40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#39396 lol, Liadrin már nem "hammer"-t mond, hanem "blade"-et. :D -
Madi92 #39395 Na. Jövök a deckjeimmel lassan. :D
Kezdésnek a jó öreg paladinka.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #39394 ráadásul Savjz szerint jelenleg csak álomkezű agrok meg dirty rat veri.
+ ugye ki kell várni, amíg megöl.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.04.12. 23:18:13 -
1Darton1 #39393 Ez az otk shaman egyelőre elég brokennek tűnik. -
Renegade #39392 600 dust
88 csomag
epic: 15
legendary: 4+1
golden lapok: 8C, 5R, 0E, 0L
9+os ismétlődés: 13 -
#39391 120 pakk - 8+1 legendás:
Class Legendary (Mage) - Archmage Arugal
Genn Greymane
Baku the Mooneater
Azalina Soulthief
Lady in White
Tess Greymane
Prince Liam
Blackhowl Gunspire
Hagatha the Witch
Fárasztó volt ennyit kinyitni. Valószínűleg eddig ez a legtöbb, amit kinyitottam egy kiegészítő megjelenésekor.
Most már csak Lunarát kell kifarmolni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.12. 21:01:28 -
Mitttomén #39390 Néha kicsit döcög de megy.
Nálam is All tables full volt indításkor, de pár perc után bejutott.
100 paki (93 gold + 7 free):
6 legend, abból 1 arany + 1db a belépőért.
Átlagos, bár az utóbbi kiegekben 7-8 volt ennyiből.
Most az utolsó 45-ben egy darab volt... -
#39389 :D
Igen, időközben elérhető lett a kiegészítő! -
#39388 All tables full. :D -
#39387 Decemberben nem rohadtak le, úgyhogy van remény. Persze akkor is voltak indulási nehézségek (dungeon run sokáig töltött, nem volt napi quest) :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.12. 17:46:02 -
#39386 Vajon lerohadnak a szerverek? -
#39385 Nálam 64,3% és 27 standard win. -
#39384 Áruljátok már el pls., hogy a Blizz által küldött havi összesítőben milyen winrate szerepel?
El nem hiszem amiket nekem küld... most ilyen 81.8% (Total wins: 93), korábban meg mindig 70% fölött. Ki van zárva. Az egészbe toszok bele, saját szarokkal questelgetek és abs. nem érzem azt, hogy ennyit nyernék.
Nálatok? -
#39383 Oké, már van hivatalos infó a kiegészítő indulásával kapcsolatban! -
#39382 EU: 19:00
US: 17:00 -
#39381 Szerintem este 19-20 óra fele. -
hawkie22 #39380 Mikor indul a buli ma? -
Holnap ilyenkor már nyitás.... -
#39378 Megérkezett a 11.0-ás frissítés! - Patch Notes
Tartalma:
The Witchwood kiegészítő (feloldás: április 12-én az US indulással egy időben)
- 135 új lap
- Új kulcsszavak: Rush és Echo
- Bejelentkezéskor 3 Witchwood kártyacsomagot kapunk, illetve egy valamely classhoz rendelt Legendary kártyát.
- A Monster Hunt játékmód 2 hét múlva érkezik.
A The Witchwood kiegészítő csomagot április 11. 23:59 óráig lehet előrendelni!
Az alábbi kiegészítők kártyái átkerülnek a Wild játékmódba:
- Whispers of the Old Gods (2016. április)
- One Night in Karazhan (2016. augusztus)
- Mean Streets of Gadgetzan (2016. december)
Az alábbi Classic kártyák a Hall of Fame keretében átkerülnek a Wild játékmódba:
- Iceblock
- Coldlight Oracle
- Molten Giant
Ezekért a kártyákért a teljes dust mennyiséget visszakapjuk (Arany verzióra is vonatkozik - nem szükséges bedarálni őket)!
Új Druida hős: Lunara
Megszerzéséhez 10 győzelmet kell szerezni Casual vagy Ranked Standard játékmódban a The Year of the Raven végéig (2019. tavasz)!
Fontos, hogy a tavalyi (The Year of the Mammoth) Rouge hős: Maiev már csak néhány óráig szerezhető meg (szintén 10 Casual vagy Ranked Standard módbeli győzelem kell)!
A továbbiakban már nem lehet majd hozzájutni.
Napi küldetések frissülnek:
Minden korábbi 40 goldos küldetés ezentúl 50 goldot fog érni (eltárolt küldetésekre nem vonatkozik).
Új küldetéseket is kapunk.
Friendly Challenge pakli megosztás:
Mostantól megosztható lesz a kártyapakli a barátunkkal a Friendly Challenge játékmódban.
Tavern Brawl vagy Fireside Brawl keretében ez a megosztás nem érhető el.
Új kártyahátlapok:
Raise the Roof - az áprilisi rangsorolt szezon jutalom kártyahátlapja:
Monster Hunter - a Monster Hunter játékmód teljesítésének jutalom kártyahátlapja:
Lunara's Garden - a májusi rangsorolt szezon jutalom kártyahátlapja:
Aréna változások:
Az átlagos kártyák ismétlődésének esélye lecsökkentve.
Humongous Razorleaf és Ancient Watcher kártyák többé nem érhetőek el az Arénában.
Egy halom bugfix
Ezek a változtatások a The Witchwood kiegészítő indulásával fognak érvénybe lépni!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.10. 20:03:05 -
#39377 -
#39376 -
#39375 Az új kiegészítő csütörtök este fog élesedni (várhatóan az EU-ban is, mert már a decemberi kiegészítőt is az US megjelenéssel egy időben kaptuk meg).
Bejelentkezéskor 3 Witchwood kártyacsomagot kapunk, illetve egy valamely classhoz rendelt Legendary kártyát.
Questeket is fogunk ismét kapni, amelyekkel szintén Witchwood kártyacsomagokat szerezhetünk.
Várhatóan ekkor érkezik az új Druida hős is: Lunara
Megszerzéséhez 10 győzelmet kell összeszedni Casual vagy Ranked Standard játékmódban (Wild és gép elleni mód nem játszik).
Kapunk egy új játékmódot is - Monster Hunt, amiben 4 hőssel kell felvennünk a harcot a szörnyek ellen.
Amennyiben mind a 4 hős küldetéssorozatát teljesítjük, egyedi hátlapot kapunk (mint a Dungeon Run esetében):
Ez a játékmód 1-2 héttel később fog érkezni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.08. 09:00:47 -
Renegade #39374 mai ne add fel rovatunk:
hááát srácok, ez az a deck, amit kb azonnal vissza akartam vonultatni miután összepickeltem, 66 a tápszáma (ami manapság a cuki kategória) és kb 1 szinergia van benne. 6-3, ami kb a vicc kategória, de néha megéri játszani fostalicska deckkel is.
-
#39373 1 hét múlva érkezik a kiegészítő:
-
Madi92 #39372 Egyediséget csak r15 r10 és r5ön lehet találni elvétve. Egyéb íránt csak try hard deckek vannak.
Csináltam egy spellhuntert. 3 év alatt ez az első aggróbb deck amivel játszottam. Na jó anno midrange sámánt is kiporóbáltam. Sok gondolkodást nem igényel. Max annyit hogy mikor melyik secretet játszad ki. Bár így hogy hunterrel még sosem laddereztem így bevallom kicsit élvezem. A hunter deathknight meg Op:D -
#39371 Ezt lehet taktikának is használni.Én utálok mage ellen játszani ezért beraktam egy eater of secret-et a pakliba.Azóta mintha kevesebb mage jönne velem szembe...:D -
#39370 Ne is mondd, ugyanez csak nalam pepitaban valtogatja egymast a cubelock es kingsbane rogue... Koppra ugyanazok a dekkek 5-6 embernel sorozatban. En meg ujonc vagyok, de melle nyomjak a well playedet meg pokhendi stilust mert levertek egy 10szer jobb dekkel amiben semmi egyeni elkepzeles nincs :)
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2018.04.04. 12:47:39 -
#39369 Ez mennyire low effort már. :DD 5 percig nyomkodtak pár gombot, egy kis fotóbolt és kész. xD? -
#39368 Nekem arra az a tuti módszerem, hogy de centire pontosan addig égetem válaszul ameddig az ellenfél. Eddig 100%-os azok aránya, akik legkésőbb a 2. körben megemberelik magukat és nekiállnak játszani. -
#39367 A kötélégetés mindent visz, főleg az első két körben. -
#39366 Cubelock, cubelock, cubelock, cubelock... beteszek 2 fegyó leszedőt... többet nem jön egy sem. Szánalmas a matchmaking. -
#39365 Az áprilisi szezon hátlapja:
-
#39364 Kicsit beszívtak a srácok megint...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Április bolondjai -
#39363 Én ma Dragon Priest-ekkel találkoztam. Egymás után 3-mmal, el is vertek. Felnéztem HearthPwn-ra és koppra ugyanazt a dekket hozták, ami az oldalon jelenleg népszerű. Megnéztem mikből áll ez (meg a többi népszerű vackot), aztán összedobtam saját kútfőből egy Huntard dekket (Alleria rulz), ami jó lehet ezek ellen a mocskok ellen. Zsinórban 5 win (dragon priest ellen is, volt ám kötélégetés rendesen), meg is lett az aktuális havi láda és hátlap. Ennyi bőven elegendő is volt erre a hónapra ebből az "élményből", majd áprilisban folytatjuk az új kiegészítő kártyáival. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.30. 09:43:33 -
Renegade #39362 én a kötél égetőket most megúsztam, viszont kaptam álomkezű huntert (beast + elementalokkal tolta), aki rá volt gyógyulva az emoteokra.
még mindig nem tudom, hogy ezek az emberek nagyon fiatalok, vagy csak megkeseredett trollok. -
#39361 Easy. Bónuszpakkpól putri professzor esett, elég hulladéknak tűnik. :) -
#39360 Igen, ez a kötélégetés mostanában ismét reneszánszát éli. -
#39359 Egyrészt remek volt, mert tök jó saját ötleteket tudtam kipróbálni és átgázolni a másikon :-D
Még a napi questeket is ott tudtam le.
Másrészt rémes volt, mert az ellenfelek simán 90%-a rendre égette a kötelet, mert ha már nem netdekkel azt sem tudja hol van -.- -
Renegade #39358 mi a véleményetek a heti kocsmáról?
Nekem szerencsém volt, mert 5 brawl küldit kaptam, szóval sétagalopp volt, de már megint, mi van az újoncokkal?
Ez azért érdekes kérdés, mert szerencsére van néhány olyan átlagos lap, amivel lehet boardot építeni olyanok ellen akik szintén kezdők.
amúgy eddig: vagy kobold, vagy boszi deck, semmi más. -
#39357 En szerencses voltam, mert 1 dailym volt es ww-t adott ra