War of The Roses
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként írtam, de ez a reggel hét órai kép volt, ahol 61es pingig látszódnak a szerverek. Ez Európában nem feltétlenül a csúcsidõ.
A medve nem játék.
Az update-ben jön pár új fegyver/páncél éés.. last team standing mód? Erre kellett több mint 2 hónapot várni?<#shakehead>#shakehead>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A medve nem játék.
Hogy a 102 szerver az sok v kevés, nos az játékosfelfogástól függ.
Részemrõl MINDIG találtam 32es/64es szervert minden játékstílusban, és ezzel sosem volt bajom.
Én a hibát abban látom, hogy PONTOKAT csak akkor kapsz, ha legalább heten játszanak egy szerveren. Ez persze érthetõ, de hogy ne lenne szerver, az baromság, max. a playerek türelmetlenek.
A medve nem játék.
Soldiers Heroes of World War II, Faces of War multija még gyorsabban kidöglött.
Sajnos a War of the Roses mint a multi only indie játékok általában nem ilyen szerencsések, mert nincs single játékra lehetõség, ha viszont a multi egy pont alá süllyed, akkor a maradék játékosok egy része is elhúz, sokan szeretik ha a multi játékukban több tucat szerver közül válogathatnak, és ha ez már nincs meg, akkor tovább állnak.<#shakehead>#shakehead>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
MIÉRT KELL MINDEN KIBASZOTT PARADOX JÁTÁKNAK ENNYIRE BUGOSNAK LENNIE? 😄
Volt olyan is, hogy nem vágott ki, hanem berakott egy bástyába, ahol nem volt kijárat. 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ha nem találod el az ellenfelet, akkor valszeg gyakorolnod kell, az más kérdés, hogy egy átlag összecsapás milyen röhejesen idétlenen néz ki ahogy a felek kerülgetik egymást, esetleg összeakaszkodnak és megpróbálnak klickspamelni míg valamelyik eldõl.<#vigyor>#vigyor>
Lenti videó pont azt állítja, hogy a Chivalry a jobb pont az élvezetesebb harcrendszere miatt, de összességében látszik, hogy a WotR-ba pakolták a több pénzt és talán fejlesztési idõt.
Lenti videó az állítja a WoftR a jobb, de nekem nem úgy tûnik.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szerintem egy nagyon jó bemutató/összehasonlító videó the UKs number one variety gaming commentator õfelségétõl, és nem igazán lehet belekötni. Nem mellesleg az én véleményem is hasonló.<#idiota>#idiota>
The House of Lancaster DLC with the following items:
Golden Lion Charge
Plate Cuirass
Royal Helm
Black Iron Oxide Castillon Sword
Royal Honey Badger Helmet Crest
Official Soundtrack
Ha nem Steam-en veszed, akkor House of York DLC-nek hívják, és fehér a páncél színe.<#smile>#smile>
Mit tartalmaz a War of the Roses Deluxe Edition - Four Pack a simáhozképest?
A medve nem játék.
Szóval egyre csak nõ a közösségi része, és sokszor nagyon sokszor élvezet nézni a csapatmunkát. Az élmény ilyenkor felülmúlhatatlan.
HG 9.2/10 teszt
Chivalry-ban sose lesz annyi testreszabási lehetõség, mint WOTR-ban.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A játék maga jól sikerült, kritikailag és a pénztáraknál is jól szerepelt. Paradox kijelentette, hogy Franchise született és lesznek további tartalmak, fejlesztõket megdicsérték. Ígértek plusz tartalmakat minden téren.
Van egy igen tekintélyes játékos közönsége a játéknak (értsd konstans játszanak rajta több százan, országonként 15 szerver van: olasz, francia, német, brit, amerikai szerverek vannak többnyire fullon. Német speciel konstans tele van mind a 15 az már kapásból 480 ember, és akkor a többi szervert nem is említem, amik szintén általában 75 %-os módban üzemelnek. Igazából olyan hosszú a szerver lista, hogy 10 percig kell görgetni, hogy az aljára érj!)
Akkor miért is lóg bele a kolléga keze a bilibe?
Egyébként a játék maga ordít egy várostrom módért, amit nem lenne egyáltalán bonyolult kivitelezni, csak a mostani conquestet kéne kissé módosítani.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én mit várok tõle, hogy mivel bõvüljön ki mondjuk úgy cirka fél év alatt?
- Várostrom mód
- Lovagi torna - ezt épp egy haver hozta fel nekem
- új pályák
- új felszerelések (páncélzat, fegyver, skinek, minõség, stb
- Single-ben egy min 4-5 csatás kampány (ne tutorial) - olyan kampánya legyen neki, mint a Total Warban... egy pár csata helyszín, amit meg kell nyerni, némi átvezetõkkel megfûszerezve.
Mondjuk az utóbbi elvárásom szinte lehetetlennek tûnik 😊
Szerintem DLC pályák és/vagy fegyverek lesznek az új tartalmak, meg újfajta multi játékmódok az összes pályára.
Hunor1: Na ne bohóckodjunk kérem.<#idiota>#idiota> Egyrészt multiközpontú játékokat warezolni õsi román szokás, másrészt a Steam ugyan sz@r1k rá hogy milyen játékokat töltesz le, de faszkorbáccsal büntetik, ha a kliensüket buzerálod, és egy tört játékot akarsz Steam rendszeren keresztül használni.<#rolleyes>#rolleyes>
Van egy pálya, amihez nagyon is illene, mint védõként elképzelni a dolgokat
A medve nem játék.
Fejlesztõk fogták a Mound and Blade harcrendszerét, kicsit csiszoltak rajta, és belerakták egy bot egyszerû kardozós deatchmatch játékba, amit megbolondítottak egy kis szint lépéshez kötött személyre szabhatósággal, hogy az MMO/modern FPS-eken edzõdötteknek is jusson valami örömérzet.
Éés naygjából ennyi, az ember megy egy-két kört vagdalkozni, közben képébe kap pár RANK UP!, KILLSTREAK!, és ACHIEVEMENT UNLOCKED! üzenetet, megkeresi és kigrindolja a legerõsebb fegyvert amivel mások hozzá sem érhetnek, de mást nem tud magával kezdeni, hisz még a MnB legnépszerûbb módját, a várostromot is ejtették a repertoárból.<#sir>#sir>
Helyzet az hogy a Chivalry-ról sem tudunk sokat, lehet az is határszar lesz persze, de maga az a tény, hogy legalább _megpróbáltak_ elmozdulni az egyszerû deathmatch és ilyen környezetben borzasztóan kinézõ zászló foglalgatós játékmódoktól, és egyfajta feladat alapú csapatjátékot _próbáltak_ meg összehozni, már ébreszt valami bizalmat bennem a projektjük iránt.<#worship>#worship>
Majd meglátjuk,war of the roses nagy csalódás volt!
A medve nem játék.
Akár ,hogy is nézem sokkal jobb lesz 😄
Engem speciel nem nagyon érdekel már, én attól félek Paradox és Fatshark megint kitesz magáért, és egy újabb közepes és jó bugos játékot dobnak piacra.(sok játékosnak el sem indult a béta..<#rolleyes>#rolleyes>)
XP rendszert biztos nem fogják rendesen belõni elõször, a játékmenet továbbra is csapkodásból áll(mondjuk vívás helyett), a fegyverek legutóbb mikor néztem vegyesen voltak gyengék/erõsek úgyhogy az egyensúly az érdekes lesz, conquest meccsek továbbra is egy pontra szaladgálással tarkított TDM menetek kooperáció és koordináció nélkül.
Igazából a majd egy hónap alatt nem léptek elõre olyan óriásit, én valahogy többre számítottam.<#shakehead>#shakehead>
Remélem Chivalry jobb lesz.<#taps>#taps>
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ahogy néztem egyre több lesz!
Úgy csapkodnak pl egy két kezes pallossal mint a szél!
Volt szerencsém egy íjászhoz is aki 3-szor talál el 1 mp alatt!
Mondjuk egy várfoglalás,vagy bármi más mert egyenlõre elég szar így játszani vele!