Fizess, hogy dolgozhass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Hát ha még jól is érzik magukat, akkor simán ... a moziban meg a strandon is pénzt kérnek :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hát jah!

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Két ügyvezetõ igazgató beszélget:
- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyémek is. Te, nem kéne ezektõl belépõdíjat szedni?
ressy14
a fõnök éjszakára is behívta a csajt vagy miért nem írja le, hogy mi volt? :D

Dum spiro, spero.

<#szomoru1>

REAL MADRID

Laza
Már az unió is támogatja ezt a modellt? :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ááá nem õ volt, ez valami uniós pályázat miatt jött
Palinko
mondd hogy te vagy az és mehet a toalett randi :D
Büdös Bohóc
Nézd meg a fejit a galériában XD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

öhm, mi elég nagy cég vagyunk a környéken, és itt egy csaj, aki vár a cégvezetõre <#zavart1><#idiota>
Büdös Bohóc
biztos még teli van a keze meg a szája, hogy elmondja a nagy hírt!

Büdös Bohóc
<#eljen>

kedd van!
<#idiota>

Laza
OMG ... az ilyeneket miért nem a gyakorikerdesek.hu -n teszitek fel? Oda való :D

"Szeptember óta szõke a hajam"

Ja, mindent értek :D :D

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

theone91
Whoa. Értelmet nyert a neved.

Looooser
jaj, klasszak az új képeid :) nem nyalunk el egy fagyit valamikor, kidolgozunk egy beható stratégiát erre a munka keresõ mizériádra ;)

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
áhhh értem... mikor indulsz? <#idiota> bkv-ra van pénzed?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

matyi0323
nem értem én..
ma minden egyetemet végzett lány ennyire naiv, buta?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ohh ez nagyon ütött !

Mike
értékesítõket hol nem keresnek. mi is keresünk, és elég szép jutalékot adunk. csakhogy a magyar piac leginkább halott. olyan ez már lassan mint a nekrofilia

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

személyiség + nõ + net = basztatás
mondjuk szerintem rl is ezt kapják, csak ott fõleg csajoktól.

Sippie
Biztos hogy a képei miatt?
bakkerman
nem rossz nem rossz <#wave><#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gergely1991
Így már mindent értek.
A topikot pedig már a gumiba,mert a lényege már nem az.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Tinman
Jó tanács: Ide az SG-re ne tegyél fel magadról képeket.

Szegény Kata is állandó céltábla.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Nem kell ahhoz 1 milla, bármikor el lehet menni :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
nekem pont ez a nagy orr a gyengém :)
gergely1991
Ti egyáltalán mirõl beszéltek?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

V43 1105
És édesszájú .. <#bohoc>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Carlos
Az orra nem tetszik, de amúgy helyes.

Þór vígi þessi rúnar

Yoda001
új képei vannak a hölgyeménynek :D

másrészt igen, ennyi pénzbõl külföldön érdemesebb lenne próbálkozni... persze nem amerikában, mert ennyibõl ott nem kezdene sokat, de nem is olyan messze, vagy az említett Angliában simán befutó lenne... ja hogy minden tudás nélkül, talán még angolul se tud, de pénze van? nem szóltam...

http://9gag.com/gag/5135249

gergely1991
Ezt a 1 milliós dolgot ahogy a eszedbe jutott ugyanúgy verd ki a fejedbõl.Azt hogy hogyan teljesítesz a te képességedtõl függ:ha be tudod bizonyítani hogy jó munkaerõ vagy akkor máshol is lesz lehetõséged.Az hogy 2 évig nem rúghatnak ki azt nem jelenti azt hogy jól dolgozol.Ezért (sajna) szenvedni kell.Azt is el lehet mondani minél többet dolgozol egy (jó) cégnél annál nagyobb a esélyed hogy az új munkaadód megbízik benned és így elõnyöd lehet a késõbbiekben.

Büdös Bohóc
ja most hogy már láttál képet róla megy a nyalifalizás, mi? :D

ollie
Nem fogsz te ilyen hülye cégvezetõt találni.

bakkerman
showtime

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Looooser

Miért jó arc és névtelenül egy lányt mindennek elhordani, bántani ?
Az hogy tapasztalatlan még egy dolog, nem hiszem hogy ezért néhány nolife köcsög degenerált mûsorát érdemli. No comment. <#levele>

Looooser
jah mellesleg gyógyegér vagy, ha lenne egy millám, már nem lenne. már rég angliában dolgoznék, hogy mit, nem izgatna, de ott van lehetõség fejlõdésre, jah meg várjá, iszonyat pénzekre, még az ottani iszonyat árak mellett is....

Looooser
jah és az ajánlat él ;)

Looooser
figyelj ha fizetsz úgy is kiderül cégen belül, magamból kiindulva meg a magyar mentalitás ugyebár... te lennél a címeres majom, mindenki csak nevetne rajtad... meg a hátad mögött a pusmus, és az egyéb ajánlatok speciel én ezt tenném-mondanám... aranyom adj egy milliót takaríthatod a szobám meztelenül jah és alkalmanként 20 000-üti a markod... és hidd el ez még enyhe volt. nehogy azt hidd hogy máshol ez nem lenne így. a barátkozást ne átgondold, csináld.....

Büdös Bohóc
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

zsBarbi
Jaj azok még régi képek :)
Szeptember óta szõke a hajam, majd teszek fel új képeket, mert ezek már nem aktuálisak.
Ezt a fizetés dolgot még átgondolom, nem rossz ötlet a barátkozás, ismeretség szerzése, én is gondoltam rá, ez a fizetés csak b terv.

&#8220;Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb idõn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.&#8221;

Looooser
delegalábbnemzsákosedisün<#idiota>

Büdös Bohóc
inkább csak annyi, hogy nem csalódtunk, valahogy az arcáról lerí az IQ :)

Looooser
Profil -> Galéria... nem az enyémet, az övét... kellemes csalódás ;)
---
Barbi:
Most minden izélés nélkül, de buta vagy, maradj inkább a konyhában, nem azért, de ha a tudásod miatt nem vesznek fel, akkor tanulj még. Ha ismeretség hiánya, akkor ismerkedj... csak egy igazi dumbass fizet azért hogy dolgozhasson, hidd el azon a milkán felül is fizetsz a munkádért eleget csak nem a fõnöködnek, hanem az állam bábának. Ha ismerkedni kell akkor mondom a milkát költsd magadra próbáld meg megszerezni hogy hova megy a cégvezetõ szórakozni, juss be, dobd be magad, oszt tiéd a meló...

ScarY MAN
fizetni....munkáért...?
...Magyarország.

...

zsBarbi
Nem írom le, változott a terv.
Menj oda, és pörögj rajtuk, hátha eléred amit akarsz, ha szerencsés vagy még fizetned sem kell.
Sajnos ez nálam nem játszik.

&#8220;Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb idõn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.&#8221;

zsBarbi
Vágyaidat ne vetítsd ki rám.
Bizonyára azért gondolsz ilyesmire, mert te minden nap az általad leírt élményben részesülsz.
Szegény gyerek, sajnállak, de tényleg. :)