Fizess, hogy dolgozhass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
MUUUHHHAAAAHHHAAA

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#eljen>

theone91

The Protector
Arabok pöcsén fog pörögni.
Amúgy ez nem egy marketing fogás.Kedden leírja h ilyen-olyan cégnél lesz és csak ajánlja meg stb.....

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zsBarbi
Nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni.
Kedden el fogom mondani mit dolgozok ha sikerül, ha nem, addig nem szívesen.

&#8220;Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.&#8221;

TVelvet
Nagy butaság...

Hozzánk pl. keresnek értékesítõket (IT Nagyker), igaz némi szaktudás szükséges, de könnyen bele lehet tanulni. Megtanítana egy vállalatirányítási rendszer kezelésére, és némi tudás is ragad az emberre.
Itt egyébként, ha szaktudásod van, vagy épp olyan helyzetben vagy, hogy nem tudsz fejlõdni mert nincs rá lehetõséged, egy IT Nagyker egész jó hely lehet, sok partnernek tanácsokat adsz, megragad a neved náluk, ismeretség jön létre, stb. Némileg célirányosan kell tanulni.
Carlos
1 millió?
Csak nem egy dubajozós közvetítõ...

Nem nagyon tudom felfogni, hogy milyen meló érhet 1 milliót.

Más kérdés, hogy nem lesznek olyan hülyék hogy aláírjanak veled 2 évet.
Vagy eldugnak valami kis szart benne és majd csodálkozol próbaidõ után... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Anthrax
Arra kiváncsi lennék azért,hogy milyen tipusú munka az amit szeretnél

Tarajos Sül
"Milliókat én sem fizetnék egy munkahelyért"
Ha tényleg van egy milliód, vagy másnak tök mind1, akkor állj le tárgyalni a céggel pl. 200 ezerrel, és simán elfogadják(attól függ, hogy milyen cég), de hogy mennyit gondoltál, azt ne mond el nekik, és ha 200eFt-tal felvesznek, akkor bõven marad 800eFt-od. Hidd el, szokott az kelleni. 😊
Tarajos Sül
Milliókat én sem fizetnék egy munkahelyért, akkorsem ha 2 évig tuti, de az elv nagyon jó, és nagyon tetszik.
Egy kiemelkedõ cégnél melózni, ahova a legtöbb ember bejuthatott, mivel kiemelkedõ -->ismerettség szerzése-->biztos meló-->ha olyan a cég, akkor van rá esély, hogy elfogadható a fizetés is-->és ha lejár a két év szinte minden munkáltató észreveszi majd ezt a munkádat az önéletrajzban, ráadásul, hogy hol dolgoztál.
2 munkahelyen dolgoztam, mind kettõhöz segítettek bejutni, pályakezdõként, mivel szakmám az van, de hiába írtam max egy éves tapasztalatokat, és 3 éves gyakorlati idõt("gyaxi") a kiküldött >40 db önéletrajzba, kevesen foglalkoztak vele, sõt, sehova sem vettek fel, csak a két melóhelyre, de oda ismerõsökön keresztül.
..de most dolgozok a 3. helyen, ahova úgyszintén családtagok segítettek bejutni, ahonnan nem is mennék el, jól érzem magam, igaz a fizetésen még én is csóválom a fejem 😄, de nem minden, mert hiába kap az ember 100-200 ezreket, ha olyanok a munkatársak, vagy széthajtják az embert..
..de ez már más téma. 😊
zsBarbi
Jövõ hét kedden majd elmondok mindent sikerült-e, mert akkora egyeztettem idõpontot a cégvezetõvel.

&#8220;Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.&#8221;

zsBarbi
Nem kutakodok semmiféle munka után.
Csak ahhoz a céghez megyek, amit kinéztem, és csak annak fizetek, ilyen egyszerû.
Ha nem megoldható, akkor marad más, természetesen azért nem fogok fizetni semennyit sem.

V43 1105
Nem kötözködés képp, de ha már fõiskolát végzek vagy egyetemet, utolsó évben csak elkezdek valamiféle munkahely után kutatgatni <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Carlos
sajna nem. Még mindig ugyanazokat keresünk, mint annó.

Þór vígi þessi rúnar

takarító nem kell? ^.^ tudok kávét fõzni is! =) ja és a nõd se lesz féltékeny!
sajnos 3 üzletecskébõl 1 meghalt 2 meg ép hogy megyeget. ez nem is lenne gond, csak 4 fõnek ez a pénz sovány. =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Carlos
OK. CV is jöhet.

Þór vígi þessi rúnar

Sippie
hmmm... így már én is adnék neki munkát 😄
Yoda001
milyen sokan mondják, hogy van lehetõség náluk is dolgozni... na, hát már csak ezért is /fav, mert nem sokára lehet hogy megkeresem ezeket az embereket PM-ben 😊

kedves op-rõl pedig a galériájában vannak képek, nem kell ehhez kéregetni...

http://9gag.com/gag/5135249

mi mindent kitalálnak emberek, hogy ne kelljen dolgozni a pénzért <#zavart2><#eplus2>

Mike
np

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

SpeedXHUN
Én az elsõ havi fizum felét odaadnám annak,aki besegít egy munkahelyre!
rendszergazda,hálózattelepítõ,raktáros,szállítmányozás,és ehhez hasonlók!😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Carlos
1-2 misi nem sok. sajnos...
Persze el lehet vele lenni de azért azis elfogy ha csak úgy él bele az ember a világba. És igen hamar.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem, sry.
Az ügyfelek elégedettek, azért fizetnek. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mike
nem akartok ügyfélelégedettséget mérni? mert én meg abban utazom 😊

Vagy jöhetnél ügyfélszolgálatra is a helyemre, az még jobb, apám nem baszogatna, hogy nem értek semmihez, és dolgoznom sem kéne.
De ez a terv csak akkor lenne jó ha azt hazudjuk, hogy a barátnõm vagy. <#vigyor3>

http://www.hellring.com/

fényképes önéletrajz jöhet privátban.

gyere az én cégemhez dolgozni csinibaba, autófényezõ kéne, 2 évig garantáltan nem rúglak ki, havi fizu 90 ezer forint.

ForzaInter
az, hogy nem dolgozok munkahelyen nem egyenlõ azzal, hogy nem dolgozok😊

Yo, Bitch!

Carlos
Hát ha anyu etet meg otthon laksz akkor persze.

Þór vígi þessi rúnar

Pedig van benne logika, 2 millio nem nagy penz egy olyan munkaert amiert a csaj dorzsoli magat

ForzaInter
ha lenne 2 millám pont nem azon gondolkoznék, hogy elmenjek dolgozni valahová ahol még fizessek 2 millát is, hogy felvegyenek😄😄 alapból kell a halálnak munkahely😄

Yo, Bitch!

bakkerman
+1

Carlos
Ha gold farm helyett rágyúrtál volna a Seleniumra akkor jöhetnél ide...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

nõi fõnök nincs itt? fizetnék , hogy dolgozhassak!
amúgy most azon gondolkodom, csinálok egy hatalmas táblát :
dolgoznék pénzért!

hátha valaki felvesz. =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

XD
Sippie
😄DDD
Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sippie
és ha ronda? 😄
Büdös Bohóc
Amúgy én is tudnék adni munkát neked (van pár ötlet) és még csak fizetned sem kell, jó lesz az ingyen is XDDDDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Mike
itt ilyet ne hirdess, ez itt a fizetek hogy dolgozhassak topik 😄

tehát amit írtál oFF

On így nézne ki

cégünk SENIOR, tapasztalattal rendelkezõ JAVA, .NET fejlesztõket és autómatiázlni tudó tesztelõket (Selenium elsõsorban) keres. Papír nem érdekel senkit. Seniorként tesztelõként nettó 300K -t kell befizetni negyedévre, a fejlesztõk nemtom mennyi fizetnek, gondolom olyan 400-450 körül kezdõdik egy poszt, csak arcbõr vastagság kérdése az alkudozás.

Carlos
Sajnos lehet, ohgy énis ebbe a hibába estem.
A munkám volt a hobbim és a hobbim a munkám. (játékfejlesztés).
Az utóbbi idõben viszont azt vettem észre, hogy kurvára nem kötnek le a játékok csak nagyon kevés kivétellel.

Szóval a hobbi addig hobbi amig hobbi és nem ha már munka is. Mert "muszályból" "játszani" azért eléggé más, mint egy kész játékkal fun-ból játszani.

Akkor egy kis ON is:

cégünk SENIOR, tapasztalattal rendelkezõ JAVA, .NET fejlesztõket és autómatiázlni tudó tesztelõket (Selenium elsõsorban) keres. Papír nem érdekel senkit. Seniorként tesztelõként nettó 300K megkereshetõ, a fejlesztõket nemtom mennyit kapnak, gondolom olyan 400-450 körül kezdõdik csak arcbõr vastagság kérdése az alkudozás.

Þór vígi þessi rúnar

Mike
szal kezdõ php programozó nyugodtan jöhet.

hagy ne mondjam, hogy jó ember keze alá kerül, akitõl tanulhat. Ha valakit érdekel, írjon privátot.

Azt is végig gondoltam, hogy bizonyos feltételek mellett mehet az 1 misiért 2 év történet is, írjon privátot akit ez érdekel.

ha az mfk-n végeztél, akkor alapból kellene lennie egy jó diplomádnak, amivel még pályakezdõként is el tudsz helyezkedni, persze nem mind1 melyik szakirányon, és milyen tudásszinttel...szal a végzettségre, meg az álmodott munka(körre), helyre én is kíváncsi lennék

bakkerman
ez mondjuk elég hülye hozzáállás...nekemis van 1 millióm,mégis gürizek a havi 80-ért,jó lesz az nehezebb idõkre. Bár,ha az az 1 millió euróban lenne,akkor nyílván még a munka gondolatát is törölném az agyamból.

Looooser
háhá olyan nincs... én is a hobbimat végzem.. sajnos a külsõ behatások amit kapok, kezdik így két év után kiölni a hobbim iránti szeretet belõlem... vesd be nõies bájaid (láttam vannak) és hidd el felvesznek 😊 jah meg hazudj az önéletrajzodba. a HR-esek csak a felét hiszik el annak amit benne olvasnak, ha te a teljes igazat írod annak is csak a felét hiszik el. tupírozd fel egy kicsit, hagy örüljewnek... a többit mewg majd pótolod 😉

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Szóval fizetnél 1 milliót két évre egy munkahelyért. Viszont írtad, hogy a cégvezetõnek el kell valakit küldenie, vagyis csak más helyére tudnál menni. A két év alatt ha minimálbérrel (gondolom te nem ennyit szeretnél) számoljuk, akkor is többet ad vissza neked a cég, mint amit te fizettél. Na most ha én lennék a fõnök, feltenném a kérdést. Mégis miért vennék fel olyan valakit, aki fizetne (ez már kapásból gyanús) azért, hogy betegyek egy pályakezdõt (aha majd te beilleszkedsz 1 nap alatt 😄), egy tapasztalt munkaerõ helyett. Mindezt két éves szerzõdéssel, úgy, hogy nem is ismerem az illetõt, nem tudok róla semmit, csak azt amit belefirkantott egy CV-be.
Szóval, ha valaki elém állna ilyesmivel az már akkor gyanús lenne, ráadásul ki is röhögném 😞
De én nem akarom senki kedvét elvenni, tegyél egy próbát, aztán ha elküldenek, legalább tudod, a cégvezetõnek meg lesz egy sztorija a céges bulikra.

REAL MADRID

tugyiti
2 évre 1 milliót ? 😄D Az havi 41666 Ft ,ennél egy munkaltótnak jóval többe vagy ,még ha csak a járulékokat számoljuk is....
Sir Quno Jedi
Nem feltétlen. Elég ha agronómusként nem informatikai diplomát követelõ állást akar (pl. programozóit, rendszermérnökit stb.). 😄 Én pölö villamosmérnök vagyok még az óidõkbõl, bár duplaszakos, így volt infóm is. Ha most jelentkeznék friss pályakezdõként ezzel a céghez, lehet húznák a szájukat, de általában a villmérnökit beszámítják azért, ha látják az emberben, hogy tud is valamit.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Szakirány alatt mestert értesz?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás