Fizess, hogy dolgozhass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ez nem egy marketing fogás.Kedden leírja h ilyen-olyan cégnél lesz és csak ajánlja meg stb.....
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kedden el fogom mondani mit dolgozok ha sikerül, ha nem, addig nem szívesen.
“Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.”
Hozzánk pl. keresnek értékesítõket (IT Nagyker), igaz némi szaktudás szükséges, de könnyen bele lehet tanulni. Megtanítana egy vállalatirányítási rendszer kezelésére, és némi tudás is ragad az emberre.
Itt egyébként, ha szaktudásod van, vagy épp olyan helyzetben vagy, hogy nem tudsz fejlõdni mert nincs rá lehetõséged, egy IT Nagyker egész jó hely lehet, sok partnernek tanácsokat adsz, megragad a neved náluk, ismeretség jön létre, stb. Némileg célirányosan kell tanulni.
Csak nem egy dubajozós közvetítõ...
Nem nagyon tudom felfogni, hogy milyen meló érhet 1 milliót.
Más kérdés, hogy nem lesznek olyan hülyék hogy aláírjanak veled 2 évet.
Vagy eldugnak valami kis szart benne és majd csodálkozol próbaidõ után... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ha tényleg van egy milliód, vagy másnak tök mind1, akkor állj le tárgyalni a céggel pl. 200 ezerrel, és simán elfogadják(attól függ, hogy milyen cég), de hogy mennyit gondoltál, azt ne mond el nekik, és ha 200eFt-tal felvesznek, akkor bõven marad 800eFt-od. Hidd el, szokott az kelleni. 😊
Egy kiemelkedõ cégnél melózni, ahova a legtöbb ember bejuthatott, mivel kiemelkedõ -->ismerettség szerzése-->biztos meló-->ha olyan a cég, akkor van rá esély, hogy elfogadható a fizetés is-->és ha lejár a két év szinte minden munkáltató észreveszi majd ezt a munkádat az önéletrajzban, ráadásul, hogy hol dolgoztál.
2 munkahelyen dolgoztam, mind kettõhöz segítettek bejutni, pályakezdõként, mivel szakmám az van, de hiába írtam max egy éves tapasztalatokat, és 3 éves gyakorlati idõt("gyaxi") a kiküldött >40 db önéletrajzba, kevesen foglalkoztak vele, sõt, sehova sem vettek fel, csak a két melóhelyre, de oda ismerõsökön keresztül.
..de most dolgozok a 3. helyen, ahova úgyszintén családtagok segítettek bejutni, ahonnan nem is mennék el, jól érzem magam, igaz a fizetésen még én is csóválom a fejem 😄, de nem minden, mert hiába kap az ember 100-200 ezreket, ha olyanok a munkatársak, vagy széthajtják az embert..
..de ez már más téma. 😊
“Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.”
Csak ahhoz a céghez megyek, amit kinéztem, és csak annak fizetek, ilyen egyszerû.
Ha nem megoldható, akkor marad más, természetesen azért nem fogok fizetni semennyit sem.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
sajnos 3 üzletecskébõl 1 meghalt 2 meg ép hogy megyeget. ez nem is lenne gond, csak 4 fõnek ez a pénz sovány. =(
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
kedves op-rõl pedig a galériájában vannak képek, nem kell ehhez kéregetni...
http://9gag.com/gag/5135249
rendszergazda,hálózattelepítõ,raktáros,szállítmányozás,és ehhez hasonlók!😊
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Persze el lehet vele lenni de azért azis elfogy ha csak úgy él bele az ember a világba. És igen hamar.
Þór vígi þessi rúnar
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
De ez a terv csak akkor lenne jó ha azt hazudjuk, hogy a barátnõm vagy. <#vigyor3>#vigyor3>
http://www.hellring.com/
Yo, Bitch!
amúgy most azon gondolkodom, csinálok egy hatalmas táblát :
dolgoznék pénzért!
hátha valaki felvesz. =)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
tehát amit írtál oFF
On így nézne ki
cégünk SENIOR, tapasztalattal rendelkezõ JAVA, .NET fejlesztõket és autómatiázlni tudó tesztelõket (Selenium elsõsorban) keres. Papír nem érdekel senkit. Seniorként tesztelõként nettó 300K -t kell befizetni negyedévre, a fejlesztõk nemtom mennyi fizetnek, gondolom olyan 400-450 körül kezdõdik egy poszt, csak arcbõr vastagság kérdése az alkudozás.
A munkám volt a hobbim és a hobbim a munkám. (játékfejlesztés).
Az utóbbi idõben viszont azt vettem észre, hogy kurvára nem kötnek le a játékok csak nagyon kevés kivétellel.
Szóval a hobbi addig hobbi amig hobbi és nem ha már munka is. Mert "muszályból" "játszani" azért eléggé más, mint egy kész játékkal fun-ból játszani.
Akkor egy kis ON is:
cégünk SENIOR, tapasztalattal rendelkezõ JAVA, .NET fejlesztõket és autómatiázlni tudó tesztelõket (Selenium elsõsorban) keres. Papír nem érdekel senkit. Seniorként tesztelõként nettó 300K megkereshetõ, a fejlesztõket nemtom mennyit kapnak, gondolom olyan 400-450 körül kezdõdik csak arcbõr vastagság kérdése az alkudozás.
Þór vígi þessi rúnar
hagy ne mondjam, hogy jó ember keze alá kerül, akitõl tanulhat. Ha valakit érdekel, írjon privátot.
Azt is végig gondoltam, hogy bizonyos feltételek mellett mehet az 1 misiért 2 év történet is, írjon privátot akit ez érdekel.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Szóval, ha valaki elém állna ilyesmivel az már akkor gyanús lenne, ráadásul ki is röhögném 😞
De én nem akarom senki kedvét elvenni, tegyél egy próbát, aztán ha elküldenek, legalább tudod, a cégvezetõnek meg lesz egy sztorija a céges bulikra.
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3