C&C Generals 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
ékes bizonyítéka hogy a céendcé frencsájznak már rég leáldozott
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ha április 1.-je lenne akkor egy percig sem kételkednék benne, hogy globális átverés. Mindenesetre nagyon sajnálom ha tényleg igaz a hír. Bár megmondom õszintén nekem is kezdett gyanús lenni a játék körüli, aránylag nagy "csönd". Azért még talán van némi remény!
:S:S:S
Ez lett volna az egyetlen RTS, amivel érdemes lett volna játszani!!!! Talán még a Planetary Annihilation... de valahogy nem igazán lelkesedem érte...
Zárható a topik! :S
+10 level , + egységek, stb
Az 576.hu -n meg már elõ lehet rendelni 2014.02.01. dátummal!?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
a képek valóban nem csúnyák bár a sok gyalázat után én már eltemettem a c&c frencsájzt😞
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Akkor még úgy volt, hogy nem free to play játék lesz és lesz benne Singleplayer campaign is.
Változnak az idõk! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
OK, please buy this EPIC Campaing DLC pack! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."