200
a Formula 1 \\
-
Marteentf2 #120
kicsit kibasztam a csapattársal :D -
akoska99 #119 ez így gáz eléggé -
#118 #72
Amúgy ezzel a módszerrel az a baj, hogy nem mindig az utolsó mentésre rak vissza. Nálam például Szingapúr kvalifikáció helyett visszarakott Belga versenynaphoz. Persze jobb mintha új profilt kellene csinálni, de akkor is... -
akoska99 #117 Hellosztok! tudtok nekem segíteni?? az a baj hogy carrierben lenyomok egy évet kilépek a játékból mert már meguntam.Másnap beakarok lépni a játékba,és amikor odaérek hogy:storage devies vagy valami ilyesmi azt egészen pontosan nemtudom,de az a lényeg hogy amikor odaérek kidob az asztalra.és már csináltam más profilt és akkoris és pont ilyenkor. lécci valaki segitsen.(PC játék) -
#116 üdv! az én kérdésem az lenne hogy tudom pl a tükröket előhozni mert 1x van tükröm 1x nincs a másik kérdésem a mentés mikor ki írja hogy nyomjak entert azt is ki írja hogy az automentés letiltva bejelentkezni pedig nemtudok :S valaki segítene? köszönöm -
#115 Köszönöm! -
HG #114 Szia!
Azt, hogy hány flashback -od legyen a versenyen.
flashback = visszapörgetheted a játékot a hibád elé, és újra nekifuthatsz annak a szakasznak.
Asszem talán F1 -et nyomsz, és F2 -vel tekersz vissza. -
#113 Hello! Mit állit a flashbacks 1-4ig? -
#112 Nincs. -
#111 az f1 2011-ben? -
#110 sziasztok
csak én nem vettem észre, de a játékban van felvezető kör a rajt előtt?? -
Jollie #109 Sziasztok,
Segítsetek pls, hogy miként lehet visszanézni a teljes futamot?
Sehogy nem birom életre kelteni a replay-t.
2010-ben, ahogy meg lehetett oldani a teljes futam visszajátszást, az ennél nem akar működni.
-
simon7108 #108 valaki tud valamit az f1game.hu-ról?
fog még menni?vagy vége? -
#107 A Dokumentumokba van a My Games mappába!!! -
#106 Saját gépnél engedélyezd a rejtett mappák megjelenítését! -
koj #105 Nálam nincs savegame mappa, így nem tudom megcsinálni azt a fixet amivel nem lépne ki a játék, szóval most állandóan hibát észlel és leáll. -
#104 Olvass vissza! (#72 hsz) -
boccancs #103 Üdv mindenkinek!
Remélem valaki fog tudni segíteni:
"F1 Executable működése leállt. A Windows megoldást keres a hibára" problémát hogy tudom megoldani? Mi lehet a hiba!?
Előre is köszi a segítséget! -
#102 köszi! -
#101 alt+enter :) -
#100 Hello! Feltettem a játékot,minden okés. Viszont nem teljes képeben adja be,Látszik az asztal.Hol lehet teljes képbe beállitani? -
#99 Üdvözlet a tisztelt egybegyűlteknek!
Lenne egy lényegre törő kérdésem! Nemrég elkezdtem tolni a játékot és jó pár gyakorló kör után gondoltam beleugrok a bajnokságba.Első verseny... megyek megyegetek,és azt vettem észre hogy szarrá verem a mezőnyt pár kör alatt!...először jólesett a dolog,gondoltam marha jó vagyok,mit nekem Wettel meg a többiek!?! Valójában más lehet a gond szerintem, most én vagyok béna és nem találtam meg a nehézségi fok beállítását vagy bénák a gépi ellenfelek??? Valami ötlet? -
atti73 #98 Tegnap játszottam először az új F1-el. Azért itt már figyeltek, hogy ne lehessen mondjuk Virginnel legenda nehézségi szinten futamokat nyerni. Én force indiát választottam az elején és csak a 18. rajtkockát sikerült megszerezni, majd a futamon előrejönni a 8. helyig. Nem ehhez voltam szokva eddig :) de így legalább azért valósághűbb a dolog. Ami viszont rosszabb az az ideális ív mutatása, sokkal rondább és nem is segít annyit mint a 2010-ben.
Szeretnék segítséget kérni aki már találkozott vele, hogy itt is viszhangzott a hang mint a 2010-ben, ott lehetett orvosolni a problémát, de már nem emlékszem hogyan. Tud valaki segíteni?
Köszi előre is! -
#97 -
R3T3K #96 Rendben. Megoldódot a probléma :)) -
#95 Olvass vissza! -
R3T3K #94 Sziasztok!
Nekem is gondom akadt a játékkal...
Már hetek óta játszom vele. Egész eddig minden rendben volt, még tegnap is versenyeztem. Ma reggel próbálom indítani, és ezzel szembesülök--> " F1 Executable működése leállt. A Windows megoldást keres a hibára"... Valaki találkozott már ilyennel? Hetekig játszom vele, egyszer csak megadja magát... :((((( -
#93 Leszedtem de semmi.Ujrateszem a gépet és meglátjuk. -
#92 próbáld meg akkor eltávolítani a Daemon Tools/Alcohol és társait, ha van vmelyik telepítve. Egy próbát megér. -
#91 azért köszönöm -
#90 Bocsi, de akkor nem tudok segíteni. :( -
#89 Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel. -
#88 Emulátor programmal -
#87 Milyen programmal? Mit ír ki? -
#86 Hello! Megvettem a játékot eredetiben.Feltelepités után nem indul el,mert összeakad valami programmal. Segitsetek!!! -
#85 xbox.com-on regisztráljál és utána lépj be -
Imre1988 #84 Sziasztok nekem lenne kis gondom elinditom a a játékot és games for windows liveba való bejelenttkezés után beiram az felhasználóit meg a jelszót tölti és utána kidobja a telepitő kódót aztán elfogadom és hibát ír ki (Error: LIVE could not sign you in because the Windows Live ID you entered does not exist or your password is incorrect)
micsináljak??? Segitsetek már!!!
Előre is köszönöm -
simonl #83 Sziasztok, készült már magyarítás a 2011 -es kiadású játékhoz?
Köszi... -
#82 Ti milyen NoDVD képfájlt használtok, hogy ne kérje a dvd-t? -
koj #81 Így már működik, nagyon köszönöm :D:D