F1 2011

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fenegyerek1
Hello! Feltettem a játékot,minden okés. Viszont nem teljes képeben adja be,Látszik az asztal.Hol lehet teljes képbe beállitani?

Doc Hooliday
Üdvözlet a tisztelt egybegyûlteknek!<#nevetes1>

Lenne egy lényegre törõ kérdésem! Nemrég elkezdtem tolni a játékot és jó pár gyakorló kör után gondoltam beleugrok a bajnokságba.Elsõ verseny... megyek megyegetek,és azt vettem észre hogy szarrá verem a mezõnyt pár kör alatt!<#vigyor3>...elõször jólesett a dolog,gondoltam marha jó vagyok,mit nekem Wettel meg a többiek!?! Valójában más lehet a gond szerintem, most én vagyok béna és nem találtam meg a nehézségi fok beállítását vagy bénák a gépi ellenfelek??? Valami ötlet?

Tegnap játszottam elõször az új F1-el. Azért itt már figyeltek, hogy ne lehessen mondjuk Virginnel legenda nehézségi szinten futamokat nyerni. Én force indiát választottam az elején és csak a 18. rajtkockát sikerült megszerezni, majd a futamon elõrejönni a 8. helyig. Nem ehhez voltam szokva eddig 😊 de így legalább azért valósághûbb a dolog. Ami viszont rosszabb az az ideális ív mutatása, sokkal rondább és nem is segít annyit mint a 2010-ben.
Szeretnék segítséget kérni aki már találkozott vele, hogy itt is viszhangzott a hang mint a 2010-ben, ott lehetett orvosolni a problémát, de már nem emlékszem hogyan. Tud valaki segíteni?

Köszi elõre is!
lac coo
<#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Rendben. Megoldódot a probléma 😊)
lac coo
Olvass vissza!

Sziasztok!
Nekem is gondom akadt a játékkal...
Már hetek óta játszom vele. Egész eddig minden rendben volt, még tegnap is versenyeztem. Ma reggel próbálom indítani, és ezzel szembesülök--> " F1 Executable mûködése leállt. A Windows megoldást keres a hibára"... Valaki találkozott már ilyennel? Hetekig játszom vele, egyszer csak megadja magát... 😞((((
fenegyerek1
Leszedtem de semmi.Ujrateszem a gépet és meglátjuk.

Zsolti9014
próbáld meg akkor eltávolítani a Daemon Tools/Alcohol és társait, ha van vmelyik telepítve. Egy próbát megér.

Hajrá Magyarország!

fenegyerek1
azért köszönöm

tomo05
Bocsi, de akkor nem tudok segíteni. 😞

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

fenegyerek1
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.

fenegyerek1
Emulátor programmal

tomo05
Milyen programmal? Mit ír ki?

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

fenegyerek1
Hello! Megvettem a játékot eredetiben.Feltelepités után nem indul el,mert összeakad valami programmal. Segitsetek!!!

lolSL
xbox.com-on regisztráljál és utána lépj be

Sziasztok nekem lenne kis gondom elinditom a a játékot és games for windows liveba való bejelenttkezés után beiram az felhasználóit meg a jelszót tölti és utána kidobja a telepitõ kódót aztán elfogadom és hibát ír ki (Error: LIVE could not sign you in because the Windows Live ID you entered does not exist or your password is incorrect)

micsináljak??? Segitsetek már!!!

Elõre is köszönöm
Sziasztok, készült már magyarítás a 2011 -es kiadású játékhoz?
Köszi...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

tomo05
Ti milyen NoDVD képfájlt használtok, hogy ne kérje a dvd-t?

Így már mûködik, nagyon köszönöm 😄😄
tomo05
Belinkeltem egy vidit az elõzõ hozzászólásomba! Az a megoldás rá! 😉

Próbáld meg frissíteni a videókarid illesztõjét. És futtasd a játékot ha win7ed van rendszergazdaként.(parancsikonra Jobb egér, futtat rendszergazdaként)

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

OK megprobálom én is
Sziasztok! Az a problémám, hogy a játék a bevezetõ videók után, mindig hibát észlel és leáll. (a razor1911 és dvd5 ös is) Mi lenne a megoldás? (a vedd meg hozzászólók kíméljenek)😄
Nekem is késett. Én a beállításoknál minden értéket lehúztam 0-ra kivéve a 3.at. Azt felhúztam 100-ra. És mûködik pöpecül.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

#74 please
Sziasztok!
Eredetibe vettem a gamet és az lenne a problémám hogy a kormányom késik a kanyarodásnal. Mi lehet a baj? Az 1.1 patch ki javítja ezt a hibát vagy nem? A kormányon Thrustmaster Ferrari F430 pc-hez. Valaki írjon privátba ha tudja a megoldás.
Elõre is köszönöm.
totti10
sziasztok
Mi az f1 2011 produck key??

hajrá,lilák!

tomo05

Cs, billentyûzettel szar, a kanyarokat nem lehet rendesen lekövetni vele...

Most rendeltem meg xboxra és az volna a kérdésem, ha kijön a patch, elvileg autómatikusan patchali majd, vagy valahogy usbrõl át kell raknom boxra?

Hali billenytyuzettel egyszerüen nem lehet irányitani na meg a egyszerüen nem tudok olyan idöket menni amiket kell nem lehet valamit könyiteni vagy valami?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Hi!

Leszedtem a patchet, de crack van már hozzá?, mert így dvdt kér mivel nem eredeti a gém! 😊 Kösz!
Fantasztikusan megcsinálták az esõt, a látvány, az autó viselkedése, minden rendben van. De mégis, majd sírva fakadok, ha versenyen vagy idõmérõn elkezd esni, ugyanis csak nekem esik, az AI egy másik dimenzióban van -bár látom- de verõfényes napsütésben mehet, legalábbis amilyen idõket fut abból úgy tûnik. Miért nem lehetett erre odafigyelni?
Éppen ezt akartam kérdezni,amit Hyp3r is,de úgylátom nem csak nekem van vele hiba akkor...:S Én megpróbálom még újracrackelni meg felrakni a programokat megint amik esetleg a DVD-n voltak,aztán hátha jó lesz,nem szeretném én se újrakezdeni,mert eddig minden tökéletesen ment...
tomo05
Nekem is ez volt a problémám... elveszett minden mentésem... csináltam új profilt én is. De, hogy a karrirert el nem kezdem mégegyszer az biztos. Nem tudom mi lehet az oka! Eredeti a gémed?

Sziasztok!

A problémám a következõ:
A játék indításakor minden oké, betölt, kiválasztom a helyi profilomat, és amikor kiírja, hogy " press enter to start" , entert nyomok, ezután a program hibát észlel, ezért leáll. Csináltam másik helyi profilt, azzal tökéletesen mûködik a játék, de így elvesztek a beállításaim az egyes pályákra. Ilyenkor lehet valamit tenni? Nem tudjátok, hogy a beállításokat hova menti a játék? Vagy a régi profilt valahogy mûködésre lehet bírni?
lac coo
Elvileg ha rábólint a Microsoft akkor jön, már kész van !

tomo05
Hali! Patch mikorra várható nem tudja valaki?

A cumi folytatodik: Eredeti játék, Win7 feltelepít, de sajnos awin7 nem ismeri fel a Thrustmaster Ferrari rorce feedback racingWhwll-emet. Nem találok hozzá illesztõt, mert szegény már régi, de az f1 2010, XP-n tökéletesen mûködött. Nagyon el vagyok keseredve. Amúgy szép a játék, meg mûködik, de ezt csak kormánnyal szabad játszani. Ötlet?
Ma megvettem az eredetit.(8000ft)
Nem indul. Van valami ötlete valakinek?
Rossz a billentyûzeted.
csipa94
helo,olyan problémám lenne,hogy amikor írja h nyomjam meg az entert,megnyomom,és nem megy tovább.mi lehet a hiba?

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

hi! móddal kapcsolatos kérdés
valaki meg tudja mondani melyik fájlokat és azon belül mit kell átírni, h realisztikusabb legyenek a fények árnyékok. úgy mint 2010ben
elõre is köszi
Hali!
Nekem olyan bajom lenne hogy mikor versenyen indulnék vagy boxba megyek akkor kék képernyõvel kidob kb 5 perc játék után és újra indul a gép mi lehet a baja? Ja és nekem mikor beadja a razort nem lép ki esc-el?
tomo05
Hali! Azt történt, hogy akartam belépni a game-be és a betöltésnél executable hibát ír... Ma volt olyan is, hogy lejátszottam a catalunya-t kiléptem aztán nem mentette el... Azt tanácsolták, hogy töröljem a My Games-bõl a mappát... akkor jó is, de nem akarom elõlröl kezdeni!!! Valami ötlet? Újra lett téve is!

az a baj hogy nem szaggat hanem úgymond ugrik egyet a kép olyan mintha elöbbre lépne az idõ és sajna kicsúszok miatta nagyon idegesítõ nem tudom mitõl van mert egyébként full graffal is simán fut
Ilyen gombot én sem találtam, a gombkiosztás listában sem. Viszont a versenyen ha bármikor kimentem box-ba, mindig ott vártak már teljes felszereléssel... Lehet hogy ebben a verzióban nem kell külön jelezni 😛
Azt esetleg meg tudja valaki mondani, hogy melyik a "ki akarok menni a boxba" gomb?
A megoldás a következõ

Keresd meg a replay.pbf fájlt (itt kell lennie egyébként: C:\ProgramData\Codemasters\F1 2011\DataCache\Administrator\replay\replay.pbf) majd ha megvan akkor jobbklikk->tulajdonságok->tedd írásvédetté.

Továbbá keresd meg ezt a fájlt: hardware_settings_config.xml (a config könyvtárban kell lennie, de ha beütöd a win7 keresõjébe, megtalálja), majd írd át a shadow mask qualityt 1-rõl 0-ra.

Nekem is szaggatott mint a barom, de ez segített, feljebb is vettem a részletességet és semmi baja nincs
nem tudom másnál is van e olyan probléma mint nálam. Nálam azt csinálja a játék hogy néha a egy két kanyarban megdobja az autót azaz így belagggol egy pillanatra + a hangok valami katasztrófák amikor rámegyek a rázókõre akkor még fél perc múlva is hallom a hangját? Mitõl vannak ezek vki segítsen plz?