Elhunyt Steve Jobs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Fiatal éppen már nem volt ... nemrég lépett a védett korba.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Én szidtam, mégis ideírtam.

B0nFire
Nem ért váratlanul, mégis szíven üt egy fiatal ember halála. Nyugodjék békében!

Steve Jobs R.I.P. †

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

netperformer
Ha valaki gyökér, akkor az éppen hogy te vagy. Írom, hogy ne vedd komolyan, erre csak benyaltad. Igazi Apple tulok, aki akkor is megveszi a legújabb iPhonet, hogyha be sem lehet kapcsolni. Az ostoba stílusodról nem is beszélve... csak gratulálni tudok :)

wraithLord
Gondolom azok nem írnak ide, akik szidják vagy nem érdekli õket. Emellett pedig van elég rajongója...
mennyi Steve Jobs rajongó lett hirtelen eddig meg mindenki szidta
RIP.

Nélküle talán soha, vagy egy jo ideig nem terjedt volna el az érintö kijelzös okos telefon/tabletek.

Tényleg szar dolog hogy kinai (vagy akármilyen) munkások nagyon kevés pénzt kapnak, és nagyon sokat dolgoznak. Valamelyik nap láttam is egy dokumentum filmet ami thaiföldön készült. :(

De ha rendesen megfizetnék öket, akkor sokkal drágább lenne minden, vagy a cégvezetök inkább robotokat vennének a gyártosorhoz.

Azt hiszem hogy van valami kjelölés, talán fair trade a neve, ahol a munkások nem pár száz forintért dolgoznak naponta.

Másik, ha meg nem kinában meg hasonlo helyeken készülne olcson, akkor az ottani emberek mit dolgoznának? Tudom, kevés az a pár száz Ft 10-15 oráért, de igy legalább van munkájuk.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

narumon
+1

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Az ázsiai gyerekmunkások majd akkor fognak tûrhetõ (nem jó, csak tûrhetõ) körülmények között dolgozni ha te hajlandó leszel kifizetni 10000 Ft-ot egy "kínai" tornacipõért.
RIP Steve Jobs
Nagyon más lenne a világ ha õ nem lett volna.

Akik meg ezen trollkodnak meg poénkodnak azok pusztuljanak el kínok között....

narumon
Van erre egy mondás / kérdés is; (Miért?) Mindig a jók mennek el elõször.
Karma és stb. oldalról még akár meg is lehet magyarázni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"De mondom..te se gondolhatod komolyan, hogy a vasarlonak ismernie kellene a gyartas korulmenyeit.."

Hopp jól fogalmazol. Az apple ebben az esetben egy vásárló. Sõt, én is gyártatok kínában úgy, hogy soha nem jártam még a gyár közelében sem. Fogalmam sincs, hogy dolgoznak, hogy dolgoztatnak, és ezt szerintem nem is az én tisztem ellenõrizni. Én kértem egy árajánlatot cégektõl és a nyertes cég gyárt most nekem.

"(el nem tudom kepzelni honnan a francbol szedted ezt a baromsagot..ugy tunik az apple termekek hasznalata trenyleg roncsolja a szurkeallomanyt..)"

Hát én meg úgy látom, hogy jössz a szokásos kettõs mércével. Neked nem kell foglalkoznod azzal, hogy milyen munkával állít elõ egy cég terméket, de a cégnek foglalkoznia kell azzal, hogy milyen munkával állít elõ egy másik cég egy terméket. Nagyon nagyon el vagy tévedve, téged meg valószínûleg az apple haterséged hülyített meg.

Laza
RIP

És megint itt az idõ elgondolkodni azon, hogy a betegség/rák és a halál nem válogat, nem érdekli, hogy hány milliárdod van, ha úgy alakul, mindenkit utolér ... szóval itt az idõ megint elgondolkodni, milyen életet is élünk.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

pff whatever ... :D

https://twitter.com/foodlfg

R.I.P Steve...nagy koponya volt Apple ide vagy oda
"Na ne mondd, ha egy cég mondjuk kínában gyártat (ahonnan árajánlatot kap) akkor genya és rabszolgahajcsár, de aki megveszi a termékeit az nem felelõs?"
De mondom..te se gondolhatod komolyan, hogy a vasarlonak ismernie kellene a gyartas korulmenyeit..ez olyan nonszensz, hogy szinte mar vicces:) A vasarlo felelossege annyi, hogy ha tudja, hogy a termek eredete ketseges (hamisitvany, lopott,stb.) es ennek tudataban es ellenere megvasarolja,na az gebasz...de a gyartastechnologia milyensegehez koze nincs a vevonek.(el nem tudom kepzelni honnan a francbol szedted ezt a baromsagot..ugy tunik az apple termekek hasznalata trenyleg roncsolja a szurkeallomanyt..)
smv
Senki sem vitathatja, hogy egy látnok volt, és a mai értelemben vett IT-t neki is köszönhetjük. Tejesen egyet értek azzal, hogy egy nagy embert vesztett el a világ.
Nyugodjék békében.

Starcraft + Diablo III - esemve

Az emberek mindig a saját hibáikat és gyengeségeiket hányják MÁSOK szemére...<#rolleyes>
GregSB
Istenem mekkora gyökér vagy. Ha nem esett volna le, õ nem a Vöröskereszt CEO-ja volt, hanem egy tech cégé... és mellesleg óriási pénzeket gyûjtött / gyûjtöttek és adtak az AIDS elleni kutatásokba, pont afrikába, úgyhogy kétszeresen is beégtél most. Olvass utánna a Product Red-nek.

Gerygrey
Hát épp ez az, hogy nem tudok olyan terméket venni, vagy csak nagyon ritkán.

Örültem, amikor vettem egy Samsung LCD TV-t, és megpillantottam a hátulján a "made in Hungary" cimkét. De ez sajnos tényleg elenyészõ...

Egyébként én a reggeli kávé mellett a Galaxy S Facebook-widgetjén találkoztam a hírrel. Kettõs érzés: ha nincs az Apple és az iPhone, lehet, hogy nincs a Galaxy S sem... De ha az Apple-ön múlik, szintén elképzelhetõ, hogy nincs. Tehát az Apple jogi baszakodásaitól továbbra is okádhatnékom van, ettõl függetlenül Steve Jobs-ot, mint embert, tisztelem, és úgy érzem, szegényebb lett a világ nélküle.
netperformer
Csak félkomolyan írom, ezért ne tessék teljesen komolyan venni, de azért vegyük észre, hogy iPhonra és iPadre van szüksége az Afrikai éhezõknek. Maradjunk annyiban, hogy eléggé kifordult magából ez a világ...

Sem Õ, sem a cége nem volt számomra szimpatikus, de el kell ismerni hogy korunk egyik legmeghatározóbb embere, és egy igazi zseni volt.
narumon
"Marhaság. Nekem nincsenek rabszolgáim, senkit sem alkalmazok éhbérért."

Nem hinném hogy Jobsnak lettek volna rabszolgái. Sõt tudomásom szerint nem is alkalmazott senkit éhbérért, az apple alkalmazottak elég jól keresnek tudomásom szerint.

"Ez a kollektív bûnösség elve a politikában még éppen táptalajra lel de más körökben elég nagy butaság már ezzel elõhozakodni."

Na ne mondd, ha egy cég mondjuk kínában gyártat (ahonnan árajánlatot kap) akkor genya és rabszolgahajcsár, de aki megveszi a termékeit az nem felelõs? Jelzem nem tudsz olyan terméket venni ami nem ilyen körülmények között készült, a világ termékeinek a 99%-át pontosan ilyen körülmények között készítik - hogy neked jó legyen.

"Ha meg azt akarod elvitatni, hogy az Apple felhasználók között sok a hülyeuser - hiszen pont ez volt az Apple koncepciója - akkor feleslegesen próbálkozol, legalábbis nálam."

Pontosan ugyanannyi a hülye user mint a HP felhasználók között vagy a Samsung felhasználók között, és ugyanannyi mint a Marks&Spencer felhasználók között vagy a Gucci felhasználók között, akik közt ugyanannyi a hülye mint a Szuzuki használók vagy a Peugeot használók között.

"Az Apple nem közölte a halál okát."

...Miért az Applének kéne közölnie. Amúgy meg nyilvánvaló.

Sajnos számítani lehett erre, amikor otthagyta végleg az Apple vezetését...
Nyugodjék békében.

St
RIP, ezt a hírt reggel épp egy ipadon olvastam.
fergusonpapa
Uristen h ilyen témánál is jön a sok troll O_o ehez azért már IQ kell komolyan mondom mindne hasonló oldalon még androidoson is cik van róla és mindneki csak jót mond semmi trollkodás.

erre SG-n mi megy? O_o ahh,szinvonal.
Néhány ember vagy nagyon gyerke vagy kicsit magába nézhetne miket mond.

www.icewebhu

Chocho
A halálhoz még lehet fiatal, minden csak viszonyítás kérdése.

Gaming is believing.

Nem nem, a helyes fordítás az "halottról igazat, vagy semmit".
Chocho
Részvétem.

Gaming is believing.

Marhaság. Nekem nincsenek rabszolgáim, senkit sem alkalmazok éhbérért. Ez a kollektív bûnösség elve a politikában még éppen táptalajra lel de más körökben elég nagy butaság már ezzel elõhozakodni.

Ha meg azt akarod elvitatni, hogy az Apple felhasználók között sok a hülyeuser - hiszen pont ez volt az Apple koncepciója - akkor feleslegesen próbálkozol, legalábbis nálam.
stain szerinted a canon geped amivel villogsz ki rakta osze, kulomben is honan van ra NEKED penzed? te kit zsamanyolsz ki? kinek szivod a veret? mikor adakoztal TE utoljara a szegenyeknek? ES NEM UTOLSO SORBAN: ha az igazi nevedet irnad ki ide, valjon hanyan ismernenek fel? vagy tagab ertelemben, a te neved er anyit mint eze a jobs fickoe? vagy hasonlo vagy az "ice age" beli disznokhoz akik a sarbol kiabalnak a mamutnak? te nem vagy sem latnok, sem karizmatikus egyen. csak azert vesznek eszre az emberek mert eppen szidol valakit. igaz a negativ simogatas is simogatas. ezt ugy ertem hogy ha jot nem is tudnak rollad mondani, de rosszat igen, az is valami mert veled foglalkoznak. amit ugyebar lehet hogy mas korulmenyek kozott nem tenenek meg.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

Az 56 év az minimum középkorú, semmiképpen sem fiatal. A 20 éves a fiatal. Az 56 év is az lenne, ha 120 év lenne az átlagéletkor.
12346
;)

Két napja még One more thing-es videókat néztem youtube-on
Sajnos ez is elég beszédes:

Hot Searches (USA)
Oct 6, 2011
1. pancreatic cancer
2. apple stock

Nekem a nagypapám fontosabb lenne mint akármelyik cégvezetõ...
Idead... egy diktátor volt, a dolgozói utálták, a kínaiak utálták, a vásárlói szerették.

Egyébként tényleg õ tartotta egyben az almát, ez nagy teljesítmény. Kíváncsi vagyok mikor kezdenek zuhanni a részvényárak...
narumon
"Bár kétségtelen tény, hogy ehhez kell a hülye user is, méghozzá elég mérvadóan."

A nagy valós igazság meg az, hogy te pontosan ugyanilyen hülye user vagy, és te pont annyira vagy felelõs az egyfilléres keresetért mint Jobs vagy bárki más, köztük én magam.

Pff, ne ez az év kommentje.

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan.
narumon
"Nem akarok szemét lenni, de ez az ember sokszázezer másik ember rabszolgasorsba kényszerítéséért személyesen felelõs."

Hát peeersze móricka! És most menjél szépen lefeküdni, és próbáld meg nem összenyálazni a takaródat.

Victor1103
Részvétem nagypapád miatt! Ja és Steve Jobs is RIP

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Chocho
Ennyi erõvel a világ összes sportolója, színésze és énekese elmehet a picsába, mert nem adnak senkinek a pénzükbõl és csak tömik a kapitalista gépezetet.

Már nem azért, de ez egy gyászhír. Nem kell szeretni Jobsot, senki se kérte, hogy gyászold meg. Egyszerûen csak mutass tiszteletet. Azért nem egy háborús bûnösrõl vagy sorozatgyilkosról szól a cikk, hanem egy látnok üzletemberrõl.

Gaming is believing.

-Is that Steve Jobs?
-Nope...Just Chuck Testa!

:D

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Chocho
Hát ez ledöbbentett. Úgy látszik, a karizmatikus vezért végül legyõzte a rák.

Nagyon sajnálom. Sosem voltam rajongója és az Apple termékeit sem szeretem különösebben, de a karizma amit sugárzott, felejthetetlen. Hiányozni fog.

Nyugodj békében, Steve!

Gaming is believing.

tescodr
stain és fehércsoki felköthetnétek magatok legalább 2 hülyével kevesebb lenne..
steve jobbs sok mindent letett az asztalra és az összes ember egy büdös féreg mert megveszi a japán autót amit a kis japó 24órába robotmunkába rakott össze na meg ott a monitorod és az összes IT eszköz amit ha megvásárolsz egy mocskos szemétláda vagy mert robotként dolgoztatott japók vagy kínaiak rakják össze..
kicsit vagy ne is egyél hiszen a kenyér amit megeszel irtózatos munkával készül el,amit alulfizetett rabszolga sorban lévõ magyar munkások készítenek.
Fel kellene nõni vagy gondolkodj mielõtt megszólalsz vagy ami a legjobb: az elsõ javaslatom..RIP Steve Jobs

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

12346
De álszentek vagytok stain-el együtt..:D Ti is vmi elõtt ülve kommenteltek. Azt a vasat is kis sárgák rakták össze egy tál rizsért. Szal sztem csöndesedés van.

Amúgy meglepett engem is a halála. Látszódott rajta, hogy fogy, de nem követtem annyira az almás híreket se, hogy képben legyek.

egyébként meg vicces: "az Apple nem közölte a halála okát"
öööö.... ezt nem a család szokta engedélyezni vagy kiadni? vagy csak tévedek...

#12:
mert a sok milliárdos közül pont õ az egyetlen, aki rabszolgamunkát végeztet, ja.... azért ne hülyéskedj már ember, arról õ nem tehet, hogy Kínában az ember kevesebbet ér, mint az eszköz amit használ (bár az igaz, hogy nem lenne muszáj, hogy ilyen állapotok legyenek, de akkor nem csak neki kellett volna felemelnie a seggét ez ügyben)
na ezt nem hittem volna, hogy ilyen súlyos volt az állapota (bár elég régóta küzdött a bajaival)
bár sok mindennel nem értettem egyet vele (bár õ errõl nem tudott :D), azért hihetetlen mit vitt véghez
bármikor, amikor az apple benne volt a szarban, õ ment és kihúzta belõle, majd a világ egyik legnagyobb it cégévé tette
RIP Steve Jobs

bár morbid, de van olyan apple-ös app, hogy beszélgethetünk vele a túlvilágról?
Petka
<#idiota>

Itt mindentõl függetlenül nem arról van szó, hogy van akinek rosszabb lesz. Hanem konkrétan a kizsákmányolásról. (Mert más az, hogy én 100 forintot keresek, te kétszázat, és más az, hogy én 100 forintot keresek te meg egy fillért.)

Bár kétségtelen tény, hogy ehhez kell a hülye user is, méghozzá elég mérvadóan.
ahhoz, hogy valakiknek jobb legyen, valakiknek szükségszerûen rosszabb lesz.
az egész világot nem lehet jobbá tenni mindenki számára x nap alatt, ha feltalálnak és elterjesztenek pl. egy korlátlanul ingyenes energialeadó gépet, akkor az energiaszektorban dolgozók szívják meg.
örüljünk, hogy viszonylag fejlett országban élünk, és jó oldalán vagyunk annak a bizonyos álarcnak
a kis kínaiakra gondolsz, akik összerakják az ifont?
hát abban a vevõk is bûnösek...