C&C Generals 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Már rég elhagyták a Generals 2 nevet! <#ravasz1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sir Quno Jedi
Nincs szingli kampány, csak skirmish. Azt hablatyolták, hogy maaajd a jövõben akár kampány is lehet (bullshit). Namost ennek a sorozatnak egyik alapvetõ lényege a sztori dirve kampány volt, sok-sok fasz átkötõ videóval! Fontos volt a filmszerûség. Mostmeg?! Nem volt elég a píz színészekre, meg CGI-ra??!?

Menjenek a francba. Egy indie kis költségvetésû RTS-tõl ez abszolúte elfogadható, ettõl meg NEM-

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tutituti
Gameplay(és úgy látszik elhagyták a generals 2 nevet)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti

grebber
Egész jó!

Next PC upgrade: 2022

tutituti

ozimak
Én már kifejtettem a véleményemet régebben <#rolleyes>
Tartom is magamat ehhez az állásponthoz.
Sir Quno Jedi
Az viszont kiderült, hogy nem nagyon mutogattak bázisokat és építést/fejlesztést (csak éppenhogy), inkább csak bazi nagy csatákat, ami kicsit gyanús, sõt aggasztó. Engem a menedzsment része éppúgy érdekel, sõt, az a lényeg, a háborút technológiával és erõforrásokkal/infrastruktúrával nyerik. Mutassák azt, hogy milyen nagyszerû a bázisfejlesztés és techfejlesztés része, az az agyas meló.

Ha gyors multi meccsekre mennek, akkor nem engedhetnek egységlimit és épületlimit nélküi építkezést és így sokórás session-öket, amiket a régi generalsban toltunk. 20 perces rankingokba nem fér bele. Az pediglen gáz. Mink szeretünk coopban 4 órás totális háborút vívni többezer killel fejenként.

Én ultra turtle taktikás vagyok, ha nem hagyják, hogy iszonyat mód beássam magam és tech gyõzelmet arassak, ideges leszek és megremeg a kezem az uninstallon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zomil
hát ez sajnos a trailerböl nem derült ki :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én is így vagyok vele.
Sir Quno Jedi
én építkezni szeretek, ha nem lehet bárhova építkezni bõnyállal a térképen, mint az eslõ részben, akkor részemrõl fapapucs...

Zomil
Én megnéztem többször is és azt kell mondjam a grafikai stilus szinte teljesen megegyezik a generals-al. A gond a játékkal egyáltalán nem itt van, inkább a f2p-ben és hogy az ea szereti a p2w felállást.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
<#nemtudom>
semmi.
Nekem megfelelõnek tûnik. Egy hangyányit modernebb, mint az elsõ rész, de mondjuk már ott is volt szerintem ion ágyú. Az egységek kinézetével tényleg nem tudom mi a bajod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ne már! Nem láttad a videót?
Mégis mi ez? Én nem rajzfilmet akarok nézni, hanem háborús RTS játékot szeretnék játszani! Az egységek külleme rém messze áll a valóságtól és túlságosan futurisztikusra csinálák a játékot.
A Red Alert 3 is ezzel lett elbaszarintva.

Nézd meg az elsõ Generalst, az még hihetõ volt!

Keresd fel az alábbi a YouTube oldalt! Ott bõven találsz az enyémhez hasonló véleményeket.
http://www.youtube.com/watch?v=kjZEInQZA0c

YouTube: 23Drazse

Fpocok
Kifejtenéd mi a gond ezzel?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

A Red Alert 3 és a Tiberiumok (utóbiakat nem tartom nyilván) után kapunk egy újabb szép díszesen, színesen csomagolt langyos hígf0st.

mrzed001
Egy biztos, ezzel rászoktatják az embereket, hogy könyörögjenek, hogy az ingyen sz.r helyett inkább FIZETNI AKAROK ÉRTE ... csak legyenmá jóóóó 😄

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

grebber
De legalább ingyen lesz<#banplz>

mrzed001
Na ez már se 2, se Generals nem lesz sajna.
Se építkezés, se értelem ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

tutituti

gabo91
<#eljen> De jó!!! Várjuk nagyon!

"katt"

gameszar... ja oké, olyan jó lesz mint a Red Dead Redemption PC port....

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

grebber
grebber
Petíció (Semmit nem fog elérni ugyse)

XenHai
Nem õk olyan fojtatást álmodtak meg amiben a használható egységek mind pénzért meg vehetõek .... És dlck ént kapsz 4 mapot... Asszem ezt se fogom kipróbálni ..
grebber
Ha kell nekik majd a pénz akkor beleteszik:

"Habár terveik szerint a késõbbiekben bekerülhet majd a játékba - talán egy borsos árú DLC csomag keretein belül - egy hagyományos egyjátékos kampány is, de az már biztosan nem olyan lesz, mintha a megjelenéskor is elérhetõ lett volna. Mi nem ilyen folytatást álmodtunk meg a Command & Conquer: Generals-nak."

Fpocok

Ezek nem normálisak! Így tönkretenni egy ilyen nagy név folytatását!

tutituti

tutituti
Végül is azt kell eldönteni hogy ez jobb vagy az End of Nations.

TBTPumpa
A Generals 2-t lelõtték. Ami lesz az csak Command & Conquer címet viselõ játék. És ezt hajtja a Frostbite 2 motor. Hasonló elven fog mûködni mint az Age of Empires Online, csak itt Frostbite engine dobog a játék alatt.

Generals 2 helyett lesz ez. A hivatalos oldalakon még említés sincs Generals 2-rõl, csak errõl a projektrõl, tehát ebbõl következtetni lehet arra, hogy "átnevezték" a cuccot.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Miért? A LoL is ingyenes...
tutituti
Akkor egy betakulccsal több jut nekem😄

XenHai
Szerintem meg a lehetõ legrosszabb.....
tutituti
a legjobb hír!!!

Prince23
Bf 3 is majd free lesz, meg a MOH-a 😄 EA politika, lassan nyítnak a free to play modulra. Viszont mikrotranzakció lesz benne.

ezek a légi jármûvek csak szerintem hasonlítanak hihetetlenül nagyon a Bansheekre Starcraft 2 bõl?

tutituti

vk90
Nem volna rossz, ha 4 vagy 5 frakció lenne, szerintem ez 2013-ban elvárható is lenne, de az is jó lenne, mint a Zero Hour-ban, hogy 3 frakcíó és azon belül alfrakciók.

Capcom is the best!

ozimak
Tényleg jó <#eljen>
Fpocok
Jajj de ügyesen összevágta, tetszett. <#taps>

tutituti: Nem fog ahhoz már semmi jönni. Azon is csodálkoznék, ha lenne következõ dlc.

Ezt elcsesztem, itt van még egyszer.

tutituti
az meg a másik.
Ha kijönne bf3hoz a modtools akkor asszem még lenne esély hogy a lelkes modderek olyat kihozzanak ami a játékosok szájízének megfelel(reality mod,poe,aix...).
De azért bizakodom,rts-eknél azért kidobálják a mapszerkesztõket meg modmakereket.hátha.

Itt volna a jól ismert Generals Zero Hour intrója feltúrbózva real live elemekkel. Dr. Thrax-et nézzétek meg nagyon jó lett.

ozimak
Próféta szóljon belõled,de sajnos a motorok bonyolultsága miatt nem nagyon van már mostanában SDK... és mivel a Frostbite2 fogja hajtani... ami ugyebár a BF3 motorja,és ahhoz sem adtak ki.<#szomoru1>
tutituti
Az RA3 a mûfaj megszégyenítése szerintem.A tiberuim sorozat legújabb tagja meg érthetetlen számomra.
generals2-tõl várom a megváltást.SDK-t adjanak ki és csináljanak rá majd egy red alert modot is.és boldog leszek!

Na remélem marad a korábbi 3 régi frakció (USA,GLA,PRC).
Nem tudom ki játszott még annakidején az Europe moddal, de az nagyon király volt. Lényegében egy gigamod ami tartalmazta az EU-t. Külön tábornokok, mini kampány, egyedi egységek, épületek és képességek, mintha egy negyedik frakció lett volna.
Jó volna, ha negyediknek bekerülne az EU is, bár négy frakció az már kicsit valószínûtlen lenne. Akár egy külön kiegként is megcsinálhatnák.

ozimak
Akkor nem vagyok egyedül látom <#rolleyes>
Fpocok
Nekem úgy tûnt, hogy viszik tovább az elsõ részt, szóval nem lesz itt gond szerintem. A mostani, legújabb CNC-k egy nagy rakás kakik.

Na a Generals-t azt én is szerettem és kiváncsi leszek a második részre is. Csak nehogy úgy járjanak, mint a Red Alert-nél, a második rész az nagyon jó volt, de ezzel szemben a harmadik csapnivalóan sikerült. Teletûzdelték mindenféle frankó látványelemmel, meg pár hollywoodi sztárral, de a játékélmény és a történrt elmaradt a 8 évvel az elõttitõl. Meg telinyomták mindenféle valóságalapot nélkülözõ high tech cuccal, remélem a Generals 2 nem fog így járni. Kár lenne érte, miután már csalódtunk a Red Alert 3-ban.