40521
  • Devv
    Elvesztem a metában rendesen, megcsináltam ezt nagy spell mage decket, mindenki elver szinte, már nincs is annyi pala. Lich King meg olyan jó, vagy army of the dead vagy doom pact lapokat ad többnyire :( Úgy döntöttem átmegyek arénázni, 4 körüli átlagot hozom sztem, de goldot így is bukom...
  • sadface #39475
    Guldan hiányzik... :D

*a nerfre akartam válaszolni sorry
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2018.05.17. 15:56:21
  • Renegade
    szeretem a pár másodperces kocsmákat, csináltam egy papagáj + dínó decket, az ellenség meg második körben kilépett. :)

nyilván lesz egy csomó kreatív deck, de nekem ez így jó volt.
  • Devv
  • TBTPumpa
    Most, hogy nincs Ben Brode, nem jut annyi fű az irodába, így a munkára is tudnak koncentrálni, munkaidőben.
  • 1Darton1
    Ez kifejezetten gyors volt, és még jól célzottnak is tűnik.
  • Devv
    Milyen diplomatikus... NERFEK b**meg! :D
  • Tinman #39469
    Cubelock? Továbbra is tarol.
  • TBTPumpa
    Kártya változások!
  • Renegade
    basszus, erre nem is gondoltam, fúú de nem megy már ez a játék. :(
  • Renegade
    hát, így, hogy mondjátok, már igen :)
  • Pio
    Jól veszi a rendszer, valóban ott van még a paklidban. Ha felhúzod, akkor mindkét Kelesethet használni tudod majd.
  • Devv
    Ja, nyilván. De logikus nem? A Tracker másol egy lényt a paklidból a kezedbe. Ez nem jó kombó...
  • Pio
    A Stitched Tracker nem húzza ki a lapot a paklidból csak discovereli (vagyis kapsz egy másolatot a lap alap változatából). Vagyis a lemásolt Keleseth azért nem működik, mert az eredeti Keleseth 2 manás lapként még a paklidban van és Keleseth működéséhez nem lehetne 2 manás lap a paklidban.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.05.13. 11:24:52
  • Renegade
    akárhányszor kikeresem kézbe, majd lerakom nem történik semmi.

gondolom azért, mert úgy vesz a rendszer, hogy van még 2 manás lap a pakliban, tehát nem jár a +1/+1...bosszantó. :(
  • Devv
    A tracker-ből keresett lényen nem volt +1/+1?
  • Renegade
    +1/+1 ?
  • Devv
    80g
  • Wootan
    Mert minek kellene történnie?
  • Renegade
    már nem vagyok naprakész játékos, szóval érdekelne a véleményetek, az bug, vagy teljesen normális, ha quest hunterrel játszva a Stitched Tracker + Prince Keleseth kombóra nem történik semmi?

• TBTPumpa
    Elérhető az új Brawl és járnak az arany kártyák:
  • Tinman #39455
    Loool... a körömet nézzétek, hogy hányadik :-D

Lethal.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.09. 09:36:10
  • TBTPumpa
    Update 11.1 Patch Notes

Details:
    Doubled the speed of Shudderwock’s Battlecry animation.
    Shudderwock now reproduces a maximum of 20 Battlecries.
    Doubled the speed of Lifedrinker’s Battlecry animation.

Arena
    Updated the appearance rate of cards to improve class balance by win percentage. For example, Paladin had a higher than average win rate, and should now be closer to average.

Bug Fixes
    Corrected the art on the Soul Assimilation Monster Hunt card.
    [Android] Updating Hearthstone via the client no longer triggers a warning about installing an app from an unknown source.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.08. 20:36:16
  • TBTPumpa
    Lenne olyasvalaki, aki mostanság játszik a játékkal?
    Watch and Learn quest miatt kérdem.
  • TBTPumpa
    Érkezik a húsvéti esemény (kicsit megkésve):

Az esemény ideje alatt (május 10-től 13-ig) bejelentkezők 2 db arany kártyát kapnak (200 dust, amennyiben betörjük őket):
    Eggnapper

Devilsaur Egg

És egy húsvéti tematikájú Brawl is érkezik:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.05. 18:48:55
  • Tinman #39451
  • Dreadshade
    Hát ja :D Gondoltam rá, de hálistennek Tinman tanácsait megfogadva egyből meglett. Most az előbb toltam le :D A Végső Boss Hagatah kb semmi nem volt ehhez képest. Legalábbis számomra. Szóval köszönöm a tanácsokat meg mindent :D
  • Devv

• Dreadshade
    Köszi a tippeket, majd megpróbálok ezekre rámenni :D A többivel megvan már, azokkal valamiért viszonylag hamar meglett. Egyedül ennél szívat valamiért. Előbb is olyan deckem volt meg treasureök, hogy a többi boss köpni-nyelni nem tudott. Ez meg egyszerűen szétver azzal a játék újrakezdős spellel :D Valószínű csak a luckom szar, mert egyszerűen folyamatosan szarul jönnek a lapok miután kijátssza ezt.
  • Tinman #39447
    Tokival gyak. elsőre meglett... a Trackerrel 3-4-re, a többivel még nem volt sok időm foglalkozni.

Tokival Bestiary tuti volt, meg Entrenchment, Rewind is, de az azt nem is kellett végül használnom ^^

Erratic Creatures, Chaos, Mechanical ha jól rémlik amiket még választottam... ezek ugye a minionok/varázslatok.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.02. 15:59:35
  • Dreadshade
    Haljátok ez a monster hunt eddig több idegességet okozott mint funt -.- Főleg a Toki-s egyszerűen nem bírom megcsinálni. Már 50+ bosst győztem le és egyszerűen az utolsó bossnak az a bizonyos lapja ami előröl kezdi a matchet, na azután mindig kikaptam, hiába előtte jó boardom volt meg minden lap a kezembe, de hogy már kb 4 - 5 ször jutottam el hozzá és mindig emiatt kapok ki. Teljesen mindegy, hogy milyen deckkem van azért már nagyon unalmas. Ti hogy győztétek le ezt a szart? már bocsánat a szóért, de nem tudom mással illetni.
  • TBTPumpa
    A májusi szezon hátlapja:
  • Devv
    Egész jó most a játék, a wild kifejezetten élvezetes rank25-18? között, főleg Nzoth-Reno warlockal. :) Bár ezt most előző hónap alapján írom.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2018.05.01. 09:44:07
  • Wootan
    Hát csinál érdekes dolgokat. Néha totál úgy tűnik hogy csal, néha meg megszívatja saját magát.
  • morcosqtya
    Elbaszott egy kiegyensúlyozatlan fos ez a monster hunt!
  • Devv
    Ezt a szutyok hátlapot, meg ad küldit, amiért vicsvúd pakk jár.
  • Tinman #39440
    Ezt mind:

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.28. 12:53:39
  • cesar22
    Ez a monster hunt ad valami használható rewardot, pakkot, goldot, dustot? vagy olyan mint a dungeon run?
  • Rockynhooo
    Jobban nem utalok semmit annal a szarnal.
    Mivel rank nem mozgat, van, hogy cubelock vadaszatot tartok es mas castok ellen concede csak varom h beadja a warlockot.
    Priesttel szokott kijonni a lepes ellenuk, mikor fent hagy 1 magasabb eletu lapomat a divine spirit meg inner fire be van keszitve. De persze addigra mar 20 voidlord porog a tablan egyszerre. Igy kell a mass dispell is. Ha meg eljon a 10. kor es jon a hero akkor nyomok is a concedere azonnal.
    Esetleg barmi van ami neked jol mukodik, szivesen fogadom tanacsod.
  • Tinman #39437