200
a Formula 1 \\
  • Marteentf2

kicsit kibasztam a csapattársal :D
  • akoska99
    ez így gáz eléggé
  • francois
    Amúgy ezzel a módszerrel az a baj, hogy nem mindig az utolsó mentésre rak vissza. Nálam például Szingapúr kvalifikáció helyett visszarakott Belga versenynaphoz. Persze jobb mintha új profilt kellene csinálni, de akkor is...
  • akoska99
    Hellosztok! tudtok nekem segíteni?? az a baj hogy carrierben lenyomok egy évet kilépek a játékból mert már meguntam.Másnap beakarok lépni a játékba,és amikor odaérek hogy:storage devies vagy valami ilyesmi azt egészen pontosan nemtudom,de az a lényeg hogy amikor odaérek kidob az asztalra.és már csináltam más profilt és akkoris és pont ilyenkor. lécci valaki segitsen.(PC játék)
  • Gab920926
    üdv! az én kérdésem az lenne hogy tudom pl a tükröket előhozni mert 1x van tükröm 1x nincs a másik kérdésem a mentés mikor ki írja hogy nyomjak entert azt is ki írja hogy az automentés letiltva bejelentkezni pedig nemtudok :S valaki segítene? köszönöm
  • fenegyerek1
    Köszönöm!
  • HG
    Szia!

Azt, hogy hány flashback -od legyen a versenyen.
    flashback = visszapörgetheted a játékot a hibád elé, és újra nekifuthatsz annak a szakasznak.
    Asszem talán F1 -et nyomsz, és F2 -vel tekersz vissza.
  • fenegyerek1
    Hello! Mit állit a flashbacks 1-4ig?
  • lac coo
    Nincs.
  • Krisztiam #111
    az f1 2011-ben?
  • Krisztiam #110
    sziasztok
    csak én nem vettem észre, de a játékban van felvezető kör a rajt előtt??
  • Jollie
    Sziasztok,

Segítsetek pls, hogy miként lehet visszanézni a teljes futamot?
    Sehogy nem birom életre kelteni a replay-t.
    2010-ben, ahogy meg lehetett oldani a teljes futam visszajátszást, az ennél nem akar működni.
  • simon7108
    valaki tud valamit az f1game.hu-ról?
    fog még menni?vagy vége?
  • tomo05
    A Dokumentumokba van a My Games mappába!!!
  • lac coo
    Saját gépnél engedélyezd a rejtett mappák megjelenítését!
  • koj
    Nálam nincs savegame mappa, így nem tudom megcsinálni azt a fixet amivel nem lépne ki a játék, szóval most állandóan hibát észlel és leáll.
  • tomo05
    Olvass vissza! (#72 hsz)
  • boccancs
    Üdv mindenkinek!

Remélem valaki fog tudni segíteni:
    "F1 Executable működése leállt. A Windows megoldást keres a hibára" problémát hogy tudom megoldani? Mi lehet a hiba!?
    Előre is köszi a segítséget!
  • fenegyerek1
    köszi!
  • oneal1
    alt+enter :)
  • fenegyerek1
    Hello! Feltettem a játékot,minden okés. Viszont nem teljes képeben adja be,Látszik az asztal.Hol lehet teljes képbe beállitani?
  • Doc Hooliday
    Üdvözlet a tisztelt egybegyűlteknek!

Lenne egy lényegre törő kérdésem! Nemrég elkezdtem tolni a játékot és jó pár gyakorló kör után gondoltam beleugrok a bajnokságba.Első verseny... megyek megyegetek,és azt vettem észre hogy szarrá verem a mezőnyt pár kör alatt!...először jólesett a dolog,gondoltam marha jó vagyok,mit nekem Wettel meg a többiek!?! Valójában más lehet a gond szerintem, most én vagyok béna és nem találtam meg a nehézségi fok beállítását vagy bénák a gépi ellenfelek??? Valami ötlet?
  • atti73
    Tegnap játszottam először az új F1-el. Azért itt már figyeltek, hogy ne lehessen mondjuk Virginnel legenda nehézségi szinten futamokat nyerni. Én force indiát választottam az elején és csak a 18. rajtkockát sikerült megszerezni, majd a futamon előrejönni a 8. helyig. Nem ehhez voltam szokva eddig :) de így legalább azért valósághűbb a dolog. Ami viszont rosszabb az az ideális ív mutatása, sokkal rondább és nem is segít annyit mint a 2010-ben.
    Szeretnék segítséget kérni aki már találkozott vele, hogy itt is viszhangzott a hang mint a 2010-ben, ott lehetett orvosolni a problémát, de már nem emlékszem hogyan. Tud valaki segíteni?

Köszi előre is!
  • lac coo
  • R3T3K
    Rendben. Megoldódot a probléma :))
  • lac coo
    Olvass vissza!
  • R3T3K
    Sziasztok!
    Nekem is gondom akadt a játékkal...
    Már hetek óta játszom vele. Egész eddig minden rendben volt, még tegnap is versenyeztem. Ma reggel próbálom indítani, és ezzel szembesülök--> " F1 Executable működése leállt. A Windows megoldást keres a hibára"... Valaki találkozott már ilyennel? Hetekig játszom vele, egyszer csak megadja magát... :(((((
  • fenegyerek1
    Leszedtem de semmi.Ujrateszem a gépet és meglátjuk.
  • Zsolti9014
    próbáld meg akkor eltávolítani a Daemon Tools/Alcohol és társait, ha van vmelyik telepítve. Egy próbát megér.
  • fenegyerek1
    azért köszönöm
  • tomo05
    Bocsi, de akkor nem tudok segíteni. :(
  • fenegyerek1
    Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
  • fenegyerek1
    Emulátor programmal
  • tomo05
    Milyen programmal? Mit ír ki?
  • fenegyerek1
    Hello! Megvettem a játékot eredetiben.Feltelepités után nem indul el,mert összeakad valami programmal. Segitsetek!!!
  • lolSL
    xbox.com-on regisztráljál és utána lépj be
  • Imre1988
    Sziasztok nekem lenne kis gondom elinditom a a játékot és games for windows liveba való bejelenttkezés után beiram az felhasználóit meg a jelszót tölti és utána kidobja a telepitő kódót aztán elfogadom és hibát ír ki (Error: LIVE could not sign you in because the Windows Live ID you entered does not exist or your password is incorrect)

micsináljak??? Segitsetek már!!!

Előre is köszönöm
  • simonl #83
    Sziasztok, készült már magyarítás a 2011 -es kiadású játékhoz?
    Köszi...
  • tomo05
    Ti milyen NoDVD képfájlt használtok, hogy ne kérje a dvd-t?
  • koj
    Így már működik, nagyon köszönöm :D:D