219
fizetnél azért, hogy munkahelyed legyen?
  • zsBarbi
    Nekem ezt nem ajánlotta senki, magamtól találtam ki, szerintem korrekt ajánlat, az meg természetes, hogy ügyvéd segítségével lesz megírva a szerződés, 1m forint elég nagy összeg, nem fogom kockáztatni.
    Jó munkaerő vagyok, csak sajnos, ahhoz a céghez protekció kell, vagy pénz a bekerüléshez :)
    Abban biztos vagyok, hogy felvennének más helyre, csak sajnos én nem fogok olyat dolgozni, amit nem tudok ellátni 100%-os teljesítéssel, mert hiányos a szaktudásom, vagy nem érdekel amit csinálok.
    Szóval számomra ez egy jó kompromisszum lenne.

Ha elbocsájtanak 2 év után, akkor a cég hírneve miatt kapásból át fog venni egy másik hasonló cég.
  • Skill
    amúgy a fejvadász cégek ezt csinálják . szal nem értem a hurrogást. csak ők elvileg a cégtől kapják a zsetont amit tőled vonnak le/nem adnak oda.
  • Skill
    jah és olyat , hogy előre fizetsz kizárt. a mai világban még családtagnak sem adnék ennyit nem , hogy idegennek. a havi fizetésed x%át kapja. szerintem , ha komolyan gondolod , kérj szerződést aztán vidd el ügyvédhez.
  • k0trapali #11
    tartja a száját...
  • Skill
    az a baj, hogy csaj vagy. így kicsit más kinézete van mintha egy pasinak ajánlanak ilyet. a szerződésbe meg bele kell írni, hogy mind2 fél tartja a száját. így ezzel már nem lenne gond. max pletyka lehet ami akkor is van ha nincs miről.
  • Skill
    nem lehet mindenki szerencsés. nekem ajánlottak hasonlót , sajnos nem lett belőle semmi. fizetik a tandíjat és segítenek ,cserébe 2 évig minimálbéren melózok neki.
  • tutituti
  • k0trapali #7
    háháhááháháháháhá rötty!
  • R0zs0máK
    Nekem most is ilyen munkahelyem van ("nagyon szeretnél dolgozni, szinte nem is munka lenne, hanem kikapcsolódás, ahová öröm minden reggel bemenni") csak nem fizettem érte és engem is szeretnek :))
  • Skill
    valamennyit fizetnék. főleg , ha képzést is "kapok" a cégtől. nem könnyű melót találni. pedig már ennél lejjebb nehéz adni ahol tartok.
  • High end PC #4
    mindenféle hátsó szándék nélkül kérdem
  • High end PC #3
    hallod, nem küldesz egy képet magadról?
  • tutituti
    olyan hogy "de viszont" nincs.
    A másik szerintem ki a franc venne fel 1milláért?
    eleve fizetsz neki ennyit majd ő visszaadja neked,mert ugye ha fizetsz szar munkaerő vagy.Ez jön le.

Tehát ez teljesen elvetélt ötlet.Az az egy millió forint inkább egy kisebb befektetésbe való beszállásra lenne elég.Vagy elrakni és fialjon majd később ingatlant venni,kiadni és plusz pénz a házhoz.
    De hogy azért fizessek mert mindenki utáljon,plusz feljebb se fogok jutni...semmi esetre se.

Meg azt írtad, hogy valószínűleg a két év letelte után nem kerülne sor az elbocsájtásra.DE!
    És miután elbocsájtott az összes ilyen céghez se fogsz bejutni mert csak két telefon hogy tudják mennyire elbagatellizálod a dolgot.

Nem bántani akarlak,de abszurd amit írsz.Szerintem.
  • zsBarbi
    Tegyük fel, elvégezted a középiskolát/fősulit/egyetemet, de nincs kedved vesződni álláskereséssel, ami vagy bejön, vagy nem.
    De viszont van egy munkahely, ahol nagyon szeretnél dolgozni, szinte nem is munka lenne, hanem kikapcsolódás, ahová öröm minden reggel bemenni.

És az lenne a kérdés, megoldható-e lenne egy olyan szerződést írni a cég tulajdonosával, hogy fizetek neki 1 millió forintot, hogy felvegyen, cserébe nem rúghat ki 2 évig.
    2 év az nekem pont elég idő ahhoz, hogy bizonyítsak pályakezdőként, valószínű nem bocsátana el a szerződés lejárta után, de ha még is az sem lenne a világ vége.
    Ti fizetnétek ilyesmiért?
    Szerintetek jó ötlet?