200
a Formula 1 \\
-
#80 Belinkeltem egy vidit az előző hozzászólásomba! Az a megoldás rá! ;) -
burkos01 #79 Próbáld meg frissíteni a videókarid illesztőjét. És futtasd a játékot ha win7ed van rendszergazdaként.(parancsikonra Jobb egér, futtat rendszergazdaként) -
hekhubá #78 OK megprobálom én is -
koj #77 Sziasztok! Az a problémám, hogy a játék a bevezető videók után, mindig hibát észlel és leáll. (a razor1911 és dvd5 ös is) Mi lenne a megoldás? (a vedd meg hozzászólók kíméljenek):D -
burkos01 #76 Nekem is késett. Én a beállításoknál minden értéket lehúztam 0-ra kivéve a 3.at. Azt felhúztam 100-ra. És működik pöpecül. -
hekhubá #75 #74 please -
hekhubá #74 Sziasztok!
Eredetibe vettem a gamet és az lenne a problémám hogy a kormányom késik a kanyarodásnal. Mi lehet a baj? Az 1.1 patch ki javítja ezt a hibát vagy nem? A kormányon Thrustmaster Ferrari F430 pc-hez. Valaki írjon privátba ha tudja a megoldás.
Előre is köszönöm.
-
#73 sziasztok
Mi az f1 2011 produck key?? -
#72 !!! EXECUTABLE MEGOLDÁS !!! MŰKÖDIK !!! -
overx #71 Cs, billentyűzettel szar, a kanyarokat nem lehet rendesen lekövetni vele...
Most rendeltem meg xboxra és az volna a kérdésem, ha kijön a patch, elvileg autómatikusan patchali majd, vagy valahogy usbről át kell raknom boxra? -
The Best #70 Hali billenytyuzettel egyszerüen nem lehet irányitani na meg a egyszerüen nem tudok olyan idöket menni amiket kell nem lehet valamit könyiteni vagy valami? -
qwert100 #69 Hi!
Leszedtem a patchet, de crack van már hozzá?, mert így dvdt kér mivel nem eredeti a gém! :) Kösz! -
tordi #68 Fantasztikusan megcsinálták az esőt, a látvány, az autó viselkedése, minden rendben van. De mégis, majd sírva fakadok, ha versenyen vagy időmérőn elkezd esni, ugyanis csak nekem esik, az AI egy másik dimenzióban van -bár látom- de verőfényes napsütésben mehet, legalábbis amilyen időket fut abból úgy tűnik. Miért nem lehetett erre odafigyelni? -
BaliFF #67 Éppen ezt akartam kérdezni,amit Hyp3r is,de úgylátom nem csak nekem van vele hiba akkor...:S Én megpróbálom még újracrackelni meg felrakni a programokat megint amik esetleg a DVD-n voltak,aztán hátha jó lesz,nem szeretném én se újrakezdeni,mert eddig minden tökéletesen ment... -
#66 Nekem is ez volt a problémám... elveszett minden mentésem... csináltam új profilt én is. De, hogy a karrirert el nem kezdem mégegyszer az biztos. Nem tudom mi lehet az oka! Eredeti a gémed? -
Hyp3r #65 Sziasztok!
A problémám a következő:
A játék indításakor minden oké, betölt, kiválasztom a helyi profilomat, és amikor kiírja, hogy " press enter to start" , entert nyomok, ezután a program hibát észlel, ezért leáll. Csináltam másik helyi profilt, azzal tökéletesen működik a játék, de így elvesztek a beállításaim az egyes pályákra. Ilyenkor lehet valamit tenni? Nem tudjátok, hogy a beállításokat hova menti a játék? Vagy a régi profilt valahogy működésre lehet bírni? -
#64 Elvileg ha rábólint a Microsoft akkor jön, már kész van ! -
#63 Hali! Patch mikorra várható nem tudja valaki? -
pitjou #62 A cumi folytatodik: Eredeti játék, Win7 feltelepít, de sajnos awin7 nem ismeri fel a Thrustmaster Ferrari rorce feedback racingWhwll-emet. Nem találok hozzá illesztőt, mert szegény már régi, de az f1 2010, XP-n tökéletesen működött. Nagyon el vagyok keseredve. Amúgy szép a játék, meg működik, de ezt csak kormánnyal szabad játszani. Ötlet?
-
pitjou #61 Ma megvettem az eredetit.(8000ft)
Nem indul. Van valami ötlete valakinek?
-
ToMy_ #60 Rossz a billentyűzeted. -
#59 helo,olyan problémám lenne,hogy amikor írja h nyomjam meg az entert,megnyomom,és nem megy tovább.mi lehet a hiba? -
manitounickfree #58 hi! móddal kapcsolatos kérdés
valaki meg tudja mondani melyik fájlokat és azon belül mit kell átírni, h realisztikusabb legyenek a fények árnyékok. úgy mint 2010ben
előre is köszi -
krist1995 #57 Hali!
Nekem olyan bajom lenne hogy mikor versenyen indulnék vagy boxba megyek akkor kék képernyővel kidob kb 5 perc játék után és újra indul a gép mi lehet a baja? Ja és nekem mikor beadja a razort nem lép ki esc-el? -
#56 Hali! Azt történt, hogy akartam belépni a game-be és a betöltésnél executable hibát ír... Ma volt olyan is, hogy lejátszottam a catalunya-t kiléptem aztán nem mentette el... Azt tanácsolták, hogy töröljem a My Games-ből a mappát... akkor jó is, de nem akarom előlröl kezdeni!!! Valami ötlet? Újra lett téve is! -
kisson100 #55 az a baj hogy nem szaggat hanem úgymond ugrik egyet a kép olyan mintha elöbbre lépne az idő és sajna kicsúszok miatta nagyon idegesítő nem tudom mitől van mert egyébként full graffal is simán fut -
Scamel #54 Ilyen gombot én sem találtam, a gombkiosztás listában sem. Viszont a versenyen ha bármikor kimentem box-ba, mindig ott vártak már teljes felszereléssel... Lehet hogy ebben a verzióban nem kell külön jelezni :P -
MrZéka #53 Azt esetleg meg tudja valaki mondani, hogy melyik a "ki akarok menni a boxba" gomb? -
MrZéka #52 A megoldás a következő
Keresd meg a replay.pbf fájlt (itt kell lennie egyébként: C:\ProgramData\Codemasters\F1 2011\DataCache\Administrator\replay\replay.pbf) majd ha megvan akkor jobbklikk->tulajdonságok->tedd írásvédetté.
Továbbá keresd meg ezt a fájlt: hardware_settings_config.xml (a config könyvtárban kell lennie, de ha beütöd a win7 keresőjébe, megtalálja), majd írd át a shadow mask qualityt 1-ről 0-ra.
Nekem is szaggatott mint a barom, de ez segített, feljebb is vettem a részletességet és semmi baja nincs -
kisson100 #51 nem tudom másnál is van e olyan probléma mint nálam. Nálam azt csinálja a játék hogy néha a egy két kanyarban megdobja az autót azaz így belagggol egy pillanatra + a hangok valami katasztrófák amikor rámegyek a rázókőre akkor még fél perc múlva is hallom a hangját? Mitől vannak ezek vki segítsen plz? -
zsola100 #50 Az oké hogy van benne scar de sose jön be. már olyan baleseteim voltak... de akkorse!!! valami ötlet? nektek bemegy? -
hertzui #49 Esős futamra gondolok és 50%-os versenytávon. Tudom,hogy ki lehet kapcsolni,de én nem akarom,mert úgy nem élvezetes,viszont így nagyon játszhatatlan,hogy az AI-k 29 kör alatt 1x sem mennek ki,nekem meg már a 10. körben olyan kopott a gumim,hogy alig bírom az autót a pályán tartani. Ezt nem akarom elhinni! Erre keresek megoldást. -
lama king19 #48 most esős v száraz versenyre érted a 2 kiállást? ha 20%-oson mész elég 1 kiállás, esős futamnál meg sztem kapcsold ki a gumikopást vmelyik menüpont alatt, tom h kilehet kapcsolni a fuel és tyre degradációt. :) -
hertzui #47 Ezt értem és én is észrevettem,viszont nekem elkopik a gumim,de nagyon! 2x ki kell jönnöm legalább,mert szétkopott gumival nehéz versenyt nyerni:( Erre van megoldás? -
#46 Na kész, asszem letörlöm, valami nem ok ebben a játékban, játék alatt folyamatosan megy a kormányom a centerből !!!
Másnál semmi bajom vele, fps is bőven van.... -
#45 www.microsoft.com még ezt se hozza be mit tegyek hogy betöltse az oldalt? -
#44 gugliba beírtam de sehogy se bír rámenni az oldalra .
ezt írja ki:
A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) download.microsoft.com helyen. -
#43 akkor a hiba nálad van mert most néztem és simán bejönnek..
de írd be gugliba:
Windows Live ID Sign-in Assistant 6.5
és
Games for Windows Software Setup 3.5 -
lama king19 #42 na, leteszteltem...alapesetben(ha nem esik) akkor kijönnek a boxba cserélni DE ha esik akk 1általán nem, de nem is kell nekünk se, mert ha megnézed 1 esősfutam előtt a taktikát akk ott írja h nem kell kereket cserélned, ezt a codemasters eleve így csinálta meg, szval nem a progi hibás, csak azt nem értem, h miért csinálták ilyenre..esőben is ki kéne jönniük. -
#41 egyik linket se hozza be..