F1 2011
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy feltettem a játékot, és mikor elindítanám csak ilyen Razoros programot dob ki és azt játsza le, a játékot nem is akarja elindítani, és azt írja még ki mellé, hogy xlive.dll nem található. Remélem valaki tud segíteni, nagyon jó lenne már vele játszani, és bocsi ha már valaki kérdezte.
köszi Piterson
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy amikor el akarom indítani az F1 2011-et ezt írja ki: application load error 5:000000065434
Ha az f12011 launcherrel indítom, akkor is ezt írja ki.
Már a sokadik cracket próbálom.
Elõre is köszi!
Ingyenes Magyar F1 2011 Bajnokságot szervezünk,XbsLink Kliensel.
Ha van kedvetek csatlakozni kövessetek minket Facebookon,Oldalunkon vagy jelentkezzetek E-mailben!
http://www.facebook.com/F1Challange2011OnlyXbox360
[email protected]
[email protected]
Köszönjük!
Érdemes megvenni /baráti áron/ még ezt a játékot most, hogy lassan megjelenik az F1 2012 ?
Fog még ezzel multizni valaki ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Most akarnák játszani ezzel az f1 2011 es játékkal de nem birok.Ezt irja ki!A sorszám (5377) nem található a DLL-ben (xlive.dll).Mi lehet a hiba?Frissitettem a Games for windows livot is!
Az lenne a problémám, hogy már jó ideje nem játszottam ezzel a játékkal, most próbáltam belépni, de nem tudok. A betöltõképernyõig jutok (fekete háttér, F1 2011 logo). Aztán várhatok, ameddig akarok, de nem megy tovább... :/
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Lenne egy kis problémám.Kidob a játékból miután próbálok bele lépni pedig tegnap még rendesen ment.Ha valaki tud valami megoldást annak kérem a segítségét.Elõre is Köszi!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni (nevek átírásában):
Letöltöttem a 2012-es MOD-ot, minden rendben mûködik. Azonban szeretném átírni egy versenyzõ nevét a sajátomra, de valahogy nem sikerül...
A nevek átírását a Ryder Database Editor GUI 2-vel csinánám.
Például:
A Renault istállóban Nick Heidfeld szerepel (?), és ezt szeretném pl. "Fehér Gumi"-ra átnevezni. A programban megnyitottam a database.bin fájlt, és akkor a bal oldali menüsorban kiválasztottam az f1drivers pontot (máshol nem találtam neveket), majd megjelentek jobb oldalon a nevek. Az audio_key_driver_number (elsõ oszlopban) a 0-val jelölt nevek ugyebár nem szerepelnek a játékban, ez nyilvánvaló, de javítsatok ki, ha tévedek (egyébként ez az erõsorrendet hivatott jelölni?). A többi oszlopban, ahol a nevek szerepelnek, egy sorban átírtam (a többi mintája alapján) a neveket, de mikor belépek a játékba, az adott pilóta képe és neve is eltûnt és nem mûködik.
Pontosan hogy kell ezt megoldani? Köszi elõre is!
ez a mod jó lehet,de nézz körül azon a fórumon, sok minden van hozzá
Szóval van lehetõség a nevek átírására?
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Most fedeztem fel ezt a játékot és azonnal beleszerettem...
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
- van lehetõség arra, hogy a játék könyvtárában, vagy valahol az AI versenyzõk neveit át lehet írni (2012-es szezon miatt)?
- ha valaki tud, kérem linkeljen egy részletes manualt, amiben minden benne van, mert nem találok.
Elõre is köszönöm!
bill,gamepad vagy kormány?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
ha igen és úgy sem jó,makkor mentsd ki a savegame mappád egy semleges helyre aztán reinstal a játékot nálam bejött! 😊
Olyan problémám lenne, hogy régebben mikor 32 bites rendszer volt a gépemen probléma nélkül ment a játék, azonban mióta feltette a 64 bitest azóta elindítom a launcher-t majd bezárom és nem történik semmi. Valakinek volt már ilyen vagy tudna esetleg segíteni nekem?
Elõre is köszönöm.
Codemasters F1 Game
Valaki nem tudna nekem segíteni?
thrustmaster rgt ffb clutch - kormánnyal játszanék, de visszhangzik a játék. Ha nincs bedugva a kormány akkor nem. Kormánycserén kívül más megoldás lenne e vajon?
Elõre is köszi!
szeretnék pár nevet átirni és nem tudom hol kell.
elõre is köszi
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|