C&C Generals 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Menjenek a francba. Egy indie kis költségvetésû RTS-tõl ez abszolúte elfogadható, ettõl meg NEM-
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://www.gamersbook.com/scene/news/new-command-conquer-will-be-free-to-play/
Ha gyors multi meccsekre mennek, akkor nem engedhetnek egységlimit és épületlimit nélküi építkezést és így sokórás session-öket, amiket a régi generalsban toltunk. 20 perces rankingokba nem fér bele. Az pediglen gáz. Mink szeretünk coopban 4 órás totális háborút vívni többezer killel fejenként.
Én ultra turtle taktikás vagyok, ha nem hagyják, hogy iszonyat mód beássam magam és tech gyõzelmet arassak, ideges leszek és megremeg a kezem az uninstallon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
semmi.
Nekem megfelelõnek tûnik. Egy hangyányit modernebb, mint az elsõ rész, de mondjuk már ott is volt szerintem ion ágyú. Az egységek kinézetével tényleg nem tudom mi a bajod.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mégis mi ez? Én nem rajzfilmet akarok nézni, hanem háborús RTS játékot szeretnék játszani! Az egységek külleme rém messze áll a valóságtól és túlságosan futurisztikusra csinálák a játékot.
A Red Alert 3 is ezzel lett elbaszarintva.
Nézd meg az elsõ Generalst, az még hihetõ volt!
Keresd fel az alábbi a YouTube oldalt! Ott bõven találsz az enyémhez hasonló véleményeket.
http://www.youtube.com/watch?v=kjZEInQZA0c
YouTube: 23Drazse
A Red Alert 3 és a Tiberiumok (utóbiakat nem tartom nyilván) után kapunk egy újabb szép díszesen, színesen csomagolt langyos hígf0st.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Se építkezés, se értelem ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ne érje szó a ház elejét.
"katt"
gameszar... ja oké, olyan jó lesz mint a Red Dead Redemption PC port....
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Next PC upgrade: 2022
"Habár terveik szerint a késõbbiekben bekerülhet majd a játékba - talán egy borsos árú DLC csomag keretein belül - egy hagyományos egyjátékos kampány is, de az már biztosan nem olyan lesz, mintha a megjelenéskor is elérhetõ lett volna. Mi nem ilyen folytatást álmodtunk meg a Command & Conquer: Generals-nak."
Generals 2 helyett lesz ez. A hivatalos oldalakon még említés sincs Generals 2-rõl, csak errõl a projektrõl, tehát ebbõl következtetni lehet arra, hogy "átnevezték" a cuccot.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
http://www.ign.com/articles/2012/08/15/ea-makes-command-conquer-generals-2-free
Capcom is the best!
tutituti: Nem fog ahhoz már semmi jönni. Azon is csodálkoznék, ha lenne következõ dlc.
Ezt elcsesztem, itt van még egyszer.
Ha kijönne bf3hoz a modtools akkor asszem még lenne esély hogy a lelkes modderek olyat kihozzanak ami a játékosok szájízének megfelel(reality mod,poe,aix...).
De azért bizakodom,rts-eknél azért kidobálják a mapszerkesztõket meg modmakereket.hátha.
generals2-tõl várom a megváltást.SDK-t adjanak ki és csináljanak rá majd egy red alert modot is.és boldog leszek!
Nem tudom ki játszott még annakidején az Europe moddal, de az nagyon király volt. Lényegében egy gigamod ami tartalmazta az EU-t. Külön tábornokok, mini kampány, egyedi egységek, épületek és képességek, mintha egy negyedik frakció lett volna.
Jó volna, ha negyediknek bekerülne az EU is, bár négy frakció az már kicsit valószínûtlen lenne. Akár egy külön kiegként is megcsinálhatnák.