Need for Speed: Rivals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"Nulla tenaci invia est via"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az origins beállításaiban ki kell kapcsolni az origin játékpanelt: Origin/alkalmazásbeállítások/origin játékpanelnél kiveszed a pipát.
Nálam megszűnt az akadás.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
***low és ultra beállításoknál ugyanúgy, windows-t újra telepítettem és még a HDD-t is kicseréltem. más játékokkal nincs gond***
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És nem éppen gyorsan tölt ez a cucc, pedig a net bírná a terhelést. Ebből adódóan nem hinném, hogy ma lesz belőle valami. <#szomoru1>#szomoru1>
Előbb találkoztam 1db versenyzővel, pont rendőrrel nyomultam, mondom kipróbálom, kb 250-el mentem és úgy el ment mellettem mint ha 70-el mennék... Pár mp alatt eltűnt a horizontról. WTF?!
Láttam prohardveren mit írtál, tedd vissza a játékot. <#email>#email>
5 versenyt megyek publik szerveren és abból 1 verseny után kezdenek el körözni a rendőrök. Igaz akkor már komolyan, hiszen a körözöttségem is az eget verdesi, de simán bemegyek a garázsba és kész. Nem kell össze-vissza menni/lezúzni sem kell őket (mint korábban divat volt), elég csak bemenni a garázsba és máris békén hagytak. <#idiota>#idiota>
De amúgy az vicces, hogy a versenyautók milyen papírból vannak. 2x belém jön a rendőr aztán máris a felén van a verda hp-ja, míg rendőrrel 20 ütközés után is alig karcolódik meg a verda. A rendőröknél tankok vannak és nem luxusautók, épp ezért a rendőrös mód a legjobb. Össze-vissza lehet trollkodni büntetlenül. Kicsit unbalanced a dolog.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.05. 19:43:21
Eleve játékosokkal dob össze, 4-5 versenyző és ugyanennyi rendőr + pár AI "játékos".
Publikus játék és privát játék van. Mindkettőhöz net kell, privátban a gép ellen mész, de rettentő bugos.
Offline mód pedig nincs.
Publikusban pedig játékosok ellen, ami nem bugos, fun és még trollkodni is lehet (rendőrök előnyben). Több lehetőség is van itt, mint a privát részlegnél és ugye "erre" épül az egész játék is. Én mondjuk 4000 Ft-ért vettem 1 hónapja. Nem bántam meg, sokkal inkább bánnám, ha teljes áron (8990 Ft-ért) vettem volna.
Nem volt rossz vétel, mert szép, nagyon jó a kocsifelhozatal, kellően hosszú a kampány + rengeteg tartalom van benne. Élvezetes és szórakoztató is tud lenni. Utoljára a 2010-es Hot Pursuit tetszett ennyire, de itt sokkal inkább érződik az NFS "érzés", nem úgy, mint ott. A 2012-es Most Burnout Alpha Wantedet pedig mérföldekkel lekörözi.
De előfordulnak benne bug-ok és a 30 FPS sem fix, szépen ingadozik, ami zavaró tud lenni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.04. 12:42:28
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2014.10.01. 20:35:44
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2014.09.29. 14:19:42
Nincs is jobb annál, mint a 3000 Ft-os áron mozgó alapjátékhoz hozzácsapni az összes DLC-t (az ingyeneseket is) és eladni újra a játékot 9990 Ft-ért. Igazi EA gondolkodás. <#idiota>#idiota>
Persze értem, hogy az idén nem érkezik új NFS játék és valamivel "pótolni" kell, ha már a film egy hulladék lett, de más fejlesztőknél volt már rá példa, hogy az alapjátékot vásárlók ingyen megkapták a későbbi bővített kiadást. De már sajnos nem ilyen világot élünk.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.19. 17:31:55
De ez...ilyen nincs. Megnyerek egy nehezebb versenyt, rendőrök üldöznek, lehagyom őket, a ESCAPE felirat majdnem végig ment, sehol senki se rendőr se más, se civil kocsi, egy falevél se az úton...erre BAAAM! Elkaptak. Nem mentem neki semminek se előttem se mellettem, se mögöttem, se alattam, se felettem nem volt rendőr. Mi volt ez? Láthatatlan rendőr? Miabüdöslófaszpicsakurvaéletbaromság?! Mi a fene kapott el?
A semmiből előugrott egy másodperc alatt, mert semmi nem volt a környéken se!
Mindegy, nem idegesítem magam vele. Uninstall. Ez egy...nem lenne rossz, de ilyen agyrohasztó baromságot már.
Van benne minden Nfs vérvonala.
Az online játék sajnos nem megy: még nem jöttem rá, hogyan kell úgy játszani😞((
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n