Fizess, hogy dolgozhass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A tudás az ami miatt ide bekerülhet valaki és az angol. Kábé ennyi kell.
Leszarjuk, hogy milyen egyetemet végeztél, vagy hogy van-e papírod.
Þór vígi þessi rúnar
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Lényeg a lényeg, itt a fél év alatt többet tanultam és fejlõdtem, mint a fõiskola teljes ideje alatt (pedig gyerekkorom óta érdekel az IT).
Nem tudom, hogy az aki frissen végzett IT-s (és nem programozó), 0 tapasztalattal, hogy fog bejutni bárhova is.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A nagy cégeknél van ilyen referáló program, a belsõ emberek tudnak ajánlani külsõsöket különbözõ pozikba. Itt is vannak fizetõs gyakornoki programok stb stb mint egy átlag multinál.
Szerintem ezt az referálós oldalról kéne megközelíteni. Az is jól jár aki ajánlott (Pár százezres ajánlói díj) meg nyilván az ajánlott is jól jár.
BTW én még fel is készítettem már embert interjúra, miután beajánlottam.
Armin & Ayu fan
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Jókedvûen mész, és jössz haza, azt csinálod, amit szeretsz.
Miért ne?
“Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.”
Éppen ez váltana ki gyanakvást a cégvezetõnél.
“Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.”
Ám minek fizetnél, vállald a melót fél évig inygen
felveszlek blindre, mert adsz 1 misit. Még azelõtt kitúrlak, hogy átmenjek minuszba
De gyakorlatban épphogy utálni fognak,az akit kitúrtam a helyérõl, a fõnököm sem hiszem, hogy jobban fog tisztelni, mint azt, aki már ott dolgozik 5 éve.
Csak azért mennék oda, mert azt csinálhatnám, amihez értek, és szeretem csinálni.
Mike-nak nincs igaza, mert ahogy írtam fentebb, azért mennék oda, mert szeretem csinálni, és menne is.
Szerintem ez a verzió sokkal gázabb, mert velük tényleg bármit megtesznek, míg egy olyannak aki fizet a gyakorlatért, azzal nyilván úgy bánnak, mint a hímes tojással és tényleg TANÍTJÁK.
Szerintem abs. nem hülyeség az elképzelésed!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eskü. házinyúlra nem lövünk és pontosan egy ilyen lelkes pályakezdõre lenne szükségünk. Zalaegerszeg ---> IT szektor, tehát nem betonoznod kéne :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
általában 1-2 havi fizu a jutalékod
a te verziódba ellenben épeszû tulajdonos nem fog belemenni. Nem tudok megszabadulni az alkalmatlan munkavállalótól.
Nekem sajnos nincs annyi idõm, hogy üljek itthon, amíg rám mosolyog a szerencse, ezért maradt ez a verzió.