608
1412414225.png
  • Szabi #568
    jöjjenek csak, most már úgyis megvárom a Gold verziót.. :D
  • TBTPumpa
    Lambo DLC pakk is érkezett:
  • Szabi #566
  • TBTPumpa
    DLC-k érkeztek:

• grebber
    Mindenki a BF4-et heggeszti
  • willy34
    Ez olyan ez a játék, mintha a Hot Pursuit 2014 lenne, bár meg kell mondanom, jól összerakták az előző játékokból.
    Van benne minden Nfs vérvonala.
    Az online játék sajnos nem megy: még nem jöttem rá, hogyan kell úgy játszani:(((
  • Szabi #562
    na majd az egyeurós EA csomagban megveszem
  • Maxtreme
    Tuti kasszasiker lett a cucc :)
  • Skyline
    Ebben a játékban nincs fék, bugos vagy nálam b*szakszik??? Hiába állítom be bármire (alapból S billentyű) nem fékez a verda...
  • chase
    Sziasztok!

Van-e itt olyan hekkervérű egyén, aki ki tudja bontani a játékot? Konkrétan néhány rendőrségi adó-vevő hangot szeretnék megkaparintani.
  • Krisztiam #558
    de hol nem tudod behozni a menüt? esc-et kell nyomni és ott page up és page down-al kell lépegetni aztán van olyan, hogy pc settings és ott tudod állítani a grafikát
  • bélanéni #557
    Sziasztok,
    egyszerűen nem jövök rá, és neten sem találom, hogy lehet behozni a MENÜT? Grafikai, irányítás, stb...
    Nem vagyok kezdő pedig, ilyen még nem fordult elő.
    Valaki segítsen pls!
  • barmi
    Elnézést, az első kérdés tárgytalan mert látom, hogy Csokis már megválaszolta egy oldalallal ez előtt, csak nem nagyon olvastam vissza :D
  • barmi
    Hello ! tegnap ránéztem erre a remekműre és két kérdésem lenne :
    - A 30 fps korlátot ki lehet iktatni valahogy ? (magyarul leírná valaki a módját ?)
    - Nehézségi fokozatot lehet valahol állítani ? (ebben az elb@szott menüben mindent fél óráig keresgélek mire megtalálom (: )

köszi !
  • Empty
    Unfortunately there is still no OFFICIAL patch that will unlock the game past the 30fps lock that it has currently.
    Adding “-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+” at the end of the Target entry in properties, will trick the game into allowing 60fps, but it is not a perfect solution.
  • TBTPumpa
    LOL. Így két hónappal a megjelenés után?
    Végül is jobb később, mint soha! Legalább már tartalmazza az azóta kiadott frissítéseket.
  • mester1987
    Meggyütt a release, gondolom azért, hogy legyen: Need.For.Speed.Rivals-RELOADED

FPS Cap-ről nem ír az .nfo,
  • devil66667
    A mai napon leszedtem a gépröl az nfs rivals/saját vélemény:soha többé electronic arts!
  • devil66667
    DAVE1000!Örülök hogy új géped lessz a nyáron,de igazábol nem tudom hogy fog e érdembeli külömbség lenni mondjuk neked már az is jo lessz ha elindul.Bár én végigjátszottam full hd ben de ilyen mocskos képpel még nem találkozztam ,persze benne van az amd ati ra optimalizállt nfs rivals,ebben a fiaskoban.Mindamellet szerintem sokkal több játékot irnak nvidiára.Azt tanácsolnám mielött gépet épitesz vagy éppittetsz nézd meg milyen játékokkal szeretnél játszani hogy nehogy azztán meglepi érjen.Üdv és sok sikert!
  • chase
    Köszi a Voucher-t!
  • Szabi #548
    még mindig túl drága.. :D
  • dave10000
    A konfiggal minden rendben, a játék is eredeti. Egy másik oldalon olvastam, hogy egy gyereknek a vírusírtója volt a probléma, persze már megnéztem, hogyha törlöm változik e a helyzet, sikertelenül. Így már csak arra gondolhatok, hogy a probléma a rendszerben van (valami program bezavar, van valami sérült dolog stb.), s mivel újrarakni nem igen akarom, ezért majd nyár fele, ha meglesz az új gép, azon ismét előveszem.

A Grid 2 -t pedig már jómagam is próbáltam, "végig" is vittem, s szerintem egész jóra is sikerült.

Még egyszer köszönöm a segítséged.
  • devil66667
    DAVE1000nek!Ha szeretnél eggy problémamentes és olcso jooo atomstabil multival rendelkezö igazi autoverseny játékkal játszani és nem akarsz többet az nfs el szenvedni külömbözö kompatibilitási hibák miatt akkor figyelmedbe ajánlom a grid2 autoverseny szimulátort.Nézz körül a neten én eredetibe 4000 ezer forintért vettem a cd galaxisban.Minden jot
  • devil66667
    A vga drivert tekintve 331.82 n vidia karid van neked is és vin7 alatt probálod meg játszani mivel nem irrtad meg milyen konfigod van ez azért lenne fontos mert ha nincs elég ramod lehet hogy nem hajlando elindullni ez a csodálatos game:).És lenne még eggy olyan kérdés is hogy eredeti e az a verzio amit szeretnél futtatni?mert a dicsö dicsö játékfejlesztök agyonvédték e csodálatos végterméket.Hiába vagyok felregisztrálva az originbe ami maga is eggy beteg cucc a steamhoz képest,folyamatosan kéri a jelszot ez eggy vicc pedig ugy van bereggelve hogy megjegyezze.Van még két dolog amit megtehetsz rakd ujra a gamét,ha igy sem megy,tegyél föl vagy eggy ujabb vagy egy régebbi vga meghajtot remélem tudtam segiteni.Sok szerencsét.
  • chase
    /off
    FRAPS-szal próbáltam gameplay videot felvenni, de kb. 40 másodperc után "elfogy a textura" és megáll a játék. Ha kikapcsolom a felvételt, akkor megy tovább. Mi lehet ennek az oka?

• mester1987
    Szerintem felejtsétek el mihamarabb ezt. Jóindulatból mondom :)
    Lesz itt az évben a The Crew + Next Car Game + akinek van konzolja a konzol exkluzívak is.
  • dave10000
    Win7 alatt játszanák. A VGA driver-t tekintve pedig a legújabb van fent (331.82). De azért értékelem a segítséged.
  • devil66667
    DAVE1000 ird meg milyen windows alatt szeretnéd gamellni???,ha win 7 van fent a gépeden akkor mennie kell...csak annyit kell csinállnod hogy tedd fel a legujabb vga kártya meghajtot mert a régivel nekem sem indullt üdv
  • devil66667
    Csak azért szolltam mert nem hiszem hogy mindenkinek van pénze 140 ezer forintos vga ra mert a haverom azzal játsza meg 100 rugos procival és mondja neki nem akad oks köszi:)éljen az electronic arts!!
  • devil66667
    Oks én szolltam!Akkor vegyétek és gameljetek vele joo szorakozást!
  • gduck
    Szerintem nem pénzkidobás, nekem speciel tök tetszik, hogy egy verseny közben, pl. utolérek egy másik versenyző csapatot, akiket pl. már egy rendőr üldöz. Vagy ugyanekkor elkezd üldözni egy másik online játékos rendőr és beleköp a levesembe :D
  • dave10000
    Üdv.

Egy olyan problémám lenne, hogy amikor szeretném indítani a játékot nem történik semmi. Se üzenet, se fekete képernyő, semmi. Próbáltam a .NET 4.5 -t javítani, c++ redist -et újrarakni (2012-est), de semmi változás.

Megköszönném ha tudna valaki javaslatot adni.
  • devil66667
    A multiplayer mod pedig siralmas és nemkülömben szánalmas 8 ember eggy szerora +botkocsik,Hatalmas bejárhato világ 8 multiplayer játékosnak????????????kilométereket mész mire találsz valakit nincs név az auto felett,,,,,???MULTIBA?????akkor vajon ki autozik ott?????micsoda talány találjátok ki ki lehet az ha már megvettétek mert én nem jöttem rá!!!
  • devil66667
    Szevasztok!Azért irnék ujra mert a tegnapi kommentem nem jelent meg a lényeg hogy az uj nfs rivals csak pénzkidobás ne vegyétek meg mert még eggy olyan fanatikus nfs gamer is mint én behány töle.Nem a játékmoddal van az igazi gond az valakinek bejön és van akinek nem nade 2013ban 30fps????ez eggy vicc a játékfejlesztök megint nem gondolltak a pc társadalomra.ELFELEJTETTEM MONDANI:ha intel konfigotok van nvidia kisérettel akkor meg végkép halott a dolog ugyanis ezt a gamét teljes eröböl amd+ati vga ra fejlesztették és ultra intel n vidia gépeken is beköhög a game.Csak annyit még hogy ilyen nagymultu cég adhatna már arra ha kiadja a gamét ne kelljen 3 napot várni mire elindulnak a szerverek.
  • gduck
    Na, nem is olyan rossz ez a játék :D
  • TBTPumpa
    Lehet szerkeszteni, csak SMS-t kell küldened, ezzel is támogatva a fórumot.
    Akkor VIP tag leszel és jogod lesz szerkeszteni a hozzászólásaid!
  • Szabi #532
    mert szr a fórum :D
  • chase
    /off miért nem lehet ebben a fórumban szerkeszteni és miért b@szódik el a "..." karakter, Alt+0133
  • chase
    Ezek szerint te NFS-szűz voltál!
    Ez a NFS tipikus sajátossága: ha lemaradsz megvárnak, ha vezetsz utolérnek, és ez így van már, nem is tudom… egy évtizede?
  • mester1987
    Szerintem 82-83%-nál nagyon feljebb nem is fog menni metacritic-en.