Elhunyt Steve Jobs

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kétségbeejtõ, az államokban az 56 év NAGYON fiatalnak számít!
Rest In Peace!
<#szomoru2>
Zsolek123
Tudod, halottról jót vagy semmit...

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Narxis
Takarodj már innen, legalább ennél a hírnél ne.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

R.I.P.

Ja tényleg nem semmi amit véghezvitt

Szemétdomb csúcstechnológiából

Az egyik legnagyobb beszállító pont az Apple
Szomorú, hogy ilyen fiatalon eltávozott. Nem semmi amit véghezvitt. Valószínûleg a stresszes életmódja sokban hozzájárult a betegségéhez. Vajon utolsó napjaiban hogyan tekintett vissza? Elégedett volt az életével, vagy sok mindent megbánt? Ha az elsõ pár millió dollár után visszavonul és nem a sikert hanem a boldogságot keresi? Bár lehet, hogy neki a kettõ csak együtt mûködött. R.I.P
http://www.youtube.com/v/0HmFwpfAunM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Here's to the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round pegs in the square holes. The ones who see things differently. They're not fond of rules, and they have no respect for the status quo. You can quote them, disagree with them, glorify and vilify them. About the only thing you can't do is ignore them because they change things. They push the human race forward. And while some may see them as crazy, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do."
mousee
Nyugodjék békében.
Bár soha nem voltam nagy apple rajongó, de tény ami tény, nagyon fontos embere volt egy korszaknak, nélküle most nem lenne ott a számítástechnika ahol van.
Õ volt az, aki rádöbbent, hogy baromi nagy üzlet olyan eszközöket biztosítani, amik nem tudnak "mindent", de amit tudnak, azt üzembiztosan teszik. És erre hatalmas igény volt. Iszonyatosan nagy koponya volt.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Hát ez ledöbbentett.
Én úgy gondolom Õ egy olyan alak volt az IT világban, akihez lehetett méregetnie magát a többi szereplõnek.
Tulajdonképen talán nem is talált fel semmi ujjat, hanem csak annyit tett, hogy készített egy következetes terméket az aktuális technikai lehetõségekbõl stílusosan és azt mondta, na így is lehet csinálni.
Erre persze a többi szereplõ is az IT világban elkezdte ugyan ezen módon tálalni a meglévõ technológiát.

Szóval nem tudom ki lesz az aki ilyen szemfelnyitó lesz az IT világban.
Hiányozni fog.

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

FtranX
Biztosan nem en voltam a legnagyobb hive, de hihetetlen hogy nincs tobbe. RIP.

Fehercsoki
Hogy állnak most az Apple részvények?:D

fergusonpapa
RIP :/

www.icewebhu

hdo
Egy nap hal meg nagypapám és Steve Jobs? FELKÖTÖM MAGAM!! <#rinya>

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

RIP Steve!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

← ElőzőOldal 7 / 7