186
Legjobb stratégia játékok, amiket nem lehet megunni.
-
#66 A Settlers 7 single playerben is élvezhető?
(Azt soha nem vágtam, hogy embereknek honnan van annyi szabadidejük, hogy stratégiában multizzanak. Az, hogy én néha ráérek 4-6 órára egyben, az egydolog. De hol találsz annyi embert, akik egyszerre rendszeresen ráérnek ennyire?) -
#65 EU3,AoE1-2, SC1-2. -
#64 igen,én is várom be is fizettem az alap csomagot kickstarteren,úgyhogy ha egyszer kész lesz jön is a game:)
Még ajánlanám a Supreme commandert első részét és a kiegészítőjét is -
donatus13 #63 Abból most jön az új, planetary annihilation, várom is, nagyon jónak ígérkezik. -
#62 total annihilation,mai napig a gépen van:D -
bazsi0811 #61 Generals-nak lesz hamarosan második része is. Én úgy halottam hogy free lesz. Ez tényleg igaz? -
#60 warcraft 3
red alert 2
(meg talán a c&c: generals) -
bazsi0811 #59 Europa Universalis tényleg egy irtó jó játék. Ajánlom mindenkinek, aki még nem próbálta. :) -
Cnut #58 Crusader Kings 2, EU3, HOI3, csak hogy erősítsem az EU tábort :) Játék utoljára 14 évesen kötött le annyira mint ezek. -
#57 Mivel senki se ajánlotta holott nagyon komoly game: Europa Universalis - magyarokkal is lehet lenni, sőt! Úgy indul a game hogy Hunyadi a kor a legerősebb hadvezére, Erdélyt bármelyik pillanatban megtámadja a török..
A másik érdekes game az 1848-ingyenes játék, az oktatási minisztérium által kiírt pályázaton ez nyert, minden hadsereg és tábornok a valóságnak felel meg, csak őrült fanatikusoknak ajánlom mert a grafikája 1990-es szinten van, a game viszont olyan jó hogy minden évben újra játszom, meglehet nyerni a 48-as forradalmat úgy is hogy bekapcsolom az orosz beavatkozást :) -
#56 A CqoTW-del próbáltam játszani anno, de olyan lassú volt, hogy beleuntam. A csata jópofa volt. -
donatus13 #55 Settlers 7 nekem a széria kedvence lett, talán legtöbbet multizott settlersem a 2 után. -
#54 Mire hajaz? Mert akkor a végén még megveszem. -
bazsi0811 #53 Eddig még mindig az AGE OF vezet :D -
bazsi0811 #52 Warcraft 3 nekem is nagy kedvencem. Talán ez az a játék, amivel a legtöbbet multiztam :) Még mai szemmel nézve is helytál szerintem sok szempontból. :)
Bár szerintem az élőholtak egy picit mintha erősebbek lennének a többi népnél, de lehet hogy csak én gondolom így. :) -
donatus13 #51 Persze, like caesar 3 nagy játék volt az is, még volt a master of olympus zeus is , görög stílusban. -
bazsi0811 #50 Komolyan 4 évesen kezdtél? :D Én akkor még lehet azt sem tudtam mi az hogy számítógép :D :D Szerinted a Heroes Might and Magic-nek melyik része sikeredett a legjobbra és melyik az a része amelyikkel egyáltalán nem vagy megelégedve, persze ha van ilyen része? :) -
K Ace #49 Pharaoh, mond valakinek valamit? :D -
bazsi0811 #48 Nem veszem kötekedésnek. :) Én jobban szeretem a számomra már megszokott rendszerekkel működő játékokat, amik számomra magától értetődőek és így nem kell órákat eltöltenem avval, hogy rájöjjek mi mit csinál és milyen következménnyel jár a játékban. És persze amíg kísérletezget az ember az ilyen játékokban, sok sikerélményre nem számíthat. Persze nem azt mondtam, hogy rossz játék az Endless Space csak több elszántság kellett volna a részemről :), hogy jobban megismerhessem. A warzone 2100-al még nem játszottam de a gameplay-eket elnézve egész jó játéknak tűnik és dicséretes, hogy vannak akik saját szabadidejükből áldoznak free játékok fejlesztésére. :)Lehet majd kipróbálom :) Köszönöm a hozzászólásod! :) -
donatus13 #47 Én 4 évesen kezdtem játszani megszállott stratéga vagyok :D
Settlers széria,
Heroes might and magic,
Civilization 2 3 4 5
Anno széria
ezek örök favoritok nálam
+ Dungeon keeper 2
Populous the beginning, nagyon nagy kedvenc. -
#46 Ja igen, a Knights and Merchants nekem is tetszik :) -
#45 Őt ... -
#44 Amúgy, ha a legjobb stratégiai játékokat nézegetjük, akkor ha statégia, és nem RT, akkor Genghis Khan a Koei-től valami ultrabrutal. Crusader Kings rajongóknak különösen ajánlom!
És még őt! -
#43 A 7 nagyon jó lett. -
#42 A S1/S2-őt anno istenítették csak a játéknak alapvető hibája van. Akinek van aranya, az győz. Ennyi. Semmi más nem számít. -
tttttom #41 Hát én is sok stratégiai játékkal játszottam még anno. :D
De ami most nekem megmaradt az a Knights and Merchants 2 remake. :) Sok fan fejleszti folyamatosan. Én a mapokat szeretem benne létrehozni. :) Már az 1024x1024-es map méretet alig várom, hogy tudjam használni és akkor haverok ellen akkor tudok menni. -
#40 Annak idején még a Civilization/Colonization/Settlers (de nem a PC-s, hanem az Amigás:), a K240 és a Supremacy szintén onnan.
Az újabbak közül World in Conflict, Rise of Nations, Galactic Civilizations II. A többi még csak ideig-óráig kötött le, vagy még túl időigényes néha nekem (azért egy-két Paradox féle grand strategy belefér:) -
#39 Imperialism 1-2! -
#38 Cossacks: Back to war! -
#37 Nekem a Horde nevű orosz játék tetszett anno a legjobban. Azóta sem tudta semmi überelni stratégiai szinten. -
#36 C&C Generals/Zero Hour(örök kedvenc),Red Alert,Dune,HOI3,Transport Giant,Sim City 2000/4,World In Conflict,Civilization
Az első 4-5-öt elnézve... öregszem? -
#35 érdekes figura vagy... szereted, ha órákra leköt egy játék, de ha órákig tart kitanulni a játékot, akkor az nem jó :D
nem kötekedésből, csak érdekesnek találom :)
stratégiai játék: warzone2100, még senki nem említette, pedig nagy kedvencem... teljesen free és folyamatosan fejleszti, csiszolgatja egy csapat lelkes játékos a szabadidejében
a másik amit mindig előveszek néha az az ageof2
btw sc még hogyhogy nem merült fel? :D -
#34 Warcraft 3
-
#33 Settlers 2 az alap, a többi annyira nem jött be. -
#32 Köszönöm, az Annot kipróbálom és a Civet. Age offal sokat játszottam, meg a Knights and Merchants is jó, csak valami brutálisan nehéz. :D -
#31 OMG, már van 7 is? A 3. és 4. résszes soha nem tudtam játszani, nem volt rá lehetőségem és időm sem. Az 5. demója nem volt valami ütős. -
#30 Civilization. Mindig a legjobb volt, mindig az is marad:)
Settlers 7 is jó lett nagyon -
bazsi0811 #29 Sorozatot :) ez lemaradt a végéről. :) -
bazsi0811 #28 Én a caesar sorozatot ajánlanám neked. Nagyon összetett gazdasági és politikai redeszere van. De ajánlom még az Anno sor -
#27 Mit tudnátok javasolni birodalom építgetős kategóriában, ami elsősorban nem a harcra van kiélezve? Realisztikusra gondolok, nem szörnyesre vagy űrstratégiára. Kösz!