Még mindig gyorsabbak a fénynél a neutrínók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a semmi lehet tökéletes!
Amúgy van realitása a témának, mert valószínûleg kevesebb energia befektetéssel lehet majd nagy távolságokat megtenni, mint ahogy most gondolják. Ha nem mérési hiba.
Csak a semmi lehet tökéletes!
Akkor össze kevertem az urakat.
De õ is elég önjelölt próféta volt, nem?
Sajna megkopott a régi SG amit anyira szerettem.
Régen azért jártam ide mert remek beszólésok voltak szét röhögtem magam, aztán a flame hazavágta a hangulatot, azt hiszem.
Nem igazán észlény, de nem ez volt fõleg a baj vele. Erõsen politizált, meg hazudozott.
Igen, valóban görögös de bennem valamiért úgy maradt meg mintha latinos hangzása lett volna.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
#33 Arakistor, vajon kiki, hottold, Don Kanyar és még sok-sok más.😊
Nem kivágták innen?
Utána álneveken ügyködött tovább, kicsit alacsonyabb lóról, nem?
Hogy is hívták?
Emlékeztek rá?
Most meghallgatnám a véleményét! :-D
http://vakond.hu/
Kár, hogy az itt lévõk többsége még két mátrixot se bír összeszorozni, nem hogy felfogja azt, hogy mi minek a MATEMATIKAI (tehát cáfolhatatlan) következménye és mit vehetünk valóban bizonytalannak...
De persze a CERN tudósait (akik azért már elnézést, de nem ágról szakadt utolsó kontárok -sõt- nagy részetekkel ellentétben még ez irányú végzettségük is van), egybõl le merik hülyézni hiszen õõõõõk tudják, hogy mitõl döglik a légy...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Demográfiai robbanás? Az már megvolt.
Hogy lesz harmadik VH? A szegény országok betámadják a gazdagokat? 😊
Mert a gazdagok mar megszereztek mindent a szegényektõl amit akartak.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
#20: Nyilván holnap nem lesz belõle gyakorlati alkalmazás, mint ahogyan a relbõl sem lett öt év múlva atombomba. Annál fontosabb az elméletek fejlõdésére gyakorolt hatása, az eddigi sejtés bizonyosságot nyert, paradigma váltást hoz, és valamelyest megmutatja, merrefelé lesz érdemes kutakodni.
A kozmológiára gyakorolt hatását az utókor valószínûleg a heliocentrikus világkép kialakulásához hasonlítja majd. Ha a mérési eredmény helyes, akkor most történelmi idõket élünk, korunk gazdasági válsága, a háborúk majd lábjegyzetté zsugorodnak, de ezt az eredményt az utókor is az emberi megismerés jelentõs lépcsõjeként emlegeti majd.
Ha ez most megdõlne, akár csak egy kicsit is, az elég lenne hogy forradalmi változásokat hozzon a tudományban.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
de ez azt jelentené, hogy kilép az általunk ismert térbõl, és nem követi annak görbületét.. hm 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze könnyû fotelból írogatni. 😄
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Vernenek mondjuk eppen volt. Meg a helikoptert es a teherszallito repulogepeket is megjosolta.
"attól, hogy most már tudunk is róla semmi sem fog megváltozni"
De igen, lehetove valna a fenysebessegnel gyorsabb kommunikacio. Ez lehetove tenne pl. a Holdon vagy a Marson a robotok valos ideju iranyitasat, tehat egy bazis epitese is egyszerubbe valna. Arrol nem beszelve, hogy erdemes lenne fenysebesseg folotti urhajo meghajtasi rendszereket kutatni, mivel egyertelmuve valna, hogy lehet gyorsabban menni.
Egyebkent tovabbra is az a velemenyem, hogy mivel a napbol szarmazo neutrino sugaras es a hozza tartozo fenyjelenseg jol koveti a fenysebesseg szabalyait, ezert itt valoszinuleg egy meresi hibarol lesz szo, csak nem vettek meg eszre mi a gond.
valójában ilyen szövegeket eddig csak olyanoktól hallottam akikrõl most írtál 😊
vagy az ûr meghódítására gondoltál? 😄