Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Naxx out! Avagy elérhető az új kiegészítő!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Dat Launch Trailer:
//www.youtube.com/embed/Q0blneW2fTo

Tinman
Fura, hogy a goldot sajnálod rá, az eurót meg nem, főleg úgy, hogy azt írod nem annyira bejövős ez most neked, meg dust is van, de minek.

Nem is nagyon tolod már?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
7000 goldnál járok és elő is rendeltem az új kiegészítőt. Viszont csak az előrendelést (+ az elmúlt brawlok során) és a bejelentkezéskor szerzett boostereket fogom kinyitni. Annyira nem bejövős nekem ez a kiegészítő, hogy Goldot költsek rá. Talán majd 2018 első kiegészítője (március-április) érdekesebb téma lesz.
A Lich King-es téma nagyon tetszett, ott 100 paklit nyitottam (előrendelés, ajándék paklik + gold). Meg 4000 dust is van, de minek...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.06. 20:50:18

Tinman
F2P-ként akkor így összesen kb. 33-35 körül nyitok. Fair enough.

Te veszel, vagy kizárólag goldból?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Patch 10.00 Notes

A legfontosabb:
Hearthstone’s newest Expansion, Kobolds & Catacombs, releases beginning December 7!
Log in after release to receive 3 Kobolds & Catacombs card packs and a random Legendary weapon card, FREE!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.06. 19:28:43

Óriási a humora a kobold srácnak.

sadface
//www.youtube.com/embed/PtR0o3lqh_4

Sírtok :DD

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Köszönöm! <#worship>

sadface
feljövök ha még kell

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Watch and Learn küldetésre keresek jelentkezőt! <#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.02. 18:39:44

Elég uncsi vagy csak simán szar legendaryk jöttek ki eddig
TBTPumpa
Decemberi szezon hátlap:

vegicsek
kveszt róg :D
//www.youtube.com/embed/ty5RXMT34is

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

TBTPumpa
December 8-án érkezik a Kobolds & Catacombs.

Nekem ez tetszik, bár már nincs mivel játszani :D

Kerek 150 legendary.
A szokásos preorder és összes gold megy a kiegre.
Shep
Már egy sincs :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kicsivel 100 felett
REALista
Nekem 110 /11 arany:D/

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Devv
Devv
Nekem 78.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.11.25. 12:33:36
Tinman
Hány legendary kártyátok van összesen (wild is számít)?

Nekem 85.

Úgy csináltok mintha bármi jelentősége volna, játékélmény szempontból, hogy ki milyen rankon szerepel. Legenden és Low-rankon is ugyanaz a pár unalmas netdeck jön szembe. Semmi értelme a rankednek, azokért a nevetséges hóvégi rewardokért kár izzadni egy percet is, akinek meg nincs semmi kollekciója annak ott az aréna, az is tökéletes terepe arra hogy meggyűlölje a játékot, nem kell kidobni a pénzt ara hogy rájöjjön a kezdő játékos hogy magasabb rankon is ugyanaz a szar megy.
Matchmaking, haha, kíváncsi lennék én arra a rendszerre nem-e itt is az van, mint amiről írtak, hogy a free játékosokat szándékosan pénzköltősökkel rakja össze, hogy a sikertelenség miatt te is elkezdj költeni.

Nekem már rank23on is piratewarrior, meg quest mage, elemental mage stb. jött. Ráadás 5ből 3 vagy 4nek a legújabb előrendelős hátlapja volt. Tegnap kazsuálban meg a rotfészes warrior kaptam.
Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TBTPumpa
Twitch-re bejelentkezel és ott fog adni egy kódot. Azt kell beírnod Battlenet-en és utána a játékban is megkapod.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.21. 16:08:09

na és mit szóltok az új kártyákhoz? :)
Kérdés: van most ez a Twitch-Prime akció a Golden Card Pack-el. Van mindkét helyen accountom, mégse adott még packet. Hogy lehet hozzájutni?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sziasztok, fogadásos és online versenyhez keresek csapattársat Budapest környékén.

Tervezek venni egy accountot 100+ legendással és ezzel szeretnék fogadni és játszani.

27 éves srác vagyok, hasonló korú srácot keresek :))

E-mailem: [email protected]
TBTPumpa
Tegnap volt egy 50 sámán lapos questem, gyorsan összedobáltam kútfőből valami egyszerű paklit (többségében Classic) lapokkal. 5 meccsből 5 win lett a vége, nem netről néztem, csak ezután már meguntam ezt a nagyszerű játékot (és teljesült a Quest is - 50 gramm haszon). Kíváncsi lettem volna mennyi győzelemig tudok elmenni vele, de hamarabb untam meg, minthogy ezt kiderítettem volna. Szerencsére van sok más játék, amivel lehet játszani. Néha-néha jó móka a HS is, de agyrákot kapnék, ha egész nap ezt kellene játszanom. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.21. 11:17:52

Tinman
De szar... fullos dekkel összerak olyannal, aki 80% classic dekkel tolja. Milliószor megesett, rankeden is, casualban is. Vica-versa.

"A kezdoket erdemes farmolni akik rank20on vannak mint te." vs "Azt javaslom rankedet felejtsd el",

Arról már nem is beszélve, hogy még mindig rengetegen farmolják a golden hero-t R20-on...

DarkHorSe
Nem szar a matchmaking, a ranked egy verseny. Nyilvan aki kezdo az sose fog versenyezni senkivel, mert nincsenek meg hozza a lapjai.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tinman
- Szar a matchmaking, mindig is az volt.
- A HS playerek döntő része nem gondolkodik, helyette netdekkel.
- A HS playerek nagy része gyáva, nem megy a fullos netdekkel casualra, mert fél, hogy elveszít 2 nyomorult csillagot.
- A játék F2P, de a kezdők számára már szinte csak P2W módban lehet érvényesülni.

Egyébként, ha zsinórban sokat veszítesz egyre inkább a hozzád hasonló kezdőkkel fog összesorsolni.

DarkHorSe
Ez azert van mert aki mar regota jatszik, nem akar belerakni valami sok idot, energiat. Inkabb csak letudja a napi questeket, lehetoleg lapokat kelljen kijatszani, nyerni sok ido. A kezdoket erdemes farmolni akik rank20on vannak mint te.
Azt javaslom rankedet felejtsd el, a masik reszben az mmr-ednek megfelelo ellenfeleket fogsz kapni. Ami nyilvan nem zavarja ki hogy tele legyen legendas lapokkal, de hasonlo gyozelmi/vesztes aranya lesz mint neked.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

dudusrac
Sziasztok. Én még csak néhány hónapja próbálgatom a játékot (és nem is játszom sokat), de egyvalamit nem értek. Ebben a játékban nincsenek kezdők? Csak mert már level 20-on, jönnek a fullos, egy az egyben lemásolt netdeckek, tele a craftolt legendarykkal. Talán ha 20 meccsből 1-en találkozom olyannal, akin látom, hogy valószínűleg nemrég kezdte.

TBTPumpa

TBTPumpa
Ez is olyan, mint a Guild Wars 2. Haldoklik. <#hehe>
De legalább jövő héttől kezdődően bemutatják az új kártyákat.

Devv
A rengeteg topiklátogató legnagyobb örömére! <#idiota>
TBTPumpa
Most már a banner is méltó az új kiegészítő érkezéséhez! <#hehe>

TBTPumpa
Rendben. Köszönöm a lehetőséget! <#worship>

Tinman
Te voltál a leggyorsabb, tiéd, persze, igyekszem fent lenni. Legrosszabb esetben 18:30.

TBTPumpa
Mennyire sürgős? Este 18 óra fele még jó neked?

Tinman
80G, p.ü.

//www.youtube.com/embed/j7XdYUf87KA
vegicsek
Ha nem vagyok nagyon elhavazva akkor minden nap tolok pár meccset, questeket legtöbbször kipörgetem, rank 10-15-re felnézek, de általában arénázok.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

TBTPumpa
Megérkezett a 9.4.0-ás frissítés. Patch notes.

Aki belép, az megkapja a Marin the Fox legendás lapot.

Tinman
Ha itthon vagyok, a játékidőmből erre max 1 órát szoktam szánni. Ha viszont várni kell valahol, vagy melóhelyen mennek a processek, ott eldurvul a dolog, nem csak a napi questek csinálom már olyankor, bár a rankedet soha nem tudtam komolyan venni, ilyenkor szinte mindig saját készítésű fun dekkel tolom.

sadface
"A lapok kapcsán egyébként volt egy kis félreértés, sokan azt hitték ugyanis, hogy a fegyverek veszítenek a durability-ből, amikor kisül a képességük. A Blizzard azonban elmondta, hogy nem ez a helyzet, az effektek és a durability függetlenek egymástól."

hári jánost a deckekbe! :D

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Napi szinten én is, de csak a küldetések miatt. Ha van brawl + ingyen aréna akkor azt is megcsinálom, illetve rankedezni is szoktam, hogy az adott szezon hátlapot megszerezzem, de túlzásba nem viszem. Rengeteg más játék is van, amik csak arra várnak, hogy játsszam velük. :)