228
Hell on Wheels (TV)
-
Seten #228 Egész tűrhető lezárása lett. Tetszett. -
#227 hát, én még az előző évaddal is el vagyok maradva... -
SzinesGeza #226 S05
Senki nem nézi? ;) -
#225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a második szezon utolsó részében a svéd kicsit megmasszírozta a torkát.. -
#224 de rég írtam már ide. Szóval mi történt lilivel? még mindig nem jöttem rá. 2012 óta nem néztem a filmet. Talán újrakezdem jó emlékeim vannak a sorozatról. -
#223 Korrekt. Sztem ennyi még lehet benne. -
#222 "Az AMC berendelte a Hell on Wheels 5. évadját és ezzel egyben kaszálta is a sorozatot. Már-már szokás szerint ez az utolsó szezon két év alatt megy majd le, 7-7 rész érkezik 2015-ben és 2016-ban." ('junkie)
-
#221 Aztakurva!!! Ez a rész sokkoló volt. :/ -
Stockbauer33 #220 De bekeményített a csokifiú :D -
#219 Ütött ez a rész! -
Stockbauer33 #218 -
Stockbauer33 #217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#216 wtf? -
Stockbauer33 #215 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt akartam írni, hogy szerintem nincs rá esély, de előtte megnéztem a stáblistát és pont a következő (4.) részben fog felbukkanni. De csak egy részre van beírva, lehet, hogy visszaemlékezés lesz?
-
Stockbauer33 #213 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem Elam előkerül már végre :) .Cullen-al kavar6nának vmit már mert ez a gizda rendfentartó új brigád nagyon gyenge
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.21. 21:16:22 -
#212 Eddig, két rész után, elég jó ez az évad is, jól alakulnak a dolgok minden fontosabb szereplőnél. :) -
#211 -
#210 "A Hell on Wheels 4. évad 08.02-án fog kezdeni. 13 részes lesz a szezon, de az két részben kerül leadásra, mert 10.04 és 11.08 között szünet lesz, így az utolsó 3 rész csak novemberben jön." ('junkie)
-
#209 yeeeeeeeeee -
#208 S04! 13 részes évad lesz. -
#207 Svéd nélkül ez a sorozat olyan lenne mint a torta hab nélkül, leves só nélkül, pizza sajt nélkül... :)
Bohannon nemezise. Nagyon nem örülnék ha végleg kinyírnák pedig úgy néz ki a köv. évadra terveznek valamit(a fiú miatt aki ismeri?) de remélem nem végleges lesz ha esetleg kinyírnák vagy ilyesmi. -
RedRiot #206 Hát amit kapott szerencsétlen nem csoda hogy milyen fejet vágott.
Nem semmi milyen hülye vége lett. Sok mindenre számítottam csak erre nem. Olyan lezárós hangulata volt a végének - mik a hírek, lesz következő évad? Köcsög svédet igazán kinyírhatná már valaki. -
#205 Na neeeeeeee
jó rövid volt -
G_ArchAngel #204 ennyi, vege -
#203 Bohannon arca a 10. részben priceless. :D
Hány rész lesz még? -
#202 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezen kívül a nagyfönök ugye már a szöke tyúkot tologatja, aki meg erösen szemezett korábban a Bonhammel, így pláne nem kellett volna neki visszahozni öt a telepre -
#201 Bűntette magát, azért. -
#200 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most kezdtem a 2. évadot de itt már tényleg nagyon zavaros,következetlen lett minden és mindenki.A főszereplő csávó miért rabol ki vonatokat?Eddig kb. leszarta a pénzt, sem jutalmakat, sem fizetésemelést nem fogadott el.A nagyfőnök miért veszi mégis vissza az építkezéshez? Csak belőle lehet jó "foreman"? Meg ha vissza is veszi a többiek miért nem nyírják ki, hiszen az ő fizetésüket lopta el a vonatrablások során. oké értem, ne keressünk okokat, élvezzük a sorozatot, cowboyok, lovak,pisztoly, kurvák stb:) -
#199 Na basszus ezt hogy sikerült összehoznom. :D Nem rossz hanem rész volt, többet nem is kommentelek tableten. :D
Szóval jó rész volt bár Mr. Ferguson az elején sztem gyengén alakított, láttam mellékszerepben a Szemfényvesztőkben is meg talán még 1 filmben és ott is kicsit furának vagy gyengének éreztem az alakítását. Itt se ment neki a legelején a nyolcadik részben az intro előtti jelenet. Legalábbis én így éreztem pedig ritkán kritizálok színészi teljesítményt mert nálam nincs túl magasan a léc. -
#198 Nyolcadik.
-
G_ArchAngel #197 Hanyadik resznel tart a sorozat?
(tul sok melom van...) -
#196 Tyűűűű gyerekek ez elég kemény rossz volt egy váratlan csavarral. Nem gondoltam volna... -
RedRiot #195 Mr. Anderson szerintem még nem tér vissza Hell On Wheelsbe, nagyon megcsillant a szeme mikor valami érseki vagy püspöki állásról beszéltek. Szerintem azt fogja megpályázni. Eddig egyébként nagyon jó az évad, talán az eddigi legjobb. -
#194 Az évad legjobb része volt ez szvsz, legalábbis eddig. A kezdés aztán a vége.... sztem ezt mégegyszer megnézem.
És nem más mintSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerepelt benne! :OUlysses S. Grant -
#193 Ez ilyen lelkizős rész volt. Köv. rész jónak tűnik előzetes alapján. -
#192 Nagyon jól kavarják a szálakat, nagyon tetszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért azok az indiánok szolizhattak volna egy kicsit, akit csapattársnak kaptak a játékban szinte fehér volt... Durant visszatérésétől féltem, úgy éreztem, hogy neki már nem terem itt lehetőség, de nagyon jól mozgatja a szálakat és egyértelműen tiszta bosszú vezérli. Mr. Anderson alias Svéd jelenetei voltak a legjobbak, mint egy kígyó úgy tekereg az áldozatai körül, főleg ahogy a kisfiút zseniálisan kifaggatta, eszméletlen jó volt. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az ő visszatérése Hell on Wheels-be. -
#191 Kötelező volt, egyik legjobb karakter. -
#190 Most néztem meg én is. "Mr. Anderson"?! Omg, hát ő is visszatért...
-
#189 Jó kis rész volt a tegnapi is, jó évad lesz ez úgy érzem.