200
a Formula 1 \\
-
#160 steam.itt fent van.free reges oldal. -
#159 Sziasztok, nemtod valaki olyan oldalt ahonnan letölthető lenne az F1 2011? Köszi előre is. -
Larossz #158 mknight1 nálam is volt ilyen! tesztelni próbáltad a játékban?
ha igen és úgy sem jó,makkor mentsd ki a savegame mappád egy semleges helyre aztán reinstal a játékot nálam bejött! :) -
mknight1 #157 Sziasztok! Van egy kis problémám a játékkal. Miután megvettem és feltelepítettem, minden jól ment kb egy hétig, majd elkezdett akadozni a játék.Alacsonyabbra a grafikát, telepítettem a legújabb drivert, de semmi. Volt valakinek hasonló problémája? Tudtok valami megoldást rá? Előre is köszönöm! -
Gyuro38 #156 én lettem az 1.helyezet!!Mindenkit leelőztem,a sebességem 170 volt! -
Adams6662 #155 Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy régebben mikor 32 bites rendszer volt a gépemen probléma nélkül ment a játék, azonban mióta feltette a 64 bitest azóta elindítom a launcher-t majd bezárom és nem történik semmi. Valakinek volt már ilyen vagy tudna esetleg segíteni nekem?
Előre is köszönöm. -
#154 Nem értem miért van 2 topicja a játéknak. Értem, hogy ez kifejezetten a 2011-es szezon topicja, de úgy is az esetek többségében az aktuális szezonról van szó:
Codemasters F1 Game -
Tuningtrabi #153 Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem segíteni?
thrustmaster rgt ffb clutch - kormánnyal játszanék, de visszhangzik a játék. Ha nincs bedugva a kormány akkor nem. Kormánycserén kívül más megoldás lenne e vajon?
Előre is köszi! -
julkosanko #152 sziasztok. Meg tudná nekem mondani hogy kell apilótaneveket szerkeszteni az F1 2011-ben?
szeretnék pár nevet átirni és nem tudom hol kell.
előre is köszi
-
#151 Azt én se találom. Ezt az oldalt tudom ajánlani. Itt van pár jó letöltenivaló: F1 Game.hu -
#150 De letöltős részleg hol van, ha van egyáltalán, egész jó cuccok voltak fenn... -
#149 Jó már az RD! Mármint én ott beállításokat szoktam nézni. -
#148 az a gond , hogy az RD oldal megszűnt, én már nem találok letöltéseket, nekem tapadás csökkentő ,meg grafika javító cuccok vannak.
FFB-vel nincs bajom, teljesen jó G27-el . -
#147 Vannak hozzá modok?
Engem leginkább valami force feedback jobbítás érdekelne mert az förtelem. G25-höz. -
#146 Én talán mennék, de időm sosincs, meg halálba van moddolva a programom, nem tudom elindulna -e egyáltalán :DDD -
#145 Sziasztok,
Valakinek volna kedve coop bajnokságot menni? Nekem a legnehezebb vagy annál egyel könnyebb nehézségi szint megfelel minden segítség nélkül. 30-100%-os távokkal dinamikus időjárással. Lehetőleg valami középszintű verda amiben van KERS és DRS, pl Force india.
A játékot steamen vettem.
Itt vagy priviben jelentkezzen akit érdekel. -
fearfan #144 milyen gépre írja ki? -
levente012 #143 thx :D azt irja ki hogy gyenge a gépem :S -
fearfan #142 mert ne az f12011.exe-vel indítsd,hanem az f12011 launcherrel :D -
fearfan #141 mint a többi játékot :D -
levente012 #140 PLS PLS PLS!!! Valaki segítsen, hogy kell crackelni az f1 2011-et? -
#139 Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, ohgy amikor elakarom indítani ezt írja ki: application load error 5:000000065434
Mi a probléma és mi a teendő?
-
fearfan #138
Nekem megy simán,ahogy látható :D
Nem egy szimulátor,de lehet a vezetést meg a nehézséget skálázni rendesen,így sok mindenki tudja irányítani :D
Már vagy 50 órát beleöltem xD -
light001 #137 Sziasztok!
A tavalyi nagyon jó játék volt,de az idei egy nagy rakás ... .Köze nincs a valósághoz,se a szabályokban,se másban.
Kár volt elrontani a tavalyit. -
szegim #136 Nekem eddig indult rendesen, aztán kellett nekem vmire a Windows Live Movie Maker-e és a Gallery valamije.Nos,azt letöröltem, azelőtt még játszottam az F1-el , 3szoros világbajnok voltam, meg minden, erre amikor ma néztem nem indult.Megnyitottam a Feladatkezelőt, először írja, hogy megy a folyamat,utána meg bezárja magától.Próbáltam a rendszer-visszaállítást, az meg mindig hibát jelez, hogy nem sikerült.Valami megoldás van erre, hogy induljon újra az F1?PLS VKI! Csak úgy magától nem indul,eddig minden ok volt... pls pls !Már próbáltam azt is, hogy újratettem a játékot, de ugyanez a probléma. -
mester1987 #135 itt is a videoteszt -
#134 Parancsolj! loose_parts_settings.xml - surface....xml -
DeenQa #133 meg ami alatta van a surface nemtom mi xmlt -
DeenQa #132 valaki please töltse fel nekem a loose_parts_settings.xml file eredeti, patch2 utáni változatát! köszönöm nagyon! -
jaguris #131 sziasztok, tudnátok nekem segíteni abban, hogy hol lehet beáll
ítani, hogy mikor megyek ki a boxba... vagy hogy hány kiálláson vagyok??? -
#130 THX !
-
#129 Parancsolj! d_osd.pssg -
#128 Dehogy egyszerűbb :)
Senki nem tölti fel nekem ? :DDD -
#127 Egyszerűbb, ha úrja teszed. :) -
#126 Kis segítség kellene!
Addig piszkáltam egy file-t, míg elkúrtam és nincs mentésem :)))
Valaki feltöltené nekem az :F1 2011/frontend/d_osd.pssg filet?
Nagyon megköszönném! Jah, és természetesen eredeti, nem mókolt file kellene ... THX ! -
laciword #125 Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, ohgy amikor elakarom indítani ezt írja ki: application load error 5:000000065434
Mi a probléma és mi a teendő?
-
#124 Elvileg mennie kéne. -
massaf #123 És ha én 1.1 es patch el játszottam és ujratelepítem,de nem teszem rá a frissitést akkor ugy nem megy a mentés ugye? -
#122 Előjön utána is sajnos. -
massaf #121 SzSziasztok!
Szeretném megköszöni a mentési hiba megoldását.Az lenne még a vele kapcsolatos kérdésem ,hogy ez véglegesen megoldja a gondot vagy előjön még?