Fizess, hogy dolgozhass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Hátõ nálunk a posztok 95%-hoz a minimum követelmény a szakirányú diploma (némelyikbõl elfogadják a nem konrét szakirányút is). Anélkül szóba sem állnak veled, a szabályzat az szabályzat, azután jön a tudás stb. Persze ez nyilván elsõsorban azokra vonatkozik, akik az utcáról esnek be.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
Nálunk a papír mellékes.
A tudás az ami miatt ide bekerülhet valaki és az angol. Kábé ennyi kell.
Leszarjuk, hogy milyen egyetemet végeztél, vagy hogy van-e papírod.

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
Nem így mûködik, diplomával olyan állásokat pályázhatsz meg amik jobban fizetnek mint az olyan állások amihez nem kell, a probléma az hogy gamfos diplomával fel sem vesznek sehova.

Én is csak a diploma miatt csinálom, ugyanis ha jól tudom, nagyon megdobja a fizetést. Vagy tévedek?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Roger6
Akinek fizetni kell, hogy felvegyen, az egy fos cég. Mondjuk csõd szélén állva biztos felvennének, aztán 1 hónap múlva becsõdöltetnék a céget,így ugrik az 1 misid.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fehercsoki
Gamfnál egy középfokú OKJ többet ér😊 Van olyan ismerõsöm aki OKJ után fél évvel talált magának munkát és havi 200kt kap kézhez rendszergazdaként.

Én most rendszergazda gyakornok vagyok egy olyan cégnél, akik csak gyakornokokat alkalmaznak (csak a vezetõk állandóak), fél éves munka, fizetés nélkül. Szarul hangzik, viszont annak, aki rendszergazda akar lenni, muszáj elmenni egy ilyen helyre, hiszen a fõiskolán lényegében lófasz gyakorlatot adnak. Kecskemétre járok a GAMF-ra mérnök informatikus szakra, és 4 év alatt 12 gyakorlatom volt hálózati adminisztrációból.
Lényeg a lényeg, itt a fél év alatt többet tanultam és fejlõdtem, mint a fõiskola teljes ideje alatt (pedig gyerekkorom óta érdekel az IT).
Nem tudom, hogy az aki frissen végzett IT-s (és nem programozó), 0 tapasztalattal, hogy fog bejutni bárhova is.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

zsoltioregon
<#ravasz1>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

netperformer
Szerintem ilyen nincs. Ha igazán jó céghez akarsz elmenni, akkor vagy hagyományos úton vesznek fel vagy sehogy. Miért? Ipari kémkedés, stb. Elsõ hallásra hülyeségnek tûnik, de sokan vannak akik még többet is fizetnének egy-egy állásért, mert lehet fizetnek milliókat, de jóval többet tudnak csinálni azzal a tapasztalattal és üzleti modellel, amit ellesnek egy ilyen cégtõl. Szóval kizártnak tartom. Ha meg nem ennyire komoly a hely, akkor minek mész el oda dolgozni? Terjeszd az önéletrajzod úgy, hogy már dolgoztál ott és ugyanazt éred el, mintha megjárnád ezt a marhaságot. Függetlenül attól, hogy hogyan állsz majd helyt az ágazatban, legyen az akármi. Szvsz.

Sir Quno Jedi
Én csak arra vagyok kíváncsi, mi az a meló, amiért a kiccsaj hajlandó lenne ennyit fizetni mert "szereti" és "ért" hozzá. A többi nem izgat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tutituti
nem akartam kitérni minden hibára.Én se vagyok élõ MHSZ ^^

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Még 100 ezer forintot eltudok képzelni, ugyan is jártam már én is abban a cipõben hogy azon gondolkoztam mi lenne ha lefizetnék XY -t a munkahelyért. Tettem is egy ajánlatot, végül jött más lehetõség így visszaléptem. A mai világban ez mûködik, alternatívákban kell gondolkozni, és halmozni az ismerõsöket akik elõre visznek, de az az 1 millió forint nagyon sok. Egy kisebb összeg megtérül nagyon hamar, ha azt nézzük hogy nem otthon ülsz munkanélküliként hanem pénzt keresel megéri, de azt amit te írsz kicsit gondold tovább szerintem.

kastil
megoldható-e lenne se nagyon van

David2
ez elég nagy fasság így, mondd meg nekik, h mennél hozzájuk gyakornoknak ingyér fél évre, és a lóvéból megélsz addig. Utána ha jó vagy úgyis felvesznek állandóra, vagy legalább lett egy jó referenciád.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Andr0
Barbi. Sajnos nem tudom mihez értesz, de az én cégemnél sok-féle meló létezik elég neves ha ez kell, bár ez Pesti székhely.
A nagy cégeknél van ilyen referáló program, a belsõ emberek tudnak ajánlani külsõsöket különbözõ pozikba. Itt is vannak fizetõs gyakornoki programok stb stb mint egy átlag multinál.

Szerintem ezt az referálós oldalról kéne megközelíteni. Az is jól jár aki ajánlott (Pár százezres ajánlói díj) meg nyilván az ajánlott is jól jár.

BTW én még fel is készítettem már embert interjúra, miután beajánlottam.

Armin & Ayu fan

zsoltioregon
Olyan van, hogy a HR-en keresztül X és Y személynek a fizud 10-20% -át nem hivatalos úton át kell adnod. Multinál ez nem jön össze pl Audi, közepes cégeknél nagyobb eséllyel.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Büdös Bohóc
szia ambrus, menj a picsába pls

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

zsoltioregon
fizettem:

Kszott tandíjat mert kifutottam a ki-bõl. Meg DH törlesztés 😊

tipitmi
ittvagy te
Mike
php programozó hozzánk is jöhet ingyen dolgozni, ha akar

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Büdös Bohóc
ITs körben azért ennyire fogyatékos emberek nincsenek

Carlos
Milyen végzettség?
Mi keresünk embereket folyamatosan (IT).

Þór vígi þessi rúnar

LoSA
Ha van egy millád, minek mész el dolgozni?! 😊

Mike
hol dolgoztál eddig?

Mike
ilyen csak a mesében van. most azt gondolod ilyen lesz. lehet hogy lesznek ilyen idõszakok is.

Mike
figy, blindre felvenni 2 évre valakit, de mondom mennyit kérsz?

szerintem csináld. legalább lesz min rágódnunk pár hónap múlva.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

zsBarbi
Mondom, nálam ez szinte hobbi lenne, nem munka.
Jókedvûen mész, és jössz haza, azt csinálod, amit szeretsz.
Miért ne?

&#8220;Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.&#8221;

Mike
ok, nálatok hol kell jelentkezni. Fél év alatt minden adatot ellopok amit csak tudok tõletek, fél-1 milliót tényleg megér

nos . ha valakinek kell minimálbéres csicska pest közelében msg . :/

zsBarbi
Nem fognak elküldeni valakit csak azért, hogy egy pályakezdõ átvehesse a helyét.. 😊
Éppen ez váltana ki gyanakvást a cégvezetõnél.

&#8220;Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.&#8221;

Büdös Bohóc
na ez meg a másik

Büdös Bohóc
valahol van értelme, mert ha olyan helyen vagy, ahova nehéz bekerülni, akkor ha megteheted, kapsz gyakorlatot stb, aztán mehetsz máshova is, de most komolyan, van ilyen munkakör?

Mike
Persze lehet, hogy csodás munkaerõ vagy, akkor meg nem. Szal legalább van esélyed,. De túl drága a 4-5 milliót erre elszórni.

Ám minek fizetnél, vállald a melót fél évig inygen

Büdös Bohóc
fogyatékos vagy, vagy mi?

Mike
én a munkáltató oldaláról nézem. baromira nem érdekel, hogy te szereted e csinálni, mást se fog érdekelni. ez nem személyes.

felveszlek blindre, mert adsz 1 misit. Még azelõtt kitúrlak, hogy átmenjek minuszba

szerintem te még nagyon "zöld" vagy. kíváncsi leszek , hogy boldogulsz majd az élettel. =)

Elárulod nekünk is, hogy mihez értesz?
zsBarbi
Hát nekem nem nagyon lenne gyakorlat, elsõ nap megmutatják mi hol van, és onnantól teljes értékû tagja vagyok a cégnek (elméletben).
De gyakorlatban épphogy utálni fognak,az akit kitúrtam a helyérõl, a fõnököm sem hiszem, hogy jobban fog tisztelni, mint azt, aki már ott dolgozik 5 éve.
Csak azért mennék oda, mert azt csinálhatnám, amihez értek, és szeretem csinálni.

Mike-nak nincs igaza, mert ahogy írtam fentebb, azért mennék oda, mert szeretem csinálni, és menne is.

Mike
Szal ha jól értem, adnál 1 misit, hiogy nálunk dolgozhass 2 évig. És mennyit kérsz havonta? És mi van ha te magad mondasz fel idõ elõtt?

Mike
ez geciség ám a köbön

Mike
és ha csak arra jó, hogy lefõzze a kv-t, mit csinálsz? fizetsz neki diplomás minimálbért, bõven 2 misi felett van az éves költséged. Vgay be sem jelented? Ennyi energiával dolgozzon ingyen, ha annyira jó munkaerõ/nagy a melle úgyis megtartod ha van rá pénzed, és úgy sem, ha nincs.

Tinman
Szintén Zegen van egy másik IT cég, ahol úgy foglalkoztatnak kezdõ wannabe srácokat, hogy 0 Ft-ot fizetnek nekik.

Szerintem ez a verzió sokkal gázabb, mert velük tényleg bármit megtesznek, míg egy olyannak aki fizet a gyakorlatért, azzal nyilván úgy bánnak, mint a hímes tojással és tényleg TANÍTJÁK.

Szerintem abs. nem hülyeség az elképzelésed!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mike
mennyit akarsz havi fixként?

Tinman
Hozzánk jöhetsz Barbi!

Eskü. házinyúlra nem lövünk és pontosan egy ilyen lelkes pályakezdõre lenne szükségünk. Zalaegerszeg ---> IT szektor, tehát nem betonoznod kéne :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mike
ezt úgy hívják munkaközvetítõ, fejvadász
általában 1-2 havi fizu a jutalékod

a te verziódba ellenben épeszû tulajdonos nem fog belemenni. Nem tudok megszabadulni az alkalmatlan munkavállalótól.

Mike
Kizárt dolognak tartom. Ugyanakkor ha hozol megrendelést, kaphatsz jutalékot. Ergo kicsit nem úgy mint kérdezted, de igen. De munkahelyért nem.

Azt az egy misit a munkád hibáinak javítására fizetnéd? Mert ha már úgysincs vesztenivalód a cégnél, minek szakadnál meg a munkában...
zsBarbi
szerencsés vagy. 😊
Nekem sajnos nincs annyi idõm, hogy üljek itthon, amíg rám mosolyog a szerencse, ezért maradt ez a verzió.

a.carkey
Szegény kezdõ jogászok! 😄

A medve nem játék.