War of The Roses
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha vkinek szintén megvan a béta azzal szívesen játszanék együtt skypon akár.
Szereztem béta meghívót, de sajna nem megy a gépemen, s õszintén szólva nem is annyira érdekel már a játék. Szóval, akit érdekel a béta küldjön pm-et. Ha valakinél akad én örülnék egy DOTA 2 béta-kódnak cserébe, de ha nincs az se baj.
És talán tényleg jó lesz, de nem ebben a formában. Legalábbis a tökömnek kell még egy random cRPG variáció újabb 30(24)€-t. Még ostrom mód sincs benne, pedig hányan reménykedtek.
A lovak érdekesek, nehéz irányítani, de megfelelõ fegyverekkel szanaszét lehet szadizni a talpasokat nyitot pályákon. Viszont az túl erõs rúdfegyverek itt is bejönnek, egy jó alabárd nyisszantás lovast/lovat gyilkol, ha túléled, rád mászik a túlerõ. Magyarul a lovasokat nem érzem sem túl gyengének, sem túl erõsnek, viszont a pályák egy része lovacskázásra simán alkalmatlan.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ja, értem. Szóval Warband, singleplayer nélkül. Minden világos. <#idiota>#idiota>
Bugok jönnek-mennek(fagyás, el nem indulás, játékbeli glitchek), ezek meg lesznek oldva, viszont itt komolyabb koncepcióbeli gondok vannak.
A játék per pillanat egy kibaszott free for all deathmatch még területfoglalós csapatjáték, azaz Conquest módban is, az együttmûködés teljesen véletlenszerû, kommunikáció nincs, már csak azért sem, mert az egyetlen chat ablak nehezen követhetõ, és macerás használni.
Rettenetes bizonyos fegyverek egyensúlya(lásd még a géppuska lándzsa, instakill alabárd szócikket), a szintlépések kapásból el vannak kúrva(rettenet sokáig tartanak), kb 20 körüli szintig a személyre szabhatóság egy rossz vicc, a késõbb kiváltható tárgyak egyértelmûen jobbak(azaz nincs sidegrade rendszer ahol annyi hátránya van az új fegyvernek mint plusz elõnye), azaz aki napi 10 órát nyomja az egyértelmûan jobb lesz a játékban.
A harcrendszer komoly kihívásokkal küzd, a blokkolás vagy mûködik, vagy nem, a legeredményesebb vívási mód az eszetlen klikkelgetés, abból is az oldalvágás, így ha véletlen valamikor egy szerveren 100%-ra lesz állítva a friendly fire, akkor több halott csapattárs lesz, mint ellenség.. +riposte(visszavágás) és egyéb alap skillek magas szinten megvásárolható perkekként vannak bent.
Ha most ránézel egy meccsre madártávlatból, akkor azt láthatod, hogy két csapat fegyveres eszetlen csapkodva megrohanja egymást, és az gyõz ahol a magasabb szintûek vannak, vagy legalábbis ahol gyorsabban csapkodtak.
Egyesek szerint ez nem más, mint középkori Call of Duty eddig. Én nem értek ezzel feltétlen egyet, de csapatjáték az biztos nincs jelenleg a War of the Roses-ben.<#shakehead>#shakehead>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Viszont ez ugyan az a múlt heti(?) Beta 6 build, ami egyébként hemzseg a kiegyensúlyozatlansági, és jetéktervezési hiányosságoktól(amiket természetesen még lehetne megjelenésig javítani), ez egy igazi béta állapot még, aki erre ráengedte a NDA nem is ismerõ, alapjában egy kész játék demóját váró Steam elõrendelõket, az ritka nagy hülye volt szegény.<#rolleyes>#rolleyes>
Warband. Ugye ez a rendes MnB továbbfejlesztve(Paradox egyébként is szereti a játékok 1.5, 1.7, stb azaz kicsit továbbfejlesztett változatait külön játékként vagy legalább kiegészítõként árulni<#mf1>#mf1>), ennek egyik modjából lett a With Fire and Sword(ami nem is olyan jó), és ugyancsak ennek modjából lett a Napoleonic Wars, Warband multi kieg. A single játékmenetet te is meglesheted bármelyik MnB demóban, alapjában egy azt-csinálsz-amit-akarsz fõ történeti szál nélküli középkori sandbox világ.
és a MnB játékok ilyen terén milyen game? Erõs a sztori vonala, vagyis a singleje? és ezen kívül melyik a legjobb MnB rész?
Egyébként szvsz olyasmi mint MnB multija, a _jelenlegi_ játékmódokban(deathmatch, és conquest) egy nagyon egyszerû vagdalkozós játéknak tûnik, a World of Tanks eszetlen rohamai jól megtervezett hadmozdulatok ehhez képest.<#idiota>#idiota>
Nagyon remélem ez még lesz fejlesztve valami csapatjáték elemmel, voippal, akármivel, mert így harmatos nagy clusterfuck csihipuhi az egész.<#shakehead>#shakehead>
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
http://www.waroftherosesthegame.com/?ref=0e9171f1226
Kitöltés után látszólag nem történik semmi, így én több idõpontban is újrapróbáltam. 3-4 napja töltöttem ki elõször talán, de csak ma kaptam visszaigazoló emailt.(a jelentkezést meg kell erõsíteni) Per jel utáni rész(ref. kód) nem kötelezõ, de megköszönöm, aki használja, mert 5 embernél már nagyobb esély van a bétába kerülésre.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A medve nem játék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Február 14-én jön a Crusader Kings, majd valamikor ez.
A Paradox bekeményített.
Ha még saját várat is lehet majd építeni, mint a Conqueror AD 1086-ban, minden M&B õsében, akkor ez lesz minden idõk egyik legszékhez bilincselõbb multija. 😊
A medve nem játék.
ja, ez nem az.
+fav, majd ránézünk késõbb, Paradox jó cuccokat szokott csinálni.
"The trees move. Do you not see it?"
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Néhány kép: