219
fizetnél azért, hogy munkahelyed legyen?
-
És édesszájú ..
-
Az orra nem tetszik, de amúgy helyes. -
új képei vannak a hölgyeménynek :D
másrészt igen, ennyi pénzből külföldön érdemesebb lenne próbálkozni... persze nem amerikában, mert ennyiből ott nem kezdene sokat, de nem is olyan messze, vagy az említett Angliában simán befutó lenne... ja hogy minden tudás nélkül, talán még angolul se tud, de pénze van? nem szóltam... -
Ezt a 1 milliós dolgot ahogy a eszedbe jutott ugyanúgy verd ki a fejedből.Azt hogy hogyan teljesítesz a te képességedtől függ:ha be tudod bizonyítani hogy jó munkaerő vagy akkor máshol is lesz lehetőséged.Az hogy 2 évig nem rúghatnak ki azt nem jelenti azt hogy jól dolgozol.Ezért (sajna) szenvedni kell.Azt is el lehet mondani minél többet dolgozol egy (jó) cégnél annál nagyobb a esélyed hogy az új munkaadód megbízik benned és így előnyöd lehet a későbbiekben. -
ja most hogy már láttál képet róla megy a nyalifalizás, mi? :D -
Nem fogsz te ilyen hülye cégvezetőt találni. -
showtime
-
-
Interstate 95 #127 Miért jó arc és névtelenül egy lányt mindennek elhordani, bántani ?
Az hogy tapasztalatlan még egy dolog, nem hiszem hogy ezért néhány nolife köcsög degenerált műsorát érdemli. No comment.
-
jah mellesleg gyógyegér vagy, ha lenne egy millám, már nem lenne. már rég angliában dolgoznék, hogy mit, nem izgatna, de ott van lehetőség fejlődésre, jah meg várjá, iszonyat pénzekre, még az ottani iszonyat árak mellett is.... -
jah és az ajánlat él ;) -
figyelj ha fizetsz úgy is kiderül cégen belül, magamból kiindulva meg a magyar mentalitás ugyebár... te lennél a címeres majom, mindenki csak nevetne rajtad... meg a hátad mögött a pusmus, és az egyéb ajánlatok speciel én ezt tenném-mondanám... aranyom adj egy milliót takaríthatod a szobám meztelenül jah és alkalmanként 20 000-üti a markod... és hidd el ez még enyhe volt. nehogy azt hidd hogy máshol ez nem lenne így. a barátkozást ne átgondold, csináld..... -

-
Jaj azok még régi képek :)
Szeptember óta szőke a hajam, majd teszek fel új képeket, mert ezek már nem aktuálisak.
Ezt a fizetés dolgot még átgondolom, nem rossz ötlet a barátkozás, ismeretség szerzése, én is gondoltam rá, ez a fizetés csak b terv. -
delegalábbnemzsákosedisün
-
inkább csak annyi, hogy nem csalódtunk, valahogy az arcáról lerí az IQ :) -
Profil -> Galéria... nem az enyémet, az övét... kellemes csalódás ;)
---
Barbi:
Most minden izélés nélkül, de buta vagy, maradj inkább a konyhában, nem azért, de ha a tudásod miatt nem vesznek fel, akkor tanulj még. Ha ismeretség hiánya, akkor ismerkedj... csak egy igazi dumbass fizet azért hogy dolgozhasson, hidd el azon a milkán felül is fizetsz a munkádért eleget csak nem a főnöködnek, hanem az állam bábának. Ha ismerkedni kell akkor mondom a milkát költsd magadra próbáld meg megszerezni hogy hova megy a cégvezető szórakozni, juss be, dobd be magad, oszt tiéd a meló...
-
fizetni....munkáért...?
...Magyarország.
-
Nem írom le, változott a terv.
Menj oda, és pörögj rajtuk, hátha eléred amit akarsz, ha szerencsés vagy még fizetned sem kell.
Sajnos ez nálam nem játszik. -
Vágyaidat ne vetítsd ki rám.
Bizonyára azért gondolsz ilyesmire, mert te minden nap az általad leírt élményben részesülsz.
Szegény gyerek, sajnállak, de tényleg. :) -
MUUUHHHAAAAHHHAAA -
Interstate 95 #114
-
-
Arabok pöcsén fog pörögni.
Amúgy ez nem egy marketing fogás.Kedden leírja h ilyen-olyan cégnél lesz és csak ajánlja meg stb.....
-
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Kedden el fogom mondani mit dolgozok ha sikerül, ha nem, addig nem szívesen. -
Nagy butaság...
Hozzánk pl. keresnek értékesítőket (IT Nagyker), igaz némi szaktudás szükséges, de könnyen bele lehet tanulni. Megtanítana egy vállalatirányítási rendszer kezelésére, és némi tudás is ragad az emberre.
Itt egyébként, ha szaktudásod van, vagy épp olyan helyzetben vagy, hogy nem tudsz fejlődni mert nincs rá lehetőséged, egy IT Nagyker egész jó hely lehet, sok partnernek tanácsokat adsz, megragad a neved náluk, ismeretség jön létre, stb. Némileg célirányosan kell tanulni. -
1 millió?
Csak nem egy dubajozós közvetítő...
Nem nagyon tudom felfogni, hogy milyen meló érhet 1 milliót.
Más kérdés, hogy nem lesznek olyan hülyék hogy aláírjanak veled 2 évet.
Vagy eldugnak valami kis szart benne és majd csodálkozol próbaidő után... :) -
Arra kiváncsi lennék azért,hogy milyen tipusú munka az amit szeretnél -
"Milliókat én sem fizetnék egy munkahelyért"
Ha tényleg van egy milliód, vagy másnak tök mind1, akkor állj le tárgyalni a céggel pl. 200 ezerrel, és simán elfogadják(attól függ, hogy milyen cég), de hogy mennyit gondoltál, azt ne mond el nekik, és ha 200eFt-tal felvesznek, akkor bőven marad 800eFt-od. Hidd el, szokott az kelleni. :) -
Milliókat én sem fizetnék egy munkahelyért, akkorsem ha 2 évig tuti, de az elv nagyon jó, és nagyon tetszik.
Egy kiemelkedő cégnél melózni, ahova a legtöbb ember bejuthatott, mivel kiemelkedő -->ismerettség szerzése-->biztos meló-->ha olyan a cég, akkor van rá esély, hogy elfogadható a fizetés is-->és ha lejár a két év szinte minden munkáltató észreveszi majd ezt a munkádat az önéletrajzban, ráadásul, hogy hol dolgoztál.
2 munkahelyen dolgoztam, mind kettőhöz segítettek bejutni, pályakezdőként, mivel szakmám az van, de hiába írtam max egy éves tapasztalatokat, és 3 éves gyakorlati időt("gyaxi") a kiküldött >40 db önéletrajzba, kevesen foglalkoztak vele, sőt, sehova sem vettek fel, csak a két melóhelyre, de oda ismerősökön keresztül.
..de most dolgozok a 3. helyen, ahova úgyszintén családtagok segítettek bejutni, ahonnan nem is mennék el, jól érzem magam, igaz a fizetésen még én is csóválom a fejem :D, de nem minden, mert hiába kap az ember 100-200 ezreket, ha olyanok a munkatársak, vagy széthajtják az embert..
..de ez már más téma. :) -
Jövő hét kedden majd elmondok mindent sikerült-e, mert akkora egyeztettem időpontot a cégvezetővel.
-
Nem kutakodok semmiféle munka után.
Csak ahhoz a céghez megyek, amit kinéztem, és csak annak fizetek, ilyen egyszerű.
Ha nem megoldható, akkor marad más, természetesen azért nem fogok fizetni semennyit sem. -
Nem kötözködés képp, de ha már főiskolát végzek vagy egyetemet, utolsó évben csak elkezdek valamiféle munkahely után kutatgatni
-
sajna nem. Még mindig ugyanazokat keresünk, mint annó. -
Skill #100 takarító nem kell? ^.^ tudok kávét főzni is! =) ja és a nőd se lesz féltékeny!
sajnos 3 üzletecskéből 1 meghalt 2 meg ép hogy megyeget. ez nem is lenne gond, csak 4 főnek ez a pénz sovány. =( -
OK. CV is jöhet. -
hmmm... így már én is adnék neki munkát :D -
milyen sokan mondják, hogy van lehetőség náluk is dolgozni... na, hát már csak ezért is /fav, mert nem sokára lehet hogy megkeresem ezeket az embereket PM-ben :)
kedves op-ről pedig a galériájában vannak képek, nem kell ehhez kéregetni... -
Grenzjager #96 mi mindent kitalálnak emberek, hogy ne kelljen dolgozni a pénzért 
-
np