Torment: Tides of Numenera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kickstarteres támogatóknak jan 17 volt. A vásárlóknak szerintem a végleges példány kerül kiszállításra. Mivel ez gyakorlatilag nyílt bétának számít.
Edit: Én is megvárom a végleges megjelenést. Ez még biztos bugos rendesen.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.27. 09:43:37

és ha én a honlapon vettem meg? :s

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ha jól olvasom a wikin a steam early access Jan 26-a.
Szóval 42EUR.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.27. 08:45:23

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

január 26 (vagy 17) és jön a béta
nemtom kipróbálom-e, mert nehéz kivárni a megjelenést
de ha meg csak keveset kapok belőle abba őrülök bele 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ehm én meg azt gondoltam a PoE szintet nem lehet überelni grafikailag. Ez van legalább olyan jó az animációk még jobbak is talán, a színek is élénkek. A harcrendszer meg amit ígértek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.10. 13:49:08

PetruZ
Harc bemutató az alfa változatból. Az UI és a grafikák még messze nem véglegesek, de bemutatja a körökre osztott harcrendszert és a Numenera szerepjáték effort rendszerét.
Tinman
Nálam az a kérdés, hogy Planescape szintjét eléri-e... mert a léc mocskosul magasan van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Akkor próbáld meg eldúdolni?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem találok szavakat rá milyen szuper lesz ez.

wedge31
First gameplay.

gerey
A PoE-vel kevered? Az jön most télen.

IMYke2.0.0.0
Bammer, akkor rosszak az infóim 😞((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
"launch sets Torment’s to the fourth quarter of 2015"

<#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Rosszul emlékszem tán, nem úgy volt, hogy idén karácsonyra jön?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Argh... még cirka 1.5 év :-(

Kieg: Oké nekünk kell választani a kettõ közül. A hozzászólásokból már látszik, nem lesz egyszerû. :-)
Lehet jó lenne ha mindkettõ benne lenne, és az optionból választható módszer szerint 😊 Kinek mi :-)

Realizáltam a gamebansheen, update van a játékunkra.
Roll for Initiative

Ami érdekes úgy néz ki kétfajta harcrendszer közti választásban is gondolkodnak. Ha jól értem választható lesz egy real time pauseval. Meg egy turn-base hagyományos is. Remélem nem vállalják túl magukat. Végén még kifutnak a keretbõl 😊

IMYke2.0.0.0
"As you may recall, our Lead Tormenter Brian Fargo and superfan Steven Dengler matched pledges between $1M and $3M, adding a total of $200K. That money was set aside primarily against failed pledges, but because of your dedication, we can apply enough of it toward our budget – combined with the PayPal totals – so as to have reached $4.5 million."

Tehát, amit eddig félretettek, azt most hozzácsapták.

Molnibalage
Mármint kik?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PetruZ
Az lett, amit a #126-ban írtam: a $200K-t belerakták.
IMYke2.0.0.0
No, akkor meg van a kellemes csalódás.
Win-win.

Most már csak abban bízom, hogy megélem a játék megjelenését, és még meg is tudom venni 😊

jarlaxxe
Ennek örülök...<#eljen>

wedge31

PetruZ
Elég kicsi esély van rá. Ha megnézitek, április 9.-én hiányzott még $132k, két hét alatt ment bele valami $40k, az nagyon karcsú. PayPal-ra nem az utolsó napokban szokott ömleni a pénz. Inkább egy olyasmi lehet még, hogy valami nagyobb támogató beszáll, hogy meglegyen, kicsikbõl már nem fog összejönni.
IMYke2.0.0.0
Én kizártnak nem tartom, de nagyon esélyesnek igen, hogy nem lesz meg a 4,5 millió.
Aztán majd legfeljebb kellemesen csalódom. Win-win.

Kizártnak tartom, hogy meglegyen.
PetruZ
Még szûk hét napig tart (a hónap végéig) a PayPal akció, kevesebb, mint $94k hiányzik a $4.5m-hoz.
wedge31
Wasteland 2-töl nagyon sokat várok.

IMYke2.0.0.0
Tehát: 2015 tele. 😊

PetruZ
További (végleges) pontosítás: $4,368,997 lett a vége ($4,188,927 + Paypal).

A fejlesztés most kicsit lenyugszik, az írók és a producerek dolgoznak majd, az inXile zöme a Wasteland 2-re fókuszál a megjelenésig és majd õsszel-télen kezdenek igazából neki a Tormentnek. A kiterjedt stretch goal-ok miatt 2014 év vége helyett 2015 tavasza (május) a megcélzott / várható idõpont.
Akkor hajrá!
jarlaxxe
Detto, nagyot dob a játékon ha van egy föhadiszállás.

wedge31
Nekem nagyon is kéne, lehet dobok még 5 dolcsit nekik.

A player stronghold szerintem már felesleges, így is elég nagy és szerteágazó lesz a játék.

Mindenesetre 4 és 4,25 között én is adományoztam, hogy összejöjjön a Kódex.
PetruZ
Nos, Paypallal ~4.31m lett a vége. Április végéig még nyitva a Paypal, kevesebb, mint 200k kell az utolsó célhoz.
PetruZ
A vége (Paypal nélkül) hivatalosan is $4.188.927. Hétfõn fognak pontos adatot közzétenni a Paypal összegekrõl is. Ezen felül bejelentették, hogy a Paypal akciót meghosszabbítják április 30-ig és ha ezalatt a hónap alatt összejön a hiányzó összeg, akkor a 4.5m stretch goal (Stronghold) is bekerül a játékba. Tegnap reggel 127k körül állt az összeg, ezt hozzáadva kb. 4.3m van (és a tegnapi nap még nincs benne), vagyis kevesebb, mint 200k kellene már csak.
PetruZ
Most egy darabig úgy se nagyon lesz újdonság Torment témában, szóval sztem belefér(t). Amúgy sem volt teljesen off, hiszen a közeljövõ hasonló crpg-irõl volt szó.
Cuchulainn
Offtopik kifejezést hallottátok már? Basszus 20 hozzászóláson keresztül semmi nincs ami a játékhoz kapcsolódna...

Amúgy meglepett, hogy meglett a 4,25, én még a 4 millában sem voltam biztos. Most aztán reméljük összekapják magukat a készítõk, nagyon sok múlik ezen, meg a project eternityn, szvsz kb. a sikerüktõl függ majd a mûfaj fennmaradása...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

jarlaxxe
A remény hal meg utóljára. Ránéztem erre a Divinityre és jónak tünik.

wedge31
Szerintem olyan összetettséget már ne várj és ha jól emlékszem nem is igértek.

jarlaxxe
A bizalom nálam is megszünt a BW felé, nagyot kell alkotniuk a DA3-al remélem ezt ök is érzik, csak vissza kéne térni a DA😮 által lefektetett alapokhoz.

Úgy legyen 😊

wedge31
A bizalmam egyenlöre töretlen a lengyel srácokban, nem úgy a Biowaréban...<#hehe>

inkább az open world a kérdéses ezt wedge taglalta már, miszerint kérdés hogy lehet e benne kiemelkedõen jó sztorival megáldott játékot csinálni. Szerintem se mivel ugye elégé "szétszaggatja" a történet menetét úgymond. Kíváncsian várom mi lesz belõle.

jarlaxxe
Azért én is tartok egy kicsit ettöl márcsak azért is mert követendö példának hozták fel a skyrymet. Azóta persze finomitottak a dolgon és nem vagyok benne biztos, hogy nem a visszajelzések miatt.

Ha elolvastad az infokat akkor az egészen egyedi lesz szerintem. Világossá tették elégé náluk a történet és a karakterek mindig elsõ lesz. Sõt az infok jó részét te hoztad le 😊 Én náluk cseppet se aggódok az derékba fogja törni a skyrimet rendesen 😊

wedge31
Witcher 3 is "Skyrimezni" akar...jó az a játék de azért ne az legyen már az etalon.

Hát ízlések és pofonok 😊, de a kettõben már csak a történet volt ami emlékeztetett a DA😮-ra. ,minden más, a copy paste dungeonok, mindenki "nyomul" mindenkivel stb,stb nem épp Bioware színvonal.