Torment: Tides of Numenera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe
Igen, de mintha átestek volna a ló túloldalára mostmár semmi infó sincs.

Ja ja, anno ilyenkor már a classokat taglaltuk meg az infokat. Most meg annyi hogy Frostbite motor lesz és ráadásul nem a kettõ hanem valami 3-as. Kicsit rövid a fejlesztés ideje is.
Ráadásul õk köztudottan hanyatt estek a skyrimtól, remélem nem azt a konzekfenciát vonták le, csinálunk még szebbet és még jobb eladást produkálunk. Amiért nem aggódok az csak az még ez a Bioware is messze kreatívabb mint a Bethesda. persze ott van az is amit mondazs marha nagy az elvárás feléjük. Én már ott tartok beérem egy jó sztorival és jó karakterekkel is.

wedge31
Mintha azt nyilatkozták volna, hogy rajongói kérésre ezuttal nem kapunk meg minden infót egy ével a játék megjelenése elött.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PetruZ
A Divinity-t én is néztem már, de mivel a korábbi részek nem igazán jöttek be, ezt vszleg kihagyom. A DA3 pláne hidegen hagy, pedig/mivel azon kevesek közé tartozom, akik szerint a DA2 jobb volt, mint a DA😮. 😊
jarlaxxe
A Dragon Age-t várom ha hozza a DA😮 szintjét egyébbként nem érdekel.
Mindenesetre túl nagy a csend körülötte...

wedge31
DA3 is jön még idén legalábbis az öszre igérték. Plusz mostanában csekkolom a Divinity - Original Sint, nagyon igéretesnek tünik.

Elvileg a DA3 is idén jön. Bár nem tudom azt érdemes e várni. Állítólag az DA:o-s csapat csinálja. De mást se hallok hogy ilyen szép lesz meg olyan szép lesz 😊

jarlaxxe
Wasteland 2 meg Shadowrun Returns még idén, tudom, és várom is öket.

wedge31
Szerencsére lesz addig más hasonló tipusú játék mert azért az még nagyon messze van.

jarlaxxe
Most már csak ki kell birni valahogy 2015-ig.

PetruZ
Most nézem, a Paypal-t beleszámítva a 4.25m is megvan, tehát tkp. a Player Stronghold kivételével minden strech goal összejött. Ez az összeg egyben új Kickstarter rekord is (a témán belül).
PetruZ
Ja, látom, 4.188m-nél állt meg. 😊 Szép.
wedge31
Meglett a 4 milla...

PetruZ
No, még 9 óra és most állunk 3.88m-nél. A tempót tekintve szûken, de meglehet a 4m, de annál feljebb már biztosan nem (átlagos összegeket figyelembe véve).
Cuchulainn
Az eternitynél a végén meglett a 4 millió a pay pal adományok miatt. Gondolom itt is nagyjából ugyanott fog megállni.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

IMYke2.0.0.0
S az csak nekünk lenne jó 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Ezért mondom, hogy annál már biztos több lesz.

IMYke2.0.0.0
Remélem, meg is érem, és meg is tudom majd rendelni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Project Eternity 3,9+ milliónál futott be.

wedge31
Biztos többet toltak bele mint az én 5 dolcsim...<#hehe>

jarlaxxe
Ez szép volt a srácoktól igy biztos leelözik a Project Eternityt.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Számomra már csak a dobozos/digitális vásárlás marad - 2015-ben, amikor megjelenik ugye.

PetruZ
Új tesztvideó a mai képhez:

Közben meglett a 3.75m is. Az Obsidian szolidaritásból betolt egy komolyabb összeget, plusz a Paypal-t is összesítették újból. 27 óra van még hátra.
PetruZ
Újabb screenshot és a keddi videó 1080p-ben is.

30 óra van még, állás: 66k+ backers, $3.646+m. 😊
gamebanshee interjú
Interjú Colinnal és Kevinnel

jarlaxxe
Kiváncsi leszek, hogy a Project Eternitynél többet szednek e össze...

wedge31
Project Eternity-nél is örület volt az utolsó pár nap de valszeg igazad van a 4.5m nem nagyon lesz meg.

PetruZ
Közben a 3.5m meglett, mivel a Paypal befizetéseket is összesítették, amivel ez már kijött. 55 óra van még hátra, a 4.5m eléggé kizárható (hacsak nem jön valami nagy zsebû szponzor 😊 ).
wedge31
Vazze, 4.5 millához tették a player stongholdot...nem vagyok benne biztos, hogy az a stretch goal még meg lesz.

wedge31
Sajnos az unity engine ilyen látványt messze nem fog hozni a játék alatt de részemrõl ez nem is lesz gond.

PetruZ
Ugyanezen helyszínrõl az elsõ teszt-videó (tehát nem ingame, csak 2D-3D teszt):
IMYke2.0.0.0
Ez valami brutálisan gyönyörû!

PetruZ
Új kép (screenshot).
wedge31
Project Eternity is igy állt és az utolsó pár napon aztán nagy roham volt.

PetruZ
Megvan a 3 millió, még 11 nap van hátra. Ha minden igaz, a $200K-s extra napokon belül szintén hozzáadódik, tehát a 4M nem biztos, hogy meglesz, de a 3.5M-re van még esély.
PetruZ
Én a 45-öst választottam, ez (+ a Wasteland 2) a digital download, nekem annyi elég. Fizikai formában nem kell a játék (csak porfogó), az extrák meg annyira nem érdekelnek.
IMYke2.0.0.0
Kár, hogy nincs 65 dollárom a dologra - így majd megveszem, amikor megjelenik.

Szerintem meglesz a 4 misi 😊
wedge31
" Már rég összejött a pénz a Planescape: Torment szellemi örökösének fejlesztésére a Kickstarteren - de további pénzért két elismert író is csatlakozik: Patrick Rothfuss és Chris Avellone.
Ha esetleg sem a játék, sem a két név nem mond az égvilágon semmit, nem kell pánikba esni, íme a segítség. A Planescape: Torment minden idõk egyik legjobb szerepjátéka, mély történetével és emlékezetes karaktereivel teljesen elbûvölte a történetközpontú játékok rajongóit. A Baldur's Gate és az Icewind Dale játékok motorját használó RPG sajnos nem hozott akkora anyagi sikert, hogy a kiadók bevállalják a folytatást: a fejlesztõk ezért a Kickstarter támogatóihoz fordultak. A Torment: Tides of Numenera azonnali siker lett.

Chris Avellone nevéhez fûzõdnek olyan játékok párbeszédei és történetei, mint a Fallout 2, Fallout: New Vegas, Icewind Dale I-II, Star Wars: Knights of the Old Republic 2, Neverwinter Nights 2, stb. Ha az adományozott összeg eléri a 3,5 millió dollárt, ez a legendás játékíró idõt szakít arra, hogy besegítsen a Torment megírásának folyamatába. Már így is két támogatott játékon dolgozik: a Project Eternity és a Wasteland 2 egyaránt sikeres Kickstarter-projektként valósulhattak meg.

Egy kicsit kisebb, 3,25 milliós támogatottságnál pedig nem más száll be az írásba, mint a New York Times bestseller-lista élére jutott fantasy-író, Patrick Rothfuss. Ugyan hazánkban õ még csak mostanában kezd ismert lenni a fantasy-rajongók között, világszerte milliók várják nagyszerû trilógiájának harmadik részét. Rothfuss egy blogbejegyzésben értesítette rajongóit, hogy kölcsönös megegyezésre jutott a Torment fejlesztõivel, és úgy döntött, beszáll õ is. Az író eddigi két könyve, A Szél neve és A bölcs ember félelme egy olyan, kalandoktól visszavonult kocsmáros életét meséli el, aki ifjúkorában akadémiai szinten tanulta a mágiát, csodálatos zenét szerzett, tragikus szerelmes volt, és egy õsi, sötét rejtély után nyomozott. Rothfuss azt nyilatkozta, ha minden jól megy, ez a hozzájárulása elõsegítheti, hogy könyveibõl is játékot fejleszthessen.

Jelenlegi állás szerint a Torment: Tides of Numenera Kickstarter-kezdeménye már majdnem elérte a 3 milliós támogatást, és eddig rengeteg veterán játékfejlesztõt, támogatót és mûvészt sikerült megnyerni. Ennyi nagyszerû név egy ilyen hatalmas múltú játék utódjának fejlesztésében? Vegyétek el a pénzem! Most! "-GS

PetruZ
Szerintem meglesz. Két hét alatt 400K kell csak, +200K-t automatikusan belead egy fickó, ha megvan a 3M.
new info
Basszus 😊 Mi lesz itt 😊

PetruZ
Ja, általában így szokott lenni. Az elején ráugranak a fan-ok, meg mindenki, akit érdekel a dolog, aztán lecseng a lelkesedés és azok pénzei jönnek, akik idõközben hallanak a dologról, végül pedig az utolsó napokban elõkerülnek a bújkálók és a bizonytalanok, akik eddig gyûjtötték a bátorságot (és a pénzt), hogy õk is beszálljanak, ha már a többiek összedobták a lóvét. 😊
Shiwo
az mondjuk gyakori jelenség, hogy az elsõ napokban jön össze sok pénz, meg az utolsó pár napban, középtávon meg pangás, csak csordogál..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

PetruZ
Megvan a 2.5M, de mivel lelassult a gyûjtés, közbeiktatnak egy 2.75M-es strech goal-t is. 😊
jarlaxxe
Ilyen zenék kellenek majd a játékba az biztos.

wedge31

Megvan a 3 millás stretch goals is.

Tinman
FF VII. 45m dolcsiba fájt? ATYAÉG!

Oké, mindent értek, nincs több kérdésem <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PetruZ
Bocs, az AC1 és a Crysis $20m volt.
PetruZ
Nem tudom, szerintem nem is lehet egyszerûen megmondani, mert ott volt valami kavarás a játék ide-oda dobálásával, meg a DR csak bedolgozott egy másik fejlesztõnek (a PC-s verzióval), ha jól emlékszem.

Amit tudok és összehasonlíthatóság: a Fallout elsõ része a pletykák szerint 3 millióba került, a BG1 pedig valahol 2 milla körült volt (akkoriban)... A PS:T is kb. ennyi lehetett, ehhez képest a megjelenésekor csak 60,000 darab ment el belõle, pénzügyileg nem lett nyereséges. Mondjuk PS:T és kortársai kategóriában a Final Fantasy VII $45m-be fájt... A Dragon Age 2-rõl azt mondják, hogy 40 (!) millió volt a fejlesztése és az elsõ Assassin's Creed és a Crysis is itt mozog. A Skyrim marketinggel együtt volt $85m. Az új BG:EE-rõl elmondták, hogy 200k darabnak kell elmenni belõle, hogy nullára kijöjjön.
És még egy kiegészítés: 2012-ben az USA-ban a játékfejlesztõk átlagos éves bére $79k volt.