Torment: Tides of Numenera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Edit: Én is megvárom a végleges megjelenést. Ez még biztos bugos rendesen.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.27. 09:43:37
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szóval 42EUR.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.27. 08:45:23
nemtom kipróbálom-e, mert nehéz kivárni a megjelenést
de ha meg csak keveset kapok belőle abba őrülök bele 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.10. 13:49:08
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#rinya>#rinya>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet jó lenne ha mindkettõ benne lenne, és az optionból választható módszer szerint 😊 Kinek mi :-)
Roll for Initiative
Ami érdekes úgy néz ki kétfajta harcrendszer közti választásban is gondolkodnak. Ha jól értem választható lesz egy real time pauseval. Meg egy turn-base hagyományos is. Remélem nem vállalják túl magukat. Végén még kifutnak a keretbõl 😊
Tehát, amit eddig félretettek, azt most hozzácsapták.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Win-win.
Most már csak abban bízom, hogy megélem a játék megjelenését, és még meg is tudom venni 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Aztán majd legfeljebb kellemesen csalódom. Win-win.
A fejlesztés most kicsit lenyugszik, az írók és a producerek dolgoznak majd, az inXile zöme a Wasteland 2-re fókuszál a megjelenésig és majd õsszel-télen kezdenek igazából neki a Tormentnek. A kiterjedt stretch goal-ok miatt 2014 év vége helyett 2015 tavasza (május) a megcélzott / várható idõpont.
Mindenesetre 4 és 4,25 között én is adományoztam, hogy összejöjjön a Kódex.
Amúgy meglepett, hogy meglett a 4,25, én még a 4 millában sem voltam biztos. Most aztán reméljük összekapják magukat a készítõk, nagyon sok múlik ezen, meg a project eternityn, szvsz kb. a sikerüktõl függ majd a mûfaj fennmaradása...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...