201
Command and Conquer: Generals 2
  • Newfronter
    Miért? A LoL is ingyenes...
  • tutituti
    Akkor egy betakulccsal több jut nekem:D
  • XenHai
    Szerintem meg a lehető legrosszabb.....
  • tutituti
    a legjobb hír!!!
  • Prince23
    Bf 3 is majd free lesz, meg a MOH-a :D EA politika, lassan nyítnak a free to play modulra. Viszont mikrotranzakció lesz benne.
  • morzsi555
    Senki se örül a "jó" hírnek? :D
    http://www.ign.com/articles/2012/08/15/ea-makes-command-conquer-generals-2-free
  • HUmanHunter
    ezek a légi járművek csak szerintem hasonlítanak hihetetlenül nagyon a Bansheekre Starcraft 2 ből?
  • tutituti
  • vk90
    Nem volna rossz, ha 4 vagy 5 frakció lenne, szerintem ez 2013-ban elvárható is lenne, de az is jó lenne, mint a Zero Hour-ban, hogy 3 frakcíó és azon belül alfrakciók.
  • ozimak
    Tényleg jó
  • Fpocok
    Jajj de ügyesen összevágta, tetszett.

tutituti: Nem fog ahhoz már semmi jönni. Azon is csodálkoznék, ha lenne következő dlc.
  • Drazse23

Ezt elcsesztem, itt van még egyszer.
  • tutituti
    az meg a másik.
    Ha kijönne bf3hoz a modtools akkor asszem még lenne esély hogy a lelkes modderek olyat kihozzanak ami a játékosok szájízének megfelel(reality mod,poe,aix...).
    De azért bizakodom,rts-eknél azért kidobálják a mapszerkesztőket meg modmakereket.hátha.
  • Drazse23
    Itt volna a jól ismert Generals Zero Hour intrója feltúrbózva real live elemekkel. Dr. Thrax-et nézzétek meg nagyon jó lett.
  • ozimak
    Próféta szóljon belőled,de sajnos a motorok bonyolultsága miatt nem nagyon van már mostanában SDK... és mivel a Frostbite2 fogja hajtani... ami ugyebár a BF3 motorja,és ahhoz sem adtak ki.
  • tutituti
    Az RA3 a műfaj megszégyenítése szerintem.A tiberuim sorozat legújabb tagja meg érthetetlen számomra.
    generals2-től várom a megváltást.SDK-t adjanak ki és csináljanak rá majd egy red alert modot is.és boldog leszek!
  • Drazse23
    Na remélem marad a korábbi 3 régi frakció (USA,GLA,PRC).
    Nem tudom ki játszott még annakidején az Europe moddal, de az nagyon király volt. Lényegében egy gigamod ami tartalmazta az EU-t. Külön tábornokok, mini kampány, egyedi egységek, épületek és képességek, mintha egy negyedik frakció lett volna.
    Jó volna, ha negyediknek bekerülne az EU is, bár négy frakció az már kicsit valószínűtlen lenne. Akár egy külön kiegként is megcsinálhatnák.
  • ozimak
    Akkor nem vagyok egyedül látom
  • Fpocok
    Nekem úgy tűnt, hogy viszik tovább az első részt, szóval nem lesz itt gond szerintem. A mostani, legújabb CNC-k egy nagy rakás kakik.
  • Drazse23
    Na a Generals-t azt én is szerettem és kiváncsi leszek a második részre is. Csak nehogy úgy járjanak, mint a Red Alert-nél, a második rész az nagyon jó volt, de ezzel szemben a harmadik csapnivalóan sikerült. Teletűzdelték mindenféle frankó látványelemmel, meg pár hollywoodi sztárral, de a játékélmény és a történrt elmaradt a 8 évvel az előttitől. Meg telinyomták mindenféle valóságalapot nélkülöző high tech cuccal, remélem a Generals 2 nem fog így járni. Kár lenne érte, miután már csalódtunk a Red Alert 3-ban.
  • Caliph
    sokkal szebb csak hirtelen ebbe futottam bele youtubeon
  • Ry0K3N
    Nem.
  • arty
    ez ENNYIRE randa volt???
  • Sir Quno Jedi
    Ezt is jó sokat toltuk, jó is volt.
  • Caliph
    act of war+kieg

• Ry0K3N
    joint task force
  • arty
    tul sokban, de kapásból nem tudtál egyet sem irni ...

kb a WOC az egyetlen, ami reálisabb settingben játszódik
  • Sir Quno Jedi
    Én kipróbáltam, nekem nem tetszett. Igaz én a Total War-okért sem vagyok oda.
  • bgabor
    Nem sokat játszhattál a World of Conflictel, úgy látom.

Egy kiválló RTS, marha jó single hadjárattal, és legendásan alacsony a gépigénye, igen szép grafika mellett. Minden RTS rajongónak érdemes végigtolnia legalább egyszer.
  • Ry0K3N
    "Hánysz tőlük? Sorold már föl hány rts-ben vannak nagyrészt jelenkori fegyverek?!"
    Túl sokban, nem fogok most nekiállni kikeresni és felsorolni mindet amit 2002 óta kiadtak ilyen témában.
    De az az érzésem neked nem a futurisztikussággal van bajod hanem a rokokohányinger stílussal amit a példaképen szereplő játékok képviselnek.
  • XenHai
    És nincsen bázis építés.
  • mrzed001
    Amúgy igen, ez tökéletes példa arra, hogy milyen RTS-t NEM szeretnék hogy legyen a generals 2.
    Túl sok fa, túl sok ház, túl sok táj, túl sok füst, alig észrevehető egységek, túl sok poligon, tehát sok egységnél játszhatatlan (vagy durva egységlimites) ...
  • mrzed001
    Ezaz :)
    Danke, már egyszerűen nem tudtam kitalálni, hogy hol is láthattam.
  • mrzed001
    meg nem bírja a nehézfegyverzetet, nehézpáncélt, ha lő visszatántorodik mint a részeg ... :D
  • mijki
    Mai RTS a World in Conflict. MW2 moddal fasza :D
  • ozimak
    "Mintha nem lenne mindegyikből kismilliárd darab már. Főleg a mai modern koriabeliből. Inkább szakadjanak el már kicsit az abramsektől mert már hányok tőlük."
    Hánysz tőlük? Sorold már föl hány rts-ben vannak nagyrészt jelenkori fegyverek?! Az összes mostanában(utóbbi években) kiadott rts vagy II. vh.-s vagy régebbi vagy futurisztikus... Ez alól maximum a WIC és a RUSE kivétel de az utóbbi már kicsit másabb kategória. Ráadásul én most kimondottan a c&c játékokra gondoltam. Annak meg azóta csak futurisztikus jött ki. Én futurisztikus alatt kb. ezt értem... ha szerinted az abrams unalmas akkor:
    ez
    vagy ez
    vagy ez
    Nem unalmas??? Ráadásul olyan mintha world of warcraftot csinálták volna meg rts-ben... 3 példányban...
    Tankágyú elefántháton,meg űrből jött ellenség,meg nincs rendes lövedék csak lézer meg ion meg faszom... "kismillió" hát ha abból amiről én beszélek "kismillió" jött ki akkor ezekből a mesés gyerekjátékokból meg kb. kismilliárd... szép színes harcmező meg tököm... nem barbie-zni akarok. És akkor még a többi mostanában kijött rts-ről nem is beszéltem... Starcraft,Warhammer,Warcraft,AOE,Rise of Nations,COH,Supreme Commander,Empire... mind,mind vagy régi vagy future... Biztos bennem van a hiba...

Szerk.: "De azt nem értem hogy játszol a generalsal mert a "furure warfare" a kitalált futuritikus egységeivel nagyon is ráillik :D "
    Igen... volt benne futurisztikus de az max felpörgetésnek tábornoki pont mellé,de mellette van rendes tüzérségi illetve légi csapás,tankoknál is most pont kiragadtad a Paladin tankot meg a lézer tábornokot aki speciel erre volt kihegyezve... de pl. itt még rendes lövedékekkel ölik egymást az egységek nem "ionizált lézerrel" a többi fegyót meg már mrzed kolléga is kifejtette...
    Ebben még AK47-essel lehet felszerelni a dühöngő tömeget,nem "fotonkarabély"-al. Itt még normál fegyverrel a kezében jön ki a katona a barakkból nem tesla ágyúval a kezében ami a szivárvány minden színében pompázik :) Sőt! Itt még örül a GLA épitője ha kap bakancsot a bocskor helyett! :D
    Peace out!
  • Ari18
    Erre gondoltál 19s-nél?
  • Kopiati
    Mert iszonyat hangos, sokat fogyaszt, és nehezen irányítható
  • mrzed001
    Ez van. A légpárnás meg fütyül az aknákra, csak hadi felhasználása túlzottan korlátozott. Valamit valamiért.
  • Ry0K3N
    Akkor az aknákat imádni fogja az a felfüggesztés :D