317
-
opeca #157 Hát rácsodálkoznál, hogy akár ebben az országban is hány olyan ember él, akiknek az Internet meg mobil az valami távoli fogalom. -
opeca #156 Hogy jövök a képbe én? Vagy talán nekem is milliárdosnak kell lennem, hogy véleményt alkothassak?
-
hurkaur #155 "Egy hegyekben élő őregnek, akinek se mobilja, se telója, se pécéje nincs, kurvára mindegy, hogy ezek a nagy "zsenik" mit hoztak össze." Bullshit, ez akkor lenne igaz, ha a tarsadalomtol eltavolodva a marson laknanak. -
opeca #154 Amúgy nem jelentéktelenek? Ez is csak nézőpont kérdése és ezért is felesleges ezen vitatkozni. Kinek mi a fontos. Ez számít.
Egy hegyekben élő őregnek, akinek se mobilja, se telója, se pécéje nincs, kurvára mindegy, hogy ezek a nagy "zsenik" mit hoztak össze. -
hurkaur #153 De, mindkettoert lehet tisztelni. Ha csak nem szamit altalanossagnak egy vallalatbirodalom letrehozasa. -
JMáté #152 Nem tudom. Neked mit köszönhetünk? -
opeca #151 És az IPodnak mit köszönhetünk? -
hurkaur #150 "És ha azt hiszed, hogy azért mert Windowst használok, tisztelem, akkor tévedsz. Ha nem ő, más találja ki, az én szempontomból ez teljesen lényegtelen."
Nem allithatod teljes bizonyossaggal, hogy ha o nincs, letezne. _Lehet_ mas feltalalta volna, de _lehet_ hogy mashogy valositotta volna meg. Tetszik vagy nem, ok hoztak a lakasban a ma ismert home pc-t. -
opeca #149 Ez nem összehasonlítás volt, mert egy emberi életet és egy Apple TV-t eleve nem is lehet összehasonlítani. -
opeca #148 Nem tudom, én itt a véleményemet fogalmazom meg, nem általános nagy-igazságokat írok.
Nekem Bill Gates is egy ripacs.
És ha azt hiszed, hogy azért mert Windowst használok, tisztelem, akkor tévedsz. Ha nem ő, más találja ki, az én szempontomból ez teljesen lényegtelen.
De ha nem találja ki senki akkor is meglennék nélküle. -
JMáté #147 A szórakoztatóiparnak köszönhetjük a számítógépes grafikát, a modern kommunikációs eszközöket, meg egyéb jelentéktelen dolgokat. -
hurkaur #146 may bad, remenykedtem hogy atlatod a pelda vazlatat ilyen osszehasonlitassal is. -
opeca #145 De átjött, csak buta példával hozakodtál elő, mert más egy emberélet megmentése, meg más egy AppStore.
Másképpen realizálja az ember.
-
hurkaur #144 Egy konnyebben ertheto pelda: nem hasznalok ms termeket, de attol fuggetlenul tisztelem bill gates-t, nem szimpla dolog amit elert. comprende? vagy ez is gyenge probalkozas volt? -
hurkaur #143 "nem jott at" latom. -
opeca #142 Azért ne tegyünk már egyenlőségjelet a rák ellenszere és egy IPad között, mert kiégek. -
opeca #141 Szóval igazítok, nekem szart se jelentenek.
Ezeket én egy szép nagy modern cirkusznak tartom, amire bizonyára van egy vevőréteg, de ettől én nem fogok senkit se zseninek tartani. -
Attila1234 #140 Teljesen igazad van! Ha téged nem érdekel valami, akkor az szart se ér. Ez így logikus. Kicsit álmos vagy már, nem? Hosszú volt ez a hét neked is. :( De akkor minek szólsz hozzá a témához? -
hurkaur #139 En meg sosem voltam rakos, igy szamomra a rak ellenszere smafu! -
JMáté #138 Miért? Ugye nem azok közé tartozol akik azt hiszik hogy ő "a C vitamin feltalálásáért Nobel-díjat kapott". -
opeca #137 Te tényleg Jobs-user vagy. Mondom SZÁMOMRA. Nem a "szám" a lényeg.
Egyiket sem használtam soha, nem is fogom. -
JMáté #136 Az elírásnak köszönhetően ez egy igaz állítás. thumbsup! -
opeca #135 Ez szórakoztató ipar a hülyeusernek, semmi több.
Mondjuk Szentgyörgyi Albert, na ő valaki. -
hurkaur #134 Ezek teljesen atlagos dolgok, minden masodik ember a foldon mar 20 eves kora elott beleirhatja a cv-be :) -
Attila1234 #133 Évente alig száz milliárd dollárt. Bagatell! Látom nem nagyon vagy képben. Nem baj. Kezdesz szórakoztató lenni. :D -
opeca #132 Nem akarok a lelkedbe gázolni de ezek nem valóban szart se érnek. -
Attila1234 #131 Bocs, az iTunes-t kihagytam, meg a Mac OS-t, a Mac PC-ket és notebookokat, az Apple TV-t is. Szart se érnek ezek. Igazad van! :DDDD -
#130 Magam sem írhattam volna szebben, +1! -
#129 Vitte a boltot amíg tudta, gondolom a 2 hónappal ezelőtti váltás sem azért volt mert ő pihenni akart volna, vagy kiszállni. Biztos mondták az orvosai hogy 1-2 hónapja van hátra, és addig szerette volna a céget egy biztos kézben tudni.
Van olyan dolog amit jobb nem tudni előre, gondolom a családja is tudta már, hogy közel a vég, és minden nap minden órája fájdalmat okozott nekik.
Nevét beírta a történelembe, legalábbis az IT történelembe.
Nyugodjék Békében! -
opeca #128 Hát gondoltam, hogy bírod, mert te is olyan Jobs-user vagy, még egy összetett mondatot sem tudsz értelmezni.
Sehol nem írtam, hogy csak egy mázlista volt, de ha te mondod...
Ennyi volt az indokod? Adoba, Pixar meg I-termékek? Ennyi? -
JMáté #127 "Pixar, ok, mulatságos animációkat csinálnak."
Meg feltalálták a 3 dimenziós grafikát. Komolyan, olvassatok már utána Catmullnak. Harmadszor írom le a nevét, nyugodtan vehetitek célzásnak. -
Attila1234 #126 Lehet, hogy eddig nem tettem egyértelművé, de nekem édes mindegy, hogy mit gondolsz Steve Jobs-ról. :) Én bírtam, és meg is tudom indokolni, hogy miért tartom őt nagy embernek. Ha szerinted csak egy mázlista volt, az is OK. :) -
opeca #125 Más fogalmaink vannak a zseniről neked és nekem, ennyi. -
JMáté #124 Bocsánat, itt pontosítanom kell: Bródy a "kriptongázas villanylámpa"-t találta fel. -
opeca #123 Persze visszahozta a céget egy 150 milliós Microsoft támogatással. Azért ezt tegyük hozzá, nem a két szép szeméért ment vissza, hanem a jó kapcsolatai miatt.
Nekem az I termékeket mondhatod, azokat én továbbra is parasztvakításnak tartom.
Pixar, ok, mulatságos animációkat csinálnak.
Adobe-nak örülünk.
Én nem tisztelem, bocs. Részvétem a haláláért, főleg a betegsége miatt, de mint ember semmiféle tiszteletet nem váltott ki belőlem. Csak egy cápa volt a tengerben. -
JMáté #122 Nem, de Bródy Imre már az mert kitalálta hogy lehet normálisan megvalósítani Edison ötletét, és feltalálta a izzót. Ettől függetlenül, mint azt már korábban is említettem, Edison is nagy feltaláló volt, de ebben az esetben csak egy az átlagosnál fényesebb fűtőtestet talált fel. -
hurkaur #121 +1 -
Attila1234 #120 Nem tudom. Lehet, hogy Steve Jobs nem volt zseni. Az viszont tény, hogy ő hozta vissza a sír széléről az Apple-t (és lett a világ első/második legértékesebb cége), az ő vezetése alatt került piacra az iPod, az iPhone, az iPad, neki köszönhetjük a Pixart, és az Adobe se lenne Adobe, ha nem dobja meg őket pénzzel és támogatással a 80-as évek elején. Ha ez valakinek kevés, ám legyen. A világ nagyobb (és értelmesebb) fele akkor is tisztelni fogja őt. A kutyák meg csak ugassanak. :) -
opeca #119 Jaj te már nagyon kevered a szezont a fazonnal. Most akkor ilyen alapon a vécés néni is egy zseni mert a vécékefével csillogóra puccolja a vécét?
Tudod hol ültek zsenik? Mondjuk a Xerox-nál. Lényegében az egész modern IT-t ők találták fel, a UI-tól kezdve az egéren át az Ethernet-ig...
Más az üzleti érzék és más a technikai zsenialitás, legalábbis szerintem. -
tomcsa4 #118 Miért ne lenne az. Ha nekem adták volna, lehet semmit nem tudtam volna kezdeni vele (legalábbis nem ennyire). Hozzáteszem nem vagyok buta.
Zseninenk tartod azt, aki betört a NASA-hoz? Pedig semmi köze nem volt a net fejlesztéséhez, sőt a programozást sem magától találta ki. De alkalmazta a tudását, amit megtanult. (Az a személyiségzavaros srác, biztos emlékszel rá, az ufóknak akart utánanézni.)