200
a Formula 1 \\
-
hertzui #40 Nekem 50%-os versenytávnál ami pl. 29kör egyszer sem jönnek ki a boxba az AI-k esőben! HA nem esik akkor kijönnek minimum 2x 50%-osnál. Neked 20%-nál ki kell,hogy jöjjenek legalább egyszer. Nekem annyi a problémám,hogy esik versenyen az eső nekem 2x kell kereket cserélni,ők meg ki sem jönnek :( -
lama king19 #39 halljátok, 20%-os versenytávnál nem állnak ki a többiek kereket cserélni. másnak is van ilyen baja? -
kjhun #38 Szerintem rossz a crack és/vagy fájlok hiányoznak, vagy a steam-es exe-t törték fel, és azt rakták a Retail DVD-shez, crack gyanánt. Ha megnézed, a neten, a steame-es játékokkal kapcsolatban jön elő ez a steam error hiba, a Retail DVD-shez, tudtom szerint nem kell Steam, a 2010-eshez sem kellett, csak ha ott vetted meg, akkor kellett csak hozzá a Steam-kliens. -
#37 Hát ja. Egy újabb sportjáték, amit felraktam az évente kijön c vonatra. -
ricsa008 #36 és kb hány %-ba teszi magyarrá? -
#35 Meg szerencse hogy nem ugyanazt a jatekot adja el a Codmasters 2x:D -
baro130 #34 Na megvettem a játékot eredetibe és minden pöpecül megy ;) Legalább majd multizni is fogok tudni :) -
Solyom66 #33 A 2010-es Magyarosítás megyen rajta.
-
#32 Megvan a megoldás rá.
Mikrofos kavar be a szarjaival :p
kell ez meg ez rakd fel és utána jó lesz.
windows update legyen bekapcsolva mert különben nem települ.. -
#31 Én konzolon játszom azon nincs hibaüzenet, de szerintem gépen sem lesz, ha eredeti játékot veszel és elég erős hozzá a hardware-ed -
baro130 #30 Naja, mindenképpen megakartam venni, mert multizni szerettem volna. De 8 ezret nem fogok kidobni a semmiért, mert semmi garancia arra, hogy ha megveszem akkor nem fog ez a hibaüzenet fogadni. Vagy van? -
#29 Vedd meg és működni fog! -
baro130 #28 Nekem is ez az ntdll.dll a problémám. Crackeltem, Launcher-rel indítom, nyomok egy ESC-et, majd jön a hibaüzenet. Értetlenül állok a dolog előtt, mert minden más játék simán fut, csak ez nem akar működni. Valaki segítsen pls! (Win7 x64) -
#27 majd...
Hiba – modul neve: ntdll.dll -
vitya79 #26 Sziasztok.
Azt tudja esetleg valaki, hogy xboxon melyik a box utca gombja? 2010-ben az "y" volt.
De ebben sehol sem találom.
Üdv -
hertzui #25 A hiba az,hogy nem az F1 2011.exe-vel kell indítani,hanem a launcher-el,majd nyomsz egy ESC-et és indul a game.:) -
#24 applocation load error.mi a hiba? -
#23 Szevasztok!
Mit csináljak hogy billel ne csúszkáljak ? Egyszer már véletlenül sikerült beállítanom, de új karriert kezdtem másik csapattal és megint csúszkál. 1 órája állítgatom, de nem bírok rájönni.
Először segítségek kikapcsolásával ment, szeretném újra úgy. -
#22 Zárható.. -
Fox44 #21 F1 2011 vs. F1 2010
Inside Codemasters F1 2011 Racing Studio
-
Fox44 #20 10% race on Sao Paulo All assists off, only medium TCS and auto gears Komolyan nem értem, hogy ha ps3 vagy xbox 360, akkor miért nem használja azt a k*rva analóg karokat?!
PC-hez, ha nincs kormány és pénz sincs rá, akkor is legalább egy Dual analóg karos gamepaddal sokkal könnyebb dolga van a játékosnak és nem az az összeg, amit nem lehetne megfizetni. Játék támogatja pl Saitek P380 aqua Saitek P380 ipon Saitek P480 pcx -
Fox44 #19 Australia Time Trial pc G27 ALL ASSISTS OFF Advanced wheel settings stb.
China Time Trial pc G27 ALL ASSISTS OFF
Malaysia Time Trial ALL ASSISTS OFF
Malaysia Time Trial
F1 2011 vs. F1 2010 | Time Trial / Melbourne -
#18 De legalább régebbi árkád cuccok minőségét elérhetni: régi Race driverek, régi cmr stb ... -
#17 Senki nem is mondta hogy az lesz. -
#16 A lényegen nem változtat, akkor sem lesz szim:) -
#15 Olvasgassál
"As a result of these high braking forces, an F1 car can come to a complete stop from 300 km/h in less than 4 seconds." -
#14 Szerinted ha 0-100-0 gyorsitás-fékezésre 4-5 másodperc kell neki, akkor milyen féktávot vegyen? -
#13 figyelj, ebbe nekik nem lenne üzlet!..
mindig kiadják KÜLÖN DVD-n a legfrissebb játékot, mert a szponzor úgy többet lerak eléjük az asztalra! :D -
#12 Még egész sok ideig fog jönni, ha a Codemastersen múlik. Mondjuk ha az F1 2011 nagy sikert aratna, akkor elég lenne azt peccselni vagy dlckel hozzáadni az újabb szezonokat. -
#11 Legalább jön PC-re még 1 F1 játék. Mondjuk én baromira várom, mert a 2010 nekem besz*rt :( -
WinStar #10 áá köszi. -
Laceee #9 Megnyomod a videó elindítása után a cc ikont, a 360p felbontás mellett van. -
WinStar #8 annyira magyar az a felírat hogy húúú......nem is látni a felíratot :D -
#7 arcade pistike arrived -
#6 te inkább fifázz -
#5 F1 Codemaster tápig tökéletes topik lesz az F1 2012nek is. :) -
IXEMGabeo #4 F1 Codemaster topik van, zárható -
#3 2:54....na az a féktáv mindent elárul,ez se lesz szimulátor -
bgreg #2 FAILURE
van már topik.. -
Ulthane #1 Sziasztok! Nem találtam a keresőben F1 2011 játék topikot, pedig gondolom sokan szeretik, velem együtt az F1-et. :)
A tavalyi rész után jó lenne, ha néhány bitang idegesítő hibát javítanának a fejlesztők. :-/
F1 2011 videóinterjú (magyar felirattal!)
Jó lenne már egy közel tökéletes F1 \"szimulátor\".