219
fizetnél azért, hogy munkahelyed legyen?
-
nem akartam kitérni minden hibára.Én se vagyok élő MHSZ ^^ -
Interstate 95 #53 Még 100 ezer forintot eltudok képzelni, ugyan is jártam már én is abban a cipőben hogy azon gondolkoztam mi lenne ha lefizetnék XY -t a munkahelyért. Tettem is egy ajánlatot, végül jött más lehetőség így visszaléptem. A mai világban ez működik, alternatívákban kell gondolkozni, és halmozni az ismerősöket akik előre visznek, de az az 1 millió forint nagyon sok. Egy kisebb összeg megtérül nagyon hamar, ha azt nézzük hogy nem otthon ülsz munkanélküliként hanem pénzt keresel megéri, de azt amit te írsz kicsit gondold tovább szerintem. -
megoldható-e lenne se nagyon van -
ez elég nagy fasság így, mondd meg nekik, h mennél hozzájuk gyakornoknak ingyér fél évre, és a lóvéból megélsz addig. Utána ha jó vagy úgyis felvesznek állandóra, vagy legalább lett egy jó referenciád. -
Barbi. Sajnos nem tudom mihez értesz, de az én cégemnél sok-féle meló létezik elég neves ha ez kell, bár ez Pesti székhely.
A nagy cégeknél van ilyen referáló program, a belső emberek tudnak ajánlani külsősöket különböző pozikba. Itt is vannak fizetős gyakornoki programok stb stb mint egy átlag multinál.
Szerintem ezt az referálós oldalról kéne megközelíteni. Az is jól jár aki ajánlott (Pár százezres ajánlói díj) meg nyilván az ajánlott is jól jár.
BTW én még fel is készítettem már embert interjúra, miután beajánlottam. -
Olyan van, hogy a HR-en keresztül X és Y személynek a fizud 10-20% -át nem hivatalos úton át kell adnod. Multinál ez nem jön össze pl Audi, közepes cégeknél nagyobb eséllyel. -
szia ambrus, menj a picsába pls -
fizettem:
Kszott tandíjat mert kifutottam a ki-ből. Meg DH törlesztés :) -
ittvagy te -
php programozó hozzánk is jöhet ingyen dolgozni, ha akar -
ITs körben azért ennyire fogyatékos emberek nincsenek -
Milyen végzettség?
Mi keresünk embereket folyamatosan (IT). -
Ha van egy millád, minek mész el dolgozni?! :) -
hol dolgoztál eddig? -
ilyen csak a mesében van. most azt gondolod ilyen lesz. lehet hogy lesznek ilyen időszakok is. -
figy, blindre felvenni 2 évre valakit, de mondom mennyit kérsz? -
Skill #38 szerintem csináld. legalább lesz min rágódnunk pár hónap múlva. -
Mondom, nálam ez szinte hobbi lenne, nem munka.
Jókedvűen mész, és jössz haza, azt csinálod, amit szeretsz.
Miért ne? -
ok, nálatok hol kell jelentkezni. Fél év alatt minden adatot ellopok amit csak tudok tőletek, fél-1 milliót tényleg megér -
Skill #35 nos . ha valakinek kell minimálbéres csicska pest közelében msg . :/ -
Nem fognak elküldeni valakit csak azért, hogy egy pályakezdő átvehesse a helyét.. :)
Éppen ez váltana ki gyanakvást a cégvezetőnél. -
na ez meg a másik -
valahol van értelme, mert ha olyan helyen vagy, ahova nehéz bekerülni, akkor ha megteheted, kapsz gyakorlatot stb, aztán mehetsz máshova is, de most komolyan, van ilyen munkakör? -
Persze lehet, hogy csodás munkaerő vagy, akkor meg nem. Szal legalább van esélyed,. De túl drága a 4-5 milliót erre elszórni.
Ám minek fizetnél, vállald a melót fél évig inygen -
fogyatékos vagy, vagy mi? -
én a munkáltató oldaláról nézem. baromira nem érdekel, hogy te szereted e csinálni, mást se fog érdekelni. ez nem személyes.
felveszlek blindre, mert adsz 1 misit. Még azelőtt kitúrlak, hogy átmenjek minuszba -
Skill #28 szerintem te még nagyon "zöld" vagy. kíváncsi leszek , hogy boldogulsz majd az élettel. =) -
Andriska86 #27 Elárulod nekünk is, hogy mihez értesz? -
Hát nekem nem nagyon lenne gyakorlat, első nap megmutatják mi hol van, és onnantól teljes értékű tagja vagyok a cégnek (elméletben).
De gyakorlatban épphogy utálni fognak,az akit kitúrtam a helyéről, a főnököm sem hiszem, hogy jobban fog tisztelni, mint azt, aki már ott dolgozik 5 éve.
Csak azért mennék oda, mert azt csinálhatnám, amihez értek, és szeretem csinálni.
Mike-nak nincs igaza, mert ahogy írtam fentebb, azért mennék oda, mert szeretem csinálni, és menne is. -
Szal ha jól értem, adnál 1 misit, hiogy nálunk dolgozhass 2 évig. És mennyit kérsz havonta? És mi van ha te magad mondasz fel idő előtt? -
ez geciség ám a köbön -
és ha csak arra jó, hogy lefőzze a kv-t, mit csinálsz? fizetsz neki diplomás minimálbért, bőven 2 misi felett van az éves költséged. Vgay be sem jelented? Ennyi energiával dolgozzon ingyen, ha annyira jó munkaerő/nagy a melle úgyis megtartod ha van rá pénzed, és úgy sem, ha nincs. -
Szintén Zegen van egy másik IT cég, ahol úgy foglalkoztatnak kezdő wannabe srácokat, hogy 0 Ft-ot fizetnek nekik.
Szerintem ez a verzió sokkal gázabb, mert velük tényleg bármit megtesznek, míg egy olyannak aki fizet a gyakorlatért, azzal nyilván úgy bánnak, mint a hímes tojással és tényleg TANÍTJÁK.
Szerintem abs. nem hülyeség az elképzelésed! -
mennyit akarsz havi fixként? -
Hozzánk jöhetsz Barbi!
Eskü. házinyúlra nem lövünk és pontosan egy ilyen lelkes pályakezdőre lenne szükségünk. Zalaegerszeg ---> IT szektor, tehát nem betonoznod kéne :-) -
ezt úgy hívják munkaközvetítő, fejvadász
általában 1-2 havi fizu a jutalékod
a te verziódba ellenben épeszű tulajdonos nem fog belemenni. Nem tudok megszabadulni az alkalmatlan munkavállalótól. -
Kizárt dolognak tartom. Ugyanakkor ha hozol megrendelést, kaphatsz jutalékot. Ergo kicsit nem úgy mint kérdezted, de igen. De munkahelyért nem. -
Andriska86 #17 Azt az egy misit a munkád hibáinak javítására fizetnéd? Mert ha már úgysincs vesztenivalód a cégnél, minek szakadnál meg a munkában... -
szerencsés vagy. :)
Nekem sajnos nincs annyi időm, hogy üljek itthon, amíg rám mosolyog a szerencse, ezért maradt ez a verzió. -
Szegény kezdő jogászok! :D