201
Command and Conquer: Generals 2
  • Kopiati
    Jó ha van egység limit, persze ne legyen alacsony szám, de ne legyen a mass roham azért modern harcról van szó...

Remélem nem az ellenség bázisára szeretnél építkezni...

A képek alapján ismét van fal, meg védelmi cumók...

Stratégiai pontok jók, nagyon élvezetes meccseket lehet olyanokon játszani, mert nem lehet kibekkelni a játékot, nyomulni kell, és állni a sarat

Hmm normális ai játékos nem létezhet...de remélem 2013-ban nem az ai lesz az ellenfél... (multi, ha meg dropped bot akkor tök mind1, jó csapat azzal is tud nyerni akár milyen hülye a bot)

Kétlem, hogy frostbite tudna olyan szar atmoszférát csinálni...

Hmm a kis 8as térképek azok jók, mert bár ott van az ember a másik szájában, de nagyobb a nyomás, nagy térképen csak a mászkálás megy...
  • Sir Quno Jedi
    ha van egységlimit - bukta
    ha nem lehet BÁRHOVA építkezni - bukta
    ha nincs profin kiépíthető statikus védelem és bázis - bukta
    ha mindeféle hülye stratégiai pontokat kell tartani (mint wh40k) - bukta
    ha nincsenek normális AI játékosok - bukta
    ha kiddienyáltakony - bukta
    ha kicsik a térképek - bukta
    ha nem lehet legalább 8-an tolni - bukta
  • Fresh Duke
    RA3 jóval jobb volt, mint a TT, szerintem. Persze, az se volt az igazi...
  • Zomil
    miota nem a westwood késziti a sorozatot a szinvonal egyre csak szuszik lefele(a csucspont talán a c&c4 és red alert3 volt, nem tudom eldönteni melyik volt a borzalmasabb, talán kicsit a c&c4felé billen a mérleg), ugyhogy én nem sok reményt füzök hozzá...
  • Sir Quno Jedi
    Én beztos nem jelentkeznék tesztelőnek. Élőben, fullosan akarom tolni, mikor KÉSZ. Ez a játék megérdemli. Ha meg nem, mer elbasszák, akkor lesz aztán morgás.
  • VRSDM
    én pénzt keresek, van aki jönne munka tesztelőnek ?
  • mrzed001
    "Aki sokat játszott az eredeti generalssal."
    Játszott ???
    A mai napig azt nyomjuk. Az AI patch óta pedig iszonyatosan élvezeteseket szívunk néha :D
  • RelakS
    és ki is mondtad a varázsszót :)

Ha megírják (lefordítják) a program ARM processzoros változatát is, akkor lesz mindkettőre, ha nem, akkor marad a program az asztali gépen. Ezért viszont a kedves fejlesztőnek is tennie kell.
  • tutituti
    valami infót!mert így fake szaga van a dolognak!
  • PeeTeR
    képt!
  • Relevart
    Sziasztok!

Eddig nagyszerűen alakul a játék, meghívtak az alpha tesztjébe :) Még nagyon sok hiányzik belőle de egy kis része már játszható.
    Magam mellé még keresnem kell 1 tesztelőt. Aki sokat játszott az eredeti generalssal. Van itt olyan aki jelentkezne? Privit írjatok.
  • kifli
    igen, a különböző processzoroknak, különböző kódok kellenek. Viszont ha már a rendszer egységesítve van, a fejlesztés nem lesz nehéz :)

Linuxnál is, a programokból is elég soknak van arm támogatása.
  • vk90
    Már mióta vártam erre. Nem gondoltam, hogy valaha lesz folytatása. Rengeteget játszottam az 1-el, főleg a Zero Hourral.
  • csige791
    Ez egy jó hír volt így karácsony előtt. Várom a gamet nagyon, lehet elő is veszem a Generalst kicsit még ma.
  • RelakS
    régebben 2-3 évente jött új windows, csak az xp-vel ellustult a kedves májkroszoft. (tudod, Win95, 98, me, vele párhuzamosan NT4, 2000, xp)

Kifli: Igen, a win8 elérhető lesz hordozható ketyerékre is, de mintha azzal a különbséggel, hogy az asztali gépre fejlesztett cuccok nem fognak rajta működni. Szóval ha valamit nem írnak meg úgy, hogy a kézi ketyerédet is támogassa, akkor teheted az arm támogatást a kirakatba. Vagy ha éppen Android oldalon állsz ;)
  • kifli
    megsúgom miért érdemes win8-ra várni (és miértis van értelme a kiadásának):

menni fog majd arm procikon, így táblagépek, telefonok stb. Ezzel pedig összevonható lesz ez a 3 dolog pl, így ami a pc-den van, ugyanolyan formában elérhető lesz a telefonodon, vagy táblagépeden. Nem kell majd különböző programokkal és hasonlókkal szenvedni a szinkronizálás miatt.

Azért az arm támogatás elég nagy különbség ;)
  • Zomil
    Igen :)

Amugy Westwood-os arcok most is dolgoznak, most épp az end of nations-ön, ami elég érdekes mmorts-nek néz ki...
  • grebber
    Első része a mondandódnak igaz.
    A másik meg nem mókás mert elég sokan még mindig csak xp-vel szüttyögnek.
    Win 7 és 8 között amugy sem lesz olyan hüde nagy különbség.
    Lassan a oprendszer is olyan lesz mint a kodok ömlesztik majd őket évente!
  • [NST]Cifu
    Ezek roppant mókásan hatnak. A gépigényt akkor szokták publikusan közölni, amikor a kód már valamennyire le van tisztítva, a játékmenet legalább bétateszt állapotban van, és így tovább.

Nagyon mókásan hangzik, hogy az ajánlott gépigánynél az OS alatt Windows 7 64bit van. Holott akkor már ugye bőven kint lesz a Windows 8 is... :P
  • grebber
    Meg is lepödtem hogy hogy ilyen hamar mondják meg.Lehet a Forsbite 2-nek ez a "határa" és nem nyúlnak már hozzá majd inkább a 3-ra gyurnak!
  • Cumshot
    hah
  • shaddam
    És 2 év múlva jön ki.
  • grebber
    Gépigény:

Mindestanforderungen:
    #Betriebssystem: Windows Vista (Service Pack 1) 32-bit
    #Prozessor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2 .4 GHz oder Athlon X2 2 .7 GHz)
    #Arbeitsspeicher: 2 GB
    #Festplatte: 20 GB
    #Grafikkarte AMD: DirectX 10.1 kompatibel mit 512 MB ​​RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 oder 6000 Serie mit ATI Radeon 3870 oder eine höhere Leistung)
    #Grafikkarte NVIDIA: DirectX 10.0 kompatibel mit 512 MB ​​RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 oder 500-Serie mit NVIDIA GeForce 8800 GT oder eine höhere Leistung)
    #Soundkarte: DirectX-kompatible
    #Tastatur und Maus
    #DVD-ROM-Laufwerk

Empfohlene Systemanforderungen:
    #Betriebssystem: Windows 7 64-bit
    #Prozessor: Quad-Core-CPU
    #Arbeitsspeicher: 4 GB
    #Festplatte: 20 GB
    #Grafikkarte: DirectX 11 kompatibel mit 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 570 oder ATI Radeon 6950)
    #Soundkarte: DirectX-kompatible
    #Tastatur und Maus
    #DVD-ROM-Laufwerk
  • [NST]Cifu
    Ahogy most utánanéztem egész pontosan úgy nézett ki, hogy a Westwood még az EA-val való közösködés előtt létrehozta a Kaliforniai leányvállalatát, ez volt a Westwood Pacific. Miután az EA felvásárolta a Westwoodot, a Westwood Pacific-ből EA Pacific lett.

Ez a csapat felelt a Red Alert 2-ért, a Yuri's Revenge-ért és a Generals-ért. A Generals kijötte után a Westwood-ot, az EA Pacific-ot és a meglévő Los Angeles-i stúdiót összeolvasztották az EA Los Angeles-é.

Ekkor váltak ki a legtöbben az egykori WW-os csapatból.
  • Zickler
    Hát igen... az oroszoknak én is örülnék :D
  • Kopiati
    Jól tudod, mondjuk még a 3. részben is voltak páran a régi teamből, de a csapat félhizlalása. létszám változások azért meglátszottak már.

Ami már most zavar az ez a 2 rotoros helikopter, jobban szeretem a sima egyszerű hétköznapit...túl futurisztikus, de újra paladin tank:)

Mondjuk titkos vágyam, hogy kína helyett ruszkik lesznek:) esetleg egy európai frakció...
  • Zomil
    én ugy tudom a Generals volt az utolso amin még a westwood emberei dolgoztak(persze már más név alatt) :)
  • sanyicks
    Melyik színvonalát? Mert ha olyan fos motort és netkódot hoznak össze mint az 1-nél akkor dolgozzanak rajta. Úgy 8 év kellett(processzorban) hogy végre gondolkozós megállás nélkül tudjam nyomni a zero hourt 4 ai ellen. Gyak az ajánlott gépigény dupla órajelén dupla maggal is ment, majd sokszor fél percekig minden másodpercre megállt akár 5 másodpercig, belassult majd megint folyamatosan ment néhány percig majd megint belassult.
    A netkód is egy vicc volt, tiszta zsákbamacska volt hogy sikerül-e végigjátszani egy játékot, mindentől függetlenül tök random jött a mismatch-olás.
    Egy igazi bugos foshalmaz volt, pedig a játék nagyon jó volt, leszámítva hogy 1-2 egység nagyon OP-lett benne.
  • shaddam
    Mennyire gáz már ez a 2012 marhaság.Haha nagyon vicces VOLT.
  • Kopiati
    Ebben tudod "lejátszani" majd a 2012-es világvégét :P

Nagyon jónak tűnik, mostanság kezdett pangani az rts piac (olyan rts ami érdekelne) felkerült a listámra:) Mondjuk Frostbite 2-ből nem néztem ki az RTS grafikát, de kb 1,5 év alatt kivi vagyok mit hoznak ki belőle, mert ilyen háttérrel valami nagyszerűt lehet csinálni...
  • mrzed001
    Mai napig a Zero:Hourt nyomjuk, mert nincs más ami akár félig utolérné ezt a színvonalat.
    Ha nem lenne a hálókódja bugos, ha nem esnének szét a csaták sync errorral, akkor közel pörfekt lenne.
    A mai gépeken már végre NÉHA akadozás nélkül fut, de amikor a harctéren épp 2-300 egység esik egymásnak (egy képernyőn), na azzzelllen nemvéééd.
    Sőt, pont ettől félek, hogy a szebb grafikával csökkenteniük kell az egységszámot (neadjisten egységlimit), és uncsi lesz.
  • mijki
    Honlap
  • tutituti
    huhúúúúú.végre nem rajzfilm-ra3 meg egyéb fos tiberium utánzatok lesznek.Remélem ezt nem rontják el és méltó lesz az utódhoz.
  • Fpocok
    ÉN IMÁDTAM A GENERALST! VÁROM NAGYON!
  • SigS
    2013?????

2012-ben világvége
  • ZTM
    Na ez aztán a jó hír!
    Remélem lesz olyan jó mint az első rész, azt nagyon szerettem.
    Lehet elő is veszem nosztalgiázni kicsit
  • gosumofo
    Nem csak a C&C név, hanem a bioware név is :D egy teljesen új stúdióról van szó, pár hónapja léteznek..
  • Lord Magnus
    cod8 feeling + régi generals + bioware???!!
    EZ JÓLESZ!!
  • [NST]Cifu
    Pont ez a baj. A C&C Generals volt ha jól rémlik az első nem Westwood C&C játék. Jó volt a maga nemében, de köze nem volt a C&C világához. Ha simán Generals néven jön ki, akkor is megállta volna a helyét.

Most megint jön egy játék, ahol a C&C név csak marketingcélokat szolgál, és ezzel akarják visszaállítani a brand hírnevét? Elnézést, de ez nekem bizony nem tetszik...

Csináljanak egy jó rendes C&C játékot!
  • XenHai
    ha hozza az 1 rész színvonalát akkor nagyon ütni fog.