201
Command and Conquer: Generals 2
-
#201 Nem hivatalos, de úgy néz ki az EA nem dobta teljesen a kukába a free-to-play Command & Conquert. Ha igaz, akkor egy új stúdiót keres neki. -
#200 EA-nek mikor kellett az ilyesmihez indok? -
#199 nemár... komolyan kasza lett? miért? -
#198 hát nekem sír is érte a szemem hogy nincs több, de nyugodtabb lenne a lelkem ha azt a 4. részt sose adták volna ki, nagyon szerettem, és mondhatni rajta nőttem fel, mármint a CNC sorozaton, annak is a tibérium válfaján -
#197 Nagy kár érte, pedig jó lenne már egy Generals 2, csak ezt a mikro tranzakciós marhaságot el kéne felejteni egy stratégiai játékban. És az alpha se volt annyira szörnyű, jó pofa beszólások voltak benne, jók voltak az egységek, viszont semmivel nem éreztem többnek mint a ZeroHour-t, csak ennek szebb volt a grafikája. -
#196 bemutatott video alapján mondjuk ez nem csoda
ékes bizonyítéka hogy a céendcé frencsájznak már rég leáldozott -
kissssss #195 nem úgy néz ki mintha a nagy sikerre való tekintettel további Tiberium részeket adtak volna ki... -
#194 nana, az a tibérium közel sem fulladt ki, csak a 4. rész lett vállalhatatlanul szar szerintem, de még az se zárja le szerintem a sztorit -
Pio #193 Ráadásul a fejlesztő stúdiót is bezárják -
kissssss #192 loál #aszt csinálnak ezek? :-DDD végre jött volna egy új vérfrissítő C&C játék a kifulladt tiberium ág után erre meg elkaszálják. -
#191 Eeez nekem gyanús... Pont most amikor az EA másik nagy franchise-ai jönnek majd ki?(BF4,NFS) Nagyon hihetetlen, hogy a sok mutatott videó és tesztelés, valamint ennyi ráfordított idő után, egyszer csak: mégse gomb
Ha április 1.-je lenne akkor egy percig sem kételkednék benne, hogy globális átverés. Mindenesetre nagyon sajnálom ha tényleg igaz a hír. Bár megmondom őszintén nekem is kezdett gyanús lenni a játék körüli, aránylag nagy "csönd". Azért még talán van némi remény! -
#190 ez míííí :O borzalom amit ezzel a játékkal művelnek amióta legelőször bejelentették -
#189 Kaptam kulcsot két hete, időm eddig nem volt rá, de akkor már nem is lesz.. :( -
Newfronter #188 Basszus kinyírták a játékot!!!!
:S:S:S
Ez lett volna az egyetlen RTS, amivel érdemes lett volna játszani!!!! Talán még a Planetary Annihilation... de valahogy nem igazán lelkesedem érte...
Zárható a topik! :S -
#187 Lentebb írtam mit lehet pénzért venni, egyelőre nincs olyan egység amit pénzért lehetne megvenni, ha feloldod a tábornokot akkor annak megkapod minden egységét. TP-t meg lehet szerezni a csatákkal akár a gép ellenivel is, gondolom pvp-vel többet, de azt nem próbáltam. -
#186 Gondolom mint a többi f2p fosnál itt is biztos valami ultra hiper kezdő pack amivel az ingyenélőkkel szemben előnyben leszel.
+10 level , + egységek, stb
-
raymond01 #185 Elnézést ha hülyeséget kérdezek, csak nem értem most ezt a játékot hogy hogy lesz!? Először nem úgy volt hogy free2play game és böngészős, és csak simán C&C lesz a címe (bár hogy most mi a cím az lényegtelen), valamint még az idén megjelenik.
Az 576.hu -n meg már elő lehet rendelni 2014.02.01. dátummal!?
-
#184 Elvileg van benne, de ezt sajnos nem tudom kipróbálni, egyedül én kaptam Alpha kulcsot az összes ismerősöm közül :( -
#183 CO-OP gép ellen lesz? -
#182 3 meccset játszottam le most benne, igaz csak gép ellen. Szerintem hozza a Generals 1 szintjét, viszont a tábornokokat TP-ért vagy pénzért cserébe lehet feloldani, illetve lehet venni prémiumot amivel jobban jön az elkölthető tp. A grafika nagyon jó habár az animációk itt-ott elég darabosak, heli pl darabosan repül ha mozgó gyalogost vagy járművet követ. A játékban az egységek, épületek teljesen átláthatóak 1 játék után már tudja az ember mit hol keressen, Tech fa nem bonyolult. USA, GLA, Kína felosztás maradt, kb ugyanazokban különböznek mint az 1-ben. -
#181 Szerintem novembernél előbb nem fog megjelenni :( Megvárják míg lecseng a BF4 meg a COD... -
#180 megjelenhetne már... jó lenne egy -két menetet lenyomni délutánonként -
kanduhr #179 gameplay -
#178 tessék :) habár már használják :\ -
#177 trailerbe el volt rejtve egy kód :D -
#176 Csak akkor kapsz ha kiválasztanak, ki is van irva. -
#175 Jelentkeznék a bétára ne nem kapok reedem kódot. T-onlineos fos mail -
#174 na mikor jelenik már meg ? kíváncsi vagyok h f2p-vel most elbaszták vagy tényleg jobb lett így, bár hajlok az elbaszás és a kispórolt egységek felé -
#173 -
#172 -
#171 Főleg contra meg a Rise of the Reds moddal! -
#170 régi jobb vót! -
#169 összehasonlítás féle
-
#168 particle cannon?
a képek valóban nem csúnyák bár a sok gyalázat után én már eltemettem a c&c frencsájzt:( -
#167 má megint kép.
-
#166 nagyon szépek ezek a képek, de már mozgásban is megnézném. attól hogy jó a grafika még lehet egy kalap fos a játék :D -
#165 -
lammaer #164 Namost tekintve hogy tobbsegunk nem fog pizt kolteni ra, erdemes horogni amiatt hogy DLCben lesz a szingli? :) -
#163 Nagyon várom :) -