186
Legjobb stratégia játékok, amiket nem lehet megunni.
  • bazsi0811
    Hát, igen az tényleg nem egy mai darab :D, de legalább a gépigénnyel biztos nincs probléma :D azt megkérdezhetem milyen op. rendszeren játszol vele?
  • bazsi0811
    Eddig az age of-osok vezetnek :D
  • a.carkey
    Star Wars: Rebellion
    Sokan utálják, én imádom. :)
  • bazsi0811
    Az a reljes neve a játéknak, hogy rebellion? Mert akkor lehet nem ismerem :) ha ez így van akkor van mit behoznom :) :D
  • bazsi0811
    Sokat játszottam a Battle for Middle Earth 2-vel nagyon le tudott foglalni. Igényes és sok jó ötlettel tele levő játék. Talán csak a csapatlétszámmal nem voltam elégedett, de ettől eltekintve egy jól átgondolt élvezhető játék. :)
  • a.carkey
    Nekem a Rebellion az, ami még mindig fent van a gépemen, pedig nem mai darab. :)
  • Panzeradler #20
    Battle for Middle Earth sorozat nálam az örök fav.:)

Mostani rtsekböl mit ajánlanátok?(AoE, Stronghold stilusban, űr téma nem vonz)
  • bon
    Age of Empires Online
  • V43 1105
    Company of Heroes sorozat.. várom a második részt is.. Age of Empire sorozat is örök fav marad .. Close Combat, Panzer General stb..
  • kemszi2
    +1 AOM+T
    és a Rise of Nations,Stronghold Crusader, no meg az empire earth 2
  • Calver
    Tropico sorozat belefér? részemről nem vagyok (annyira) jóban stratégiákkal, de azt imádom.
  • bazsi0811
    Igen ,ezeket Én is nagyon szerettem :) főleg a titánt :)
  • v43 001
    Age of Mythology és Age of Mythology the Titans
    Régi, de nekem örök favorit!
  • bazsi0811
    Én körülbelül fél órát játszottam vele, de annyira túl bonyolult, hogy jó pár órát rá kellene áldozni amíg az ember rendesen belejönne. Szóval sok türelem kellene hozzá, ami nekem nincs, ezért töröltem. :D
  • Tuvok #12
    Én se értettem, beidegelt, kétszer is legyalultam a gépről még az iso-kat is, de amióta elkezdtünk páran multizni, azóta meghülyülök érte . :)
  • Narxis
    Én se értem, hogy mit kedvelnek ezen az endless space-en....
  • Although
    Jelenleg a Crusaders King 2-re szavazok. :)
  • bazsi0811
    Ez is jó stratégi játék, teljesen igazad van :) :D
  • nan76
  • bazsi0811
    Igen, egyetértek. Nagyon jó játék a HoI sorozat, az egyik legjobb hardcore stratégiák közt. Csak az a bajom a harmadik részével, hogy nagyon nagy az erőforrásigénye a játéknak, főleg mikor már kirobban a háború és javában zajlanak a csaták. Nekem olyan gépem van, amin a crysis 2 full grafikán megy és a HoI 3 fel tudja adni neki a leckét.
  • Csirke4
    A Hearts of Iron 3 is jó! :D
  • bazsi0811
    Melyik az a stratégia, amivel legjobban szerettek multizni?
  • bazsi0811
    Próbáltam az Endless Space-t, de valahogy ez a körökre osztott dolog nem jön be nekem az űrstratégiáknál, de egyébként lehet, hogy nagyon jó játék csak egy picit több időt kellett volna áldoznom rá. Egyébként a grafikája a helyén van legalább is az ebben a ketegórában megszokotthoz képest, de a gépigénye nincs, mivel egy csöppöt magas neki :D
  • LSSAHPAUL
    az én listám űrstratégiára:
    1. Endless Space
    2. IG 2
    3. IG
    4. Sins
    5. MO 2
    6. MO 1
    7. Galactic Civilizations II
    8. Reach for stars
    9. Supremacy :) ahogy anno haver mondta 'szupermaci'
  • flashpointer
    blog.hu
  • bazsi0811
    Számomra a legjobban az űrstratégiák tetszenek, azon belül is legjobban a Sins of a Solar Empire Rebellion, de régi kedvence a Rome Total War, aminek már nagyon várom a második részét :D :P Mindkét játék órákra le tud kötni anélkül, hogy megunnám. :)