül sikerült kinyírnom magam és meg is lett :-)

Szóval már nem kell help :-)

Azért egy skinért nem mennék 50-100km-t az tuti.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.20. 09:56:06
  • TBTPumpa
    Én Bécsbe mentem ki személyesen (nincs messze Soprontól) és ott több Fireside hely is van. 1-2 meccs után meg is adta Nemsy-t, bár eléggé fantáziátlan karakter. De jó kis bár volt, tök jófej játékosokkal, kár, hogy idehaza csak Budapesten van ilyesmi (meg talán Debrecenben). A Győri Esport bárban csak LoL meg Dota 2 van.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.20. 09:43:28
  • Tinman #39411
    Nemsy skin megszerzésében ki van benne? Ha nincs rá 45 perced felejtős, de kellene egy társ feltétlenül!

100% legál, csak kiutazunk "papíron" Csehországba. Garantáltan működik.
  • hawkie22
    Ezt találtam: Fireside
    Most mi is ez a borrow deck lehetöség? Illetve hol érem el a játékban?
  • TBTPumpa
    Érdekes. Ma reggel még működött egy ismerőssel (illetve tegnap is). Lehet, hogy már fixálták volna? :(
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.15. 18:57:18
  • hawkie22
    Nem hiszem, hogy ez lenne a probléma, de tény, hogy egy Wild kártyám sincs, wildben is standard paklival megyek.
  • Devv
    Wild-ba nyomtuk főnök. :)
    Illetve az számíthat, hogy Dokinak nincsenek wild lapjai?
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2018.04.15. 18:38:59
  • TBTPumpa
    Wild módban vagy Standardban?
  • hawkie22
    Ez biztos? Mert ma lenyomtunk egy meccset Devv-el, de se ö, se én nem kaptunk hátlapot. Fórumok szerint ez bug volt a patch után.
  • TBTPumpa
    Lunara is kifarmolható barát ellen, legalább nem foglalja a helyet, a többi értéket (Gold) adó quest elől.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.15. 17:14:51
  • Devv
    Ha még nem csináltad meg, megyek: davidk#2535
  • hawkie22
    Nekem sincs még meg, ki jön egy körre? :D
  • Devv
    Köszi az infót, nekem még nincs meg.
  • TBTPumpa
    Aki szeretné a Fireside hátlapot, de még nem tudta megszerezni, annak most van egy egyszerű lehetősége rá.

Játssz le egy mérkőzést Wild játékmódban egy barát ellen. A meccs kimenetelétől függetlenül mindketten megkapjátok a Fireside kártyahátlapot:
  • TBTPumpa
    lol
  • TurboX
    ez a shudderwock valami csodálatos találmány...
    megint pihentetem pár hétig mire lesz balansz
  • TBTPumpa