Fizess, hogy dolgozhass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyémek is. Te, nem kéne ezektõl belépõdíjat szedni?
Dum spiro, spero.
REAL MADRID
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"Szeptember óta szõke a hajam"
Ja, mindent értek :D :D
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ma minden egyetemet végzett lány ennyire naiv, buta?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mondjuk szerintem rl is ezt kapják, csak ott fõleg csajoktól.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A topikot pedig már a gumiba,mert a lényege már nem az.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Szegény Kata is állandó céltábla.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
másrészt igen, ennyi pénzbõl külföldön érdemesebb lenne próbálkozni... persze nem amerikában, mert ennyibõl ott nem kezdene sokat, de nem is olyan messze, vagy az említett Angliában simán befutó lenne... ja hogy minden tudás nélkül, talán még angolul se tud, de pénze van? nem szóltam...
http://9gag.com/gag/5135249

Az hogy tapasztalatlan még egy dolog, nem hiszem hogy ezért néhány nolife köcsög degenerált mûsorát érdemli. No comment. <#levele>#levele>
Szeptember óta szõke a hajam, majd teszek fel új képeket, mert ezek már nem aktuálisak.
Ezt a fizetés dolgot még átgondolom, nem rossz ötlet a barátkozás, ismeretség szerzése, én is gondoltam rá, ez a fizetés csak b terv.
“Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb idõn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.”
---
Barbi:
Most minden izélés nélkül, de buta vagy, maradj inkább a konyhában, nem azért, de ha a tudásod miatt nem vesznek fel, akkor tanulj még. Ha ismeretség hiánya, akkor ismerkedj... csak egy igazi dumbass fizet azért hogy dolgozhasson, hidd el azon a milkán felül is fizetsz a munkádért eleget csak nem a fõnöködnek, hanem az állam bábának. Ha ismerkedni kell akkor mondom a milkát költsd magadra próbáld meg megszerezni hogy hova megy a cégvezetõ szórakozni, juss be, dobd be magad, oszt tiéd a meló...
Menj oda, és pörögj rajtuk, hátha eléred amit akarsz, ha szerencsés vagy még fizetned sem kell.
Sajnos ez nálam nem játszik.
“Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb idõn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.”
Bizonyára azért gondolsz ilyesmire, mert te minden nap az általad leírt élményben részesülsz.
Szegény gyerek, sajnállak, de tényleg. :)